vineri, 19 aprilie 2024

VENIREA LUI IISUS HRISTOS, ESTE FOARTE APROAPE !




                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:

             "Viată încordată spiritual,nu e din plastic !
Iar un alt glas intreaba cu uimire :

                   Da?
Si iata ca, rapsunsul veni din nou :
              
                Venirea Lui Iisus Hristos, este foarte aproape de România Duhului Sfant ! "
Prieteni dragi,asa cum am scris adeseori,MANTUITORUL nostru drag si prea scump va veni în Noul Său Ierusalim ,numit România  
Nu vom cunoaste ziua anume cand va veni, dar atunci cand se va intampla aceasta MARE MINUNE ,va fi intr-o clipă.
Toata omenirea va vedea aceasta MARE si uimitoare MINUNE,atunci cand , IISUS HRISTOS va coborâ din Cer insotit de Sfintii Săi Ingeri.
Sa-L asteptam si noi dragilor cu inima si cu sufletul deschis, impacati fiind cu toata lumea, sa-L asteptam cu infinita bucurie,si sa -L rugam ca sa ne ingaduie sa-L strangem in brate  si sa-I spunem din inima :

              Te-am asteptat Iisuse drag si scump sufletului meu, bine ai venit !"
                             Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Comunicarea Domnului Iisus Hristos (către Maria Șandor), 29.04.2009 Pace grupului de rugăciune şi tuturor celor care se roagă împreună cu voi! Vă dăruiesc dragostea Mea pentru ca să puteţi în rugăciune persevera. Nu vă cer aceasta ca pe o obligaţie, ci ca pe o rugăminte. Fac apel la bunăvoinţa voastră, a tuturora pentru salvarea acestui Pământ! Aţi văzut semnele venirii Mele! Sunt aproape! Iată că Eu vin, dar nu ca să mântuiesc ci ca să Judec! Voi, cei ce vă rugaţi, pedeapsa pentru păcate o amânaţi! Curaj fiilor, căci întregul Pământ are nevoie de rugăciunile voastre! Găsiţi pace în inima voastră, pentru ca rugăciunea să fie mai puternică şi mai degrabă la Cer înălţată. Nu vă temeţi în ispitele pe care le aveţi! Sunt cu binecuvântarea Mea, ca să vă întăresc pururea! Continuaţi să vă rugaţi, căci sunteţi de Mine supravegheaţi, ca greş voi să nu daţi! Eliminaţi gândurile cele rele din gândirea voastră pământească şi faceţi-o cerească, neîntinând cuvintele voastre cu ceea ce e rău. Vă sunt alături mereu! Am încredere în voinţa voastră de a-Mi împlini dorinţa! Ajutaţi fiind de Sus, veţi reuşi! Cobor asupra voastră raze sfinte de întărire, pentru tot ceea ce vine, şi vă atrag spre Mine prin iubire. Fiii Mei cei dragi, suspinele voastre Îmi sunt cunoscute la fel şi ale voastre ispite. Acestea sunt scara pe care se urcă la Cer. Doar aşa veţi putea înainta pe scara virtuţilor ce duce la Mine şi numai prin suferinţă se vor purifica sufletele voastre şi se vor câştiga noi suflete ce vor să Mă cunoască. Transformaţi durerea, în lacrimi de bucurie şi de Slavă adusă Mie! Vă binecuvintez! Amin!

    RăspundețiȘtergere