vineri, 5 aprilie 2024

COLIVA DE GRÂU, ESTE CHIAR TRUPUL MANTUITORULUI IISUS HRISTOS !

                                                         5 Aprilie 2024, ora 22,18 !

                                                                   Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam la articolul anterior, la un moment dat,nu mai vedeam ecranul monitorului,ci vedeam interiorul unui Sfant Altar ,dintr-o Sfanta Biserica.

Pe Masa sfanta din Sfantul Altar, se afla Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie,cu, copertile ca din aur,iar pe Coperta față se afla si Sfanta Cruce tot din aur.

Asa ca in imaginea divina de mai jos:


.

In clipa urmatoare,coperta față se topeste precum un bulgare de zapada pus pe o plita incinsa, iar in locul ei,apare o coliva din grau, frumos ornata, iar peste coliva de grau, pe mijlocul ei,statea Sfanta Cruce din aur.
.
Acum, pe Sfanta Masa din Sfantul Altar, statea Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie,a carei coperta față, era din Coliva de grâu, si care avea pe mijlocul ei, o Sfanta Cruce din aur.
Totul era divin si foarte emotionant .
Dragilor, suntem in Sfantul si Marele Post al Patimirilor Mantuitorului Iisus Hristos.
In fiecare sambata, pana la Sfintele Pasti, mergem la Sfanta Biserica cu,Coliva de grâu si cu Prescură,unde se savarseste Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,iar la final, Slujba pentru Pomenirea celor adormiti Intru Domnul.
Si iata dragilor, cum Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne arata ca Sfanta Evaghelie reprezinta Cuvantul Mantuitorului Iisus Hristos,Trupul Său care a fost rastignit pe Cruce,a fost batjocorit de oamenii vremurilor de acum 2000 de ani.
Iar acum dragilor, vedem cum acea Coliva de grâu pe care noi o pregatim cu dragoste acasa, pentru sufletul celor adormiti, este chiar Trupul Mantuitorului Iisus Hristos, este primita in Sfantul Altar si pe Sfanta Masa,este absorbita de Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie, intr-un cuvant,este bineprimita de Duhul Cel Prea Sfant si de Maicuta Domnului.

Dragii mei,sa nu-i uitam pe cei dragi plecati dintre noi,intr-o lume mai buna.

Sa mergem la Sfanta Biserica cu o Coliva de grâu, cu o paine si o sticluta de vin, dam un pomelnic cu numele lor la Sfantul Altar, la Parintele, si astfel, îi vom pomeni,iar sufletul lor se va bucura acolo Sus in Ceruri, va vedea ca nu i-am uitat.

Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa nu ne pierdem niciodata Credinta in Prea Sfanta Cruce, in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.

                                                 Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Griul e alimentul complet folosit din antichitate inclusiv in campaniile militare ale soldaților imperiului Roman de pe vremea lui Iisus.

    Lipsa lui duce la foamete , revolte si in final a dispariției imperiului Roman, acum in Apocalipsa din mesajul trecut, posibil a Uniunii Europene, de unde si lupta pentru Ucraina cu cel mai fertil Pamint agricol al Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt ANONIM 5-coliva, parastasul si prescurile sunt cele 3 produse indispensabile pentru pomeniri ,sa nu uitam prescura de pe masa altarului pt sf TAINE= impartasania s-au filmat aceste momente adevarate FLACARI nevazute de ochiul uman-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere