sâmbătă, 20 aprilie 2024

IISUS HRISTOS ESTE LUMINA LUMII SI VOCEA ROMANIEI!


                                                 Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas ceresc,un glas puternic care striga asa:

                                    "Iisus Hristos este drumul spre Lumina!

                         Mantuitorul Lumii intregi, Iisus Hristos Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria, este Vocea Romaniei !"                     Romania este ocolita si ocrotita de Dezastre!"

Moment in care dragii mei, Il vad pe Mantuitorul nostru prea iubit si bland, Il vad in inima Hratii Romaniei sfinte stand pe un Tron inalt.
Dar dupa caateva clipe ,Iisus devenise tare trist si ingandurat.
Il vedeam acum , putin mai la distanta de mine, putin mai sus, Il vedeam rastignit in carne si oase pe Sfanta Cruce.
Mantuitorul nostru prea iubit,suferea cumplit.
De pe fruntea Sa curgeau siroaie de sange de la Coroana de spini, din palmele Sale siroia sangele, la fel si din picioarele Sale prea sfinte si prea curate, sangele siroia.
.
Totul a durat cateva secunde si a disparut intr-o clipita.
Dragii mei, este Sfantul POST al Patimirilor Domnului nostru Iisus Hristos.
Atat pe pamant cat si in Cerul Sfant, an de an MANTUITORUL sufera ca acum 2000 de ani cand a fost batjocorit si rastignit de poporul evreu.Si toate acestea au loc pentru ca noi sa nu ne indepartam de Credinta ,sa nu ne indepartam de Mantuitorul Iisus Hristos care ne vrea ca noi sa fim prietenii Sai.
Sa multumim dragilor,Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai, pentru fiecare clipa pe care o traim, pentru fiecare rasarit de soare, pentru tot si toate din viata noastra. 
Sa ne rugam cu toata inima si cu tot sufletul la Prea Sfanta Treime si la Maica Domnului ,ca sa fim ocrotiti si intariti in Credinta si in iubire fata de Aproapele nostru.
Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Tatăl Ceresc a ales Romania, pentru Fiul Lui iubit Iisus Hristos,se va descoperi și Adevărată Biblie Cerească,și toți vom afla adevărul .

    RăspundețiȘtergere