luni, 15 aprilie 2024

NU BLESTEMA SI NU GANDI RĂU CUIVA , DEOARECE, SE VA INTOARCE LA TINE PE ALTE CĂI !


                    EV.de la  Ioan 8:16


16 "Şi chiar dacă judec, judecata Mea este adevărată, pentru că nu sunt singur, ci Tatăl, care M-a trimis, este cu Mine!"

                              


                                                      Dragii mei,

Astazi ,in timp ce scriam aici pe Blog,ma gandeam cu adanca durere in suflet si cu multa tristete, la semenii nostri care toata ziua si toata noaptea îsi urasc Aproapele,il injura,il batjocoresc si-l jignesc in orice minut, il blestema ,de parca Dumnezeu s-ar uita in gura lui si i-ar indeplini dorinta rautatii inimii sale.Nicidecum!
Cel ce face acest lucru neplacut Lui Dumnezeu,acesta va primi de la DUMNEZEU ceea ce el cere pentru Aproapele său.
DUMNEZEU îi va da lui, după rautatea inimii sale,după intunericul sufletului său.
De multe ori insă,DUMNEZEU il pedepseste pe unul ca acesta,prin cei dragi lui. Îi ia pe cei dragi lui,ii da diverse suferinte si chinuri, pentru ca acesta sa se indrepte si sa se intoarca la EL.
Păcat insa! De multe ori ne intrebam: oare ale cui pacate a platit cutare sau cutare? Pentru ca el era un suflet bun si credincios sau un copil bun ,si totusi i s-a intamplat ceva tragic. De ce oare? 
Este pentru rautatea celor care nu stiu sa-si infraneze limba,nu stiu sa-si iubeasca Aproapele ,ba mai mult, îi blestema pe cei care-i cunoaste si pe cei care nu-i cunoaste si le face rău, aparent fara niciun motiv sau chiar cu motiv.
Dar iata, Mesajul pe care l-am primit astazi:

              "Gandeste bine si vei primi bine !
Apoi un alt glas continuă:

               Gândeste rău, si vei primi (aici glasul face o pauza)...ce este al tău ."

Duhul Cel Prea Sfant,dragilor,ne avertizeaza si pentru faptul ca ,daca gandim rau cuiva,(nu sa-i facem rău)ci numai pentru ca, gandim rau pentru cineva,acel rău se va intoarce la noi inzecit,insutit de multe ori, dar din pacate, prin cei dragi noua ca lumina ochilor nostri.
Pentru ca,aceasta este cea mai cumplita suferinta ,atunci cand ti-i copilul bolnav,atunci cand il pierzi,atunci cand sotia ,bunicii,fratii si surorile sufera din pricina pacatelor tale.
Sau ,pur si simplu te inbolnavesti ca din senin de o boala incurabila.
Deci,ce este mai usor pentru fiecare dintre noi?
Sa gandim rău cuiva si sa primim rău? Sau sa gandim numai bine si sa primim ce este al nostru,adica ,numai Bine?
Atunci cand cineva blestema pe altcineva, si spune:
sa dea Dumnezeu sa ti se intample asta si asta...etc.
Sa fiti siguri dragilor,ca ,DUMNEZEU nu primeste ordine de la nimeni si nici sfaturi,nici initiere.
DUMNEZEU aude,cunoaste si gandul nostru,si-atunci ne da noua după ceea ce am adunat in inima si-n suflet,după Credinta si faptele noastre.
In concluzie,as dori sa va spun doar atat:
             "Sa facem Binele,iar acesta se va revarsa peste noi si peste cei dragi noua,precum Soarele isi revarsa razele si caldura sa ,atat peste cei buni cât si peste cei mai putin buni,dar si peste cei răi. Pe toti îi lumineaza si-i incalzeste la fel.
                               Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Antena 3 citind surse CNN ca avioane britanice 6 ajunse in 25 martie 2024 ridicate ieri din care 4 Erofaiter ridicate din Romania au dobirit drone Iraniene militare plecate din Iran
    Deci nu Gindi rau -de Casta evreiasca si fa-I bine,
    ca I-ti va face ea Rau destul cit poate de mult, timp si oricum si oricind fara nici un tratat si obligatie din partea Romaniei si fara nici o discutie despre Genocidul facut cu 20 ooo de copii palestinieni din Gaza intr-0 luna stabilita de Tribunalul International de la Haga.

    Ca Turcia Membra si mai in zona nu da voie americanilor sa ridica nici un avion contra interesului turcesc

    Lucru la noi e valabil si cu Ucraina cea care ne vorbea intorcind spatele despre romanii ocupati de ei sau limba romana interzisa in Bucesc si Bucovina ocupate de Ucraina de la Romania.

    Iar acum vin si fara Stire zi si noapte cu privilegii si indemnizatii sfidind romanii la Mool cu multe carucioare pline fata de cele goalie ale romanilor ca salariile si pensiile romanilor
    Motive pentru care Zelenski a facut acum o vizita secreta in Plina noapte in Romania
    .
    Si uite asa razboiele in loc sa se stinga vor excalada din vecin in vecin si din pretext in pretext doar in interese imperialista si coloniale ale altora in dauna tarilor fara Demnitate ca.. ca cu Ungaria sau Turcia nu le tine ca la noi.

    Si nu se vor lasa pina nu vor intoxica toata planeta Pamint dar in primul rind tarile slabe ca Romania conduse de Tradatori Alogeni ca evreul fanariot grec tovarasul Iohannis Esuatul care acum se vrea la NATO pentru ca nu a fost pus la timp acolo unde era locul lui dupa faptele lui,
    sau oameni politici slabi si pusi de alogenul tovarasul Iohannis ca marionette de doi bani ca si el
    ,ca partidul Unic PCRist refacut din PSD si PNL Evreiesc simbol ul Dictaturii politice din Romania facuta dupa cum spunea Ciolacu -pentru cel putin 10 ani- care sa se adauga la cei 35 de ani de conducere a Romaniei de catre Tradatorii Castei Evreiesti care au -Esuat Romania -dupa propria lor Apreciere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. John Leary. 3 Aprilie 2024
    Iisus a spus: "Poporul Meu, astăzi aveți două lecturi inspirate. Prima lectură (Faptele Apostolilor 3,1-10) este cum l-au vindecat Sfântul Petru și Sfântul Ioan pe cerșetorul șchiop care se afla în fața "Porții Frumoase" din Ierusalim. Acest lucru i-a uimit pe toți oamenii care l-au văzut pe cerșetor sărind și săltând și lăudându-l pe Dumnezeu cum s-a vindecat. Veți citi mai multe despre această relatare în zilele următoare. Citirea Evangheliei este, de asemenea, o bucurie pentru că Simon și Clopa mergeau cu Mine pe drumul spre Emaus. Ei Îmi povesteau cum preoții de seamă și fariseii au pus să fiu răstignit. Ucenicii mai spuneau cum femeile au povestit că au văzut un înger la mormântul gol, iar îngerul le-a spus că Eu sunt viu. Ochii lor au fost împiedicați să Mă recunoască. Apoi le-am explicat toate Scripturile care se refereau la Mine, pentru ca ei să înțeleagă de ce a trebuit să mor pentru a aduce mântuirea tuturor credincioșilor Mei. M-au invitat să rămân cu ei și, în timpul cinei, M-au recunoscut la frângerea pâinii. În acel moment am dispărut din fața lor. Ei au spus: (Luca 24:32): "Nu cumva nu ne ardea inima în noi în timp ce El vorbea pe drum și ne explica Scripturile?". Atunci acești ucenici s-au dus să le spună celorlalți apostoli: (Luca 24:34) 'Domnul a înviat cu adevărat și s-a arătat lui Simon'. Apostolii erau încă necredincioși până când, mai târziu, le-am apărut tuturor în carne și oase."
    Iisus a spus: "Fiule, vei vedea America neutralizată de către poporul lumii unice atunci când un atac EMP va distruge rețeaua voastră națională. Armele voastre nu vor funcționa pentru că armata voastră nu le-a protejat intenționat împotriva unui atac EMP. Poporul Meu va fi avertizat să vină în refugiile Mele prin locuțiunea Mea interioară, astfel încât îngerii Mei să îi poată proteja pe credincioșii Mei. Această preluare a Americii va fi cel mai grav caz de trădare, dar îi va permite Anticristului să preia controlul asupra lumii pentru mai puțin de 3½ ani. Eu voi proteja rămășița Mea credincioasă de toate armele celui rău și voi determina sfârșitul necazului cu Cometa Mea de pedeapsă. Voi curăța pământul de toți cei răi, iar aceștia vor fi cu toții aruncați în iad. Voi reînnoi pământul și îi voi aduce pe credincioșii Mei în Era Mea de Pace după necaz. Îi voi aduce în cer după Era Păcii. Puterea Mea va domni pe pământ așa cum Eu domnesc în ceruri. Credincioșii Mei își vor primi răsplata cerească pentru toate sufletele pe care le-au ajutat să le salveze."

    RăspundețiȘtergere
  3. Guvernul Roman anunta ca face stocurile pentru Razboi
    Institutul pentru studiu Razboiului anunta -prognozeaza Razboiul Rusia impotriva Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa stirile noi titlul doamnei Maria ar mai putea fi parafrazat si
    Pregateste-te de ce e mai Rau daca vrei sa scapi cu minime daune

    Cum a si procedat si a scapat ieri Israelul usor Deocamdata chiar prea usor
    Iar Biden Deocamdata le recomanda sa nu intones coarda sa reactioneze pentru a nu

    Doar Putin -Hitler nr II I-si freaca Palmele ca Scaraoski si se pregateste intens de atac mai ales in zona mareluii Oras industrial Harcov dar si in sud unde I—i e dor de Dunare ,Dunare apa dulce de la tine nu m-as mai duce-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. De luat aminte …. Decât să aruncăm vorbe grele unii altora în special acum în prag de alegeri, mai bine am ține post și ne-am ruga lui Dumnezeu să ne ajute și să ne dea un primar/președinte bun pt noi toți!
    Nefăcând acest lucru, primim ce merităm!
    Nu uitați că totul este îngăduit de Dumnezeu după faptele noastre, indiferent de funcții , de bani , de avere , de putere , într-o zi toți vom da socoteală pentru ceea ce am făcut indiferent de culoarea politică și toți vom plăti pentru faptele noastre atât noi cât și cei dragi nouă…..Sigurul corect este Dumnezeu și pt. El nu contează din ce partid faci parte când El consideră că s-a terminat …. așa va fii!
    Credeți că dacă deținem toate averile acestei lumi sau cea mai înaltă funcție, când Dumnezeu spune stop….Toți vor pleca, nimeni nu poate trăi veșnic și nici la moarte nu ia nimic cu el !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cabinetul de razboi al Israelului a ales astazi dupa o sedinta de 5 ore Razboiul , sa atace in forta Iranul

    Contrar bunului sint si
    recomandarii Americii lui Biden si Trump-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Blestemul se intoarce in cazul in care nu are o pricina. Blestemul in cazul unei nedreptăți se prinde. Acestea sunt spuse chiar de oameni ai bisericii. Blestemul alaturi de binecuvantare este in biblie. Nu face rău pentru a nu atrage blestemul asupra ta si pentru a nu plati raul facut. Restul sunt basme si inventii prin care diavolul se pune la adapost el si faptele lui facute prin unii oameni criticand blestemul iar nu nemerniciile care atrag blestemele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Treaba cu gândurile rele și faptele sunt în felul următor. Hristos a spus undeva în biblie că: doar dacă ai gândit la o femeie că te ai culcat cu ea, păcatul a și luat ființă. Pt orice faptă ia naștere un DEMON mic și crește în funcție de câte ori se repetă fapta. Tot acel demon îl împinge pe om să facă acea faptă mai des. Pt fiecare faptă diferită de cealaltă, ia naștere un demon mic. Eu îi am văzut și îi cunosc. Demonii sunt faptele rele sau fapte de plăceri carnale ale oamenilor. Demonii sunt controlați de Diavoli. Demonii/faptele se țin de suflet. Și dacă sufletul se reîncarnează în altă viață, faptele din viața anterioară se țin după el. Nu toți oamenii se reîncarnează, doar cei speciali. În biblie scrie: la învierea morților, faptele lor vor fi cu ei. Deci, faptele/demonii se țin de suflet ci nu de trup. Trupul e trecător, sufletul nici-o-dată. Dacă vreți mai multe cunoștințe despre treburile astea, intrați pe link-ul meu. Tot ce ați citit aici și ceea ce veți găsi în blogul meu, nu sunt de la mine ci de la Dumnezeul cel viu (Părintele nostru). El mi le a făcut cunoscute mie și eu le fac cunoscute vouă. Continuare aici : https://ciceronelichi.blogspot.com/2023/12/posedarea-oamenilor-de-catre.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Cicerone
      Ketaminele ataca corpul producind inflamatiile inclusiv in creierului, ele sint raspunsul corpului la multi virusi si microbi ca o armata a sistemului imunitar care produce exces si daune collaterale in Razboiul cu microbii ca cel betahemolitic care da probleme articulate, Lupus etc
      .
      Deci nu toate au cauze Demonice- spirituale si pot duce la inflammatii care pot da cancere , Depresia si sinucideri care au cauze in natura umana animalica omului fara o legatura obligatorie demonica
      Pot fi contracarata cu anti inflamatiare naturale ca ulei omega3 din peste, curcuma ,D3 vitamina , banala aspirina antiinflamatiare chimice ca Ibuprofen dar si naturale din fructe legume si ceaiuri
      Dar si banalul Sapun si pasta pentru spalay dintii care protejaza si creierului de boli degenerative ale batrini lor ca Parkinson si Alzeimeier-nebunie dar cu cauze ce pot fi si genetics sau viral e cum a fost Sarcov-2 sau chiar vaccinul ne testat sufficient ce da multe decese la tineri dar si probleme cerebrale pe afectata caselor de singe la creierului , inima sau alte organe
      De aceia un tratamente anticivid impune a fluidizante ale singekui pentru circulatie si lamii sau Detrakex pentru problemele caselor de singe
      Probleme mentale pot da inclusiv cele digestive sau metabolic e de fi at care tratate vindeca multe probleme mentale-craciun.

      Ștergere
    2. Si Vezi cicerone ce Sfaturi dai
      Un influencer rus si-a morti fiul de citeva luni tinindu-l flamind si hranindu-l cu lumina solara doar bolnav de pneumonia stropit cu apa rece care l-a imbolnavit de pneumonia si omorit cu doar 1,5 kg greutate la deces dupa ce si sotia lui era vegetariana si anorexica..
      Cam asa vorbea si pe bloguri Ilie Serb din Seica -Mica Sibiu care o tinea incapatinat cu privitul cu ochii “n soare si incarcatura cu energie solara, si nu am mai auzit nimic de mult de el
      Banuesc ca e pe lumea cealalta de pe la 60 de ani ca era tot prin spitale-craciun.

      Ștergere
  9. sunt ANONIM5- sin biblie sunt blesteme dar impotriva duhurilor raului, crestinii stiu, ca blestemele se prind cand sunt spuse fara motivatie-urat este la musulmani dar e treba lor sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  10. Bombardiere americane si israeliene testeaza de ani buni rutele posibilelor razboie
    foste la Trecut acum devenite Prezent
    cu zborurile de multe mii de km si cu incarcatura de peste 70 de tone
    .
    Defectarea Turciei a adus Romania pe ruta principala a acestor zborurile cum s-a intimplat ieri se va intimpla si in Viitorul apropierea care poate fi orcind din aceasta noapte
    Dar in nici un caz mai tirziu de doua saptamini
    Caci lumea se grabeste spre Dezatrul Razboiului fapt pentru care pe Antena 3 a fost scos de la pe evreul Tradator Danielc el care fost ministru al energiei facea ultimile transactii oneroase cu rezervele energetice ale Romaniei facute Cadou Austriei habsburgic-ruse,

    Motiv pentru care a fost rapid platit cu o Nunta ca in Basme dar nu in Romania ci la Viena evreimii habsburgic-Ruseasca
    unde se intilni cu el in Aeroportul Vienei cu George Simion Suveranistul care acum mai bine de un an I-l interpela cu renumita replica
    -Ce ai mai furat , vindut si Tradat Daniele???-
    In ora asta presedintele Chinei tocmai intervene pe Axa Razboiului -Israel- Iran si ameninta in mod direct Statele Unite pentru atitudinea lor.
    Sua se pare ca pregateste bombe le sale singurele din lume in stare sa atace tunelurile de la adincimea de 80 metri din muntii Iranului la Buser unde spun ei ar fi doua reactoare nucleare
    O spune in direct acum pe Antena 3 marele evreu Tradatorul Romaniei pe linia hidrocarburilor Daniel fiul de securist evreu comunist din Orsova -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Marele sustinatorii al Ministrului Tradator Daniel al energiei Romaniei nu era altul decit
    Alogenul Iohannis Esuatul Catastrifa Romaniei,
    care acum se vrea mare sef la Nato dupa marele sau
    Esec Patologie de 10 ani cu Schengenul
    care aduce in fiecare an paguba Romaniei de peste 16 miliarde de Euro doar pe aceasta problema Grava adusa economiei Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Atac direct al evreilor si in Sua
    unde incearca la aceasta ora ,in sala de Tribunal
    sa judece pe Trump viitorul Candidat la presedentie Americii pentru a nu putea candida peste citeva luni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Madaklna Turza fost consilier de Stat dezvaluie -controlul umilitor si frustant - facut romanilor la cobirire de evreii habsburgici de la Viena
    In timp cebla Bucuresti continua Abuzurile cu secretizarea cheltuelile de milioane de Euro facute pentru casa evreului Iohannis Esuatul sapte.. spre zeci de case-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mare adevăr
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți.
    Dacă îl avem pe Dumnezeu cu adevărat nu putem, să uram pe cineva,nu blestemăm.
    Adevărat doamna Maria.
    Mulțumesc Domnului că în sufletul meu nu exista așa ceva.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere