vineri, 28 iulie 2023

URSI POLARI IN APE MICI !MIGRATIE A URSILOR POLARI ?

 

                                                   

                                                          28 Iulie 2023, ora 6,23 !

                                                              Dragii mei, 

In aceasta dimineata, treaza fiind ,vad intr-o clipita, vad o apa mare ca suprafata si foarte mica ca adancime, inspre Apus.

Intr-o astfel de apa mica, vad un urs polar urias si altii mai mici la mica distanta de el.

Apa era foarte mica ,de pana la 20 de cm.

Ursul polar foarte mare, se apleaca pana la suprafata apei mici si foarte limpezi, (se vedeau pietrele), si ia cu laba sa dreapta apa de jos si o bea din laba sa.

Dragii mei, cred ca vom auzi de o migratie a ursilor polari, din pricina schimbarilor climatice.

Sa nadajduim ca toate aceste diverse schimbari, nu va afecta prea mult modul de viata al oamenilor.

                                                         Cu dragoste, Maria.


8 comentarii:

  1. Totul se va schimba, indiferent că va vrea sau nu omul!
    Schimbările sunt de la Dumnezeu și nu pentru că a intervenit omul !
    CE GLUMĂ PROASTĂ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca omul intervine cu putina lui minte si defriseaza, polueaza si omoara tot ce il inconjoara, automat se va autodistruge pe sine insusi!
      Deci nu Dumnezeu vrea raul omenirii, ci oamenii aleg sa slujeasca raului, din pacate, iar atunci intervin schimbarile in rau.

      Ștergere
  2. Curind Curind
    Indiferent ca va vrea sau nu omul dar din cauza omului poluator si cauzator al efectului de sera si emisiilor de bioxid si in curind gaz metan din topirea permafostului care ultimul are putere de incalzire de 80 de ori mai mare decit bioxidul de carbon
    Deci fenomenul e ireversibil si se va accelera mult, nordul Europei se va schimba ajungind sub ape iar Scandinavia va fi o insula iar Ecuatorul va ajunge la Nord de New York iar in dreptul Australiei unde acum e in Nord va fi prin Sud urmare a miscarii scoartei cu oceane cu tot pe miezul fierbinte unde se vor si scufunda in manta cimpiile sub greutatea apei urmare cautarii unui nou echilibru planetar din Anglia, Danemarca pina dincolo de Moscova dupa calugarii rusi.
    Iar la marginea noului ocean planeitatea se va schimba solul devenind inclinat si constructiole si pomi se vor rupe Iesind din baza de sustinere vazute de doamna Maria ,
    ca sa nu mai vorbim de cutremure si eruptii vulcanice inclusiv in Romania vazut de Gavris la Tiha Birgaului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țara noastră este Noul Ierusalim si este protejată de Dumnezeu. GABRIS a fost primul român care a spus că România este grădină Maicii Domnului si Noul Ierusalim in secolul trecut . Apoi toți sau luat dupa el!? Pana la urma adevărul invinge întotdeauna.

      Ștergere
    2. 18.24, pentru ca tara noastra sa fie protejata de Dumnezeu, oamenii trebuie sa se trezeasca si sa nu mai defriseze, sa nu mai polueze, sa nu mai omoare alte fiinte. Altfel putem ajunge ca altii care si-au pierdut tara si ratacesc prin lume din cauza ca nu au respectat legea divina.

      Ștergere
    3. Mai ales sa se trezeasca cum spune Si
      imnul si sa nu mai voteze
      Alogeni Tradatori ca Iohannis evreul ce se da Neamt-craciun.

      Ștergere
  3. pt an 28 iulie 13:05- de ce este gluma proasta cand vorbim de schimbari climatice intentionat facute de oameni- in USA SI RUSIA sunt institute care scolesc candidati cu capacitati mentale ff mari- dar ce sa vorbim de industrializare care trimit noxele in stratul de ozon- si iata si marile migratii de oameni si animale-DUMNEZEU nu a schimbat nimic a dat omului planeta echilibrata dar bogatii vor sa plece in spatiu dupa ce au degradat totul- despre ce vorbim?!

    RăspundețiȘtergere