vineri, 5 aprilie 2024

ECLIPSA DE SOARE SI UN POSIBIL CICLON !

                                                                 5 Aprilie 2024, ora 6,17 !

                                                                        Dragii mei, 

In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, lumina care-mi arata ECLIPSA de SOARE.

Cerul era ca de noapte transparenta ,iar Soarele era acoperit total, era negru dens.

Doar Cercul auriu(marginea)ramasese aurie si stralucitoare.

.
Si cum priveam de jos Cerul acesta ca de noapte cu Soarele acoperit,vad cum apare in dreapta noastra,respectiv,stanga Soarelui,lipit chiar de el, un Ciclon mare, un Ciclon in miscare continua,dar miscarea se manifesta in inversul acelor de ceasornic, adica,de la dreapta la stanga.
.
Dragilor, iata ca,este foarte posibil ca Eclipsa totala de Soare care va fi pe 8 Aprilie 2024, va face  sa se produca si un Ciclon de mare intensitate,asa cum am vazut eu rotirea din stanga Soarelui,respectiv dreapta noastra cum privim de jos.

.
Dar de vom avea Credinta in Bunul Dumezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, vom fi ocrotiti de toate dezastrele.
Dar, sa aflam mai multe despre Eclipsa totala de Soare,care urmeaza a avea loc in ziua de 8 Aprilie 2024:

Eclipsa de Soare care va avea loc la 8 aprilie 2024 va fi o eclipsă totală de Soare.

Este a 15 eclipsă totală din secolul al XXI-lea, dar a 18-a trecere a umbrei Lunii peste Pământ, în acest secol.

Vizibilitate

Parcursul eclipsei peste Pământ.
Parcursul eclipsei peste Pământ.

Această eclipsă va fi vizibilă într-o imensă zonă a Americii de Nord, începând de la Oceanul Pacific de Sud, trecând prin nordul Mexicului, centrul și Estul Statelor Unite ale Americii, sud-estul Canadei și terminându-se în nordul Oceanului Atlantic. Va fi prima eclipsă totală de Soare vizibilă din Mexic, după eclipsa de Soare din 11 iulie 1991.

Cea mai lungă durată a eclipsei va fi de 4 minute și 28 de secunde, în apropiere de orășelul Nazas, din statul Durango, din Mexic. În Statele Unite ale Americii, drumul totalității trece direct pe deasupra orașelor DallasCleveland și Buffalo, între altele.

Va fi singura eclipsă totală din secolul al XXI-lea care va fi vizibilă în toate cele trei țări nord-americane, Mexic, Statele Unite ale Americii și Canada.


                                                                      Cu dragoste, Maria.

11 comentarii:

  1. Eclipsa va fi peste partea de Vest a Mexicului si Sua, deci ciclonul vazut in stinga va fi in Vestul Mexicului Si SUA dat si de El’Ninio care vine din zona Peru, America Centrala si vestul SUA peste Pacific dat de incalzirea globala.
    Deci o cumulare de fenomene astronomice ca Eclipsa cu cele terestre date de incalzirea globala si El ‘Ninio care da Ciclonul tot pe zonele Americilor doar ca eclipsa in est si Ciclonul pe Vestla țărmul Pacificului
    Si in plus prin pozitia Soare si Luna cu gravitații cumulate de aceiasi parte a Pamintului va da si cutremure incepute de ieri in Taiwan si Japonia si astazi in America peste New York care vor mai fi plus minus 3-4 zile Inclusiv in alte zone terestre functie si de rotatia Pamintului pe axa spre Luna-Soare unde cumulează atracțiile gravitationale pe axa celor trei corpuri ale sistemului de trei Pamint Luna Soare.
    Deci un fenomen cumulat si cu incalzirea globala care da si El’NiNio cu Ciclonul dat de Pacific.
    Foarte complex si foarte interesant fenomen unic plus cutremure. craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. si multe cutremure: in TAIWAN ,JAPONIA SI USA DUMNEZEU IN FINAL NU DESCOPERA TOTUL OMULUI

    RăspundețiȘtergere
  3. Eclipsa totala de soare -Luna fiind si in apropierea solstitiului de primavara la doua saptamini de 22 Martie 2024 ,
    poate da cutremure atit la nordul cit si la sud de Ecuator
    Asa cum a si fost in Taiwan, Japonia si New York De 4,8 unde oamenii fug din oras de frica,pe toata coasta de est a Sua
    Deci vor putea fi si in sudul Europei si chiar si in peninsula Balcanica cum scria si -craciun-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe un deal deșertic din Sua apare filmată in plina zi o umbra imensa , fara nici o explicatie fizica intrucit pe cer nu era nici cea mai mica urma de nor.

    Deci fenomene ce tin de inteligente mult superioare omului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Americanii speriati ca pe coasta de Est nu erau cutremure, dar pe linga efectul fazelor lunii va incepe o epoca de cutremure si eruptii vulcanice generate de incalzirea globala care da cresterea nivelului oceanic care prin cresterea presiunii pe mantaua interna fierbinte si topita a miezului Pamintului împinge in sus prin eruptii vulcanice ce generează mai usor si cutremurele scoarțe mișcate de gravitatiilor însumate ale Lunei si Soatelui

    RăspundețiȘtergere
  6. Faptul e mentionat de Eduard Caise americanul despre schimbarea axei si Ecuatorului Pamintului , de Gabis de la Tiha Birgaului-Bistrița Nasud care acum o suta de ani vedeau fenomenele vulcanilor chiar pe munti si de

    mesajele doamnei Maria care vedea valurile uriase ale oceanului venind peste Europa de nord dar si copaci batrini si constructii inalte rupte in doua la jumatate datorita înclinarii scoartei lasata in mantaua Pamintului sub greutatea valurilor apei venite din oceane peste scoarta Pamintului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ferește și apară sa trecem cu bine de aceast eclipsa sa nu avem fenomene urite sa fie bine în lume ,doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne miluiește-ne pe noi păcătoșii Amin

      Ștergere
    2. Cert este ca trăim vremurile de pe urma nu va mai trece multă vreme și Domnul Isus Cristos fiul Lui Dumnezeu va reveni pe pământ asa cum ne a promis sa a i ia acasă pe cei aleși și sa judece vii și morții după faptele fiecăruia Slava Lui în veci ca la El e toată puterea în cer și pe pământ Amin Aleluia

      Ștergere
  8. Doarme aparane pe toți

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai e mult și Domnul Isus Cristos fiul Lui Dumnezeu va reveni sa judece vii și morții după faptele fiecăruia Glorie Lui în veci Amin 🙏

    RăspundețiȘtergere