sâmbătă, 6 aprilie 2024

INGERUL LUI DUMNEZEU, COBOARA PE PAMANT !


                                              Dragii mei,              

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad cum coboara lin de Ceruri un INGER adevarat,un INGER care se asemana foarte bine cu acesta de mai jos:

.
INGERUL Lui Dumnezeu era tare dornic  ca sa ajunga cat mai repede pe pamant, pentru a-si implini Datoria, Porunca divina pentru ca a fost trimis.
.
In urma Sa, Ingerul avea mai multe Aripi de lumina alba si orbitor de stralucitoare care Il urmau.
Prieteni dragi, acest INGER alb al PACII,era doar la circa 4 -5 m de pamant. IISUS HRISTOS ,Imparatul Ceresc, L-a trimis ca sa aduca Pacea intre oameni si popoare.
Sa ne rugam si noi dragilor, sa ne rugam Prea Sfintei TREIMI si MAICII LUI DUMNEZEU pentru sanatatea noastra si a celor dragi noua, pentru intarirea in Credinta si nu in ultimul rand,pentru iubirea fata de Aproapele nostru.
Sa aducem multumire pentru toate ,si niciodata sa nu cadem in disperare sau deznadejde.
       Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria
    Doamne ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. ingerii si sf ARHANGHELI- ocrotesc unele regiuni pe pamant- razboiul nu se termina cu victoria Ucrainei rusii si americanii imperialisti nu se opresc niciodata isi arata muschii, isi impart lumea

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Dumnezeu va lucra si in noi ( in cei vizati cei scrisi ) nu doar prin evenimente semne lucrari si pedepse corectionale exterioare la Judecata.

    RăspundețiȘtergere