joi, 18 aprilie 2024

VINE ZAPADA MIEILOR ,IN SUDUL ROMANIEI !

 

18 Aprilie 2024 ,ora 5,26!

Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte.
Aceasta lumina imi arata inspre Sud, cativa oameni la o masa, iar in capul mesei erau doi Preoti cu vesminte negre si fireste cu Patrafir.

Oamenii se veseleau,nu erau tristi, mai ales ca, din Cerul sfant au inceput sa cada fulgii de nea, precum o ploaie torentiala de vara.
Erau fulgi mari, era o ninsoare divina,asa cum spunem noi spre final de iarna, zapada mieilor.
Era o vreme divin de frumoasa.
Oamenii de la masa in natura, Preotii cu Dascalii erau acoperiti de zapada pe hainele lor, pe vesmintele lor.
.
Zapada mieilor a inveselit toti oamenii care stateau la masa sub Cerul liber.
.

Oamneii parca uitasera pentru ce sunt acolo, si se bucurau de ninsoare ca niste copii.
Si cei doi Preoti impreuna cu Dascalii lor, priveau spre Cerul Sfant si se bucurau de fulgii mari de nea,ce cadeau ca o ploaie torentiala de vara.
Dragii mei,cand toata lumea credea ca a venit vara, chiar au iesit la plaja multe persoane, eu scriam de la Duhul Cel Prea Sfant,ca urmeaza ploi, furtuni, vijelii, inundatii lapovita si ninsoare.
Si iata dragilor, a nins si ninge inca in Vest si Nord Vestul Tarii, chiar la ses.
Au fost si chiar vor mai fi ploi torentiale si vijelii, chiar si zapada in Sudul Romaniei va fi.
Dar noi sa fim recunascatori pentru toate cate primim de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului,Carora Li se cuvine,toata slava ,cinstea si inchinarea,Amin.
Cu dragoste, Maria.

7 comentarii:

  1. Vremea rece va aduce chiar mai mult inghet la munte ce aduce si vijeli din Nord Vest spre Sud
    Atentie la acoperisurile nereparate maii vechi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut tanti Marie că dacă îți spun Mărie te superi. Am o mică mare întrebare și voi copia din Apocalipsă un fragment și îl voi lipi aici. Fi antenă:
    3 Voi da celor doi marturi ai mei să proorocească, îmbrăcați în saci, o mie două sute șase zeci de zile.
    4 Aceștia sunt cei doi măslini și cele două sfeșnice, cari stau înaintea Domnului pământului.
    5 Dacă umblă cineva să le facă rău, le iese din gură un foc, care mistuie pe vrăjmașii lor; și dacă vrea cineva să le facă rău, trebuie să piară în felul acesta.
    6 Ei au putere să închidă cerul, ca să nu cadă ploaie în zilele proorociei lor; și au putere să prefacă apele în sânge, și să lovească pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi.
    7 Când își vor isprăvi mărturisirea lor, fiara, care se ridică din Adânc, va face război cu ei, îi va birui și -i va omorî.
    8 Și trupurile lor moarte vor zăcea în piața cetății celei mari, care, în înțeles duhovnicesc, se cheamă ,,Sodoma`` și ,,Egipt``, unde a fost răstignit și Domnul lor.
    9 Și oameni din orice norod, din orice seminție, de orice limbă și de orice neam, vor sta trei zile și jumătate, și vor privi trupurile lor moarte, și nu vor da voie ca trupurile lor moarte să fie puse în mormânt.
    10 Și locuitorii de pe pământ se vor bucura și se vor veseli de ei; și își vor trimite daruri unii altora, pentru că acești doi prooroci chinuiseră pe locuitorii pământului.
    11 Dar după cele trei zile și jumătate, duhul de viață dela Dumnezeu a intrat în ei, și s'au ridicat în picioare, și o mare frică a apucat pe cei ce i-au văzut.
    12 Și au auzit din cer un glas tare, care le zicea: ,,Suiți-vă aici!`` Și s'au suit într'un nor spre cer; iar vrăjmașii lor i-au văzut.
    13 În clipa aceea s'a făcut un mare cutremur de pământ, și s'a prăbușit a zecea parte din cetate. Șapte mii de oameni au fost uciși în cutremurul acesta de pământ. Și cei rămași, s'au îngrozit și au dat slavă Dumnezeului cerului.
    ----- Cine crezi că sunt acești 2 măslini, acești 2 prooroci ? Ce știi despre ei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone dupa cite stiu ei ar fi venirea inainte de Iisus a lui Ilie si Enoch care si ei au fost ridicati si dusi de vii sus la cer-craciun.

      Ștergere
    2. Nea Crăciuneeeeeee, nu îmi vine să cred !!!!!!! De unde ai știut ? Sau ai întrebat pe cineva ? Că știam că nu ești cu Biblia în fapt. Sunt sigur că mulți cititori nu au știut despre cine am scris, excepție de la blogăreasă. Da, ei sunt pe pământ dar oamenii nu știu încă și sunt născuți în România.

      Ștergere
    3. Sigur sunt nascuti in Romania ,la Vaslui mi-a zis un preot batran

      Ștergere
  3. iarasi acest cicerone fara educatie- cine te crezi sa spui tante MARIE?! mai pune mana pe o carte si te sileste sa inveti bunele maniere- traiesti in societate nu in padure!ne crezi fraieri ca nu stim si nu am invatat din biblie macar sf evanghelii?

    RăspundețiȘtergere
  4. era de asteptat dupa asa caldura si iarni fara precipitatii-pamantul este in deriva- in China =chin cu inundatii catastrofale in Dubai la fel- DUMNEZEU LE ARATA CELOR FARA EL CA SUNT MIIICI si neputinciosi

    RăspundețiȘtergere