joi, 7 decembrie 2017

BOLILE TRUPULUI , NU SUNT CA O PEDEAPSA A PĂCATELOR NOASTRE !


                                 7 Decembrie 2017,ora 5,12 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme, ma trezeste un glas care spune un mare adevar.
Ni se intampla adesea dragilor,ca sa auzim de la oameni,de la unii PREOTI, precum că, bolile trupului sunt ca o consecinta a păcatelor noastre. Niciodata nu am crezut asa ceva si nu am fost de acord cu acest "verdict".
Iata ce spunea un glas ,referitor la suferintele trupului nostru:

                  "Toate suferintele ,toate valurile din trupul nostru ,sunt ca o consecinţă a uzurii vietii noastre !"
Asa este dragii mei !
Toate suferintele trupului nostru, sunt ca o uzura a vietii noastre.
Adica, nu am mâncat sanatos, nu am muncit atat cat poate duce trupul nostru, nu am dormit cat trebuie, am fumat,am baut bauturi alcoolice,am mancat gras si prajit, etc,etc. 
In concluzie,nu am respectat cele 10 PORUNCI si astfel ne-am uzat mai devreme. Acestea sunt consecintele neascultarii noastre. Stiam ca nu este bine ceea ce facem, ceea ce mancam si ce bem, si totusi, ne-am facut rau cu mânuta si cu voia noastra.
DUMNEZEU ne-a spus ca sa nu ne înbuibam pantecele cu multa mancare;ne-a spus sa  nu bem ca sa ne îmbatam; ne-a spus sa nu fumam căci murim,;si totusi ,noi ca oameni,le facem pe toate; pe toate cele rele pentru trupul nostru.
Si-atunci,cum sa nu intervina uzura trupului nostru? Cum sa nu ne îmbolnavim? DUMNEZEU ne-a lasat viata frumoasa ,curata si neintinata. Dar ne-a lasat si liberul arbitru! 
Noi alegem ,cum si-n ce fel ne traim viata !
Chiar daca am gresit pana acum fratilor,sa incercam macar din acest moment sa ne schimbam viata in bine,după PORUNCILE DOMNULUI, după STIINTA care ,a atins culmi inalte.
Sa nu uitam nici de CREDINTA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI,care ne ajuta ca sa fim sanatosi si ne iarta de fiecare data cand gresim cu voie sau fara voie.
Sa facem fapte bune,fapte de milostenie pentru cei mai necajiti ca noi, pentru cei care sufera de foame si de frig.
Sa ajutam pe batranii singuri si neputinciosi cu ce putem si atunci cand putem.
                      Image result for iisus
Vom primi in DAR de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI ,mare ,mare raplata. 
Cine ajuta un sarac, un om neputincios ,pe HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru IL ajuta,căci LUI I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

99 de comentarii:

  1. In Biblie scrie :"credinta ta te a vindecat"dar lipseste explicatia de ce sa imbolnavit cel care reuseste sa se vindece pt ca sant si care nu se pot vindeca din lipsa credintei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evanghelia Duminicii a patra după Paști ne oferă prilejul de a medita la cuvântul rostit de Mântuitorul Hristos slăbănogului, care de 38 de ani aștepta izbăvirea: „De acum să nu mai păcătuiești, ca să nu-ți fie ție mai rău”.

      https://doxologia.ro/puncte-de-vedere/boala-consecinta-pacatului

      Ștergere
    2. 21:55 corect. Noi stim ca am venit in aceasta lume sanatosi deci, alimentatia, poluarea de toate felurile a adus la boli.

      Ștergere
    3. PARINTELE ARSENIE BOCA

      Cauzele spirituale ale boli

      Cuvinte de mantuire

      De ce avem necazuri

      Tratamente naturiste pentru boli

      Ștergere
    4. https://www.scribd.com/document/27378703/Cauzele-Spirituale-Ale-Bolilor

      Ștergere
  2. Bautura peste măsură,mâncarea peste măsură,fumatul ,desfrâul nu sunt păcate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. normal ca sunt pacate.....chiar si faptul ca nu respectam cele 10 porunci ,daca nu respexctam posturile ,tot pacate sunt.....fumatul ,desfraul sunt pacate pe care trebuie sa le spovedim....

      Ștergere
    2. Pacatele sunt lucrurile pe care le incalci prin cele 10 porunci lasate de Dumnezeu.Ai incalcat o porunca ai incalcat si subporuncile,dar acestea nu sunt trecute in lege.

      Ștergere
    3. Bolile apar datorita mediului in care traim.gandim rau atragem rau,gandim bine nu se atinge nimic de noi,si tot asa..consescintele faptelor noastre..bolile ne da de gol ceea ce suntem noi intr-un fel,ne arata identitatea noastra personala si asta e adevarul chiar daca nu este recunoscut.

      Ștergere
    4. 22:35Sunt erori?Adica in loc sa mananci o bucata de carne ai mancat 3,in loc sa bagi in gura o bomboana ai bagat o tigara,in loc sa faci sex cu nevasta ai facut cu 3 amante etc.Deci nu vorbim de pacate ci de....erori!

      Ștergere
    5. puteti sa le spuneti cum vreti,dar daca vreti sa va curatati trupul de pacate trebuie sa le spovediti si sa nu le mai repetati....

      Ștergere
    6. 00:20,
      Pacatul= gresirea tintei= eroare.
      Eroarea= greseala.
      Cand faci un lucru care iti face rau la suflet si trup se cheama o gresala, esti in eroare pentru ca de cele mai multe ori omul nu realizeaza ca greseste si cat de mult greseste.

      Ștergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=M0sWf-xNYLc

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba chiar mai mult prin greselile-pacatele noastre nu deterioram numai trupul nostru ci si pe al urmasilor nostri ,chiar si a celor nenascuti si de foarte multe ori si pe ale celor din jur-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Se mai spune,am auzit ca "esti cea ce bei si maninci"!Da,asta-i adevarul,dar eu mai stiu,tot din biblie,sa nu fie cu suparare,ca e adevarat,ca Dumnezeu ne mai da si "incercari"in viata,adica prin greutati ale vietii-crucii,dar si prin boli,sa trecem,deci nu dau chiar dreptate acestei voci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut anonim cu cont in google si nu te arati de parca ai fi scris ceva ft rau. Ai spus ceva bun dar nu stiu daca tu sti ce inseamna ( esti ceea ce maninci) Iti voi explica eu. Daca maninci carne adica animal, esti ??????? spune tu! Daca maninci numai vegetale ceea ce vegetatia inseamna oxygen, oxigenul inseamna viata/lumina atunci, ce esti?????? Bine inteles ca esti viata/lumina. Deci numai un vegetarian poate spune asta. Si eu am fost carnivor inrait de mic copil insa, din 2015 din August sunt vegetarian si pot sa vad cine am fost in trecut. Daca nu as fi trecut la vegetariana cruda nu as fi inteles viata. Si toti voi, treceti la vegetariana cruda si stati ore multe in rugaciuni sau meditatie yoga si veti ajunge la lumina. Este ft greu pt fumatori. Sa aveti bafta.

      Ștergere
    2. Şi cum e măi Cicerone în lumină?e bine?cum e să fi singur acolo în lumină?

      Ștergere
    3. Hai sa o luam altfel si as dori un raspuns din partea lui CICERONE!

      Ia zi, de cand esti vegetarian vezi si vorbesti cu Sfintii ?
      Levitezi ?
      Mergi prin pereti (precum a iesit Arsenie Boca Din celula) ?
      Detii puteri vindecatoare ?

      NU baiatule... si daca tot te consideri asa de "LUMINOS" nu mai scrie baliverne despre dna. Maria si cum mai zicea cineva tot pe aceasta pagina ai grija ce sfaturi de vindecari miraculoase dai despre cancer ca asa a facut si dobitoaca aia de TATOIU de au murit oamenii pe capete ca au mancat mierea de la farmacia nu stiu care, ca sa faca BANI !
      Pentru cancer, pe langa post negru, medicina clasica, doctorii sunt SF. NECTARIE, EFREM CEL NOU etc.
      NU TE JUCA cu diagnostice de viata si de moarte!!

      Citeste baiatule invataurile Sfintilor Vasile cel MAre, Ioan Gura de Aur, Mandita - calea Sufletelor in Vesnicie sau Vamile Vazduhului....

      Cu consideratie pentru toti cititorii si crestinii blogului

      Ștergere
    4. „Cu consideratie pentru toti cititorii si crestinii blogului” Off, ce buni suntem noi „crestinii blogului” si ce prosti sunt ceilalti. N-as vrea sa ma numar printre „crestinii blogului”.

      Ștergere
    5. eu n-am zis ca sunt crestin adevarat si doar cititor. am atentionat invataturi care mi se par pagane. nimic mai mult. daca te deranjeaza asa mult atentionarea mea....

      Ștergere
  6. Inbuibarea alimentara-consumul excesiv de alimente este mai daunator de obicei pentru corp decit saracia si toate au influenta si asupra urmasilor chiar nenascuti ,dar la fel un trai cumpatat al bunicilor se regaseste in sanatatea nu numai a copiilor ci si direct in cea a nepotilor prin genele care le activam sau nu.Aceasta legatura este mai evidenta si mai mare in cazul femeilor mai ales a celor cu origini directe de la tara care fac copii mai sanatosi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu uitam si suferintele celor care se opun raului ,Sf ap pavel spune sa nu suferim ca rai deci nimenea nu este scutit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tratamentul nr.1 si pt a duce o viata frumoasa, trebui urmatoarele : Hrana vegetala cruda, statul in rugaciuni sau/si exercitiile yoga si cat mai multe posturi fara hrana si apa. Si acum ascultati aceasta muzica Isochronica si deveniti oameni calmi si buni. Si matale tanti Maria, ar trebuii s-o asculti. Te va ajuta ft mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai lasa-ne mah cu yoga ta,Pr.Arsenie o cataloga la secte,nu ne vom lua dupa tine si sa nu respectam invataturile Parintelui.

      Ștergere
    2. Maria,tu afirmi"nu am muncit destul"eu am 62 ani acum,sunt dintr-o fam.cu 7copii,imaginati-va,mai mult saraci,de la13 ani munceam in vacantele de vara,apoi dupa sc.prof.am lucrat in fabrica 3 schimburi numai in picioare si f.mult curent de la ventilatoare,cele 6 raz.de tesut nu functionau fara ele.De la 40 ani m-am pricopsit cu o cocxartrosa,nu m-am operat,am piciorul mai scurt cu 3 cm.si crdeti-ma ca in viata mea am facut foamea la greu,deci nu prea sunt de acord cu afirmatiile dvs.De cate ori ma intorc cu gandulimi vne sa plang cat am suferit in viata mea.Acum am ce-mi treb.dar nu mai am sanatate pt.am muncit mult si greu si am mancat putin!

      Ștergere
    3. Dimpootriva! Am spus ca muncim prea mult si ne degradam sanatataea cu buna stiinta ! Daca vei citi mai cu atentie, vei vedea ca asa am scris. Este adevarat faptul ca,atunci cand avem de toate,trupul nostru este bolnav iar sufletul ne doarE. Dar chiar si-asa ,nu trebuie sa deznadajduim ! Ci trebuie sa fim puternici si sa incepem a implini macar acum PORUNCILE DOMNULUI ! Ma rog pentru tine si cei dragi ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    4. Am inteles acum Maria,"nu am muncit atat cat poate duce trupul nostru"initial am crezut ca te referi la faptul ca nu am muncit destul,Iti multumesc pt.rugile tale!cu drag Vasilica.

      Ștergere
    5. Hellooo, e vb de echilibru, mancare, munca, somn si fara tot ce dauneaza, unii chiar nu au cum sa se echilibreze...soarta

      Ștergere
    6. Anonim8 decembrie 2017, 08:15, nu e cazul sa fii atat de incrancenat.

      Ștergere
    7. Avem noi stomacul ca si ierbivorele ca sa digeram doar hrana cruda ? Strămosii nostri au trăit doar cu hrana cruda? Părintele Arsenie Boca sau vreun alt preot cunoscut a sfătuit vreodată oamenii sa tina posturi aspre ? De unde sunt toate extremismele astea si cu ce scop apar ? Legea adusa de Isus e legea IUBIRII si nu are treaba cu alimentația extremistă. Coboară asupra noastră iubirea si înțelepciunea TA, Doamne !AMIN!

      Ștergere
    8. Bolile ne arata cat de departe suntem de o viata echilibrata...

      Ștergere
    9. Anonim clikbait citeste Biblia, colo pe la Geneza, ai sa vezi ce a dat la inceput Dumnezeu omului sa manance... nu pateste nimic omul daca devine vegetarian.

      Facerea (Geneza) 1:29
      "Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră."

      Facerea (Geneza) 2:16
      "A dat apoi Domnul Dumnezeu lui Adam poruncă şi a zis: "Din toţi pomii din rai poţi să mănânci,"

      Facerea(Geneza)3:18
      "Spini şi pălămidă îţi va rodi el şi te vei hrăni cu iarba câmpului!"

      Ștergere
    10. Proverbe 15:17
      "17 Mai bine un prânz de verdeţuri şi dragoste,
      decât un bou îngrăşat şi ură."

      Ștergere
    11. https://www.andreirosu.org/2014/01/suntem-sau-nu-facuti-pentru-a-consuma-carne/

      Ștergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=tpZsk7QqsMI&t=55s

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca modul gresit in care am trait au dus la boli care se transmit apoi genetic-si iata asa se perpetueaza pacatele care orice am zice EXISTA-de ce sa ne iluzionam ca bolile nu sunt pedeapsa noastra!ba chiar cred ca ceea ce consideram genetic sunt de fapt pacatele care se duc pana in al noulea neam pentru nesabuinta noastra- traiesc si eu asemenea fapt

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai d-na Maria in mesajul primit se mentioneaza doar uzura dar aceasta spune Domnul e cauza pacatelor.Toate greselile oamenilor sunt pacate:
    betia,fumatul,lenea,inbuibarea etc.Si atunci contraziceti chiar cuvintele Domnului



    iar preotii au dreptate caci nu vorbesc de la ei ci din invatatura lui Dumnezeu.Ei sunt urmasii apostolilor cu
    toate slabiciunile lor lumesti.Slava lui
    Dumnezeu pt. toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aceste voci ,vor sa schimbe invatatura ortodoxa pe care o stim de la sfintii parinti.....

      Ștergere
    2. Dumnezeu ne pedepseste ăt ca ne iubeste si vrea sa ne indreptam greselile....la fel cum un parinte isi pedepseste copilul pt ca-l iubeste ,nu-l lasa sa faca ce vrea el.

      Ștergere
  12. sunt AN 5- de la duhovnicul meu stiu ca din biblie s-au scos 45 CARTI-in care se vorbea pe larg de toate subiectele care ne framanta si pe noi astazi-- pt an 8 dec 00.16 aveti perfecta dreptate pt ca bolile au fost ingaduite de DUMNEZEU spre indreptarea noastra chiar in al 12-lea ceas -de aceea a lasat si DOMNUL SA I SE FRANGA TRUPUL IN BATAI CA SA DEA EXEMPLU OMENIRII CA DURERILE FIZICE ORI INDREAPTA OMUL SPRE MANTUIRE=DESAARSIRE-ORI IL TRIMITE LA ALTE SUFERINTE SI LA ALTE INTRUPARI-CUM MI S-A SPUS MIE-PANA TE ALBESTI=CURATIRE sanatate si pace lumii

    RăspundețiȘtergere
  13. Bolile, chiar si cea mai temuta (cancerul) au o cauza comuna-stresul, si organismul treptat isi pierde imunitatea si astfel ciuperca Candida Albicans invadeaza un organ apoi chiar si intregul organism. Doamne, te rugam daruieste multa sanatate sufleteasca si trupeasca tuturor celor ce au nevoie !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate 01:16,s-a constatat ca din cauza acestei ciuperci apare cancerul,invazia ei in corp la organe inclusiv creier,ce care sufera de candidasi nu-s putini musai treb.sa se hraneasca mai mult vegetal altfel nu va scapa de ea chiar cu cele mai bune tratamente.Se poate scapa de ea si fara tratament daca treceti pe legume ala long!

      Ștergere
    2. https://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/05/03/tratament-cancer-bicarbonat-sodiu/

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/channel/UCvpEdzSysuKtP4_bvICATVw/videos?disable_polymer=1

      Ștergere
  14. Totusi la vindecarea orbului din nastere se spune ca nici el nici parintii lui nu au pacatuit de sa nascut asa ci ca sa se arate lucrarile lui Dumnezeu .Unii oameni au ajuns la concluzia ca o trauma mare a fost cel mai fericit lucru intamplat in viata lor .

    RăspundețiȘtergere
  15. cel mai longeviv popor este japonia si cercetarile au dus la concluzia ca au cea mai mica ura si dusmanie fata de apropiatii lor dintre popoare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e,corect,sa fim mai buni si ingaduitori uni cu alti!👍

      Ștergere
  16. Toate carnurile/mezelurile, lactatele (nu laptele) si toate mincarurile bogate in calorii, adica tot ce vine din animal, toate acestea sunt mincaruri satanice. Lacomia, invidia, ura, dusmania si toate mincarurile sus amintite, toate duc la boli trupesti si bineinteles ca, sunt pacatele acelui om. Multi oameni sunt ft nervosi incat ar omorii pe oricine ai sta in cale. Daca va incepe cu vegetarian cruda, statul in rugaciuni si multe posturi fara hrana si apa, se va vindeca. Aveneti nevoie de cat mai mult aer curat adica, pe undeva pe la tzara, la sat sau comuna sau prin dealuri pustii. Pt diabetic va scriu mai tarziu. Pt cancer nr.1 tratament este ardeiul iute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba CICERONE lasa-ne !!!!
      Nu mai veni baiatule cu idei si tratamente de boli delicate, gen cancer sau altele, ca se iau altii dupa tine sa bage ardei in ei ca se vindeca de cancer ... Asa a facut si TATOIU cu reteta ei de miere si nu stiu ce. A renuntat lumea la tratamentele clasice si cumparat mierea "minune" si au murit pe capete!!!!!

      Permiteti-mi sa va Rog Dna Ghiorghiu sa blocheze acest individ din cauza ca scrie mizerabil !!! Sustine sectele si reincarnarea si scrie anaflabet.

      https://ciceronelichi.blogspot.ro/2017/12/despre-maria-gheorgiul.html

      Ștergere
    2. Reincarnarea e o speranta legitima a omului. Ortodoxia condamna reincarnarea,deci sustine acelasi lucru ca si Rael,ultimul profet trimis de dumnezeii biblici. Nu e reincarnare,atunci e doar moarte,adica nimic nu ramine din fiecare dintre noi,nu va amagiti ca cei ce merg la biserica sint cei adusi la viata din nimic

      Ștergere
    3. 09:54, ce mizerii scrie Cicerone? Te deranjeaza Cicerone? Nu iti place ce scrie, NU citi! Punct. Asa spune-ai si tu:" nu-ti place....".
      Vezi ca din cauza urii si orgoliului nu poti vedea partea esentiala din mesajele oamenilor. Cicerone spune adevarul. Si cum adevarul spus in fata e deranjant...si persoana lui va deranjeaza.

      &

      Ștergere
    4. Eu vreau sa citesc ce spune Cicerone pe blog!

      Ștergere
  17. D-na Maria indraznesc sa va rog sa va rugati pentru sotul meu Alexandru , recent i s-a descoperit un cancer pancreatic . Stim ce inseamna , doar o minune mai poate fi sansa lui. Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNE AJUTA ! Trebuie sa credem in MINUNI !
      MINUNILE DIVINE sunt ultima noastra speranta! Cu multa dragoste in suflet ma voi ruga pentru sotul tau ALEXANDRU !
      Fii puternica ! Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
    2. Este absolut necesara renuntarea la consumul de carne. Trebuie ca PH-ul corpului sa devina alcalin, printr-o dieta alcalina.

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=g1hDzFfiTNo
      sau
      https://www.youtube.com/watch?v=HZc3nje6FPE

      Ștergere
  18. Aceste voci ,sunt contrare invataturilor sfintilor.
    Deci,pe cine sa cred,vocile sa sfinții?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vocile spun adevarul,nu Dumnezeu ne pedepseste prin boli,asa doreste biserica sa ne sperie,cine nu cotizeaza la popi,e pedepsit cu boli.

      Ștergere
    2. Sfintii sint inventati de biserica,si-s numai aia care trimiteau oamenii la biserica,nu cei care spuneau adevarul. De ce nu mai sint sfinti si azi?

      Ștergere
    3. nu-i judecati voi pe preoti....exista un judecator pt toti....doar cine se crede perfect ii judeca pe altii.

      Ștergere
    4. asta este intrebarea......D-zeu ne lasa sa alegem....

      Ștergere
  19. Budha spunea ca nimeni nu te poate ajuta mai bine decat acela care a trecut prin aceleasi probleme cu tine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric, de cate ori ai o problema , exista deja o multime de oameni care au trecut deja p acolo si au solutii :-)

      Ștergere
  20. Cicerone în loc de yoga ai putea sa te relaxezi cu mersul la biserică cu viața mea o las în mâinile tale cu o faptă bună cu o exprimare frumoasă pe Blog si nu cu ironizari la adresa Măriei .Eu nu cred că tu in mediul tău ai un limbaj de topor dar aici te manifești după cum ești tu ca persoana.Fara să te superi dar pari ciudat și uneori frustrat de ceva .O zi buna îți doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,mersul la biserica e doar o relaxare,in afara de faptul ca te vede si lumea si te consideri superior

      Ștergere
  21. Mai Ciociorone , vezi ca tu cu yoga ta si altele asemenea pe care practici , te duc catre opusul lui DUMNEZEU .
    Yoga , practica satanica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce e practica satanica?

      Ștergere
    2. Yoga inpreunata cu religie este cu siguranta lucrare satanica. Yoga, este un sport fizic si psihic si ajuta la sanatatea omului si deschiderea abilitatilor mentale. In yoga adevarata nu exista rugaciune/mantra. E mento sano in corpora sano, o minte sanatoasa intr-un corp sanatos. Am spus rugaciuni sau yaga. Tu esti liber sa alegi, nu ai inteles atita ?Yoga nu este religie dar, satan s-a bagat si acolo si a facut mizerie. Nu exista yoga crestina sau budista sau hinduista ci, numai yoga. Eu imi pierd o gramada de timp pe aici, invatind lumea tot ceea ce cred eu ca este mai bun din esperientele mele sau invatate in multi ani din diferite carti de stinta. Pot sa stau sa vizionez filme sau orice vreau pe net pe gratis sau sa fac ore suplimentere sa castig bani. Traiesc si lucrez in Londra. 1500 de lire pe luna nu sunt 1500 de lei/roni. Sunt cel putin 7500 de lei/roni. Dar, prefer ca si altii sa cunoasca ceea ce am cunoscut cu altii. Tot ceea ce cred eu ca este bun, inpartasesc cu altii. Asa a facut si Hristosul cel viu.

      Ștergere
    3. 14:55 bine ca esti tu cel „luminat”. Se si vede din felul in care iei in deradere numele unora:
      „Mai Ciociorone”

      Ștergere
    4. Măi Cici, lasa-ne!

      Ștergere
    5. 07.31, lasa-ne tu mai bine!

      Ștergere
  22. Nu ar trebui sa ne justificam bolile,avem intodeauna ceea ce meritam si nu ca Doamne-Doamne ne-ar pedepsi cumva!Toate actiunile si alegerile nostre bune sau gresite au drept consecinta,rezultate bune sau dezastruoase!Aud de multe ori spunandu-se" Nu exista alegeri bune sau gresite"-ei iata ca simtim pe proria piele daca am facut alegeri bune sau gresite!
    Sa ne amintim de vindecarea paraliticului,cand Mantuitorul nostru i-a spus ca pe viitor sa nu mai pacatuiasca daca nu vrea sa cada paralizat pentru a doua oara,chiar mai rau! Dumnezeu nu se contrazice niciodata,deci ce ar trebui sa intelegem din acest mesaj?!

    RăspundețiȘtergere
  23. Pacatele,in biblie, inseamna gene(se transmit pina la 7 generatii). In biblie se pune accent pe puritatea genetica a celor alesi,ca nu degeaba au fost alesi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,ai dreptate,se poate dicuta mult pe acest subiect.

      Ștergere
  24. an 8 dec 15.57-perfect adevarat--PH-ul uman este bazic--carnea si produsele lactate etc produc PH acid- de aceea se ajunge la boli iar cancerul se alimenteaza in acest mod--sanatate

    RăspundețiȘtergere
  25. Unii asa vb de Dumnezeu de parca chiar l ar cunoaste pt ca este tovarasul lui .Daca am vb de budha nu inseamna ca sant yoghin poate ar trebui sa cunosti un pic de istoria religilor si atunci vei intelege ca a avea religie nu inseamna a avea credinta nu faci decat sa te mintesti singur.

    RăspundețiȘtergere
  26. 40 de zile fara papa, ca pe masura ce trec zilele o sa vedeti singur cum e cu apa, va vor vindeca de orice boala..
    Intrebarea este va reusi cineva sa inteleaga si sa accepte ca adevar ce spun eu aici si sa incerce aceasta Operatie ? Mai mult ca sigur NU , din pacate...
    Bolnavii nu pricep ca boala inseamna si preluarea corpului de catre alte ,, energii'' care il influenteaza pe acestia sa nu mai inteleaga prea bine, ce si cum...
    Si asta e valabil, din observatiile mele pentru voi toti, toti santeti cuprinsi intr-o mai mare sau mai mica masura de aceste energii;
    De ce va spun acestea si nu va las in voia voastra ? ! ? Pentru ca eu spre deosebire de Voi stiu ca la un moment dat toti vom fi Unul !
    Iadul este ultima posibilitate pentru un bolnav sa se purifice; atata sta acolo pana se curata de pacate dupa care merge mai departe, asta-i frumusetea !
    Dumnezeu ne lasa singuri sa facem ce trebuie !
    ex trimiti copilul sa ia paine, el vine cu bomboane- il certi nu l certi nu conteaza, paine tot o sa iei tu, personal daca altfel nu se poate..
    Mergand mai departe, un singur om curat Poate sa ii curete pe toti ceilalti de pacate, daca vrea, este alegerea lui ; Dar aceasta curatare ar putea fi f prost vazuta de catre bolnavi, ar tipa, ar urla la fel ca la o operatie fara anestezie...
    Asa ca daca cineva e bolnav si e in stare sa si invinga ,,sfatuitorii'' din propria minte care o sa i spuna ca nu, ca nu merge, ca nu exista etc sa inteleaga ca n au nimic de pierdut, sa stea 40 de zile fara hrana si boala cu siguranta va disparea; bineinteles ca starea trebuie sa fie complet lipsita de furie, rautate, pacat , blandetea si iubirea trebuie sa stapaneasca, trebuie sa iubeasca pe cel care eventual l a calcat intentionat cu masina;
    Asta chiar ca e ultima oara cand va mai invat ceva ...
    Lichi, vezi ca eu ma trag din plante, comunic cu ele si sa stii ca esti privit de ele ca un zmeu, care nu numai ca le ucide cu premeditare manncand la ele cu nesat, dar se mai si lauda ca e un lucru bun ce face !
    Acum ele cauta un vanator de recompense, sa te prinda si sa te pedepseasca ca le ucizi cu atata cruzime :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Pentru ca eu spre deosebire de Voi stiu ca la un moment dat toti vom fi Unul !"
      Mai femeie,dar lungul nasului ti-l poti vedea?Dar,ca si tu suferi de boala ce se numeste "orgoliu spiritual" stii oare?Vindeca-te de aceasta grava boala si vei face un pas imens in calea ta spirituala!Cred ca cunosti care este "medicamentul" pentru aceasta boala a sufletului.Succes!

      Ștergere
    2. Nu ucideti nici animale si nici plante. De mancare: fructe si legume (roadele plantelor), seminte. Apoi energie din Univers (este destula si e gratis), inspira si expira. Cand e soare ia si de acolo (are multe sa-ti dea).

      Ștergere
    3. 17.16 Si uite asa ajung unii la vesnica pomenire .

      Ștergere
    4. 19.21 au mancat batranii nostri la lapte si carne si nu au mai facut cancer. Pentru ca nu erau crescute cu antibiotice animalele . Acum puii sunt injectati si crescuti cat paunii in 2 saptamani , carnea se rupe la fiert si zeama din oala are aspect si miros de laturi , zici ca ai pus ciorapii la fiert . Organismele modificate genetic , stropite cu substante cancerigene ca sa tina luni in sir , asta nu accepta corpul omenesc , asta duce la modificare celulara , la schimbarea ADN-ului. Adaugati stressul, poluarea , ploile acide , radiatiile de orice fel si aveti tabloul complet . Amintiti-va de mancarea simpla a taranului roman : mamaliga, bors facut in gospodarie , legume din curtea lui, pasarea curata de casa, oul , branza . De aia avea taranul vigoare , nu de la cola si hamburger, nu de la gunoaiele din supermarket. .

      Ștergere
    5. 18:47 nicidecum. Gresesti.
      Nu te speria ca nu moare nimeni!:)

      Ștergere
  27. As mai adauga ceva : a multumi pt ceea ce consumam cu cumpatare naturii si lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  28. A trecut pe langa voi, era previzibil.
    Drum bun in continuare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An02:46
      Pana nu te vindeci de orgoliu spiritual,nu o sa reusesti sa ajuti pe nimeni(asa cum de altfel iti doresti),nimeni nu o sa te asculte cu seriozitate,ba efectul o sa fie invers de cele dorite de tine si o sa te izolezi din ce in ce mai mult de semeni!Si e pacat,caci intentile tale sunt bune iar timpul aici pe pamant este scurt!
      IUBIRE

      Ștergere
  29. 16 : 56 , pt cultura ta personala sant barbat, probabil cel mai puternic paranormal din toate timpurile:)) motivul real al prieteniei Americano-Romane; Cat despre izolare, sant izolat de mic, sant obisnuit cu slabiciunile oamenilor, nu am nici o asteptare, ar insemna sa fiu prost daca as avea vreuna si nu sant.
    In fine, pt atatia bolnavi care prb sant pe blogul asta ( separat de Seco care-l guverneaza) e f trist ca au posibilitatea lecuirii si ei nici macar unul nu o sa incerce...
    Lumea in zilele noastre nu e nici rea, nici proasta , este doar Nepasatoare, a ajuns sa nu-i mai pese ! Oricum daca prin absurd vreunul are curaj sa incerce terapia celor 40 de zile, cu drag si din toata inima l as consilia si ajuta, chiar cu pretu vietii !
    Trist nu, sa-ti oferi chiar si viata oricui, neconditionat, si nimeni sa nu vada si sa inteleaga asta. Si atunci ce asteptari sa ai de la asa terminati, ca sa zic asa ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut si scuze superman ca ti-am spus femeie :)
      Mi-am dat seama de greseala,te-am confundat cu altcineva,care de asemeni are un orgoliu sp. imens.Si eu l-am avut,ba inca il mai am,nu a disparut total de aceea il sesizez asa repede la altii :p
      In ceea ce priveste postul negru de 40zile,cunosc personal doua persoane care au reusit sa-l tina pana la capat desi nu aveau boli fizice...
      Superman,ti-ai da viata pentru mine? ;)

      Ștergere
  30. Superman e o poveste, eu sant real;
    As vrea si eu sa cunosc persoanele respective;
    In anumite conditii daca ar fi nevoie as putea face orice pt cineva care ar avea nevoie;
    Cat despre orgoliu, un staret de manastire imi spunea buruiana, iar eu radeam, nicidecum sa ma supar :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 40 de zile fara hrana? E greu, foarte greu. Cred ca postul de 40 de zile se incepe treptat...pana la reducerea completa a hranei. In prima saptamana incep dureri de cap, ameteli etc.

      Ștergere
    2. 17:03, poti dezvolta, te rog, ce ai mentiinat mai jos:
      " Iadul este ultima posibilitate pentru un bolnav sa se purifice; atata sta acolo pana se curata de pacate dupa care merge mai departe, asta-i frumusetea !
      Dumnezeu ne lasa singuri sa facem ce trebuie ! "

      Ștergere
    3. Dar cum sa-ti fac cunostinta cu ele daca nici nu stiu cine esti?Deci ce zici superman,imi spui oare cum te numesti?
      Deci in anumite conditii... :)

      Ștergere
  31. Anonim11 decembrie 2017, 17:03
    Superman e o poveste, eu sant real;
    Iată dragule căci superman nu este o poveste:în poza de la avatar insula Corsica pe care DUMNEZEU PĂMÂNTUL a creat-o ca şi formă de relief superman...

    RăspundețiȘtergere
  32. CICERONE SE SCRIE--MENS SANA IN CORPORE SANO=MINTE SANATOASA IN CORP SANATOS stii tu ceva dar te exprimi prost- saraca gramatica romana!

    RăspundețiȘtergere
  33. 1 An 18:31, spune-mi exact ce nu
    intelegi, referitor la Iad !
    2 Madus,Una-i una alta-i alta ( nu
    iese fum fara foc, asta-i clar.. )
    3 18:31 bis,pt inceput poti sa-mi spui Mihai si daca-mi lasi o adresa de facebook iti las nr meu de tel.
    Multam, doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  34. pr 8 dec 18.25-SFINTI SUNT SI IN ZIUA DE AZI STAU ASCUNSI IN PESTERI SAU BORDEE PT A SE RUGA IN LINISTE--DACA AI RABDARE MERGI VARA PE CEAHLAU SI O SA-I AUZI SI SA-I VEZI -DE CURAND A PLECAT LA CER MONAHUL PROCLU MARE VAZATOR IN DUH--IL GASESTI PE GOOGLE---IAR PT 8 DEC 16.28-BISERICA PT CREINCIOSII AUTENTICI ESTE PENTRU CEI CARE CRED IN DUMNEZEU ,MAICA SA SI SFINTI-CEI CARE VIN LA ODIHNA TRUPEASCA SI SA SE MANDREASCA NU CRED CA SI-AU GASIT LOCUL--se vede treaba ca n-ai prea calcat pragul bisericii, nu citesti carti ziditoare de suflet nu te intereseaza decat can- can-uri--pe google gasesti f multe scrieri interesante si vietile sfintilor de azi si din vechime pace voua si spor la lectura

    RăspundețiȘtergere