joi, 11 aprilie 2024

IISUS HRISTOS PE PAMANT,CU TRICOLORUL ROMANIEI IN FAȚA SA !


                                                    Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata inspre Rasarit ,jos pe pamant, o mica masuta pe care se afla Tricolorul Romaniei sfinte.

.
Si chiar daca masuta era mica ca inaltime, Mantuitorul statea pe Tron imparatesc  avand pe masuta la care statea,Tricolorul romanesc. 
Cineva nevazut Il striga pe Mantuitorul ,dar Iisus parea ca este deranjat de acel glas care - L striga ,si care glas, venea dinspre Rasarit.
Cand era strigat,Mantuitorul Isi intindea bratul Său in spate fara ca sa-si intoarca privirea, iar  palma Sa o tinea deschisa  de parca ar spune Stop,nu mai striga!
Glasul iar Il striga pe Iisus,dar Mantuitorul intindea din nou bratul in spatele Său ,si cu palma desfacuta orientata spre locul de unde venea glasul ,ca sa determine acel glas care-L striga insistent,sa se opreasca din strigare deoarece, El era ocupat la masuta mica cu tricolorul Romaniei pe ea, si nu voia sa raspunda  aceluia care-L striga atat de insistent. Mantuitorul chiar era mânios pe acel glas care incerca sa se justifice, care incerca sa-I vorbeasca.

Prieteni dragi, IISUS HRISTOS va veni in Romania Sa,in Romania Duhului Sfant unde va judeca si viii si mortii.
Aici in Noul Său Ierusalim,aici va fi Dreapta Judecata si pentru cei vii si pentru cei adormiti.

.

Dragii mei, se apropie cu pasi repezi cea de-a Doua Venire a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS pe pamant. 
Aceasta a Doua Venire va fi precum s-a si inaltat Domnul. Adica, Il vom vedea cum coboara pe norii Cerului ,pasind ca pe pamant. 
Il vom vedea cu totii,toata suflarea de pe pamant si nu numai,toata Creatia Lui Dumnezeu va vedea cea de-a Doua Venire a Lui Iisus Hristos.
Mantuitorul nu va veni pe ascuns,nu va sta ascuns de ochii nostri,asa cum spun multi dintre "iluminati" ca ar fi si venit in mod nevazut si sta ascuns deocamdata. 
E o mare minciuna,e o mare prostie ceea ce scornesc astfel de oameni.Sa nu-i credeti niciodata! 
MANTUITORUL este Unul singur,El nu se va mai naste inca o data,deoarece,S-a inaltat cu Trup la Cer ,iar in momentul Inaltarii Sale, glas din Cer am auzit si care a grait asa:

          "Bărbaţi  Galileeni !
           De ce staţi privind la Cer ?
            Acest Iisus care S-a înălţat de la voi la Cer, tot astfel va şi veni precum L-aţi văzut mergând la Cer."  
Da ! 
Tot la fel, Îl veti vedea venind din nou pe Pământ."
Sa  ne bucuram dragilor, ca suntem Poporul ales de Duhul Sfant ca sa-L primim pe IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,in cea de-a Doua Sa Venire pe pamant, iar acest pamant este Romania Duhului Sfant.
Sa ne rugam Mantuitorului prea iubit ca sa ne ierte gresalele noastre si sa ne arate Calea spre mantuirea sufletului nostru.
Sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu, ca sa duca Rugaciunile noastre Fiului Sau si Mantuitorului nostru si sa ne ajute ca sa putem rabda pana la urma si sa ne ducem Crucea cu Credinta,cu dragoste si cu iubire.
                                 Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Deja vedem o scena specifica relatiilor de Jo’s de pe Pamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Elon Musk lider si prima ingrijorare pentru AI-inteligenta artificiala care spune el ca e pericol ca va depasi omul in anul viitor 2025-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. d-na Maria sunt ANONIM5 - sunt sigur ca Romania este tara aleasa daar sa nu uitam ca iadul e gol si vrajmasul are si el planul lui- tara treb sa fie pregatita sa aleaga neutralitatea in fata rusilor si a americanilor -depinde de conducerea tarii sa aleaga ce este bine pt popor -aceste tari beligerante nu tin cont pe unde trec -sa-i lasam sa treaca si sa nu intram in conflict ca ne vor rapune-noi ca tara mica- sanatate si pace in suflet si in lume-sa fim ca vechea CEHOSLOVACIE cand au intrat rusii peste ea sa ne rugam mult pt intelepciune in parlament

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragi frați și surori, Dumnezeu ne cere să fim Lumină pentru frați și surori, DOAR astfel Dumnezeu se va vedea, prin Credință Reală, Lumina Duhului Sfânt Îl va arăta pe Dumnezeu, Lumina.

    Așa cum Sora Maria spunea în 2013 despre laborator și eprubetă și, din păcate a fost și nu este terminat, în 2015 Emmanuel Makandiwa spunea, China China acolo din mare, dacă nu ne rugăm vor fi zeci de mii, sute de mii ... miliarde de oameni morți!

    Am găsit în mai multe mesaje de la vizionari, despre Lumină și, iată un mesaj foarte serios tot despre Lumină, dacă nu vom avea armura Luminii (Iubire, Credință, Pace, Dăruire, Conștiință și Servire), care este în sine o Armă a Lui Dumnezeu, foarte mulți nu vor mai sărbătorii sfârșitul anului 2024, spune Profetul Makandiwa.
    Profetul mai spune că anul 2024 va fi unul a întunericului, gros, adică foarte întunecos.

    Dacă am ști să interpretăm corect legile date în toată lume și în România, am înțelege despre ce întuneric este vorba, nu știu dacă-l vor prezenta anul aceta pe antihrist dar, pregătirile pentru apariția fiului satanei sunt în plină desfășurare și pe repede înainte.

    Ne vor promite ... și chiar vor da tot felul de dulcegării și chiar bani, servicii gratuite, că doar nu dau de la ei, bani, hârtie pot tipări la greu, doar că valarea-i scade și lumea sărăcește dar, oricum banii vor fi scoși din circulație și se va trece la credit social.

    La Formul Economic Mondial au spus și nu o dată: fericiți și fără proprietăți, internetul lucrurilor și internetul corpurilor.

    Dumnezeu a avertizat prin vizionarii din întreaga lume înșelăciunea satanei care se aruncă peste lume.

    Dumnezeu Tatăl: satana a acoperit toată lumea!

    Pentru cine știe Engleză, aveți aici câteva minută să le țineți minte (la fel cum ar fi trebuit să înțelegem printre cuvinte ce vroia să transmită Sora Maria în inerviul său din 2013 de la Antena Stars în emisiunea lui Brancu)
    https://www.youtube.com/watch?v=m61usvUlpFY

    Iubiți de Dumnezeu, se apropie, nu mai este timp, chiar Tatăl Ceresc o spune foarte des. RUGĂCIUNE CONTINUĂ. ACUM!
    Timpul a fost scurtat de Dumnezeu, a spus acest fapt de câteva ori. Mai avem mai puțin de 11 ore reale (cu ceva timp în urmă era o revistă Știință și Tehnică, acolo scria de timpul 0, iată că noi trăim timpul spre 0).

    RăspundețiȘtergere
  5. HALUCINANT Cum lucrează SATANA prin oameni răi și fără Dumnezeu | Episcop Mar Mari Emmanuel (omul spune lucrurilor exact cum sunt - de cine suntem conduși și mai ales către ce)
    https://www.youtube.com/watch?v=qWODr4QXeZo

    RăspundețiȘtergere
  6. Elon Musk vrea un plan B pe Marte ca o colonizare a Americi , de rezistenta a umanitatii in cazul unui razboi Nuclear pe planeta Pamint prin un program cu rachete Spaice X care sa continue cu 1000 de rachete sute de ani ca sa duca un milion de oameni in subteranul planetei si sub o cupola imensa
    Era si ideia filmului Total Ricollt-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sebastian Stan va juca intr-un film american rolul tinarului Trump in perioada afacerilor sale imobiliare din tinerete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea
    Cu mult drag doamna Maria 🙏🥰❤️

    RăspundețiȘtergere
  9. Lauda ție Cristoase regele mariri VEȘNICE AMIN

    RăspundețiȘtergere
  10. Manastirea Sfintul Ioan Valahul de linga Turnu Magurele in paragins facuta de la 1880 reconstruita de Iustinian Oprina preot calugar are si cont bancar pentru Donatii
    El spune ca a avut si o viziune dar momentan e oprit de cercetarea archeological pentru ca a descoperit morminte in incinta zidutilor prabusite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Moartea vine pe banda la ATI.
    Rablagila a fost pus ministru ca vine din venă de odrasle nomenclaturiste. Se pare ca in mandatul lui Rablagila se practica omuciderile. Cu antrenamentul in ucis facut in maimutareala covid si prin faptul ca pentru mortii ucisi si inmormantati in saci de plastic nu a platit nimeni acum este ceva normal sa ucizi la ATI. Oricum nu plateste nimeni. Asa sa ajuns in statul esuat chiar si crimele sa fie cado de la statul mafiot. Rablagila mai este inca ministrul mortalitatii ? Spitalul Pantelimon se va numi Spitalul Saw 4 Scapă cine poate !

    RăspundețiȘtergere
  12. 6 preoti de Suceava cer aprobarea de a candida la alegeri prin AUR din care unul Axentie are deja aprobarea patriarhiei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vlad Gheorghita vorbeste de 48 de ani virsta pina la care romanii pot lupta in razboi dar legea spune ca dupa 55 de ani vor fi scosi din rezerva care trebue refacut cu rezervisti viluntari si apoi armata obligatorie intre 18 si 35 de ani peste 6-7 ani circa 50 mii rezervisti ca in tarile scandinave si Balticii prin trage te la sorti si voluntari ultimii la noi 4-5 mii anual care vor primo si indemnizatie
    Trump si francezul Macron propune o cupola de aparare cu bacterii din Ucraina pina in Romania
    Cit si Lunii de fortificatii propune Zelenski pentru Harcov cel cu munitie insufficienta in timp ce Rusia forteaza pe multe directii in Donbas si spre Nipru-craciun.

    RăspundețiȘtergere