marți, 30 aprilie 2024

GENUNCHII LUI IISUS, TREMURAU PE SFANTA CRUCE !

                                   Imagine similară                             


                                                Dragii mei,

Ceea ce voi scrie aici pe Blog, s-a petrecut aievea, eu fiind intr-un Taxi.
In timp ce masina mergea, eu fiind chiar in spatele soferului cu locul pe care stateam, vad dragilor cum in fata masinii, la doar 3 metri distanta si la 2 metri mai sus decat masina,vad ceva uimitor.
Vad un alt Cer decat Cerul senin al nostru , parca usor cetos ,un Cer care a coborat intr-o clipa, iar pe acest Cer ,era o Sfanta Cruce mare din lemn galben, precum cea pe care a fost rastignit Mantuitorul Iisus Hristos.
Pe Sfanta Cruce din Cerul din Cer, era rastignit in carne si oase,IISUS HRISTOS,DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor.
      
Dragii mei, si cum era rastignit IISUS HRISTOS in aceasta pozitie,brusc, picioarele MANTUITORULUI devin moi, flexibile,erau din carne si oase.
Genunchii Lui Iisus s-au intors spre dreapta Sa,stateau lipiti unul de altul,si - au inceput a tremura,a se clatina tare de parca cineva ar fi prins picioarele Sale in maini, si le-ar fi scuturat ca o creanga de copac.
Da ,fratilor! Picioarele MANTUITORULUI tremurau de mai sus de genunchi si pana jos la piroanele din talpi, de parca ar fi fost niste ramuri batute de un vant puternic sau de un taifun.
Prieteni dragi, ce ne mai asteapta oare? Ce insemnatate poate avea acesta revelatie?
Eu am ajuns cu bine acasa si chiar nu a fost niciun pericol pe drum, pericol la care ma gandeam eu ca, ar putea aparea ca urmare a acestei trairi.
Dragii mei,sa -L iubim pe IISUS HRISTOS care S-a jertfit pentru noi, sa iubim si pe Maicuta Domnului  a carei GRADINA a RAIULUI este in Romania, si care, se roaga pentru noi si ne apara cu MILA si cu Dragostea Sa.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iubitori, sa daruim dragoste si sa nu ne pierdem niciodata Credinta in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, Carora Li se cuvine, toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Nu are legatura cu eveniment prezent ci cu trecutul din viziune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trecutul pe care evreii si Israelul nu vor sa-l recunoasca in ruptul capului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei, Ne vedem astazi la 11,30 pe BZI live,cu Roxana Caraiman.Va asteptam cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multimim doamna Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astăzi,citind mesajele divine,și privind Sfânta Icoană a Mântuitorului,mă gândeam ce minune sa vina din Cerul Sfânt,că toată omenirea sa aplece genunchii înaintea Mântuitorului,să simtă și ei durerea care a îndurat-o Mântuitorul Lumii,pentru păcatele noastre.De doua mii de ani,Iisus așteaptă de la noi schimbare dar în zadar,că omenirea nu îl urmează din respect că ne dăruiește viața.

    RăspundețiȘtergere
  6. este crunt ce a indurat DOMNUL- genunchii tremurau de la piroanele din incheituri-oare un om ar putea indura o asa durere ?-EL A FOST ATUNCI SI OM SI DUMNEZEU-unii spun ca au numarat ranile pe giulgiu din TORINO si au fost peste 5300 lovituride bici cu plumb- sa ne ierte pe toti pt asa suferinta inumana

    RăspundețiȘtergere
  7. pai a fost si om si DUMNEZEU-grnunchii ii tremurau de strapungerea in ligamente si pozitia rastignirii -asa ceva este inuman ce au facut evreii- a fost durere peste puterile umane si umilitoare

    RăspundețiȘtergere