miercuri, 26 iulie 2023

BLOGUL DUMNEZU EXISTA -MARTURII, ESTE BLOGUL CU CEA MAI FIERBINTE CREDINTA DIN LUME!


                                 Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas din Cer care spunea ceva minunat de frumos.

Glasul spunea asa :

               "Toate gresalele lor ...!

Clipă în care,vad o Sfanta Biserica plina de credinciosi, iar un alt glas continua:

           Toate gresalele lor ,Duhul Sfant !"


                                          Image result for DUHUL SFANT.

Clipă în care , aud glas din Cer care spune ceva uimitor de frumos.
Era glasul MANTUITORULUI  nostru IISUS HRISTOS ,care graia asa :

                       "Ne înmoaie inima si sufletul !
             Nicăieri n-am vazut atâta Credinţă, ca pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII!
Este Blogul cu cea mai fierbinte Credinta din intreaga lume!"

                                    Image result for SFANTA TREIME.

Prieteni dragi, după cum vedeti  si LUI DUMNEZEU îi place acest Blog al Său si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Chiar daca sunt si persoane care improsca cu noroi , totusi, pe acest Blog sunt multi Semeni de-ai nostri care cred in GRAIUL DUHULUI SFANT,care cred in CUVANTUL  LUI DUMNEZEU.
Iar eu, sunt extrem de fericita dragilor, ca pot sa va impărtasesc CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS.
Iata ,chiar in acest moment desi privesc pe monitor, vad în stanga mea înspre Sud, vad un Cer de ziua incetosat ,iar pe Cer ,foarte aproape de Pămant ,era DUHUL SFANT cu aripile larg intinse.
Asa:

            Image result for duhul sfant.

Duhul Cel Prea Sfant avea Aripile intinse lateral, si-a aparut ca o binecuvantare ,ca o Dovada ca este intru totul de acord cu toate cate scriu eu cu Voia Sa,cu Puterea Sa !
Dragii mei, sa ne rugam si noi Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioara Maria, si sa multumim din inima si din suflet pentru toate cate ne daruieste.
Sa nu uitam niciodata ca sa ridicam ochii nostri si spre Cer,si in acelasi timp, sa cerem Ajutor divin ori de cate ori simtim nevoia. Sa  credem ca vom primi Ajutorul  divin, iar viata noastra se va schimba in bine.
                                                  Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Rusia si Belarus interxise oficial la jocurile olimpice de la anul 2024

    Gheata de 19 cm a batut ieri in nordul Italiei
    Azi la noi pe Transalpina furtuna a doborit un copac pe o masina omorind doi oameni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. VIE A TA ÎMPĂRĂȚIE AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. iarasi folositi termenul improsca!-persoanele care fac acest lucru nu-l au pe DUMNEZEU SI MAICA SA- scriu mesaje de cu totul alta factura- de ce va necajiti? lasati-l pe DUMNEZEU SA JUDECE

    RăspundețiȘtergere
  4. Ministrul calaul evreu Rafila al sanatati a tinut secret de presa un an si jumatate raportul despre situatia si siguranta retelelor electrice din spitale apreciate pentru remediere 80 milioane de Euro dar a consumat un miliard pe vaccinuri Covid neutilizate
    Pnnr ar fi o sansa de investitii dar prea putin aplicata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ludovic Orban —Nu se invata minte acest guvern nu cresti taxe cind economia scade e ca o lovitura in cap data unuia ce vrea sa sebridice
    au mai patit-o cu abcizele pealcool si taxa pe ciubuc si alte inepti care au micsorat incasarile-veniturile
    Gaura vine de la bugetul mincinos si nerealist au umflat veniturile pentru a face cheltueli cu materiale,servicii si angajati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba se intareste moneda. Habar n-ai cum sa iesi din inflatie! Tu dupa capul pesedist te arunci inainte sa imprastii banii la inceput ca apoi din miscare sa ii imprastii catre propriul buzunar. De aceea zic ca PSD sunt incompetenti si corupti. Doar ce se vad pe functii alesi ca se retrag in mediocritate si ineptii. Degeaba ataci probleme locale cu judecatoarea x sau y ca paraziteaza sistemul. Ea e mai infipta bine in coruptie ca stie ca vine din zecii de ani in care Iliescu, Ponta si PSD-ul s-au sters la fund cu dorintele poporului. Acum ca ai un presedinte care vrea sa o taie cu trecutul pagubos securisto-comunist, deep state, de care tot voi pomeniti, nu va mai aduceti convenabil aminte pentru ca va pare ca alianta PSD-PNL s-a facut cu acordul PNL. Ii bagati pe toti In aceeasi troaca pentru ca va lipseste atentia. Voi i-ati adus in situatia de a accepta guvernarea cu PSD in coalitie. Nu vreti sa iesiti voi din comunism pentru ca ganditi ieftin ca daca primiti bani de la cei care vor sa-si cumpere voturile, ca ati ales bine. N-ati ales! Singuri v-ati batut cuie in talpa! Aveti ceea ce ati ales. La ce va plangeti cand unii dintre voi nu ganditi absolut deloc cand vreti mahalaua de Firea inepta ca presedinte?
      N-ati invatat lectia cu Ceausescu! Uitati-va bine cine conducea! Unul cu 4 clase? De ce va plangeti?
      Firea si-a alterat cv-ul umflandu-l cu minciuni. Hei, tu zici ca e geniu, cine sunt eu sa te contrazic si sa te fac sa vezi adevarul verde?

      Ștergere
  6. pt craciun- sunt ANONIM 5- cu ani in urma am vazut la tv o mama cu un copil din CHINA speriati ca a fost o grindina de 25 cm-globul este in mari incercari datorate incalzirii necontrolate de oameni rau intentionati-pt averi-sa ne dea DOMNUL sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere