sâmbătă, 15 iulie 2023

DESCHIDE - MI POARTA , SĂ VĂD LUMINA SOARELUI !

          


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                         

                                                           Prieteni dragi,

Ce frumos, minunat de frumos striga cu bucurie un glas tremurând  aşa : 

"Deschide-mi poarta,ca sa vad lumina Soarelui ! 

Clipă în care ,văd cu ochii închişi fiind,vad un Cer de noapte albastră,iar pe CER ,chiar în mijlocul lui, apare un Triunghi de lumina,Triunghi ce era cu varful in sus.  Triunghiul avea culoarea alb-galbenă si foarte strălucitoare,iar imediat sub TRIUNGHIUL  deschis la bază, a apărut  SFÂNTA  CRUCE de culoare albă, de LUMINĂ orbitor de stralucitoare pe care era răstignit în carne şi oase ÎNSUŞI  DOMNUL  şi MÂNTUITORUL  nostru  IISUS  HRISTOS.
Un glas strigă  tremurând de emoţii :

  "Deschide-mi poarta,ca sa vad lumina Soarelui ! "

Iar poarta s-a deschis ! Cerul  s-a deschis ! 
Iar LUMINA  SOARELUI, SOARELE DREPTĂŢII era rastignit pe Cruce în mijlocul Cerului.
TRUPUL  LUI prea curat si prea sfant,strălucea cât o mie de Sori la un loc. 
Aud un glas de femeie ,care continua să  spună asa :

              "A  scris  Istorie !
             Omenirea Lui Hristos !"


Istorie  scriu si eu fraţilor ! 
Da,din 1998 incoace si pana in ziua de astazi ,si -atat cat va mai fi de-acum incolo,am scris si voi scrie ISTORIA LUI IISUS HRISTOS, asa cum o primesc de la DUHUL CEL PREA SFANT,adica,curata si neintinata,nemodificata.
Şi iarăşi aud un glas care ,spune un Adevar   dumnezeiesc :
Citez:

                   "Uiti de vii !
               Uita de Vie !
               E Atottiitorul vietii !
Acum viata si lipsurile ,acum viata si pasurile !"
           
Acum , Viaţa noastră dragii mei, Viaţa  noastră zbuciumată care ne ocupă tot timpul, şi din păcate, uităm că de faptul ca,Cineva acolo sus ne iubeşte şi aşteaptă ca noi să ne întoarcem la EL, trup şi suflet ,inimă  şi cuget.
Viaţa mea dragilor, nu mai este a mea ! 
De când trăiesc toate aceste Minuni, am dăruit-o LUI  HRISTOS  DOMNUL  şi DUMNEZEUL nostru, ca să fiu sigură că nu o cheltuiesc în zadar.
Este atât de liniştitor cand punem viata noastra in MAINILE LUI IISUS HRISTOS ! Ne umplem inima si sufletul de bucurie mare, atunci când ne lăsăm în MÂINILE  LUI  DUMNEZEU, nici nu vă puteţi  închipui ce inseamna acest divin lucru.
Încercaţi şi vă lăsaţi şi voi dragilor, lasati-va VIAŢA în mâinile LUI  DUMNEZEU, şi veţi simţi în suflet, că nimic nu poate fi mai de preţ înafara  DRAGOSTEI  SFINTE !
                     Şi tot cu dragoste, Maria.

16 comentarii:

  1. Rugați-vă, copii, rugați-vă: omenirea va scoate la iveală ce e mai rău din ea însăși.
    Ei vor să șteargă orice urmă de Dumnezeu!
    EUROPA SE VA SCHIMBA! America va avea de suferit.
    Începând cu Franța, focul distrugerii a început, provocat de violența pe care Diavolul a implantat-o în ființa umană. Invaziile, mascate, se vor răspândi. Italia și Spania vor suferi violențe.
    LEGIUNILE MELE CEREȘTI SUNT ATENTE LA APĂRAREA RASEI UMANE, DEȘI VOI TREBUIE SĂ VĂ FACEȚI PARTEA VOASTRĂ.

    MESAJUL SFÂNTULUI MIHAIL ARHANGHELUL
    CĂTRE LUZ DE MARIA. 7 IULIE 2023
    Iubiți copii ai Preasfintei Treimi

    AM FOST TRIMIS SĂ ADUC CUVÂNTUL CARE ESTE VOINȚA DIVINĂ.

    Ați primit lumea voastră plină de binecuvântări pentru ca voi să aveți grijă de ea și să o faceți roditoare (Geneza 1:28-30); în schimb, ați creat distrugere și haos. Ați folosit cunoașterea pentru a crea distrugere într-o cursă nestăvilită pentru putere pe Pământ.

    DEȘI HAOSUL PROGRESEAZĂ ȘI SUNT HOTĂRÂȚI SĂ EXTERMINE POPORUL REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, NICIO FIINȚĂ UMANĂ NU ARE PUTEREA DE A FI STĂPÂNUL A CEEA CE ESTE PROPRIETATE DIVINĂ.

    Ați primit lumea pentru ca voi să aveți grijă de ea și să vă hrăniți cu roadele ei, înfrumusețând-o în același timp, dar neascultarea a fost cauza unor mari contradicții datorate ambiției umane. Pământul se scufundă în diferite țări și rasa umană va continua să se confrunte cu astfel de asalturi.

    Iubiți copii ai Regelui și Domnului nostru Iisus Hristos:

    EUROPA SE VA SCHIMBA!

    Începând cu Franța, a început focul distrugerii, cauzat de violența pe care Diavolul a implantat-o în ființele umane. Invaziile se vor răspândi, foarte mascate pentru a ascunde adevăratul lor motiv. Franța va cădea în mâinile celor pe care i-a primit.

    Spania va fi copleșită de aceeași violență. Suferința va fi maximă în Barcelona, cuprinsă de flăcări de către cei care o vor distruge. Spania va tremura din cauza urii celor care o atacă din interior.

    Italia va suferi în același mod, fiind atacată cu mare furie. Italia va fi invadată de cei care îl neagă pe Regele și Domnul nostru Iisus Hristos, ținându-se de cuvântul lor de ordine de a șterge orice urmă vizibilă a Voinței lui Dumnezeu.

    Rugați-vă, copii, un Corp Ceresc se apropie de pământ. (1)

    Rugați-vă, copii, rugați-vă: America va avea de suferit din cauza evenimentelor din Europa.

    Rugați-vă, copii, rugați-vă: războiul nu a dispărut - el se apropie de voi.

    Rugați-vă, copii, rugați-vă: omenirea va scoate la iveală ce este mai rău din ea însăși.

    Copii ai Regelui și Domnului nostru Iisus Hristos,

    Ridicați-vă credința și continuați să îl adorați pe "Regele regilor și Domnul domnilor" (Apoc. 19,16); fiți fermi în credință și drepți în faptele și acțiunile voastre.

    ȚINEȚI CONT DE FAPTUL CĂ ÎNGERUL PĂCII (2) NU ESTE UN ÎNGER AL CURȚII CEREȘTI. EL ESTE CINEVA ALES, INSTRUIT ȘI TRIMIS CU CUVINTE DE PACE CARE VOR IEȘI DIN GURA LUI, CU ÎNȚELEPCIUNE ȘI PUTERE SPIRITUALĂ PENTRU A-L ÎNFRUNTA PE ANTIHRIST. Îl veți recunoaște pentru că este iubire, iar înfățișarea lui va fi după cea a lui Antihrist, pentru a nu fi confundat cu el.

    Casa Tatălui nu-și va lăsa poporul Său de unul singur, motiv pentru care Îngerul Păcii este cineva care va lucra și va acționa complet în cadrul voinței lui Dumnezeu. Nu vă temeți de el: temeți-vă de Antihrist și temeți-vă de pierderea sufletului vostru.

    LEGIUNILE MELE CEREȘTI SUNT ATENTE LA APĂRAREA RASEI UMANE, DEȘI VOI TREBUIE SĂ VĂ FACEȚI PARTEA VOASTRĂ.

    Regina și Mama noastră se va arăta omenirii, dar câți o vor venera? Regina și Maica noastră va fi prezentă în bazilicile lumii și în capele umile și ascunse, unde ființele umane, în umilință, se vor închina în plinătatea lor "Regelui regilor și Domnului domnilor".

    Cu Sabia Mea ținută sus, vă binecuvântez.

    Sfântul Arhanghel Mihail
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

    RăspundețiȘtergere
  2. Netaniahu premierul israelian la 73 de ani i s-a facut rau la inima si a lesinat de la caldura in timp ce protestele impotriva lui continua in Israel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Netaniahu premierul israelian la 73 de ani i s-a facut rau la inima si a lesinat de la caldura in timp ce protestele impotriva lui continua in Israel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Continua valul de violente urmare iritarii caniculare si eruptiilor solare
    O femeie din Tecuci incendiata si arsa 40 procente de sot in tentativa de crima iar un barbat batut crunt cu levierul si apoi injunghiat de un interlop ambii ajunsi la spital in stare foarte critica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum cutremur puternic de 7,2 in Alaska in timp ce mai aproape de Europa in Islana la 30 km de capitala continua o eruptie vulcanica spectaculoasa pe o lungime mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Caldura mare mon cher

    La caldura vasele de singe se dilata si scade tensiunea caz in care creierul da semne de neliniste, caz in care e buna cite o cafea care ajuta la cresterea ei la normal
    Si doua bucati de ciocolata neagra Ajuta si face sa creasca amploarea batailor inimii ca singele sa ajunga mai bine la creier si va ve-ti simti mai bine
    Dar la multe ore de caldura inima oboseste si da semne de slabiciune caz in care e bine a sta citeva ore la parter in o camera racoroasa orientata spre nord sau chiar o pivnita-beci rece mai ales la cei virsnici cu inime mai obosite poate fi salvator de un eveniment fatal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez gestul de informare.

      Ștergere
    2. Mai aveam o informatie mai importanta
      cum un atac de cord poate fi minimalizat cu doar doua pahare de apa rece,sfat dat de specialisti dar testat si de mine ca foarte rapid si esential calmind inima -craciun.

      Ștergere
    3. @22:40: Aveam nevoie sa simt afectiune fizica, confort psihic dupa degradarile vazute in Romania. In mintea mea imi doream ca si de culoare sa fie, nu conteaza, sa o imbratisez de drag ca nu e certareata, iscoditoare sau mai stiu eu cum ca la romani, ci s-o simt simpla si calda.

      Cum s-a gasit cine sa ma linisteasca, multumesc, nu vreau 2 pahare de apa rece. Serveste tu!

      Ștergere
  7. Taxele la stat in Romania reprezinta 47 la suta din salar si muncesc pentru taxe de la inceputul anului pina prin 17 iunie pentru ele, deci din 100 romanul ramine cu 53 de lei
    Cel mai bine din Ue stau la acest capitol Malta si Cipru care muncesc pentru taxe doar pina in luna martie iar bulgarii pina in aprilie
    Cel mai rau stau italienii si germanii care muncesc pina in iulie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumim Ion Oglinda pentru msj.

    RăspundețiȘtergere
  9. Scandalul Firea orchestrat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Demolarea lui Firea
    Toti ciinii de paza ai sorosismului platiti cu bani grei inclusiv milioane de Euro subventionate de la stat in televiziuni ,au primit ordin Prin USR si PNL Evreiesc sa o demoleze pe Firea de frica audientei acesteia la sondajele Reale in viitoarele alegeri la Primaria Capitalei si cu potential de viitor Presedinte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum juca Soros golf, dar cu siguranta ca o facea mai bine. Nu e Firea de stanga? Ce se plange atunci?

      Ștergere
  11. Senatoarea Sosoaca Doamna-
    Firea e pe faras nu de acum ci de la PL145, o sa vedem in o luna motivul pentru care a demisionat Hellvig in timp ce procurorii sesizati se uitau cum mor batrinii fara nici o empatie iar Consiliu de Monitorizate nu a facut nici un control
    Qui prodest scandalui Pnl sustinut de afara ajuns sub 6 procente vrea sa dea in cap PSDului pentru ca Suveranistii au ajuns la 70 procente o spun doar prietenilor cei ce au facut sondajele
    Sub acest paravan se fac niste schimbari iar Ciolacu nu stie atributiile fiecarei instituti vor doar sa mai distruga pe unii ca sa ridice pe altii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un anunt american ca angajaza piloti de antrenament pe F16 la Fetesti da de gol Romania ca Rusia oricum ar vedea locul decolarilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere