marți, 23 aprilie 2024

E TIMPUL CA SA NE SPOVEDIM LA PREOT ! HAIDETI SA NE SPOVEDIM SI SA NE USURAM SUFLETUL !

          


                                                                   Dragii mei, 


Suntem în Sfantul si marele Post al Patimirilor Domnului si Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS.
Multi dintre credinciosi au impresia gresita că, daca nu au postit de la mânacre,indiferent de motive, nu trebuie sa se spovedeasca si sa primeasca Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Gresit !
DUMNEZEU din Prea Mare si Prea multă Mila Sa, ne cheama la Scaunul  Sfintei Spovedanii, si cu inima curată si sinceră sa ne curatim sufletul de păcate prin Sfanta Spovedanie la Preot.
Aici , in mod nevazut sta de fiecare data Mântuitorul nostru bland si Prea Iubit Iisus Hristos. Eu am vazut aievea aceasta mare Minune de mai multe ori.
Odata,am vazut Sfanta Biserica plina de credinciosi care asteptau la rand si sa se aseze in genunchi in fata Preotului care statea pe un scaun si ii astepta unul cate unul ca sa vina sa-si spuna durerea sufletului,greutatea ce-i apasa sufletul,povara sufletului si a inimii.Adica,toate gresalele noastre ,pacatele noastre facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara de stiinta.
Si vedeam dragii mei,vedeam pe Parintele duhovnic cum se apleaca peste acel credincios din fata sa, care era ingenuncheat, si cum il intreba de ce-l doare sufletul si inima.
Dar, in acele momente,in mod nevazut de oamenii din Sfanta Biserica,apare Insusi Mantuitorul nostru bland si prea iubit IISUS HRISTOS pe Tronul Sau Imparatesc.Acum,Preotul parca disparuse,iar cel care se spovedea,cel care era jos ingenuncheat,graia fara sa vada si fara sa stie cu INSUSI MANTUITORUL HRISTOS,Lui ii spunea toate pacatele sale si-i parea rau ca gresise atat de mult.
Exact asa arata IMPARATUL CERESC pe Tronul Său cu,care a coborat din Cerul sfant,pentru ca fiecare dintre noi sa ne spovedim pacatele chiar in Fața Sa ,fara ca sa cunoastem aceasta Mare si dumnezeiasca Taina.
Dar mie mi s-a aratat din Voia Domnului si cu Puterea Duhului Sfant, pentru ca acum,sa va pot spune toate cate am vazut si toate cate am auzit, iar voi dragilor, sa credeti toate acestea ca nu de la mine le spun si nici de la mine nu le scriu aici,ci numai de la DUHUL SFANT.

Pe 5 Mai 2024, ne vom putea bucura cu adevarat, pe deplin cu inima si cu sufletul nostru ,INVIEREA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS ,cand este prima zi de Pasti.
.
Mai avem destul timp ca sa ne indreptam pasii,inima si sufletul spre Sfanta Biserica si sa ne rugam curat, sa ascultam Sfintele si dumnezeiestile Liturghii,si nu in ultimul rand, sa ne curatim inima si sufletul de pacate.De vom face asa, ne vom simti tare usurati,bucurosi ca am reusit sa ascultam Cuvantul Domnului.
Vom trai cu adevarat Sfintele PASTI, vom simti in inima si-n suflet ca DOMNUL IISUS HRISTOS a inviat asa precum a promis,a inviat a 3 a zi dupa Scripturi,dupa ce a fost pus in Mormant.

.

Dar, despre acest minunat lucru, vom afla si-n zilele urmatoare cand, voi relua MESAJELE divine din anii din urma.
Asadar fratilor, nu va rusinati sa mergeti la Preot si sa va spovediti, sa-i spuneti tot ce va îngreuneaza sufletul si inima ,după care, sa primiti Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăsanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si SANGELE DOMNULUI  nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toata cinstea, slava si închinarea, Amin!
                                  Cu dragoste, Maria.

14 comentarii:

  1. Americanii de rind vin cu imagini cu elicopterele lor ale diviziiei 101 si fracezii ar opera deja deasupra Odesei dupa ce ar fi trecut peste teritoriul Romaniei
    Iar Rusii stiu de acestea si le vor elimina, Excaladind Conflictul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Becali virbeste de preotul duhovnic ai presedintilor Romaniei inmormintat cu onoruri Militare la care ar fi trimis un mesaj si Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii moldoveni reuniti sub umbrelalui Putin la Moscova, luati pe sus de politia din R Moldova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. La poligonul Perii Daii din Dealul Daii de linga Sibiu azi 24 aprilie studentii academiei Militare a Trupelor de uscat Sibiu vor face exercitii militare de tip integrat de zi si noapte de tipul razboiului modern cu Drone, Obuziere , transportoare Pirania ,avioane Soim 99 si elicoptere tip 330.

    In timp ce avioanele de pasageri ce trec pe linga Ucraina inclusiv peste Romania deranjate de bruiajul facut de rusi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anand presupus -profet tinar de 17 ani cu viziuni implinite despre lume - ar anunta acum pentru -Romania transformari politice, economice si culturale-

    Fara a face precizari el spune ca aceasta va Supravietui iar natura transformarilor pot fi susceptibile la diferite interpretari care pot da si oportunitati noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hexipharma cu dizolvarea de 2000 de ori a biocidelor pentru omorirea prin nozocomiale inclusiv la Covid legata strins de Statul Paralel vinduta dupa aceiasi schema Coldea-Condrea , utimul sinucis sau fugit ina nu e sigur, vinduta acum, unei companii franceze cu dupa metodaAsasinilor economici din america de sud sa se piarda Urma sausi Aldo Moro cu crime si aruncari in aer ca la Arad pentru a mentine dominatia Mafiei locale si centrale
    Care din inregistrari reiese ca a distrus capitalul romanesc si Romaniasi continua cu amenintarile de mafioti si acum -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne,iarta-ne pe noi păcătoșii,poporul Român,se va împărtăși de buna voie și nesiliți de nimeni,la ce minune vin pe pământ și omenirea nu este pregătită,toți cei care au distrus Romania de 34 de ani,e timpul sa se spovedească și împărtășească la cei așteaptă,ei cred in continuare că vor mai putea distruge Romania Sfânta,Gradina Maicii Domnului,ajutandu i pe săraci,dar ei iau făcut săraci și sclavi in propria tara.Toti politicienii României să arunce cravata de la gat și să își pună Sfânta Cruce a Lui Hristos,că intram in săptămână Patimilor a Mântuitorului,dar și cei care am făcut rău vom patimi pentru păcatele care le-am făcut înaintea Mântuitorului Lumii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pretul cozonacului si altele de Pasti devenite un lux pentru buzunarul sarac al romanului.

    In timp ce evreul Iohannis spune ca vrea un teatru nou la Sibiu in limba Idis a evreilor Askenarzi cu limba lor amestecatura intre ebraica , germana si limba slavo poloneza

    Pentru ca in agenda lui paralela romanilor figureaza
    Colonizarea evreiasca a Ardealului pentru care deja spune ca
    -va face un teatru Idis la Sibiu
    -a facut centralizat pe Transilvania un:
    -centru Idis evreiesc la Brasov
    -
    -O sinagoga scoala si hotel la Sighetul Marmatiei si
    -colonizari cu evrei askenazi si kazari mai ales pe zona de nord a Ardealului atit adusi deja din Ukraina cit si din Israel.

    Dupa parerea de acum o saptamina si a ambasadorului Israelului din Romania care spunea direct ca tara romaneascae prea bogata in apa si toate mineralele pentru natia romana si ca le-ar placea mult evreilor.

    Cum declara si un oficial american
    acum vreo doua zile care recomanda evacuarea palestinienilor din zona Gaza de pe coasta Mediteranei motivind ce e prea bogata si frumoasa pentru ca evreii sa o foloseasca cu alte natii ca palestinieni

    Din acelasi plan face parte si jocul tradatorilor Castei evreiesti de la Conducere de a indatora repede si masiv statul Roman

    Ultima metoda si prin costul de 15 miliarde a centralei nucleare experiment mondial de la Doicesti de tradatorul evreu Daniel Popescu cel cu inchiderea cenralelir pe carbune romanes si taerea lor la fier vechi

    Iar acum evreul Tilvar de la armata vrea alte 7 miliarde Dolari urgent pentru avioane americane F35 tot asa de exagerat de scumpe pentru saracii de romani vai mama lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ucraina primeste noi ajutoare militare dar cu toata rautatea lor nu au recruti
    evreii lor bogati fugind primii iar pe minoritari ca romani tocati primii desi limba lor nu era recunoscuta dupa rautatea Ucrainei.

    Tot asa anul trecut un securist hun-gur din Cluj se exprima catre fiul sau anul trecut venit din strainatate

    -Oare mai traiesc eu ca sa vad Ardealul la Ungaria???

    Si intradevar nu a mai trait ca a murit acum citeva luni cu aceiasi rautate de bozgor in inima-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Securistul hun-gur de la Cluj mort de citeva luni pe la 95 de ani care voia sa vada Ungaria marita cu Ardealul si o marturisea anul trecut fiului sau Stefan Popa ce traieste acum la New York si care mai are un frate cu vreo doi ani mai mare cam 47 de ani care lucreaza acum in Cluj la firma Porche-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Guse -exista legaturi lui Coldea Dumbrava cu Rusia lui putin a lui Coldea si Dumbrava prin Otp Bank
    ca si cu familia lui Voiculescu de la antena 3 pentru a beneficia de miliarde de la primaria lui Nicusor Dan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Diaconescu fost ministru de externe-William Bert a ridicat in Congresul Sua problema vulnerabilitatii R Moldova in fata Rusiei
    Despre noul armament dat de Sua e defensiv pentru a rezista in fata Rusiei si nu pentru a invinge pentru care ai nevoie de alt timp de armament, dar fara sprijinul lui Biden si Americii rusii ar for fost la Kiev si vecini cu Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo de cinismul superputerilor
      La fel proceda Sua acum o jumatate de secol
      cind se razboiau Iranul cu Irakul iar americanii dadeau -vindeau arme la ambii dar mai multe Irakului care era mai mic si mai slab, cu scopul de ai toca pe ambele tari in razboiul reciproc iar ulterioro cuparea cu britanicii a cimpurilor petroliere a fost culmea cinismului
      Ca si acum in Ukraina careia i/a impus sa nu mai atace rafinariile Rusiei pentru ca astfel cresc pretul carburantilor in occident.
      Deci pentru superputerile mondiale
      Marile lor Principiile sint doar o Masca pentru interese lor Ascunse =Oculte-craciun.

      Ștergere
  13. Muraru ambasadorul Romaniei in Sua
    -Romania prima tara din lume cu reactoare nucleare la Doicesti????
    Are o relatie buna cu Trump care are si o parere buna despre Romania-

    Dar nu in genul de a ridica vizele ci doar de a plati bani grei
    Pentru evreii americani dupa realitate desi unii sint plecati chiar din Romania-craciun .

    RăspundețiȘtergere