miercuri, 4 noiembrie 2015

PĂRINTELE CLEOPA, STRIGĂ DINCOLO DE MORMÂNT !

   xx                                                             
                                                                   
*SFANTUL PARINTE  CLEOPA ILIE,striga de dincolo de Mormant !
                     

                      19 Februarie  2014 , ora 0, 50  !                               

                                          Dragii mei,

În aceasta  noapte multe MINUNI am trait in timpul Rugăciunii mele, în colţul meu umil de rai, din camera mea.
Dar voi scrie cu întâietate ce s-a petrecut la Mormântul PREA  FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA !
Am vrut sa ma exprim cu...."PĂRINTELE  CLEOPA " , dar un glas din dreapta mea mi-a poruncit să scriu..

           
" MORMÂNTUL  PREA  FERICITULUI  CLEOPA"!

M-am supus Glasului poruncitor şi am scris ca mai sus.
Acum , vad cu ochii mei inchisi fără voia mea, cum SFINTELE  ICOANE din faţa mea, din coltul camerei, la masuta unde stau eu si ma rog ore intregi, vad  cum se umple de O Lumină alba densa ca un Nor.
Acum, nu mai vedeam SFINTELE  ICOANE, ci vedeam in lumina albă din casa ,din fata mea,  vedeam MORMÂNTUL  PREA FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA, înmormântat în Cimitirul Sihăstria din judeţul Neamţ.
Vedeam cum intri pe alee pe dreapta,Mormântul impodobit cu flori obisnuite, asa cum il stim cu toţii. 
Avea  acea piatra funerara din marmora albă ce se termina la vârf cu  O CRUCE din marmora alba.
O forţă nevăzuta ia monumentul de marmora alba  ce se termina cu acea CRUCE din marmora, mi-l aduce mai aproape şi voiam sa vad ce scrie , mă chinuiam sa citesc pe acel monument imens , cânt un Glas îmi spune :
                          "PĂRINTELE  CLEOPA "! ( eu mă gândeam, oare unde o  fi Mormântul acesta?), şi Glasul îmi spune :

                       
"De la Neamţ "!

Şi acum reusesc sa si citesc : ILIE  CLEOPA, pe Monumentul din marmora albă.
Apoi ,Monumentul din marmora alba este ridicat pe sus de O LUMINA alba ca un Nor, si asezat în stânga Mormântului Sfânt, la un metru de Mormântul propriu zis şi este lăsat învăluit în ceaţă, pus deoparte. 
Din Cer, a  coborât deasupra Sfântului Mormânt  un NOR  alb orbitor de stralucitor, şi -a mutat Mormântul de la locul unde era, l-a luat prin aer, în NORUL ALB orbitor, şi l-a aşezat în aşa fel încât,picioarele PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, să fie îndreptate spre Mormântul de mai inainte de unde fusese luat de Norul alb venit de la DUMNEZEU ,deasupra Mormântului.
Deci, a aşezat Mormântul în dreapta celui prezent.
Ca si cum, atunci când suntem la MORMÂNTUL asa cum este el aşezat acum,sa ne întoarcem spre dreapta noastra si să avem in fata noastra SFANTA  CRUCE de la căpătâi.
Picioarele erau indreptate spre alee,acolo unde este actualul Mormânt.
Deci, Norul alb orbitor de stralucitor învăluie Mormântul, îl poarta pe SUS, şi -l aşează aşa cum am descris.
Din Cer apare O SFANTA  CRUCE  simplă din lemn galben ,ca fagurele de miere.
SFANTA  CRUCE  priveste acum spre locul unde fusese Mormântul de marmora alba, iar din CERUL SFANT, o MÂNĂ nevăzută împodobeste  SFANTA CRUCE din lemn cu o Cununa mare de trandafiri rosii cu frunze verzi, de sus şi până jos o împodobeste, ca o Cununa, nu ca si coroana, asa precum Aureolele Sfintilor, asa era asezata ,
CUNUNA DE TRANDAFIRI roşii cu frunze verzi.
                     
În jurul Mormântului de Pământ ,acum s-a conturat un gărduţ simplu de LUMINĂ albă stralucitoare precum NORUL care a mutat Mormântul, iar din Cerul Sfant au inceput sa cada flori,precum cade ploaia torentiala.
Mormântul PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, era acum simplu, numai din Pământ ,si nu piatra de marmora alba, acoperit de TRANADAFIRI  ROSII, FLORI  ALBE, după care, au cazut pe Mormântul de Pământ toate FLORILE CERULUI , din GRADINA MAICII LUI  DUMNEZEU.
Când Mormântul mutat, arata asa impodobit, cum am scris mai sus, imi este arătat in paralel si Mormântul de Marmora alba, şi cel din Pământ impodobit cu flori Dumnezeiesti si cu o simplă CRUCE la capătâi  din lemn galben inchis, la baza căruia ardea o SFÂNTĂ CANDELĂ ALBĂ, stralucitoare precum LUMINA  DUHULUI  CELUI PREA SFÂNT !
Mormântul vechi a fost îmbracat intr-o ceaţă densă, precum ceaţa prin care nu vedem la doi metri in faţa noastra. Era sigilat în acea ceaţă, iar in dreapta, stralucea de LUMINĂ si de frumuseţe Dumnezeiască MORMÂNTUL din Pământ, îmbracat in florile CERULUI.
 Dar  si-n faţa SFÂNTULUI  MORMÂNT mutat de DUMNEZEU, a apărut O SFÂNTĂ  CRUCE din lumină albă orbitoare, ce parca privea la MINUNEA FĂCUTĂ de DUMNEZEU. Şi anume,aceea de a muta MORMÂNTUL prea greu din marmora ,si  a-l aşeza simplu in Pământ împodobit cu flori, si cu o SIMPLĂ CANDELA alba, ce stralucea precum Lumina Duhului Celui Prea Sfânt.

........................................................................................................
La ora 2,45 din noapte, când abia ma bagasem in pat, am inchis ochii, si aud Glas, care exclama cu mare bucurie aşa :

           
"Părintele  Cleopa ! 
            Părintele  Cleopa , să  stea  cu picioarele...(;şi un alt glas, comleteaza cu mare bucurie ): 
                  Spre alee, spre bucuria tuturor "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi MORMÂNTUL simplu din pământ  aşezat asa cum DUMNEZEU mi-a arătat ,precum si pe PARINTELE  CLEOPA asezat in MORMANT cu picioarele  spre alee !
Un tânăr tocmai se ridicase din genunchi de pe iarba verde, era foarte fericit ,şi s-a indepartat de SFANTUL  MORMÂNT, de parca ar fi plutit de bucurie .
.......................................................................................................
Dragilor,PREA  FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA îi este foarte grea marmora; atâta piatra pe pieptul Său, dar si atâta lux la Mormântul Său care nu este pe placul SFANTULI PĂRINTE CLEOPA.
 PREA  FERICITUL  PĂRINTE  ILIE  CLEOPA  strigă de sub plăcile de marmora,ca TRUPUL său neinsufletit  sa fie pus în Pământ simplu si cu o SFÂNTA CRUCE simplă din lemn la căpătâi.
Prea Fericitul Părinte Cleopa  doreste să fie mutat din MORMÂNTUL actual care este asezat in drepta, sa fie indreptat cu picioarele  spre alee si în mormânt de Pământ , cu o SFÂNTĂ  CRUCE  din lemn simplu la căpătâi !
PREA  FERICITUL PĂRINTE  CLEOPA doreste sa fie din Mormântul său de Marmora alba,intr-un altul de Pămant,asa cum mi s-a arătat si am scris mai sus.
PREA  FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA, eu roaba Lui Dumnezeu  Maria, am scris dorinţa SFINŢIEI  TALE; acum rămâne la aprecierea celor de la Cimitirul  Sihăstria dacă vor lua sau nu în seamă, MESAJUL  SFINTIEI TALE, trimis prin mine roaba lui DUMNEZEU !
 PREA  FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA  te rog din sufletul meu ,roaga-te si pentru noi păcătoşii şi pentru o fetiţă pe nume ALEXIA care a ramas fara glas, şi pe care Sfintia ta o cunoaste . Te rog PREA FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA , ajut-o pe ALEXIA sa vorbeasca din nou!

                Cu dragoste si cu smerenie  , MARIA.


                              


2 comentarii:

  1. Frumos ati scris despre parintele Cleopa. Eu si mama am vrut sa-l vizitam,din pacate nu am ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria imi permiteti sa va trimit iubire neconditionata si o intensa raza violet?

    RăspundețiȘtergere