luni, 15 aprilie 2024

RACHETE ANTI-GRINDINA ? CREAREA DE NORI ARTIFICIALI , AR PUTEA DAUNA GRAV SANATATII UMANE ,VIETII DE PE PAMANT!


                                               Dragii mei,

De cand cu aceasta mare tehnologie din toate domeniile,aproape ca omul a luat locul Lui Dumnezeu. Clonam oameni,facem fertilizari in vitro si e bine acest lucru pentru cei care doresc sa devina parinti, transformam prin robotizare intreaga natura divina, ne erijam in  niste mici dumnezei, creăm nori artificiali,cautam "particula Lui Dumnezeu "si multe,foarte multe altele care se vor intoarce impotriva omenirii.

Dar iata ,ce spunea un glas astazi dimineata :

             "Am venit sa incarc vara, si.... am gresit!"

Clipa in care, vad  un Cer senin, un Cer de vara fara niciun nor cat de mic.   Jos pe pamant insa, vad utilaje sofisticate care incearca sa incarce vara,asa cum bine spune Mesajul divin.     

Deasupra acestor utilaje care incercau sa incarce vara, a aparut un ochi viu, un ochi mare din care curgeau rauri de lacrimi.

Lacrimile acelui ochi ,curgeau precum curge vița de vie atunci  cand o curatim prea tarziu,curgea cu picaturi mari si necontenit.            

Ceva nu era in regula,ceva nu reusise si totul se rasfrangea acum asupra vietii de pe pamant.
Rachetele anti-grindina sunt folosite de oameni, parca impotriva Voii Bunului Dumnezeu.
Dumnezeu dragilor, stie unde sa trimita norii de ploaie curata si nori de ploaie cu grindina,da ,sunt si nori cu grindina.
Dar oare, e bine sa luptam noi impotriva Voii Bunului Dumnezeu?
Oare Dumnezeu ne va mai da ploaie la timpul potrivit,daca noi imprastiem norii trimisi de Creator?

.
Tehnologia extrem de avansata in aceste momente, aceasta distruge deja lumea si viata de pe pamant, distruge Planeta Pamant.
.
Nu Dumnezeu ne face rau,ci noi oamenii ne distrugem unii pe altii, distrugem Pamantul pe care l-am primit in DAR de la CREATOR de la BUNUL DUMNEZEU,ca sa ne inmultim,sa crestem si sa ne hranim, sa traim fericiti.
Dar oare, suntem noi fericiti in aceste momente,cand oamenii incearca sa ia locul Lui Dumnezeu in toate?
Rugaciunea, Credinta fierbinte din sufletul fiecaruia dintre noi, mila, bunatatea,iubirea fata de Aproapele nostru,dragostea,nadejdea in Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,acestea ar trebui sa fie "armele "noastre indreptate catre Divinitate, si nicidecum rachete,bombe, avioane, etc,etc, folosite de om ,pentru a se autodistruge.
Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa nu ne dea noua dupa masura faptelor noastre rele, ci sa ne mai dea inca o sansa ,ca sa ne intoarcem la El cu toata fiinta noastra, si astfel, sa ne putem mantui.
Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Se folosesc tot feliul de substante artificiale contrare naturii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat doamna Maria când spune la cărțile sfinte că prin știință vom pieri 😢
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul este ca incalzirea urca ca si fauna si flora dispute sud spre Nord inclusiv decolorind coralii din mari si oceanelor.
    Grecia si tarile sud Europene mai ales Spania din zona Barcelonei incearca sa scape de problemele cu apa insufficienta protesting si cerind turistilor -si migrantilor sa plece la ei acasa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. tocmai am scris rachetele antigrindina alunga ploaia s-a spus azi la Focus Pima tv si au substante toxice pt pamant , aer si oameni

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa de-a bunul sl induratul Dumnezeu că omenirea sa scape de globaliștii sioniști care fac tot Raul pe pământ și totul împotriva oamenilor. O spun pe fata că vor da reducă omenirea cu 90 la sută iar restul de 10 la suta s+p înrobească. Doar Dumnezeu Tatăl ne scapă din toate acestea
    Sa ne rugăm cu tot sufletul și să ne ajutăm între noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu cu Maica DOMNULUI a avut mila de popor si a plouat peste tot -dar si ninsoare!

    RăspundețiȘtergere