marți, 26 decembrie 2017

IANUARIE ! TRAGICUL LUNII IANUARIE !


                                           
                         23  Decembrie 2017,ora 2,45 noaptea !


                                          Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul graia asa dragilor:

              "Urmeaza  Tragicul !"
             Tragicul  Lunii  IANUARIE !"

După care ,glasul nu a mai spus altceva.
Dragii mei, eu nu stiu care va fi si unde va fi acest "TRAGIC " al Lunii IANUARIE.
 Dar stiu fara nicio indoiala ca ,vom auzi de vreun eveniment tragic care nu va trece deloc neobservat.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa fim sanatosi,sa fie pace in lume si sa fim păziti de marile DEZASTRE.
                                   Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Luna de iarna cu multe accidente auto,pretul platit de om civilizatiei e cel mai mare din toate lunile anului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci ,jos civilizația !!!epoca de piatră e pentru noi nu ?

      Ștergere
    2. 01:20, sa speram ca n-o sa se ajunga pana acolo ! Ar fi o situatie, intradevar, de echilibrare, insa, lucrurile ( inca) mai au un piculet de sansa, de-a se echilibra in al mod. Sa speram !

      Ștergere
  2. În ceea ce privește Megaindustria denumită Administrația Națională a Penitenciarelor, ei bine, să fie cu titlu de axiomă că această megaindustrie este cel mai profitabil domeniu de activitate din România. Pe cârca deținuților se realizează niște tunuri URIAȘE, motiv pentru care se depun eforturi sisifice în vederea ținerii în continuare a deținuților în penitenciare. ANP nu este altceva decât un uriaș conglomerat de interese oculte, financiare, economice, o adevărată șerpărie în care freamătă nepotismul încumetreala, încuscreala sau amatlâcul. ANP este O MAȘINĂRIE DE FĂCUT BANI, totul pe seama și în detrimentul deținuților. Sume de bani IMENSE, de ordinul zecilor și sutelor de milioane de euro, sume a căror finalitate nu o cunoaște aproape nimeni, însă se poate prezuma „defluirea” acestor sume înspre cele mai înalte niveluri executive, legislative și judiciare. Astfel încât, în loc de concluzie, se poate enunța una din axiomele celor deținuți în aceste veritabile Lagăre de concentrare și exterminare: „În închisoare se intră foarte ușor și se iese foarte greu. Al naibii de greu.” De multe ori, din închisoare se iese numai cu picioarele înainte. Sistemul penitenciar românesc, avându-și rădăcini solide în sistemul represiv comunist, avându-și perpetuate până în ziua de azi metodele torționarilor securiști de terorizare psihică și epuizare fizică, se aseamănă, prin ermetism, cu o celebră ecranizare: „Escape Plan”. Nu e nici o diferență dintre închisoarea-supremă din film și „autarhiile” represive ale Administrației Naționale a Penitenciarelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce în Romanik este cea mai mare medie a pedepsei cu închisoarea respectiv de 37,8 luni iar în UE este de 9,5 luni?? Este total în neregula și cu multe semne de întrebare. Având în vedere ca totul în România este doar o mafie, sigur este vorba de câștiguri murdare și ilegale din aceasta afacere cu deținuți și număr mare de ani a pedepsei cu închisoarea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca va fi o zapada si un ger infernale in ianuarie,se vor pierde vieti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Să ne fereasca bunul Dumnezeu si preacurata feciora Maria să ne acopre de tot răul şi necazul.Amin ! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  6. Să ne fereasca bunul Dumnezeu si preacurata feciora Maria să ne acopre de tot răul şi necazul.Amin ! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa va auda Bunul Dumnezeu doamna Maria H. Bunul Dumnezeu da fie cu noi cu toti.Anul acesta nu spune un an rau am un Gromovnic care arata fiecare an in parte di este un an bun si imbelsugat iar vremea va fi mai mult cu ploi si moina. Doamna Maria a auzit vocea Duhului Sfant cad a zis;Prelungeste Doamne vara in Romania asa imi amintesc asa ca iar sa adeverit ce a auzit doamna Maria. Cu mult drag si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gromovnicul c.....i, ca sa schimbat tiparul climei.

    RăspundețiȘtergere