duminică, 14 aprilie 2024

UN SUFLET PLECAT LA DOMNUL, STRIGA TARE: VĂ ROG MĂRTURISIŢI - VĂ ! VĂ ROG MĂRTURISIŢI-VĂ !


De ce se merge la spovedanie. Ce se întâmplă dacă minți



                                               Dragii mei, 

În clipa în care Bunul Dumnezeu hotărăşte să ne ia sufletul şi să ne cheme la EL, nimenea dintre cei chemaţi, nu ar trebuie să plece de pe Pământ, din viaţa lumească fara sa fie nemărturisit şi 
neîmpărtăşit.
Încă din viaţă, încă din tinereţe trebuie să ne obişnuim şi bine este,  ca să mergem cât mai des la SFÂNTA BISERICĂ, să stăm la SFANTA şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE, să ne hrănim sufletul şi să ne curăţim cugetul.
Iată dragii mei, ce spune un glas din Cerul sfant, citez :

              "Curata si necurata este Imparatia Mortilor!
              Va rog, va rog marturisiti-va, marturisiti-va va rog!".   
Clipă în care, văd un Preot care priveşte fix la ceva, şi apoi ,face semnul Sfintei Cruci şi totul dispare.
Dragii mei, când ieşim din casă, să mergem la serviciu,  la petrecere,la piata sau oriunde dorim, nu-i aşa că ne punem cele mai bune haine ?
Tot aşa este şi cu sufletul nostru . 
Dacă hainele le spălăm, le călcăm frumos ca să arate bine,tot aşa , trebuie să curăţim şi sufletul.
Să ne spovedim la Preot,măcar în cele 4 Posturi de peste an, şi să ne învrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie, cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sangele Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
                                    Fraţilor !
Nu putem ca-n aceasta viaţă, să avem grijă numai de trup!
 Nu putem ca să ajungem în faţa Lui DUMNEZEU, cu sufletul negru de păcate! Trebuie să-l curăţim de păcate, prin SFANTA SPOVEDANIE. Trebuie să scăpăm de întunericul negru, primind în sufletul nostru LUMINA ÎNVIERII Lui HRISTOS, prin SFANTA ŞI DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE !
Dragii mei ! Nu vă îngrijiţi numai de trup ! Îngrijiţi-vă dragilor, mai întâi de suflet şi apoi de trup. Pe primul plan, să fie sufletul nostru, căci cu sufletul ne prezentăm în Fata Mantuitorului Iisus Hristos, JUDECĂTORUL nostru, iar trupul,rămâne în Pământ, acolo de unde a fost luat. 
Din acest motiv se spune în acest citat ,că, Împaratia Mortilor este curată şi necurată.
Putem merge noi pe strada, acasă, fară să ne spălăm trupul ? Fireşte că nu ! 
Tot aşa este şi cu sufletul ! Mărturisirea păcatelor la Părintele duhovnic, unde în mod nevăzut stă IISUS  HRISTOS, ne va ajuta să ne curăţim sufletul şi să fim pregătiţi în orice moment, ca să plecăm într-o lume mai bună, acolo, unde nu este nici întristare, nici suspin.
Viaţa aceasta, este scurtă, este grabnic trecătoare, şi nu ştim dacă vom apuca ziua de mâine, şi-atunci, la ce bun să fim răi unul cu celălalt, la ce bun să fim mândri, egoişti, lipsiţi de milă şi goi de fapte bune ?
Mai avem timp fraţilor, mai avem timp ca să ne îndreptăm, să fim mai buni, să mergem la SFANTA BISERICĂ şi să nu mai amânăm, ca să ne mărturisim păcatele. Şi trebuie s-o facem cu dragoste si cu nadejdea in iertarea pacatelor noastre, fără ca să ne ruşinăm.
 Fara indoiala fratilor, vom primi iertarea lor şi vom curăţa sufletul nostru, trupul nostru, cu SFANTA şi DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE, cu PREA SCUMP şi PREA SFÂNT, TRUP şi SÂNGELE DOMNULUI care a murit pe CRUCE  pentru ca noi sa fim mantuiti,  luând asupra Sa toate păcatele omenirii.
                          Cu dragoste, Maria.

27 de comentarii:

  1. A plecat vineri seara, in timpul Sf Maslu la o biserică in Satul Sura Mică Sibiu, Părintele Petru Vamvulescu, ucenic al Parinetui Arsenie Boca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omenirea este dusa în eruare de cel rău,multi au murit fără să meargă la biserică sau sa se împărtășească,alții merg și la biserica se împărtășesc,dar tot pe Satana îl slujesc in continuare pentru bani,lux.Am la n jurul meu și persoane care poartă cruce de aur la gat,zic că se împărtășesc,dar având funcție de conducere de minciuna,manipulare,țigări,droguri,nu se lasă,îmi zice sa tac,că nu a venit nimeni din mormânt să spună cu este dincolo de moarte,și Dumnezeu nu a pedepsit pe nici un vrăjitor sau cei care duc războaie și omoară oameni nevinovați,cum este și în Ierusalim război.
    Eu pentru cei decedați știu că trebuie să postim ,slujbe ,și să le dăm de pomană,că să-i scoatem din iad,este foarte greu să-i scoți,durează și trei ani de rugăciune la biserica.
    Dumnezeu,să-i ajute pe toți cei adormiți să iasă din iad.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Iran si Irak vazute lumini ciudate presupuse Oznuri asupra unor installatii nucleare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ucrainieni fugiti din Ucraina sa nu fie dusi pe front
    Iar Latraului si Demagogul Rares Bogdan ne spune ca ucrainienii pleaca din Ue sa lupte pe frontul ucrainian-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiri le pe tvurile Evreiesti romanesti mint ca rachetele Iraniene au fost interceptare
    Alte stiri ne cenzurata spun ca 184 au explodat direct in Israel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe fata si pe dos
    Iranul a lovit cup racheta ruseasca supersonica o nava americana in Marea Rosie ca si statie de urmarire a dronelor si rachetelor Iraniene distrusa de fapt de Hamas.
    Vaporul care a lovit si podul de 3km in America de la Baltimore era condus de un Iranian- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. 16 atacuri la bazele Sua din Orientul Mijlociu in ultima saptamina. In timp ce avioanele Sua din Turcia faceau Navratilova suspecta spre Iran.
    Civili din orasele din Israiel nu mai pot respira de fumul explozieiilor iranienilor iar televiziunile Evreiesti din Romania spun ca toate dronele si rachetele Iraniene au fost lovite in afara tarii evreilor cea ce pare o minciuna de farisei
    de fapt inceputul celui de al Treilea Razboi Mondial si al Apocalipsei in termenii mai vechi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. In timp ce americanii aveau ca principal partener comercial China
    Romania avea interzis de Casta Evreiasca de la conducere sa faca afaceri ieftine cu China a carui presedinte a facut facultatea in Romania si vorbeste

    ci doar sa cumpare scump de la evreii dupa conducerea animatica conform Talmudului antiCrestin

    Deci urmeaza o lupta si economica care e inceputa de multisor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Populatia Israelului a inceput sa plece in spre munti
    Si e doar inceputul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Care va fi prima tara Nato in razboi??
    , e o Miza intre tarile baltice si Romania.
    Era un mesaj vechi care spunea ca e vorba de Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Razboiul setat de mult reseteaza campania electorala in favoarea partidelor Suveraniste pentru SOS -Sosoaca si Calin Georgescu care ridica
    Problema afacerilor antiNationale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Putin a semnat ordinul 21 al Rusiei in legatura cu Alaska imperiului Rus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rusii ameninta Germania cu rachete supersonice cu peste 25 mii km pe ora si pot distruge toata Germania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Coroana de Glorie
    Mesaj de la Iisus Hristos pentru Lorena. 29 Martie 2024
    Astăzi, pentru că ne aflăm în Vinerea Mare și în curând voi învia împreună în Biserica mea, vreau să vă dau ORIENTĂRILE pentru acest Timp de Pregătire pentru Rusalii. Vreau ca poporul meu să se pregătească pentru această Rusalii care va fi FOARTE SPECIALĂ.

    Mai întâi de toate, trebuie să existe un SPIRIT DE UMILINȚĂ din partea voastră care să vă determine să trăiți în Castitate și, prin urmare, prin intermediul acestei Castități, să renunțați la Lume, la Carne și la Păcat.

    Pentru că, fiind Castitate, vei fi găsit unul dintre cele mai frumoase Diamante din Coroana Mea, pe care îl vei purta împreună cu alte Diamante în Coroana ta de Glorie.

    După ce îți vei fi câștigat locul în Noile Ceruri și Pământ, vei primi Coroana ta de Glorie împodobită cu Diamantele Virtuții pe care le vei câștiga puțin câte puțin, pe măsură ce CREȘTI ÎN SPIRITUALITATE.

    De aceea, vreau să vă ofer această Coroană la toți, prietenii Mei de la Sfârșitul Timpurilor.

    Această Coroană nu are încă Diamantele care o vor face frumoasă și strălucitoare și pe care le veți dobândi puțin câte puțin pe măsură ce veți merge prin deșert spre Noul Ierusalim.

    Este o călătorie grea și dificilă, dar când veți ajunge la Noul Ierusalim, Coroana voastră va fi împodobită cu Diamantele pe care vi le voi da și pe care le veți câștiga cu viața voastră de SACRIFICIU ȘI RENUNȚARE la voi înșivă, la Carne, la Lume și la Păcat.

    De aceea, Armata Mea, pregătiți-vă pentru această Rusalii, pentru ca în acea zi, TOȚI să primiți din Mâinile Mele Coroana de Aur și Darurile, Harurile și Harismele Duhului Sfânt, care vor fi veșmintele voastre și, de asemenea, Armura voastră.

    Prin urmare, în ziua Cincizecimii, primiți Robele Albe Albe împreună cu Armura voastră, pentru că veți fi îmbrăcați cu Daruri, Haruri și Harisme.

    PRIN URMARE, TREBUIE SĂ VĂ PREGĂTIȚI ÎN ACESTE ZILE DIN 31 MARTIE PÂNĂ ÎN 19 MAI PENTRU A LE PRIMI.

    Eu vă voi instrui împreună cu Arhanghelii noștri, Sfântul Mihail, Sfântul Rafael și Sfântul Gabriel, pentru ca în această zi de Rusalii să fiți îmbrăcați cu Robele voastre Albe, cu Armura și cu Coroana voastră.

    Și, mai presus de toate, Coroana voastră de Aur, pe care o veți împodobi cu cele Șapte Virtuți pe care vi le voi da și care vor împodobi această Coroană, astfel încât, împreună cu ele, Hainele voastre Albe și Armura voastră să fie pregătite pentru Bătălia finală dintre bine și rău.

    Armura vă va proteja de atacurile inamicului.
    Veșmintele albe vă vor îmbrăca cu puterea Duhului Sfânt, cu harurile, darurile și harismele Sale. Iar Coroana ta va fi împodobită cu cele Șapte Virtuți pe care le vei desăvârși atunci când vei ajunge în Noul Ierusalim.

    PENTRU CĂ ATUNCI CÂND, VEȚI AJUNGE LA PUNCTUL CULMINANT AL LUCRĂRII DE RĂSCUMPĂRARE A TATĂLUI MEU, ACEASTĂ COROANĂ DE AUR VA DEVENI O COROANĂ DE ȘAPTE DIAMANTE.

    O COROANĂ DE GLORIE A COPIILOR LUI DUMNEZEU, A COPIILOR VOINȚEI DIVINE, A CELUI DE-AL TREILEA FIAT ȘI A FIATULUI SUPREM.

    (*)ÎMPLININD LOCUIREA TRINITĂȚII PREASFINTE ÎN VOI, ȘI ASTFEL, CU COROANA VOASTRĂ DE GLORIE VĂ VEȚI PRIMI RĂSPLATA:

    NOUL IERUSALIM, PENTRU A FI VREDNICI COPII AI LUI DUMNEZEU, VREDNICI LOCUITORI AI NOULUI IERUSALIM.

    De aceea, vă voi pregăti în aceste 50 de zile înainte de Rusalii pentru a primi darurile voastre din ceruri.

    Iată de ce vom începe cu:

    PRIMUL PAS: O MĂRTURISIRE DE VIAȚĂ CU O INIMĂ SMERITĂ ȘI UMILĂ.

    Restul instrucțiunilor vă vor fi date, în celelalte zile de pregătire.

    EU SUNT LEUL DIN TRIBUL LUI IUDA.

    (**)INHABITAȚIA DIVINĂ: Locuirea celor Trei Persoane Divine, prin acțiunea Duhului Sfânt, în sufletul celui drept.

    RăspundețiȘtergere
  15. Propaganda Iraniana si israeliana se lauda fiecare in parte la atacul fi peste 300 drone si rachete de asta noapte facind sa creasca preturile la titei productie, transporturi prin Marea Rosie si golful Persic Strimtoarea Ormuz de linga Iran ,de zece ori mai ales pentru Europa -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ochi pentru ochi si Dinte pentru Dinte
    Cabinetul de razboi israelianan a decis o riposta urmatoarele 24 de ore contra Iranului in timp ce iranieni scandeaza razboi contra Americii iar Rusia jubileaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Premierul Netanyahu al Israelului -I-I vom rani pe cei care ne ranesc-

    Iar Rusia vrea o noua Ordine Mondiala mai ales contra veciniilor slabi a caror teritoriu I-l vrea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. A mai fost un cutremur mic in Vrancea dupa cele doua anterioarecauzate tot de faza Lunii din 7 aprilie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Urmatiarele cutremure mici in jurul fazed cu SuperLuna din 24 aprilie 2024, luna Plina cu gravitatie si pozitie opusa fata de Pamint dar cu traiectorie minima a Lunii fata de Pamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ponta-avioanele britanice din Romania au protejat asta noapte Israelul dar nu si pe civilii si zeci de mii de femei si copii din Gaza din pacate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Latraul Rares Bogdan spune ca vrea prin ultimatum de marioneta a la Iohannis pe Ciuca Maciuca la Cotroceni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ciuca Maciuca si Ciolacu Malacu nimic despre Genocidul de la Spitalul Pantelimon
    Ca si cum nici usturii n/au mincat nici gura nu le miroase de la Abatirul cu micros de morti din centrul Capitalei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Americanii au calculat ca Iranul mai are nevoie de doi ani pentru a ajunge de la Uraniu de 60 procente la 90 procente cu care pot echipa rachetele sale
    Un mesaj vechi al doamnei Maria da de inteles ca Iranul va ataca nuclear Sua ,probabil de aproape din un submarin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Schwartz analistul politica externa din Israel
    -politica gen -America Farst etc inseamna ca la fel ca Hitler ei vor fi mincare de el unul cite unul chiar daca va fi mincat ultimul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Oficial Iranian avertizeaza
    -Sua trebuie sa stea departe de regimul de banditi israelieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Onu si Sua catre Israel dupa decizia acestuia de a reactiona
    -excaladarea trebue evitata-
    Rusia Cinica vorbeste la fel dar ea face altfel atacind Ucraina
    Deci una vorbeste Rusia si alta face-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Diaconescu-de urmarit de luni indicatorii bursieri la petrol-craciun.

    RăspundețiȘtergere