miercuri, 18 martie 2015

PRIVEAM LA PREA SFÂNTA TREIME , ŞI LA SFINŢII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL !

                                       18 Martie 2015, ora 6,45 dimineaţa !
                                  
                                                      Despre îngeri și nu numai...
                                                                    Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă, în timp ce mai stăteam în pat şi admiram cu ochii închişi Cerul de noapte albastra, printre multe Taine si straluciri ascunse ochiului firesc , văd dragilor ceva cu totul minunat !
Cerul de noapte se desparte în două, precum am trage o cortină pe o scena imensă, iar în mijlocul lui, rămâne un alt CER!
Rămâne Cerul în care stă DUMNEZEU  pe TRONUL  SĂU !
Dar în Faţa Tronului Dumnezeirii, al Prea Sfintei Treimi, stau fratilor, Doi Îngeri !
Acesti Doi Îngeri, aveau Vesminte aurii, ca din Soare rupte, si erau orbitor de stralucitoare.
Îngerul din stânga, cum priveam eu,era Sfântul Arhanghel Mihail,Îngerul Dreptăţii ,  care avea în mâna Sa dreaptă ,O Sabie de foc, din care flacarile ieşeau încontinuu.
Arhanghelul  MIHAIL ,arăta ca în această Sfântă Iconiţă ,doar că avea Vesminte aurii,orbitor de stralucitoare.
  
                              ..

Lângă Arhanghelul Mihail, stă tot în picioare  Sfântul Arhanghel GAVRIIL, Îngerul DARULUI !
Adică ,ÎNGERUL care a vestit PREA  SFINTEI  FECIOARE  MARIA , că va naste pe FIUL  LUI  DUMNEZEU. 
Îngerul Gavriil ,arăta ca în această Sfanta Iconita de mai jos, era plin de stralucire orbitoare şi ţinea în Mâna Sa stângă ,un Crin alb ,orbitor de stralucitor.




Puţin mai la distanţă ,în spatele ÎNGERILOR TRONULUI  DUMNEZEIESC , stralucea mai orbitor ,PREA  SFÂNTA  TREIME.
                         Sfanta-Treime-3
De această dată, PREA  SFÂNTA  TREIME avea în spate, un Triunghi din Lumină albă ,orbitor de stralucitoare, TRIUNGHI care era format din raze albe ,la fel de orbitor de stralucitoare,ce coborau din ciocul Porumbelului alb, adică  de la Duhul Sfânt , care sufla încontinuu în jos, spre  Dumnezeu  Tatăl si spre Dumnezeu Fiul.
În stânga,în Triunghiul  alb, statea ca şi pe un Tron înalt, scumpul nostru Mântuitor, Domnul Iisus Hristos, îmbrăcat cu Vesminte rosii-grena,acoperite parţial, cu un alt vesmânt albastru violet. 
În dreapta, respectiv în stânga Mântuitorului ,puţin mai la distanţă, îmbrăcat cu acelasi Vesminte, stătea DUMNEZEU  Tatăl Cel Ceresc .
DUMNEZEU  TATĂL ,privea cu Iubire de Tată, spre Fiul Său mult prea iubit, spre IISUS  HRISTOS, era aplecat spre FIUL SĂU, şi întors cu faţa spre El,ca şi la un Mare Sfat.


                                          Sfanta-Treime-3.

La picioarele Prea Sfintei Treimi, era un Nor de Lumină albă orbitor de stralucitoare,în care se veseleau Heruvimii şi Serafimii.
Dragii mei, să avem toată Nădejdea noastra, în Bunul Dumnezeu si-n Maica Domnului. Sa nu ne îndoim nici măcar în mintea noastra, că Rugaciunea noastra, nu ar fi auzită acolo Sus.
Dumnezeu cunoaste dinainte gândul nostru.
Noi nici nu apucam sa gandim ceva, că DUMNEZEU stie dinainte ce vrem sa facem. 
Trebuie să fim pe deplin convinşi că, atunci când ne lăsăm cu totul în Voia Lui Dumnezeu, atunci când avem necazuri si suferim , DUMNEZEU ne ajuta.
 Este îndeajuns, numai să-L chemăm în ajutorul nostru, şi EL grabnic va raspunde chemarii noastre, grabnic ne va ajuta.
Trebuie să-I multumim de fiecare dată, si pentru cele bune, si pentru cele mai puţin bune din viaţa noastra.
Pe toate sa le primim cu dragoste, si sa spunem :
Doamne, Îţi mulţumesc din toata inima, Te rog, arată-mi Calea pe care Tu ai pregatit-o mie păcătosului, şi aşa voi face, precum Îti este Voia Ta !
Si cand suntem fericiti si avem de toate, nu trebuie sa uitam de DUMNEZEU! 
Nimic nu este al nostru,pe acest Pământ! Toate ne sunt date spre administrare, si ne va cere socoteala Bunul Dumnezeu, pentru felul cum am administrat DARUL SĂU, pe care ni l-a dat fiecăruia dintre noi.
DUMNEZEU ne dă, dar lasa la bunatatea inimii noastre, ca sa ajutam si pe cel care nu are, pe cel care este si mai necajit decat noi.
Daca o vom face, vom primi rasplata bună, însutit! Daca nu o vom face, din motive de egoism, mîndrie,sau zgârcenie, vom primi Rasplata vesnica, Osândă vesnica pentru păcatele noastre, pentru ceea ce am fi putut face si nu am facut.
Fratilor, să credem cu adevărat ,că numai la El ne este toată Nădejdea si Speranţa.
Numai la BUNUL  DUMNEZEU si la MĂICUŢA  DOMNULUI, este  toata Nădejdea noastra ,şi se cuvine ca să aducem ,toata Cinstea, Slava si Închinarea, acum si pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN !


                                                  si gavriil simbolurile dreptăţii şi iubirii sf arhangheli mihail si .....

                                                              Cu dragoste, Maria.

P.S.
Iată dragilor, care sunt cele 9  CETE  de ÎNGERI :


CELE  9  CETE  DE  ÎNGERI !






Descriere


inger_pazitorChiar daca putem vorbi direct cu Dumnezeu prin rugaciune, El ajunge la noi printr-o varietate de ingeri, care au fiecare atributii distincte. Exista noua tipuri de ingeri in trei grupe majore, cunoscute sub numele de ceruri. Indiferent de locul lor din ierarhie, ingerii sunt ca si noi, indivizi.

Spre deosebire de noi, pentru ca sunt in masura sa vada dincolo de o cronologie muritoare, ei sunt extrem de rabdatori si iertatori. Sunt la curent cu obiectivele vietii noastre personale si sunt desemnati sa ne ajute, dar niciodata nu vor interveni peste liberul-arbitru. Entitatile primului cer emana in univers vibratii sau valuri de dragoste devotata.

1. Serafimii

Sunt ingerii care sunt cel mai aproape de Dumnezeu. Ii inconjara tronul si emit o lumina intensa fierbinte, reprezentand dragostea Lui. Serafimii sunt considerati „serpi de foc", si nici macar celelalte fiinte divine nu se pot uita la ei. Exista doar patru serafimi si fiecare are patru fete si sase aripi. Cand vin pe Pamant, renunta la aspectul lor de sarpe, preferand o intruchipare umana inalta si subtire.

2. Heruvimii

Acesti ingeri sunt detinatorii evidentei ceresti si ai cunoasterii lui Dumnezeu. Sunt trimisi pe Pamant cu sarcini mari, cum ar fi expulzarea oamenilor din Gradina Edenului. Arta antica descrie heruvimii ca avand un aspect de sfinx, cu aripi si cu chipuri umane, si nu copii dolofani cu aripi, cum apar acum pe felicitari si carti postale. Ophaniel, Rikbiel si Zophiel sunt heruvimi, asa cum a fost Satana inainte de cadere.

3. Tronurile

Infatisarea Tronurilor e poate cea mai bizara din primul grup. Se spune ca arata ca niste roti mari stralucitoare, acoperite cu multi ochi. Ii servesc lui Dumnezeu drept car si Ii distribuie judecata, in scopul de a-I indeplini dorintele pentru noi. Ingerii din al doilea cer pot exista intr-o stare de tranzitie intre lumea celesta si cea umana. Tronurile sunt considerate guvernatori ceresti , care incearca sa gaseasca un echilibru intre materia si spirit, intre bine si rau.

4. Domniile

Ganditi-va la Domniica la managementul de mijloc. Ei primesc ordine de la Serafimi si Heruvimi, apoi impart atributiile ingerilor-lucratori . Scopul lor principal este de a se asigura ca Universul isi pastreaza ordinea prin trimiterea puterii pe Pamant, pe care o primesc sefii de guvern si alte autoritati. Zadkiel este seful acestui ordin.

5. Virtutile

Avand forma unor scantei de lumina, Virtutile sunt responsabile cu mentinerea lumii naturale si ii inspira pe oameni in domenii cum ar fi stiinta. Primesc ordine de la ingerii de mai sus si le transforma in miracole pentru cei care merita. Cand ni se arata in forma lor pamanteasca, ele sunt muzicieni, artisti, vindecatori, dar si oameni de stiinta care lucreaza cu puterea dragostei si a fizicii. Cei doi ingeri care s-au aratat la inaltarea lui Iisus se crede ca au fost Virtuti.

6. Stapanii

In forma lor cereasca, Stapanii apar ca fumuri viu colorate, dar neclare. Stapanii sunt agenti de frontiera intre Cer si Pamant. Ei sunt ingerii nasterii si ai mortii. Unii cred ca ei se afla si in fruntea demonilor care doresc sa distruga lumea, in timp ce altii, mai ales Sf. Paul, credeau ca Stapanii in sine erau cei rai. In orice caz, ei sunt un grup de experti care servesc drept consilieri in materie de religie, teologie si de ideologie.

7. Intaietorii

Aceste fiinte angelice au forma unor raze de lumina. Intaietorii supravegheaza totul. Ei ghideaza intreaga lume - natiuni, orase si alte localitati. Mai mult, sunt responsabili cu religia si politica. Ca si cum n-ar avea destule sarcini, sunt de asemena responsabili cu gestionarea actelor ingerilor din subordinea lor.

8. Arhanghelii

Acestia, impreuna cu ingerii, sunt protectorii oamenilor si ai tuturor lucrurilor fizice. Dar nu-i chemati sa va ajute personal; Arhangheli raspund cel mai bine cand vine vorba de treburi care implica intreaga omenire. Ei sunt primul ordin de ingeri care apar numai in forma umana. Ca atare, functioneaza printre noi sub forma de exploratori, filozofi si lideri ai drepturilor omului. Acest ordin este cel mai cunoscut datorita mentionarii in Biblie al numelor Mihai, Gabriel, si Rafael.

9. Ingerii

Ingerii sunt adevaratii intermediari intre Dumnezeu si oameni. Ingerii nu vegheaza peste natiuni; ei au grija de gospodarii si de oamenii care cred in Dumnezeu si ii apara de demoni. Ei hranesc, consiliaza si vindeca. Fiecare are un inger al lui, cunoscut ca „ingerul pazitor", si este alaturi de noi zi de zi.

            

20 de comentarii:

  1. http://dacia2010.blogspot.co.at/2010/02/doamna-desanka-nicolai-doamna-luminii.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ăn această doamna, autointitulata "DOAMNA A LUMINII ",şi în urmasul ei, in fiul ei !
      Adevarata DOAMNA si MAICĂ a LUMINII este PREA CURATA FECIOARA MARIA !
      Cei care spun ca s-au intrupat de la DUHUL SFANT, pentru a face vindecari miraculoase, sunt niste lupi ,imbracati în piei de oaie.
      Acestia storc si ultimul leuţ, dela cei bolnavi si suferinzi ! DUHUL SFANT nu are nevoie de bani, ca sa vindece pe cei orbi, schiopi, bolnavi cu trupul si cu sufletul. DUHUL SFANT , vindeca fara rasplata,chiar daca nu meritam bunatatea Sa !
      Ceea ce se intampla la ARAD , cu asa zisa DOAMNA LUMINII, Dumnezeu s-o ierte acolo unde este, este numai O ESCROCHERIE !!!
      Desanca ne vorbeşte de dincolo de morm? nt - Am...
      www.aradcity.ro/?x=stiri&id_tip=10&id_stire=2107 Cached
      Bai ziaristilor voi stiti ma ce vb,cum sa fie ma o secta dak era o secte mai facea ma atitea minuni Doamna Desanca nicolai? ... intermediul luminii lui Dumnezei si de ...
      Sa nu credeti dragilor in astfel de ESCROCI ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI , nu cere plata pentru absolut nimic !
      Primi TOTUL in DAR, si nu ne cere decat DRAGOSTE si sa implinim PORUNCILE SALE ! Acesta este adevaratul DUMNEZEU, Aceasta este adevărata MAICA LUMINII, care dăruieste si nu cere nimic la schimb !

      Ștergere
    2. Am adus mai sus un Link, ca sa va convingeţi de cine a fost sio este DOAMNA DESANCA si FIUL Ei, la cae multi orbi sufleteste ,alearga si dau ultimul banut si ultima bijuterie din aur, ca sa fie vindecati si mântuiti !
      FRATILOR ! LUMINA LUI HRISTOS ,LUMINA MAICII LUI DUMNEZEU, este in sufletul nostru, in SFANTA BISERICA, in RUGACIUNEA noastra, in faptele noastre bune, in inima noastra.Nu avem nevoie de ÎNVATATURILE Doamnei DESANCA si a FIULUI Ei, care se da drept IISUS HRISTOS, ca sa fim mântuiti.
      Un lucru este sigur : DUMNEZEU nu cere BANI, sau averi materiale, ca sa fim vindecati ! Asta sa tineti minte ! DUMNEZEU face MINUNI, numai cu al SAU CUVÂNT, de acolo de SUS din CERURI, doar sa-L rugam si EL ne ajuta ! DUMNEZEU nu alege pe FIII SĂI, pe care sa-i vindece si pe care nu, daca nu au bani ! DRAGOSTE voieste de la noi DUMNEZEU si CREDINŢĂ tare în EL si în MAICA SA! Atât şi nimic mai mult !

      Ștergere
    3. Avem drept ÎNVĂŢĂTURI ,SFANTA BIBLIE si SFANTA EVANGHELIE A LUI HRISTOS !
      De aici să învăţăm , ce trebuie si cum trebuie ca sa traim in aceasta Viata, si sa ne măntuim.
      Avem SFINTELE BISERICI CRESTIN ORTODOXE,si BISERICILE CATOLICE, pentru cei care sunt departe de casa, sa mergem Duminica si sa ne hranim Sufletul cu SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, si nu cu invataturile doamnei DESANCA , care este oale si ulcele, iar fiul ei spune că s-a ridicat din mormant si ca este la Ceruri. Este cea mai mare si odioasa Minciuna de care am auzit vreodata, cu care, escrocheaza pe cei bolnavi si suferinzi ! Nu va lasati înselati ! Eu sunt un om păcătos, dar care am promis LUI DUMNEZEU , am jurat ,ca voi pune VIATA mea, pentru salvarea Aproapelui meu. Si ca niciodata nu voi cere de la nimeni un capăt de aţă, pentru DARUL pe care ni L-a dat ! În DAR am primit, în DAR dau Semenilor mei !
      Ţineţi fratilor, CALEA pe care v-o arata BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, si despre care scriu si eu păcătoasa de mine, aici pe BLOG, si nu veti gresi ! DUMNEZEU ESTE UNIC, si atunci când va veni pe PĂMÂNT, va fi precum IISUS HRISTOS ,acum 2000 de ani. Adica , nu se va ascunde ! Va fi peste tot în acelasi timp, si-L va vedea toata suflarea ! ACESTA ESTE DUMNEZEUL ADEVĂRAT,care merge si oblojeste pe FIII SĂI, si sta in mijlocul lor, oriunde,pe acest Pământ; nu sta ascuns intr-un templu aurit, ca sa ceara bani si averi pentru vindecare, cum se intampla la ARAD.,la CUIBUL înselatoriei si a escrocheriei!

      Ștergere
    4. Doamna Maria, ați fost greșit informată. La templul Desanca nu se ia niciun ban pentru tratament. Mai mult chiar, dl. Oliver plătește pentru bolnavi gaze, lumină, apă, hartie igienică, adică tot ce e necesar pentru oamenii care stau 2 ore la ședință. Se plătește doar apa îmbuteliată, cine vrea s-o cumpere, nu e nimeni obligat să cumpere apa.
      Când trăia doamna Desanca se plătea tratamentul, pentru că dumneaei a renunțat la serviciu ca să poată vindeca bolnavii care erau mereu mai mulți. Suma plătită era f. mică, se făceau ședințe în masă, doar cei foarte grav bolnavi erau tratați individual. Trebuia să se întrețină din ceva, mai ales că avea și un copil.

      Ștergere
  2. Cat de aproape il simt pe Dumnezeu Tatal si Fiul Iisus Hristos cand ii descrii atat de frumos,pe norii cerului.Maria tu esti binecuvantata,ca ai onoarea de al vedea pe Dumnezeu ,si pacat ca nu te ia nimeni in seama mai ales cand tu spui doar adevarul .Dumnezeu lucreaza prin acest blog,si se vede bunatatea Sa. Sfant, Sfant,Sfant esti Dumnezeule Tata,si iubitor de oameni esti in veci.Dumnezeule Tata te iubim cu o iubire vesnica,ai tai suntem din veac in veac.Maria roaga-te si pentru sufletul nostru,avem nevoie de rugaciunile tale ca sa i le duci lui Dumnezeu Tata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si eu un om ,ca toţi oamenii de pe Pământ !
      Cu păcate, cu necazuri si cu suferinte trupesti si sufletesti.
      Dar BUNUL DUMNEZEU a voit ca eu sa ma indrept ,prin a face cunoscut al Său Cuvânt Semenilor nostri;CUVANT, asa cum este EL rostit de ÎNSUŞI DUMNEZEU, fara prescurtari, fara interpretari, ci asa curat, cum vine din Gura cea prea Sfanta a Domnului. Aceasta fac eu, si nimic mai mult ! Ma rog la BUNUL DUMNEZEU neincetat, si cand dorm, imi aud GLASUL Sufletului meu, care se roaga fara gura mea. Si ma rog pentru toata suflarea de pe Pământ ! Nu o spun spre lauda, ci ca un Adevar ce este al Lui Dumnezeu.Iti multumesc mult, pentru cuvintele curate, si sincere, pe care mi le-ai adus, si apreciez tare mult faptul ca, te simti atât de aproape de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI, atunci când citesti toate câte scriu.Si cu siguranta cunosti si tu motivul pentru care te simti atât de aproape de DUMNEZEU. Pentru că, tu chiar citesti CUVÂNT din CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. Cred ca este mai bine, sa stau in umbra ca si pâna acum, si sa nu ies in evidenta. DUMNEZEU are grija ca sa le descopere celor care-L iubesc cu adevarat, acest BLOG. Daca acum suntem aproape de 500 000, în curând vom fi mai multi, mult mai multi.Vremurile sunt de asa natura, că-L vom căuta pe DUMNEZEU în orice loc si la orişice secundă din viaţa noastra.

      Ștergere
  3. Iti multumesc foarte mult Maria pentru aceste vorbe frumoase,si ma bucur sa aud ca te rogi pentru sufletul unora dintre noi cu probleme, si pentru lumea intreaga,Dumnezeu nu degeaba te-a ales pe tine suflet bun,evlavios pentru a intari credinta unora care citesc aici pe blog,prin tine se revarsa o mireasma de aer sfant in sufletele noastre, tu practic esti canalul de lumina dintre noi si Dumnezeu,prin tine se simte siguranta si alinarea noastra.Poate ca ti-ai dat seama ca mi-am facut un obicei ca sa citesc Cuvant din Cuvantul Lui Dumnezeu aici pe blog si ma hranesc cu ale Sale Cuvinte Sfinte care se revarsa usor prin ale tale maini pline de Har.Te urmaresc de ceva timp si de atunci de cand te-am descoperit mi-ai dat multa putere asa incat sa ma pot intoarce cu adevarat la Dumnezeu,prin tine vine schimbarea mea.Iti multumesc Maria din tot sufletul ca existi.Si roaga-te in continuare pentru noi ca toti sa fim salvati la timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. in legatura cu 'cetele ingeresti' vedeti aici un filmulet care sa 'redea' cat de cat frumusetea lor. dar este doar ca o schita, totusi ceva care sa ne inspire in intelegerea acestor 'ingeri' care doresc atat de mult ca noi sa-i cunoastem/intelege pentru a ne putea ajuta cu adevarat:

    https://www.youtube.com/watch?v=Iziuvkci4yM

    RăspundețiȘtergere
  5. http://desancanicolai@blogspot.com
    De ce loviti prin vorbe, o persoana pe care nu ati cunoscut-o personal si care nu mai este printre noi, ca sa se poata apara. Nu mi se pare un gest crestinesc.
    De ce nu-Il intrebati pe Insusi Dumnezeu, cine a a fost doamna Desanca Nicolai?
    Daca nu intelegi ce a facut, cat a fost printre noi, cereti-I Domnului, iluminare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga ANONIM ! Nu am lovit cu vorbe ! Am spus un ADEVAR al LUI DUMNEZEU !
      DUMNEZEU este unic ! MÂNTUITORUL este unic, si nu este fiul acestei doamne, care sigur are de tras pentru ceea ce a facut, DUMNEZEU s-o ierte !
      Asadar, nici DESANCA ,nici FIUL ei, nu au nicio legatura cu PERSOANA SFINTEI TREIMI si nici cu PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU. Aceste persoane, au jupuit oamenii creduli de bani si de bunuri materiale. Asta este părerea mea, si mi-o asum ! Oamenii nu au ce cauta la acest mormant care produce bani si dupa moarte. DUMNEZEU nu cere bani, nici MAICA DOMNULUI ! Primim toate in DAR ! DUMNEZEU nu are nevoie de PALATE, aici la DESANCA sunt PALATE si smecheri care baga mana in buzunarele oamenilor suferinzi, promitandu-le mantuirea si insanatosirea, ceea ce este o mare ESCROCHERIE si o mare MINCIUNA !!! Rog pe CREDINCIOSII adevarati , sa creada numai in SFANTA TREIME si in PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU, si nu in cai verzi pe pereti !

      Ștergere
    2. Marea greseala, nu spun ''pacat'', a celor care comunica direct cu Dumnezeu este ca au falsa impresie, ca le stiu pe toate. Tainele Domnului sunt nenumarate si pline de intelepciune si nu se descopera decat celor simpli, smeriti si plini de ravna sfanta.
      Daca Dumnezeu nu a voit sa intervina si sa lamureasca controversele, din jurul personalitatii doamnei, Desanca Nicolai se datoreaza faptului ca, omenirea nu este pregatita sa cunoasca inca Adevarul. Sa lasam lucrurile asa cum sunt, fara sa lovim si sa producem tulburare.
      Oliver Nicolai nu a spus niciodata public ca este insusi Domnul IIsus Hristos. Asta au spus-o asa zisii jurnalisti, amatori de articole de maxima audienta.

      Ștergere
    3. DESANCA ! Pentru ANONIM !
      Iar SFARSITUL LUMII , nu a venit in 2008, cum a spus acest fiu al DESANCEI !

      Desanca ne vorbeşte de dincolo de morm?nt - Am...
      www.aradcity.ro/?x=stiri&id_tip=10&id_stire=2107Cached

      Autor: A. C. În timpul vieţii, Desanca Nicolai le-a prezis „ucenicilor“ săi că sfârşitul lumii va veni în acest an, de Paşte. „Speriaţi“ de timpul ...

      Desanca ne vorbeşte de dincolo de morm?nt - Am ?p?ngărit? Templul Luminii
      [Desanca ne vorbeşte de dincolo de morm?nt - Am ?p?ngărit? Templul Luminii]

      [Discuta in chat!] [Adauga un comentariu!] [Recomanda unui prieten!] [Inapoi]

      Autor: A. C.

      În timpul vieţii, Desanca Nicolai le-a prezis „ucenicilor“ săi că sfârşitul lumii va veni în acest an, de Paşte. „Speriaţi“ de timpul scurt care ne-a mai rămas la dispoziţie, ne-am hotărât să intrăm în Templul său de pe strada Porumbiţei, care îşi continuă activitatea şi după moartea celei care a înfiinţat secta nicolaiţilor, după numele său de familie Nicolai. Intrăm într-o curte cu mai multe statui, dintre care vreo două o întruchipează pe „doamna lumina“. Multă lume venită din toate părţile ţării se închină acestora, după care pătrund cu o adâncă pioşenie în faimosul „Templu“. Cu părere de rău că nu avem voie cu aparate foto la noi, intrăm şi ne aşezăm cuminţi pe una din bănci. Interiorul este într-un „stil“ ecumenic, amestecănd mai multe curente religioase: catholic, neoprotestant şi orthodox. „Altarul“ are în centrul său …un scaun modern de birou, pe care se află un tablou cu chipul „maicii“. Toţi cei ce intră, au obligaţia de a se prosterna în faţa scaunului şi de a se ruga la fotografie. „Scăpăm“ cumva de scaun şi ne aşezăm lângă o tânără, de la care sperăm să obţinem mai multe informaţii. Ne spune că e venită tocmai de la Braşov împreună cu mama sa. „Cum reuşim să strângem ceva bani, venim la Arad pentru a participa la slujbele de aici şi pentru a căpăta lumină. Stăm în gazdă şi rămânem câteva săptămâni“. Am întrebat-o ce ştie despre „apartenenţa la divinitate“ a Desancăi şi a fiului său - Oliver. „Atât doamna este Dumnezeu, cât şi Oliver. Amândoi sunt“, ne lasă cu gura căscată tânăra credulă.

      Despre ceilalţi enoriaşi prezenţi, la prima vedere, ce să spunem... Păreau oameni normali. Ce ne-a surprins neplăcut a fost prezenţa multor tineri. Toţi erau tăcuţi. În încăpere domnea o linişte apăsătoare. Peste două sute de oameni luam parte la ceremonia, desfăşurată în fiecare după-masă în „templul” de pe str. Porumbiţei, la intrarea în care există o plăcuţă cu inscripţiile unui PF. Se face linişte. Nimeni nu mai rosteşte un cuvânt. O voce, ne îndeamnă să închidem ochii, pentru a primi... lumina. Sentimente contradictorii ne cuprind: curiozitate, teamă şi chiar milă faţă de cei cărora poate nu le-a fost dat să-L cunoască pe adevăratul Dumnezeu. O lume atât de... normală, la prima vedere, închinându-se la... nimic. Oameni care cred cu tărie, pe faţa cărora se prelingeau lacrimi în timpul rugăciunilor către Desanca ne-au primit în rândurile lor, mulţumiţi că au parte de noi adepţi.

      Cum decurge o slujbă?

      După ce se încuie uşa, apare o blondă care ne pune o muzică banală şi prost interpretată pe versurile scrise de Desanca. Cu ochii „larg închişi“ asculţi vocea ţipătoare şi destul de enervantă a celei care „ne umple“ de lumină. Întreaga asistenţă stătea încremeită, ascultând „mesajul divin”. Mai reuşim să ne deschidem ochii, însă suntem repede ameninţaţi cu evacuarea de către pa

      Ștergere
  6. Dupa toata discutia avuta pana acum, sa nu credeti ca vreau sa va schimb credinta sau convingerile. Nici nu vreau sa mai continui. Va iubesc si va respect dorinta, de a fi un vas ales, prin care Divinitatea se exprima.
    Un singur lucru as vrea, sa-L iubiti pe Iisus mereu, asa cum ne marturisiti de fiecare data, in mesajele postate pe acest blog.
    Adevarul il veti cunoaste la momentul potrivit, atunci cand fiecare din noi, vom fi pregatiti. Cu respect, Ionut C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai mare MINCIUNA si escrocherie facuta asupra Semenilor care au ratacit CALEA DUHULUI SFANT !
      Cand DUHUL SFANT se va intrupa în cineva ca OM, atunci va fi precum a fost si este PREA CURATA FECIOARA MARIA ,care L-a nascut pe IISUS HRISTOS si a ramas tot FECIOARA !
      OAMENI BUNI !
      Nu mai credti in aceste MINCIUNI ! Nu mai dati ultimul bănuţ acestor MARIA ESCROCI si vânzători de suflete la DRACI.
      IISUS HRISTOS este numai în SFANTA BISERICA alaturi de PREA CURATA FECIOARA MARIA, Mama SA si a noastra a tuturor.
      A trecut anul 2008 ,cand fiul acestei femei a spus ca va veni sfarsitul LUMII. Chiar nu vedeti cum va escrochează fara nerusinare? Mergeti in SFANTA BISERICA si nu la mormantul si palatul familiei DESANCA , care s-au îmbogaţit din suferinţa bolnavilor de tot felul.
      DUMNEZEU este în CERURI, alaturi de FIUL SĂU MULT PREA IUBIT, si de DUHUL CEL PREA SFÂNT, si nu in CASA facuta cu bani pataţi de sângele bolnavilor.DUMNEZEU este in inima si-n sufletul nostru, si nu in CASA DESANCA ,care jupoaie oamenii naivi de bani si de bunuri materiale.
      NU RĂTĂCIŢI CALEA FRAŢILOR !
      CREDINŢA , NĂDEJDEA SI DRAGOSTEA, sunt cele 3 VIRTUŢI DUMNEZEIESTI, care ne aduc MANTUIREA.
      Atunci când IISUS HRISTOS va veni pe norii CERULUI ,asa precum S-a şi înălţat, veti citi aici pe BLOGUL : DUMNEZEU EXISTA -MARTURII !
      Acesti Escroci, isi vor fi luat plata lor, pentru nelegiuirile facute !

      Ștergere


  7. PROGRAMARE NEUROLINGVISTICA
    LIBERTATE SEXUALA=LIBERTINISM
    HIPNOZA IN MASA, INFLUENTARE PRIN STIMULI SONORI, PRIN MUZICA, VOCE, SUGESTII INDUSE IN TIMPUL TRANSEI
    Totul e facut de un individ bolnav de orgoliu, mai pervers si mai ascuns decat Bivolaru, probabil adept al unei secte din strainatate, absolvent de psihologie, masterand in Managementul resurselor umane. Posibil membru al masoneriei. Posibil angajat in ceva ce implica uniforma, de vreme ce toti membrii sectei sunt urmariti pas cu pas, au telefoanele interceptate si toate miscarile le sunt coordonate de la "centru".
    E o crima sa treci peste liberul arbitru al omului, sa te declari Dumnezeu, sa iti faci adepti care iti hranesc orgoliul.
    Oamenii aceia sunt cu adevarat bolnavi, psihic sunt afectati, au devieri evidente
    AR TREBUI CA PREOTII NOSTRI SA IA MASURI, NU SA ASISTE PASIVI LA FENOMANE DE GENUL M.I.S.A. LA ARAD E MULT MAI RAU , TEHNICA E MAI PERVERSA, AM FOST ACOLO SI STIU CE SCRIU. FACETI CEVA PENTRU ACELE SUFLETE RATACITE.
    Oamenii aceia nu stiu ca sunt simpli cobai, vorbesc ca niste roboti despre aceleasi lucruri si vinovatii scapa nepedepsiti.
    Controlati-i "Domnului " Nicolai C. Oliver Octavian conturile bancare, in special cel al Fundatitei "Cada Desanca" deschis la BCR Arad, unde cei"vindecati" si, implicit, recunoscatori varsa sume importante. Si multe altele. Cauteti si veti afla. Dar luati masuri
    VA ROG DIN SUFLET!:dontgetit:
    Vechi 18.06.2007, 23:58:24
    mari2006 mari2006 is offline
    HIPNOZA IN MASA, INFLUENTARE PRIN STIMULI SONORI, PRIN MUZICA, VOCE, SUGESTII INDUSE IN TIMPUL TRANSEI
    Totul e facut de un individ bolnav de orgoliu, mai pervers si mai ascuns decat Bivolaru, probabil adept al unei secte din strainatate, absolvent de psihologie, masterand in Managementul resurselor umane. Posibil membru al masoneriei. Posibil angajat in ceva ce implica uniforma, de vreme ce toti membrii sectei sunt urmariti pas cu pas, au telefoanele interceptate si toate miscarile le sunt coordonate de la "centru".
    E o crima sa treci peste liberul arbitru al omului, sa te declari Dumnezeu, sa iti faci adepti care iti hranesc orgoliul.
    Oamenii aceia sunt cu adevarat bolnavi, psihic sunt afectati, au devieri evidente

    Oamenii aceia nu stiu ca sunt simpli cobai, vorbesc ca niste roboti despre aceleasi lucruri si vinovatii scapa nepedepsiti.
    Controlati-i "Domnului " Nicolai C. Oliver Octavian conturile bancare, in special cel al Fundatitei "Cada Desanca" deschis la BCR Arad, unde cei"vindecati" si, implicit, recunoscatori varsa sume importante. Si multe altele. Cauteti si veti afla. Dar luati masuri
    VA ROG DIN SUFLET!:dontgetit:


    Desanca Nicolae, vindecatoare sau escroaca? VIDEO...
    www.kanald.ro/Desanca-Nicolae-vindecatoare-sau-escroaca...Cached

    In fiecare an, de ziua Desancai Nicolae, la mormantul ei vin mii de adepti, din toate colturil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta a fost si este EVENIMENTUL DESANCA cu FIUL ei si cu toti smecherii cu multe CONTURI BANCARE grase !
      Desanca Nicolae, vindecatoare sau escroaca? VIDEO...
      www.kanald.ro/Desanca-Nicolae-vindecatoare-sau-escroaca...Cached

      In fiecare an, de ziua Desancai Nicolae, la mormantul ei vin mii de adepti, din toate colturil

      Ștergere

    2. « Oastea Domnului
      NEW AGE »
      Reiki, Desanka Nicolai şi Templul din Arad

      9 ianuarie 2007 de admin

      de Costel Iacob, Adevărul despre „Templul” din Arad

      Eram in tren. Pe la Cluj, aveam sa-mi dau seama ca, in doua compartimente alaturate, se aflau vreo 15 femei imbracate in negru, care mergeau la „templul” din Arad. S-au raspindit rapid prin tot vagonul, aratind insistent oamenilor sute de poze color cu „al doilea Isus pe pamint” si prorocind o noua religie.

      De fapt, acesti adepti ai „templului” din Arad sint nelipsiti din trenuri si umbla prin mai toata tara, facind un fel de apostolat al vindecarilor miraculoase reusite acolo. Cunoscind „fenomenul Desanka”, stiam despre ce-i vorba dar am ramas uimit cum o terapie poate trece atit de usor de la stiinta la misticism.

      Cine a fost Desanka Nicolai?

      La 16 mai 1948, se nastea linga Caras Severin, din parinti sirbi, Desanka Nicolai. Despre copilaria ei nu se stie nimic, pentru ca, asa cum si-a scris in jurnal, i s-a sters din memorie. Pina in anul 1989 a lucrat la ADAS, filiala din Arad. Totul a inceput in martie 1991, cind, prin bioenergia pe care simtea ca o are, Desanka a vindecat un copil. Apoi, a absolvit cursuri de terapie Reiki, obtinind si diploma care-i dadea dreptul sa profeseze.

      Se stie ca, prin metoda Reiki, initiatul primeste si distribuie energie cosmica. Nu este un tratament bioenergetic clasic. In timp ce persoanele cu capacitati bioenergetice isi folosesc in terapie propria energie, initiatii in Reiki sint doar conductori, canale pentru energia universala vitala si nu folosesc energia proprie. Efectele se obtin prin canalizarea acestei energii cosmice (care intra in trup prin crestetul capului), cu ajutorul palmelor initiatului, catre el insusi sau alta entitate. Fenomenul este explicat si prin tehnica radianta, o metoda numita si „Real Reiki” tocmai prin faptul ca pune accentul mai mult pe argumentele stiintifice ale terapiei decit pe latura mistica.

      De la energia cosmica, la energia divina

      Revenita la Arad dupa cursuri, Desanka a construit o casa impunatoare si a numit energia cosmica sau universala folosita in vindecarea prin Reiki, energie divina data de Divinitate, de Dumnezeu. Pina la derapajul spiritual nu a fost decit un pas.

      Desanka a murit pe 11 septembrie 2000. Cei care bat drumul Aradului catre „templu” spun ca acolo au fost martorii a numeroase vindecari dar si a unei prorociri care anunta o a doua venire a lui Isus pe pamint. Convingerea lor este ca Desanka a fost un fel de Maica Domnului, ca „adevarata credinta va pleca din Romania in toata lumea” si ca fiul dnei Desanka – Oliver Nicolai, in virsta de 22 de ani, „care nu-i facut cu barbat, ci prin putere divina sau autoprocreere”, isi va incepe misiunea abia peste vreo trei ani, „cind va ajunge in deplinatatea puterii de a transmite energie divina, de la Dumnezeu”… Se crede ca acesta este „al doilea Isus pe pamint”, ca va uni toate religiile pamintului intr-una singura si vor incepe cei o mie de ani de pace, de care scrie si in Biblie.

      Derapaj spiritual catre o noua religie

      Nimeni nu contesta vindecarile pe care Desanka le-a reusit. Este foarte adevarat ca terapia Reiki ajuta in vindecarea trupului si a sufletului. Dar a se ajunge de la Reiki – o terapie practicata de catre multi initiati in Romania si care poate fi explicata stiintific – la misticism si, prin asta, la a lua mintile la sute, poate chiar mii de oameni, care acum fac apostolat crezind intr-o noua religie, se incadreaza perfect in ceea ce David Lukoff, presedinte al Asociatiei Americane de Psihologie Transpersonala, numeste criza sau „urgenta spirituala”.

      Mai pe romaneste, se pare ca multi din cei care ajung la acest asa-zis templu din Arad au luat-o razna. Nimic rau in a te ruga la Dumnezeu… Dar a crede ca Aradul este un nou Ierusalim si ca acolo se afla construit deja „al doilea templu” pentru o noua religie, este deja prea mult!

      Ștergere
  8. uni sunt rataciti ,se cred atotstiurori ,dar acestia nu merg la biserica ,nu se spovedesc ,nu se impartasesc.Daca ar primii sfanta taina a spovedaniei si impartasaniei ,nu s-ar considera atotstiutori ,a -totvindecatori,se cred o putere.Se injeala amarni c ,ei deja bajbaie in intuneric,saracii!

    RăspundețiȘtergere
  9. vai de voi,se spune ca daca intelepciunea si priceperea voastra nu va-0 intrece pe cea a carturarilor si fariseilor, cu nici un chip nu veti intra in inparatie TATALUI.va spovediti va inpartasiti mergeti la biserica , dati zeciuiala, sau ....., voi credeti ca aceste lucruri va mantuiesc de acest trup carnal, va considerati destepti lumii, spuneti ca sunteti si copii lui dumnezeu, fratii cu iesus crhistos, ne inselam fratilor, va spun frati voua ca si eu sunt ca voi, sunt firesc sunt ispitit,vai de mine cine ma va mantui, ne va mantuii, lauda ,cinste ,slava , pentru DOMNUL nostru IESUS CRHISTOS prin harul bunului DUMNEZEU,care a facut universul si tot ce este in el, suntemi frati cu IESUS si copii de DUMNEZEU viu, nascuti prin DUH , si spalati in sangele mielului,,pentru viata cea de apoi,nu mai judecati, intelepciunea si priceperea voastra trebuie sa-o intreaca pe cea a acrturarilor si a fariseilor.pace

    RăspundețiȘtergere