joi, 19 martie 2015

ARSENIE BOCA , SFÂNTUL ROMÂNIEI , CARE FACE PARTE DIN CEATA LUI HRISTOS !

c.                                                                              

                     18  Martie 2015,, ora 18,45 !
                                 Dragii mei,                                                                

În această seară, în timp ce scriam pe Blog, aud un glas, care spune ceva minunat, despre Sfântul  Românilor şi al României, Sfânt nerecunoscut de BISERICA  ORTODOXA ROMÂNĂ, ca fiind Sfânt.
Acest Sfânt Părinte ,deşi au trecut mai bine de 15  ani de când a trecut la DOMNUL, nici până astăzi ,el nu a fost recunoscut ca şi Sfânt; nu a fost canonizat de mai marii BISERICII  ORTODOXE  ROMÂNE !
Acest Om cu adevărat Sfânt, a fost şi este , Sfântul Părinte Arsenie Boca !  
Iată dragii mei, ce spunea glasul din Cerul Sfânt :

                "Părintele  Arsenie Boca !
            Sfântul  Părinte  Arsenie  Boca,
 face parte din Ceata  Sfinţilor Lui Hristos!"

Iar Glasul se pierde ca un ecou ,fratilor !
Acesta este unul, dintre Sfinţii  României:
                    PĂRINTELE  ARSENIE  BOCA !   
 ..

SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA nu cerseste canonizarea de la BOR !
Dar cei care ar fi trebuit să -l canonizeze si nu au făcut-o din egoism sau din pură mândrie, vor da socoteală  în Faţa Lui  Hristos !
Noi dragilor, să ne rugăm Sfântului Părinte Arsenie Boca ca să ne ajute cu Rugaciunile Sale la Mântuitorul Hristos şi la Prea Curata Fecioara Maria, ca sa fim ocrotiţi si păziti de tot răul si necazul.
Cu adevărat prin trupul său din Mormânt, Sfantul Părinte face MINUNI.
IISUS  HRISTOS lucrează  prin Trupul  Sfântului Părinte Arsenie Boca care stă sub pământ, în loc să fie scos la lumină si sa devină Sfinte Moaste!
                                                             Cu dragoste,Maria.
                                                  
P.S. 

Am readus aici dragii mei, un alt articol despre SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA  scris de mine si spus de Duhul Sfant, în noiembrie 2014 !
Iată : 

marți, 4 noiembrie 2014


SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA , ACOLO SUS ÎN CERURI !

                                           
                                          2 Noiembrie 2014 ,ora 4,38 zori de zi !

                                                                       Dragii mei, 

Un glas dumnezeiesc de frumos, strigă de răsună Cerul şi Pământul aşa :

                 "Părintele Arsenie Boca! 
               Părintele Arsenie Boca, grăit în Cer despre noi!
Dar un alt glas spune dragilor :
               A grăiti  în Cer despre noi, Părintele Arsenie Boca! "
              Despre noi, a grăit în Ceruri Părintele Arsenie Boca !"
 După care dragilor, glasul dispare ca un ecou.
Sigur dragii mei, Părintele Arsenie Boca, este un Sfant adevărat în mijlocul credinciosilor si a semenilor săi, chiar dacă nu mai este în viaţă cu trupul.
Păcat că Biserica Ortodoxă Română nu face nimic, pentru a-l declara Sfant , asa cum îi este bineplacut Lui Dumnezeu.
Sfantul Părinte Arsenie Boca, merită să fie alăturat Sfintilor români, din Calendarul crestin ortodox.
Să-l rugăm si noi fratilor, pe Sfantul Părinte Arsenie Boca, ca să se roage si pentru noi păcătosii, acolo Sus, de-a dreapta Mantuitorului! 
Sa ne ajute cu ale sale Rugaciuni si sa ne indrepte spre Calea cea dumnezeiasca si bineplacuta  Lui, pentru ca să fim si noi de-a dreapta Sa, la JUDECATA cea de-apoi!
                                         Cu dragoste, Maria. 
                                

                                            
                                                          

                    
                                                                 
                    ..

                                                     Cu dragoste, Maria.

12 comentarii:

  1. Chiar aseară citisem despre învățăturile lui Arsenie Boca și ceea ce a zis el ca ne așteaptă...dar mai concret ca România va fi ouata a 3 oară foarte tare (el s-a referit la cutremurul din 1940.1977 și respectiv următorul care va fi devastator și care va distruge Bucureștiul. ..As vrea sa aflu părerea voastră multstimata doamnă despre ceea a a zis D-nul Arsenie referitor la cutremur?

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Maria poate nu cunosti dar Arsenie Boca a inviat si s-a ridicat la cer a treia zi dupa ce a fost inmormantat de aceea nu va fi canonizat niciodata .El pur si simplu a plecat la cer cu trup s-au facut verificari si nu s-a gasit nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc acest aspect ! Dar daca era asa, cred ca se făcea mare vâlvă !
      Daca ar fi fost aşa, as fi stiut din GLASUL LUI DUMNEZEU !
      Ceea ce pot spune, este că SFANTUL PĂRINTE ,Sufletul lui, se face parte din CEATA SFINTILOR LUI IISUS HRISTOS !
      Nu acesta este motivul că nu a fost canonizat ! Ci se vrea mai multe MINUNI palpabile ! Eu sunt sigura că trupul Părintelui ARSENIE BOCA, este în Mormântul Său, de la Mănăstirea PRISLOP ! Numai IISUS HRISTOS a inviat a treia zi după ce a fost inmormântat. Până şi LAZAR ,cel mai bun Prieten al Lui Iisus, a fost înviat a patra zi de la înmormântare de ÎNSUŞI MÂNTUITORUL ! Asta cu ridicarea la CER,a Sfantului Părinte ARSENIE BOCA , a treia zi după moarte, nu o mai cred ! Eu cred doar, in SFANTA si Dumnezeiasca Evanghelie, in Sfanta Biblie si în ceea ce BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI îmi graieste.
      Intr-o poveste ca aceasta pe care tocmai mi-ai spus-o, nu o sa cred niciodata ! Sfantul Părinte ARSENIE BOCA, are trupul acolo in mormânt ! Sufletului însă, este în CEATA SFINTILOR LUI IISUS HRISTOS ,acesta este ADEVARUL pe care il stiu de la DUMNEZEU ! ADEVARUL este unul singur ,şi acesta este CUVANTUL LUI DUMNEZEU !

      Ștergere
  3. Maria,draga noastră intr-adevăr cum te-a întrebat cineva mai sus ce părere ai la cele spuse de Arsenie despre consecințele unui cutremur devastator? ce va avea loc în tara noastră?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru linistea noastra a tuturor românilor :

      NU VA AVEA LOC NICIUN CUTREMUR DEVASTATOR ÎN ROMÂNIA !
      De când SFANTUL PĂRINTE este în CEATA SFINTILOR LUI HRISTOS, MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU si-a intors MILA SA spre noi !
      În cazul unui CUTREMUR mai mare, nu va fi ca in 1977 ! Nu vor fi pierderi de vieti omenesti ! DUMNEZEU ocroteste ROMÂNIA, care este VIITORUL al Doilea IERUSALIM ! În orice clipă ,BUNUL DUMNEZEU poate schimba Răul în Bine si Binele în Rău ! Sa ne rugam neincetat pentru tot ce este suflare pe acest Pământ, si sa nu mai fim egoisti. Sa daruim Dragoste sufleteasca si ajutor celor saraci si neputinciosi.

      Ștergere
    2. Nu mai stati cu frica în sân, că va fi UN CUTREMUR DEVASTATOR si ca vom muri !
      Nu se va intampla aceasta nenorocire !

      Vor fi CUTREMURE ,dar nu vom muri din cauza lor !
      Nu aceste CUTREMURE aduc Moarte, ci oamenii prin faptele lor ,prin răutatea lor ! Războaiele care stau sa inceapa, acestea vor semăna MOARTE ! Nu CUTREMURUL MARE, asteptat de seismologi, si care nu o sa vina niciodata după asteptarile lor. Sa nu ne temem de CUTREMUR ! Ci sa ne temem ca sa nu-L mâniem pe BUNUL DUMNEZEU cu faptele noastre rele ! De aceasta sa ne fie teama, si nu de CUTREMURUL mult asteptat de seismologi si de televizuni,si care nu va fi pe placul lor, pentru că nu va fi devastator ! Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
  4. Sfantul Parinte nu a spus explicit "cutremur". A spus ca Bucurestiul "se va oua" asta poate insemna si un eventual bombardament... Inainte sa plece la cele sfinte Parintele a cerut in mod expres sa nu se atinga nimeni de mormantul Lui pana la a doua venire a lui Hristos.. BOR nu are cum sa canonizeze pt ca respecta dorinta Parintelui..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate face canonizarea şi cu trupul în mormânt! Apoi sa fie trecut in Calendarul Crestin Ortodox, asa cum sunt trecuti toti Sfintii si sa-l sarbatorim in fiecare an. A spus clar la TV, ca Patriarhul Daniel, nu-l poate canoniza inca, pentru că mai are nevoie de DOVEZI, de MINUNI pe care le-a facut Sufletul Părintelui la Mormântul său. Asa este la noi in ROMANIA, punem pe cine nu trebuie in fruntea BOR, după care ,atunci cand se naste câte un om, si traieste ca un Sfant pe Pământ, se spune : Stai sa ne mai gandim ! Este rusinos felul cum procedeaza BOR ! Părintele Arsenie Boca , a trait precum un Sfant, si este un Sfant in Ceruri ,in Ceata Drepţilor Lui Iisus Hristos.

      Ștergere
    2. Patriarhul Daniel este omul masoneriei, al jidanilor, care si-au pus labele murdare pe Romania noastra... Nu-l suporta nici pe Pr. Arsenie Boca si nici pe Sfintii inchisorilor, care multi faceau parte din Legiunea Arhanghelului Mihail, ca de ex. Sfantul Parinte Ilie Lacatusu din Bucuresti, care nu este canonizat nici acum, cand e mai mult decat clar ca-i Sfant...

      Ștergere
  5. Doamna Maria, de cei de la Noul Ierusalim - Glodeni, jud. Dambovita, stiti ceva ?
    Uitati aici - http://www.noul-ierusalim.ro/index2.htm
    Am auzit multe despre ei, ca ar fi o secta, dar spre deosebire de alte secte, nu am gasit ceva care sa ma puna pe ganduri... si chiar dpdv dogmatic sunt, cel putin ptr. mine, in regula. Acum nu ca ii sustin sau sunt de partea lor, dar nici nu vreau sa-i numesc sectari / nebuni, ca poate fi de la Dumnezeu ce se intampla acolo si vreau sa fiu sigur de asta... Poate dvs. aveti mai multa putere in rugaciune decat mine si Dumnezeu sa va raspunda cum stau lucrurile, ca pana acum nu m-a lamurit nimeni. Dumnezeu cu noi si in noi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucrurile nu sunt in regula cu aceia;sunt mai multe de spus. Stati mai bine departe de ei. Daca ati fi vazut operele de "arta" ale celor doi "intemeietori", ati fi inteles ca una vorbesc si alta este realitatea

    RăspundețiȘtergere