vineri, 28 iulie 2023

SFANTA BISERICA DIN CER SI IISUS HRISTOS RASTIGNIT!

 

.
27 Iulie 2023, ora 4, 11 !
Dragii mei, 
In aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi aduce in fata ochilor mei inchisi, un Cer innorat, un Cer ca de ploaie.
O forta nevazuta,trage precum o cortina Cerul innorat, atat din stanga cat si din dreapta, si astfel, vad ca apare un Cer bleu senin, un Cer divin de frumos.
Era Cerul Lui Dumnezeu,era Cerul Maicii Lui Dumnezeu.
In acest Cer, asa ca pe pamant, vad o Sfanta Biserica foarte frumoasa care avea acoperisul alb stralucitor si peretii albi precum lumina.

.
Era o Sfanta Biserica Cereasca,care se asemana perfect cu Sfintele noastre Biserici de pe pamant, doar ca, avea mai multa lumnina divina.
In fata Sfintei Biserici Ceresti, in fata usilor inchise, de la inaltimea usilor in sus, se inalta o Sfanta Cruce din lemn brut, un lemn butucanos, un lemn cioplit.
Pe aceasta Sfanta Cruce,era rastignit in carne si oase, Insusi Mantuitorul nostru bland si prea iubit,Iisus Hristos, fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

.
Mantuitorul avea infasurat in jurul taliei, o panza rosie de astadata, Trupul Sau Prea Sfant si Prea curat Ii era acoperit la bazin ,de acea panza rosie.
De-a stanga si de-a dreapta Mantuitorului Hristos se afla cate un pom verde, cu o Coroana sferica si verde, divin de frumosa.

.
Asa era dragilor rastignit si in Ceruri, Mantuitorul nostru Prea iubit.
Dragii mei, sa credem cu toata fiinta noastra in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, sa ne rugam din toata inima si din tot sufletul, sa fim buni si milostivi cu cei necajiti, si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si astfel,vom fi ocrotiti atat noi cat si cei dragi si scumpi inimii noastre.
Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Este Sf, Herman de Alaska.
    Este articol in stiri despre cum cei doi pomi verzi adica, s-au dus sa venereze relicvele sfantului si apoi s-au carabanit de acolo.
    Rosie ii era invelirea, rosie ca a oricarui rus ... din Rosia.

    RăspundețiȘtergere