joi, 14 decembrie 2017

ALUNECARE DE TEREN ??? ACCIDENT AVIATIC ??? INCALTAMINTE IMPRASTIATA PE UN DEAL CU PUŢINA ZĂPADĂ !                                         14  Decembrie  2017,ora 15,10 !


                                  Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce ma odihneam putin,vad stand cu ochii inchisi, precum am vedea fulgerul pe Cer,vad cum Cerul se deschide si lumineaza o suprafata de Pămant ,ce se asemana cu un deal inverzit, sau cu un dâmb de Pămant ce ar fi alunecat de undeva de mai sus ,si- a inghitit totul de pe el.
Pămantul inca mai avea pe ici colea, iarba verde acoperită de un strat subtire de zăpada.
Totul se petrecea spre Rasarit !
Pe acest dâmb de Pămant, se vedeau cativa papuci de  casa care erau imprastiati peste tot. Erau si papuci pentru adulti,dar  papucei mai mici ca pentru copii.
Doar papucii  (incaltamintea) era imprastiata peste tot, ca la un accident sau ca la o scufundare a Pămantului,posibil ca o consecinta  a unui Cutremur ,sau a unei alunecari masive de teren, in rest nu vedeam nimic.
Image result for alunecari terenImage result for alunecari teren.


Prieteni dragi, din nefericire ,vom auzi de o astfel de TRAGEDIE in care ,este posibil sa moara oameni, avand in vedere incaltamintea imprastiata pe dealul de pămant cu zapada.
Deci,după părerea mea as spune ca sunt trei variante ingrijoratoare: 
alunecari teren; cutremur sau vreun accident aviatic.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului ,ca sa apere viata celor care vor trece prin astfel de clipe grele.
Sa fim buni si milostivi dragilor, si sa nu uitam ca este DECEMBRIE, Lună in care,toata suflarea ar trebui ca sa se bucure de SFINTELE SARBATORI. 
Sa-i bucuram pe cei dragi si pe cei necajiti cu ce ne lasa inima si cu ce putem noi.Asa sa ne ajute  Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin !
                                     Cu dragoste,Maria.
P.S.

     Prieteni dragi, 

Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

CARTILE (materialul) au plecat deja spre EDITURA 

 KITCOM pentru fi editate!


Fotografia postată de George Tulea.Fotografia postată de George Tulea.
Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata,prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunteti precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum ,costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT ,

sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...                                   Cu dragoste si cu pretuire,Maria.


6 comentarii:

 1. Deja a fost accidentul. Mesajul e după accident.

  RăspundețiȘtergere
 2. Bineintele ca a fost dar cum spune filozoful: ce o fost o sa mai fie si ce o sa vie o mai fost.Aratane si noua un link sa vedem despre ce vorbesti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ceea ce am sa scriu e doar o parere personala...Ce vedem in Romania nu este intamplator.E un cumul de factori,care sa duca,in final,la depopularea masiva a acestui teritoriu...Asadar avem asa : despaduriri continue,ceea ce poate duce la alunecari de teren foarte mari in caz de cutremur intens,dealuri si chiar parti din masive muntoase pot sa o ia la vale,maturand totul in cale,deci si asezari umane(asta pe langa distrugerile din orase).Apoi mai este incurajarea emigratiei tineretului si oamenilor productivi si specializati din tara.Distrugerea,in paralel,a sistemului de sanatate(spitale mizere,lipsa medicamente,mortalitate infantila nr.1 in UE).Distrugerea invatamantului,pentru a dezobisnui oamenii sa aiba o gandire critica si analitica.Manipularea prin mass-media(distragerea atentiei opiniei publice de la lucruri cu adevarat importante).Abrutizarea populatiei prin saracie si necazuri(salarii si pensii la limita subzistentei).Invrajbirea diverselor categorii sociale : pensionari versus tineri,privati versus bugetari etc.Atacarea constanta a stalpului de rezistenta spirituala a poporului roman,biserica ortodoxa,pentru ca oamenii,pierzandu-si increderea in preoti,sa se simta tot mai singuri,dezbinati si deznadajduiti...Cam astea ar fi...PS.Am spus ca nu o sa mai scriu pe acest blog(poate doar f.rar),dar am simtit nevoia sa las acest comentariu...Parerea mea e ca Romania se afla sub un asediu nevazut,de mult timp...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 10.49

   Identitatea unui popor se reflecta in cultura . In tara aproape e nula intelectualitatea . vezi vreunul la conducere? eu nu. E o natie in haos , in metastaza , uita-te ce se intampla zilele astea la metrou, de ex. : politia o cauti cu lupa, simt civic - zero , bolnavi psihici bantuie in jurul tau ca mustele . Nu suntem departe de Venezuela . Astia care au mai ramas in tara vor fi cocosati de legea fiscala a unor dementi .

   N-am crezut că o să-l citez aprobativ pe Ponta, dar declarația lui arată și ea că PSD nu mai există, ci numai clica de la vîrf și complicii ei de la toate nivelurile: „La mai puțin de 1 an de la votul de încredere al majorității românilor (și eu am votat PSD în Decembrie 2016) am ajuns la un nivel insuportabil de haos instituțional și scandal neîntrerupt - totul pentru a satisface ambițiile și isteriile Cartelului «Teldrum» și ale «Cuplului Prezidențial»!

   Toți cei care am votat PSD și românii în general sînt dezamăgiți (sau chiar scîrbiți) de modul în care votul lor este deturnat și manipulat! Iar viitorul arată sumbru și PSD va deconta la alegeri”.

   În momentul în care tot acest haos va coborî la nivelul susținătorilor din oficiu ai demagogiei clepto-comunistoide a acestui partid de strînsură, praful se va alege de noi, cei care nu au fost la vot, sau cei care nu au votat niciodată partidele din siajul PCR-Ceaușescu! Dar și de orbii pesedei.
   Nenorocirea noastră și a PSD-ului se numește șmecherie. Cu sprijinul popular pe care îl are, cu afilierea lui cel puțin de etichetă la direcția socialistă, majoritară azi în Europa, acest partid ar fi putut face enorm pentru reformarea profundă a societății.

   Cu o singură condiție: să poată gîndi în perspectivă. Numai că PSD – Dragnea a venit la putere cu doar două idei: legile justiției, care să le asigure impunitatea tuturor celor ce au probleme penale dintre politicieni, și legile financiare, care să le asigure noi căi de spoliere a resurselor.

   Acesta este, în realitate, redus la două idei mari și late, mult trîmbițatul program de guvernare. Acum, colapsul financiar va dezvălui că împăratul e gol. Încă o șansă ratată!

   Ștergere
 4. din pacate asa este ! nici nu am avut ce alege adevaratele valori au fost sufocate si asteptam sa ne fie bine de la niste mincinosi corupti care se pare sant in sistem inainte de 89 si si au instalat progeniturile lor care continua ceea ce li sa predat de catre veteranii lor .

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu e bine ce spun,,pentru ca nu e o incurajare. DAR :"Doamne fereste de mai rau". E loc si pentru mai bine DAR...sa ne pazeasca Dumnezeu de calamitati(inundatii,cutremure,alunecari pamant) ,razboaie,etc. Caci ,dupa ce se intampla o nenorocire v-om vrea sa dam timpul inapoi si e prea tarziu.

  RăspundețiȘtergere