duminică, 15 martie 2015

GRECIA ! GRECIA VA IESI DIN ZONA EURO !



                                                                               Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, văd în stânga mea , ca si cum as mai fi avut un ochi la urechea stângă, văd un Cer de noapte ,iar pe Cer se înalţă de la Pământ, un Steag.
Steagul flutură în vânt, si este dus tot mai sus; aşa  precum zboara acele zmeie sau lampionae aprinse, tot asa zbura si Steagul acesta singur în vânt.
Acesta era Steagul care era purtat singur în vânt, tot mai sus, tot mai departe.

                                             Steagul-Greciei-04
Ştim cu toţii dragii mei că GRECIA doreste sa iese din zona Euro, din pricina Crizei eonomice. Şi va ieşi cu siguranţă !
Referitor la GRECIA ,am mai scris un articol:

duminică, 1 martie 2015

GRECIA ??? GRECIA VA IESI DIN ZONA EURO ???

                 Noapte de 27 -28 Februarie 2015, ora 2,10 !
Puteţi să citiţi si acest articol pe Blog.
                                      Cu dragoste ,Maria 

Moscovici: Dacă Grecia va ieşi din zona euro, va apărea întrebarea "Cine va urma?"

Dacă îngăduim oricărei ţări să iasă din zona euro, pur şi simplu va apărea întrebarea 'Cine va urma?', a afirmat, vineri, comisarul european pentru afaceri economice şi financiare, impozitare şi vamă, Pierre Moscovici, într-un interviu acordat postului de radio 'Deutschlandfunk', transmite Reuters.

 
Comenteaza Grecia
Grecia
'Dacă o ţară - orice ţară - părăseşte zona euro, va apărea întrebarea 'Cine va fi următorul?'', susţine oficialul european, cu doar câteva ore înainte ca Bundestagul să se pronunţe asupra prelungirii cu patru luni a programului de asistenţă financiară pentru Grecia.
Atena trebuie să-şi respecte angajamentele asumate şi să se asigure că cheltuielile suplimentare ce rezultă din politicile sale economice sunt finanţate, a declarat Pierre Moscovici.
Acesta a adăugat: 'Reformele pe care vrea să le lanseze Guvernul elen trebuie să fie finanţate. Nu este momentul să vorbim de datorii. Vom discuta acest subiect la momentul potrivit. Dar este important pentru mine să spun că acest acord nu se referă la reducerea datoriei - nu va exista o şterge a datoriei'.
Speculaţiile privind o posibilă ieşire a Greciei din euro, supranumită 'Grexit', au devenit tot mai frecvente după ce partidul Syriza (stânga radicală) a câştigat alegerile parlamentare din ianuarie, scrie Agerpres.
Grecia nu se mai poate împrumuta de pe pieţele financiare din cauza dobânzilor prohibitive şi riscă probleme cu lichidităţile. Un 'Grexit' este unul dintre cele mai proaste scenarii care ar putea ameninţa chiar şi moneda euro, susţin analiştii.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/moscovici-daca-grecia-va-iesi-din-zona-euro-va-aparea-intrebarea-cine-va-urma_97142.html#ixzz3UOCbMTaN


luni, 7 iulie 2014

UNIUNEA EUROPEANĂ , ESTE PE " MOARTE " ???

                                 5 Aprilie  2004 , ora 5,43 dimineaţa !

Dormeam la această oră , dar Lumina albă a Lui Dumnezeu vine sub formă de fulger, îmi pătrunde prin creştet în tot corpul şi astfel mă trezeşte si văd cu ochii închişi ,un Cer de noapte albastră şi Lumina albă stralucitoare de deasupra mea.
Aud un glas care vine de peste tot,şi care spune aşa :

                 "Uniunea Europeană ?
              Europa cu tot  Sfatul ,
                      plineşte cam la  24 de ani.
      
              European ! 
             Un oraş universal ,până la  24 de ani  !
             Arc ! Arc pe lângă Europa !
            Aş vrea să vă spun că , centa europene..."!

Şi glasul se pierde ca un ecou.
Aşadar dragilor...am aflat şi o Proorocire despre UNIUNEA  EUROPEANĂ !
C-o fi 24 de ani, din momentul cand am auzit acest Mesaj, adică de la 2004 încoace ,şi înseamnă că UE va mai rezista doar 10 ani;  sau cum a fost înfiinţată în 1993, ar mai fi  3 ani  şi  UE...se va destrăma.
Şi într-un caz şi altul...tot nu e bine ! Am adus aici câte va date despre UNIUNEA  EUROPEANĂ !
Uniunea Europeană (abreviat UE, vezi și nume alternative) este o uniune economică și politică, dezvoltată în Europa, ce este compusă din 28 state. Originile Uniunii Europene se trag de la Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului (CECO) și din Comunitatea Economică Europeană(CEE), formată din șase state în 1958. În anii următori Uniunea Europeană s-a lărgit prin aderarea unor noi state membre și și-a crescut puterea prin adăugarea de domenii economice, sociale și politice în abilitățile sale.Tratatul de la Maastricht a înființat Uniunea Europeană sub prezenta denumire în 1993. Ultima amendare a bazelor constituționale ale UE a fostTratatul de la Lisabona, care a intrat în vigoare la 1 decembrie 2009.
Să ne bucurăm dragilor, cât mai avem timp, de acest 

                     ORAŞ  UNIVERSAL ,care se cheamă...
  
                             UNIUNEA  EUROPEANĂ !


Am folosit Oras universal, din citatul de mai sus !
Se pare că....UNIUNEA  EUROPEANĂ ,nu va mai dura prea mult !
Nu va putea rezista la infinit !
Aşa cum a luat fiinţă, tot aşa se va destrăma într-o bună zi !
Din păcate !
                                Cu dragoste, 
                                                   Maria.

P.S.

Sau mai are doar 2 ani de supravieţuire, dacă socotim după anul în care s-a înfiinţat!

Sub actuala denumire, Uniunea Europeană a fost înfiinţată în 1993 prin tratatul de la Maastricht însă bazele acesteia au fost puse cu mult timp în urmă prin fondarea în 1952 a Comunităţii Europene a Cărbunelui şi Oţelului (CECO)  şi prin înfiinţarea Comunităţii Economice Europene (CEE) în martie 1957.
În prezent, din Uniunea Europeană fac parte 27 de state printre care şi România.

2 comentarii:

  1. Cum Grecia va iesi din zona Euro asta anunta inceputul apocalipsei ultimilor 3 ani ani si zice in Apocalipsa 13:3 Unul din capetele ei parea ranit de moarte;dar rana de moarte fusese vindecata.Si tot pamantul se mira dupa fiara. Aceasta pare sa fie Grecia ,care va supravietui si fara UE, dar ea fiara din UE s-a intarit si a pornit biruitoare declansand un razboi chiar impotriva Uniunii Europe distrugand-o, sub forma de razbunare.Iar in al treilea mesaj constat ca UE este pe moarte , iar cum acest glas divin a specificat de acei 24 de ani de supravietuire a imperiului oras universal UE, asta ar insemna ca de la inceputul infiintarii anului din 1993 pana in prezent ar trebui sa se termine in anul 2017. Dupa care va fi aparitia Mantuitorului pe norii cerului facand razboi cu fiara biruind-o. O noapte minunata Maria !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Foarte frumos ai scris. Cred că in 2017 va fi începutul sfârşitului UE ! Noapte buna !

      Ștergere