marți, 30 aprilie 2024

SA NE SPOVEDIM LA PREOT ! HAIDETI SA NE SPOVEDIM SI SA NE USURAM SUFLETUL !

      


                                                                   Dragii mei, 


Suntem în Sfantul si marele Post al Patimirilor Domnului si Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS.
Multi dintre credinciosi au impresia gresita că, daca nu au postit de la mânacre,indiferent de motive, nu trebuie sa se spovedeasca si sa primeasca Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Gresit !
DUMNEZEU din Prea Mare si Prea multă Mila Sa, ne cheama la Scaunul  Sfintei Spovedanii, si cu inima curată si sinceră sa ne curatim sufletul de păcate prin Sfanta Spovedanie la Preot.
Aici , in mod nevazut sta de fiecare data Mântuitorul nostru bland si Prea Iubit Iisus Hristos. Eu am vazut aievea aceasta mare Minune de mai multe ori.
Odata,am vazut Sfanta Biserica plina de credinciosi care asteptau la rand si sa se aseze in genunchi in fata Preotului care statea pe un scaun si ii astepta unul cate unul ca sa vina sa-si spuna durerea sufletului,greutatea ce-i apasa sufletul,povara sufletului si a inimii.Adica,toate gresalele noastre ,pacatele noastre facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta.
Si vedeam dragii mei,vedeam pe Parintele duhovnic cum se apleaca peste acel credincios din fata sa, care era ingenuncheat, si cum il intreba de ce-l doare sufletul si inima.
Dar, in acele momente,in mod nevazut de oamenii din Sfanta Biserica,apare Insusi Mantuitorul nostru bland si prea iubit IISUS HRISTOS pe Tronul Sau Imparatesc.Acum,Preotul parca disparuse,iar cel care se spovedea,cel care era jos ingenuncheat,graia fara sa vada si fara sa stie cu INSUSI MANTUITORUL HRISTOS,Lui ii spunea toate pacatele sale si-i parea rau ca gresise atat de mult.
Exact asa arata IMPARATUL CERESC pe Tronul Său cu,care a coborat din Cerul sfant,pentru ca fiecare dintre noi sa ne spovedim pacatele chiar in Fața Sa ,fara ca sa cunoastem aceasta Mare si dumnezeiasca Taina.
Dar mie mi s-a aratat din Voia Domnului si cu Puterea Duhului Sfant, pentru ca acum,sa va pot spune toate cate am vazut si toate cate am auzit, iar voi dragilor, sa credeti toate acestea ca nu de la mine le spun si nici de la mine nu le scriu aici,ci numai de la DUHUL SFANT.

Pe 5 Mai 2024, ne vom putea bucura cu adevarat, pe deplin cu inima si cu sufletul nostru ,INVIEREA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS ,cand este prima zi de Pasti.
.
Mai avem destul timp ca sa ne indreptam pasii,inima si sufletul spre Sfanta Biserica si sa ne rugam curat, sa ascultam Sfintele si dumnezeiestile Liturghii,si nu in ultimul rand, sa ne curatim inima si sufletul de pacate.De vom face asa, ne vom simti tare usurati,bucurosi ca am reusit sa ascultam Cuvantul Domnului.
Vom trai cu adevarat Sfintele PASTI, vom simti in inima si-n suflet ca DOMNUL IISUS HRISTOS a inviat asa precum a promis,a inviat a 3 a zi dupa Scripturi,dupa ce a fost pus in Mormant.

.

Dar, despre acest minunat lucru, vom afla si-n zilele urmatoare cand, voi relua MESAJELE divine din anii din urma.
Asadar fratilor, nu va rusinati sa mergeti la Preot si sa va spovediti, sa-i spuneti tot ce va îngreuneaza sufletul si inima ,după care, sa primiti Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăsanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si SANGELE DOMNULUI  nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toata cinstea, slava si închinarea, Amin!
                                  Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Așa este doamna Maria 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Pregătiți-vă cu Credință
    Mesaj de la Sfânta Fecioară. De Luz de Maria. 25 Aprilie 2024
    (mesaj dat în grupul de rugăciune)

    Iubiți copii:

    ASUPRA fiecăruia dintre voi, ÎN ACEST MOMENT RADIA IUBIREA MEA ÎN INIMEA fiecăruia pentru a vă înmuia, deoarece, pentru a merge cu atenție spre scopul final de a-L întâlni pe Fiul Meu Divin, trebuie să posedați "o inimă de carne" pentru a fi docili la Apelurile și Învățăturile Fiului Meu Divin, necesare în acest moment, astfel încât să ieșiți cu succes din toate încercările cu care vă veți confrunta; nu numai ca generație, ci și ca copii ai Fiului Meu Divin la nivel personal.

    Copiii mei, Casa Paternă, prin Voința Divină, v-a trimis toate medicamentele necesare și eficiente ale naturii în fața bolilor care vor apărea din nou. Când le veți aplica, efectul va apărea în credința pe care creatura o posedă în Cuvântul Cerului.

    Dacă credința ta, copilul meu, este nulă, nu vei putea să te vindeci cu ceea ce Casa Paternă ți-a trimis pentru a combate bolile necunoscute; dar dacă credința ta este infinită, dacă credința ta este minimă, dacă credința ta este mare, copii, credința te va salva și vă spun: "credința v-a salvat".

    CREȘTEȚI ÎN CREDINȚĂ, PENTRU CĂ CREDINȚA MUTĂ MUNȚII, (cf. Mt. 17, 20-21) creșteți spiritual și nu vă preocupați atât de mult de lucrurile materiale; da, pregătiți-vă, dar nu exagerați,

    pentru că credința va fi asezonarea care va da condimentul necesar la tot ceea ce întreprindeți în Numele Sfintei Treimi sau în Numele Meu sau în ascultare de preaiubitul Meu Sfânt Mihail Arhanghelul.

    AVEȚI O CREDINȚĂ FERMĂ, O CREDINȚĂ PUTERNICĂ, O CREDINȚĂ HOTĂRÂTĂ, COPIII MEI!

    Cât de mult vă iubesc!
    Cât de mult vă binecuvântez!
    Cât de mult vă mulțumesc că v-ați unit pentru a răspândi Chemările Sfintei Treimi la toți frații voștri!

    Fiecare dintre voi este un mesager al Iubirii Divine. Nu lăsați această Iubire Divină doar pentru voi înșivă, pentru că nu va da roade, dar dacă o împărțiți cu frații voștri, veți primi roade și din belșug, pentru că Dumnezeu este Iubire, este Caritate, este Pace interioară și Pace exterioară.

    1/2

    RăspundețiȘtergere
  3. 2/2
    DECI CREȘTEȚI, COPIII MEI, CREȘTEȚI ÎN SPIRIT, ASCULTÂND CU CREDINȚĂ ȘI PREGĂTINDU-VĂ CU CREDINȚĂ.

    Copilașii mei, înălțați toate Sacramentele pe care le aveți în mâinile voastre și eu, ca Mamă și Învățătoare, ca Mamă a Fiului meu Divin și a umanității, binecuvântez aceste Sacramente și poruncesc forțelor răului să se retragă în fața celui care poartă aceste Sacramente în stare de grație și să-l vindece în trup și suflet, dacă aceasta este voința divină.

    Vă iubesc și vă binecuvântez, copiii Mei.

    Mama Maria
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

    COMENTARIU DESPRE LUMINA MARIEI
    Mulțumim Maică mică, te venerăm, Maică Preacurată. Mulțumim Maică, binecuvântată ești tu între toate femeile, ocrotește-ne zi și noapte, ține-ne mereu în brațele tale, pentru ca în brațele tale să rămânem mereu credincioși Fiului tău Divin.

    "Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede are viață veșnică" (Ioan 6,47).

    DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS 09.09.2009
    Încă o dată vă invit să păstrați o credință fermă și de nezdruncinat, hrănită de Euharistia zilnică, de rugăciunea perseverentă și de petiția continuă, pentru ca Duhul Sfânt să vă ajute în orice moment și să puteți discerne în fața venirii și plecării capcanelor continue ale diavolului, care în acest timp îi atacă pe copiii lui Dumnezeu.

    PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA 28.06.2010
    Credința nu poate sucomba nici în fața atacurilor care se apropie de Biserică. Credința este în fiul meu Iisus Hristos, nu în oameni. Țineți minte acest lucru: credința nu trebuie să se clatine. Rămâneți fermi, fără să vă mișcați; de aceea vă invit din nou și din nou să fiți Creștini adevărați.

    PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA 08.12.2010
    Invocă-mă: Ave Maria Prea Curată, concepută fără de păcat. Dar cu credință cât un bob de muștar. Totul se va lua de la voi și de la familiile voastre, cu Credință.
    Fiți conștienți de decadența acestei umanități care trebuie purificată. Să nu se clatine credința, chiar dacă vedeți cum se deschid dealurile, chiar dacă munții și lanțurile se clatină și cad, iar câmpiile se impun, să nu se clatine credința.

    Amin.

    RăspundețiȘtergere