sâmbătă, 23 decembrie 2017

FACEREA LUMII , ESTE APROAPE ! VENIREA LUI IISUS HRISTOS , BATE LA CAMARA SUFLETULUI NOSTRU !


                                     Image result for DUMNEZEU IMAGINI


                   30  Octombrie 2001, zori de zi !

Dragii mei, ştim cu toţii că, atunci când ceva nu mai merge sau nu ne mai place, încercăm să facem o schimbare în bine; şi este firesc ca să procedăm asa.

 Iată dragilor, ce spune cu fermitate un glas venit din Cerul sfant:

           "Într-adevar se apropie !
               Într-adevar se apropie !
              A venit timpul FACERII LUMII !"


Clipă în care , am în faţa ochilor închişi pe MÂNTUITORUL ,care avea Chipul Său Prea Sfant foarte trist, iar pe cap ,avea bine înţesată o coroană  de spini ,fiind imbracat cu veşminte grena.
                         Image result for IISUS CU COROANA
MÂNTUITORUL nostru scump si drag ,suferea enorm de mult, iar fruntea Lui, sângera de la Coroana înfiptă prea adânc pe frunte.
Dragii mei, când va veni ZIUA  refacerii LUMII, numai Bunul DUMNEZEU  stie .
Ceea ce pot eu să vă spun, este faptul că, în veacul acesta vom asista şi vom trăi  în ROMÂNIA, în ŢARA noastră, vom trai MINUNI  DUMNEZEIEŞTI, asa precum au trăit oamenii din IERUSALIM, la NAŞTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS şi la RĂSTIGNIREA  LUI  IISUS  HRISTOS !
Aşa vom trăi şi noi în acest veac ! 
Mulţi dintre Semenii noştri se vor căi, şi vor regreta amarnic viaţa pe care au trăit-o în huzur şi în destrăbălare, şi nu s-au apropiat prin Rugăciune de BUNUL  DUMNEZEU şi de MAICA  DOMNULUI.
Dar iata că, în clipa următoare aud un alt glas care, face o afirmaţie extrem de dureroasă. 
Citez :

              În Romania,vor fi multi copii bolnavi de SIDA !"


Fapt ce a devenit în toţi aceşti ani ,un crunt şi dureros adevăr !

Tot mai mulţi copilaşi au virusul HIV şi mor unii după alţii! 
Motivul ?Îl cunoaştem cu toţii ! 
Neglijenţa şi superficialitatea cadrelor medicale, precum şi dezmăţul mamei înainte de a rămâne însărcinată, apoi în timpul sarcinii şi după naştere. 
Toate acestea ,duc la moartea prematură a copiilor noştri; la suferinţa cumplită şi -apoi ,la moarte sigură.
       DRAGOSTEA faţă de Aproapele ,ne va ajuta să ne întărim în CREDINŢĂ, să devenim mai buni şi mai înţelepţi.
                           Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Iisus a suferit nu de durere ci DE NEGAREA LUI PRIN NECREDINTA EVREILOR.EL a spus ""vai tie IERUSALIM a nu ai stiut vreme cercetari Mele"". Evrei erau alesi lui Dumnezeu dar ei sau impotrivit de pe vremea lui Moise planganduse mereu..de nevoile lor trupesti, pana a ajuns la NEGAREA LUI PRIN RASTIGNIREA FIULUI SAU IISUS.el nu a suferit de durere ci de Negarea lui ca Mesia.sa va mai spun ca IISUS SA NASCUT ca ori care bebelus.EL TREBUIA SA SE NASCA CA OM SI SA MOARA CA OM.NUUUU A FACUT SI SA SUPUS LEGI UNIVERSALE A CREATORULUI( DUMNEZEU)NICI NASTERE NU A FOST MODIFICATA NICI MOARTE.ROLUL LUI IISUS A FOST A NE INVATA ADEVARUL DE LA TATal Ceresc si a ne invata si teorie si practic.,"" CEEA CE FAC EU PUTETI FACE SI VOI.CEEA CE FAC EU DE LA TATAL AM VAZUT.Este Omega Iisus.ce nea spus in pilda cu muncitorii la vita de vie? Ca stapanul viei a trimis slugi (proorocii) sa avertize lucratori( evreii,preotii) Dupa care a trimis pe FIUL LUI (IISUS) si acestia lau omorat.Ce va face Stapanul cu aceii lucratorii???Ganditii ca vremea este de separare a oilor de capre si asemenea pildei cu Nunta Imparatului ce Ia chemat pe cei Alesi si ei nu au dori a veni si trist a fost.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa mai stiti ca IISUS HRISTOS SA NASCUT PE 22 FEBRUARIE Dar dupa atatea calendare ce au fost sau pierdut si date ca si cea a INVIERII.FAPT dorit intentionat pe a uita si ingropa credinta.Fratilor ceea cei Important ESTE CREDINTA CE O AI IN DUMNEZEU SI FIUL LUI,SI A UNICULUI SFANT DUH ca Nuuuu exista alt duh( cele rele sau necurate)SUNT SPIRITE RELE.DE ASEMENEA CUM CALENDRUL A FOST SCHIMBAT ASA A FOST schimbata si BIBILIA DUPA VOINTA CELUI CE A SCRISO.EX.CONSTANTIN CEL MARE A SCRIS PRIMA BIBILIE MONDIALA( una sa fie cea scrisa la comanda lui) cu cei din sinoduri vremi.multe scrieri au fost dintre care si a APOSTOLILOR (12) Si multe altele.ca a lui Enoh,etc.din cele 12 scrise de apostolii au pastrat 4 si din cele 4 sa scris doar ce se asemana in scriere.si nu toata scrierea.cautati in faptele apost.si vedeti ca nu se aseanana sa se lega.Eu stef am citit din biblie si sincer nu am inteles cum de nu se aseamana faptele cu scrierile.CAUTATI ADEVARUL SI RUGATIVA lui Dumnezeu sa Vi-l arate.Cauta si vei gasi,bate si ti se va deschide,cere si ti se va da. Toate sa le cereti TATALUI CERESC SI DE VETI AVEA CREDINTA ADEVARATA LE VETI PRIMI DUPA CREDINTA VOASTRA.AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. De se intampla sa am aceste dureri in trup,..e bine, ca dupa aia am scapat!
    Dar chiar asa e?

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropo'de cadrele medicale :

    Celebrul medic Mihai Lucan avea în casă SUTE DE MII de euro cash, ginerele său a fugit cu un ruscac plin cu bijuterii și ceasuri.

    Percheziţiile din casa celebrului medic Mihai Lucan au scos la iveală sume ameţitoare. După 36 de ore de percheziţii, Lucan şi fiul său au fost reţinuţi de procurorii DIICOT pentru delapidare şi constituire de grup infracţional organizat. În acelaşi dosar, au ajuns după gratii şi doi foşti angajaţi ai Institutului de urologie şi transplant din Cluj.


    Conform unor surse din ancheta, în casa medicului Mihai Lucan procurorii ar fi găsit la percheziţii aproape 600.000 euro, bijuterii şi arme de vânătoare. Potrivit aceloraşi surse judiciare, miercuri noapte ginerele sau ar fi încercat să fugă din casă cu un rucsac cu ceasuri valoroase şi ar fi ascuns 10.000 de euro în rezervorul maşinii. Surse judiciare spun că la percheziţii, anchetatorii au găsit în locuinţa renumitului medic urolog Mihai Lucan bijuterii, ceasuri şi aproape 600.000 de euro, iar procurorii au stat să înserieze fiecare bancnotă. “Au fost reţinuţi, nu a fost un şoc pentru ei..”, a spus Mircea Parvu, avocatul familiei Lucan.


    Când ar fi vrut să sară gardul, ginerele lui Lucan a fost însă prins de un ofiţer DIAS. De la Cluj, profesorul Lucan, dar şi fiul său, tot medic urolog, au fost aduşi la Bucureşti şi audiaţi de procurori DIICOT.

    Joi dimineaţă, fostul manager, Dan Sampetrean, a fost reţinut şi el. După gratii, a ajuns aseară şi Sanda Baciu, fosta contabilă a Institutului, o apropiată a profesorului Lucan, dar ea a fost lasată să plece acasă când a expirat ordonanţa de reţinere. Foştii subalterni ai lui Mihai Lucan susţin că el a instaurat o dictatură şi că se folosea de spitalul public ca să îşi dezvolte propria afacere. Iar complici se pare că i-au fost chiar unii dintre angajaţii spitalului care au dat deja explicaţii în fata procurorilor. Miercuri noapte, la Cluj au fost audiaţi personalul spitalului de la infirmiere, asistente şi medici. “Ne prejudicia institutul atât din punct de vedere material cât ai din punct de vedere activităţii clinice, operabilitatea anul trecut era undeva la 49-45 %. Existau diverse forme de presiuni asupra personalului.”, spune Florin Elec, medic primar urolog, conform ProTV.


    159 de oameni ar fi trebuit să fie operaţi gratuit la institut. În schimb, au plătit sume cuprinse între 3.000 şi 6.000 de euro, spun procurorii - către clinica privată a medicului Lucan. Medicul Lucan este acuzat că a transferat de la institut, fără acte, un aparat complex care trata cancerul şi l-a preluat la clinica lui privată. După operaţie, pacienţii erau trimişi la spitalul de stat pentru recuperare.

    Şi asta nu e tot. Joi seara, în timp ce medicul Mihai Lucan era scos din biroul procurorului, pentru a fi dus in arest, i-ar fi cazut din buzunar 5000 de euro. Anchetatorii au chemat avocatul medicului pentru a înregistra bancnotele într-un proces verbal.



    RăspundețiȘtergere