vineri, 14 iulie 2023

ATENTIE ! CANICULA SE VA INTENSIFICA SI MAI MULT! MAICA DOMNULUI SE ROGA PENTRU NOI FII SĂI!

                                                                   14 Iulie 2023, ora 8,45 !

                                                                          Dragii mei, 

In aceasta dimineata, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului, vad un Cer senin de ziua, un bleu foarte frumos si stralucitor.

Brusc, apare Maica Lui Dumnezeu, vie, in carne si oase, imbracata cu vesminte albe si pelerina bleu, foarte tanara, o copila divina as putea spune, cu mainile lipite una de cealalta ca la Rugaciune.

                                                     .

Insa, din spatele Maicii Lui Dumnezeu vine cu repeziciune un Cer rosu de foc,un Cer care acoperise Cerul bleu senin in doar cateva clipe.

9 comentarii:

  1. Vor fi probleme la virsnici la care canicula oboseste inima si da probleme la inima ,se recomanda sa coboare in beci racoros sau citeva ore daca au un magazin cu aer conditionat daca nu au cumparat si aparate de camera mici care ajuta in camera si bineinteles hidratare cu apa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Canicula a omorit ieri un barbat de 57 de ani la iesirea din o farmacie din Arad, acesta nu se stia cu probleme la inima-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nou virus numit al stomacului descoperit in Sua se raspindeste usor in vacante si da diaree si dureri de stomac dar si un virus transmis prin pasari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu uitam de gripe. Animalele vor fi infectate chiar si pisicile si cainii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfânta Cruce a Lui Iisus Hristos, ne apără pe toți care o purtam .

      Ștergere
  5. Urmeaza Norvegia? Din mesaj

    Dupa ce ce Romania de nord trecuta prinFurtuni cu gheata si pomi si acoperisuri zburate si decedati de fulgere si un pod nou distrus in Bistrita pe Somes
    Meteorologii straini anunta un ciclon pentru Europa de vest ce se indreapta spre Norvegia pe care il simt de la 2000 km cei cu meteosensibilitati reumatice din Estul Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. da s-a dat la meteo ca si sapt viitoare va fi canicula-IISUS DOMNUL SI MAICA SA NE MILUIASCA

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu numai canicula ci si valuri de violenta la cei sensibili date si de ciclul de maxim solar cu iritatii si scandaluri inclusiv cu pistolul dar si la animale ca albinele
    Din lipsa de apa lacul Amara care era plin de peste folosit si la irigatiia secat de mult devenind 8 km patrati de desertarata scaderea pinzei freatice chiar in apropierea Dunarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. ALBINELE SUNT ANIMALE- DOAMNE fereste d-nule craciun sunt insecte asa stiu de la zoologie!

    RăspundețiȘtergere