luni, 10 iulie 2023

SĂ NU VĂ ATINGEȚI DE ROMÂNI , CĂCI SE CHEAMĂ ȚARA TUTUROR FĂGĂDUINȚELOR !



                                                       Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ, care ordonă aşa :


                       "Poporul  român !
              Poporul  român să se scuture  de Istoriile Lumii !
Să nu vă nedreptatiti !
Să nu vă atingeti de români! 
Căci se cheamă,Ţara tuturor fagăduintelor !
                Iisus Hristos vine pe Pămant!
             Venirea Lui Iisus Hristos  pentru a Doua oară pe Pămant ,este foarte aproape în ROMÂNIA  VIITORULUI NOU IERUSALIM!"

Să ne bucurăm dragii mei, pentru aceasta Dumnezeiasca Veste ! Venirea MANTUITORULUI nostru drag si scump sufletului nostru, este foarte aproape pentru si in Romania Duhului Sfant.
Toate câte scriu aici,toate se vor împlini în timpul oranduit de DUHUL SFANT !


Image result for HARTA ROMANIEI..


Stiu dragilor,stiu că sunt foarte multe persoane care nu cred ca ROMANIA noastra ,este ROMANIA SFANTA,este România Gradinii Maicii Domnului şi nu în ultimul rând,va fi România Viitorului al Doilea Nou Ierusalim.
Sa nu va indoiti niciodata fratilor,de toate cele câte cititi aici.
Nu de la mine scriu, ci din GRAIUL  DUHULUI CELUI  PREA SFÂNT, din CUVANTUL MÂNTUITORULUI HRISTOS si al MAICII SALE,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Dna Maria,
    Dar daca nu le pasa comunistilor ca tara e pe duca si ei doar isi trag la sorti camasa lui Hristos, ce poti sa le mai spui? Sunt vanzatori de neam si de credinta de cand s-au inscris in nenorocitul ala de partid. S-au adunat sa ia cu japca ce e al aproapelui. sa confiste tot pentru ca in sinea lor sa rumege victoria ca sunt ajunsi, ca ce destepti sunt ei, ca toate li se cuvin. Dar la ei niciodata nu se uita la gestul lor ca s-au vandut, ca si-au vandut sufletul pentru materialul de aici, uitand ca dragostea e care i-a adus si pe ei in viata.
    Firea si-a abandonat tatal si pentru aceasta fapta vrea sa fie proslavita ca presedinte al tarii daca se poate. Toti au ganduri mari si minciunile le sunt si mai mari. Pentru banii pe care ii iau, si pentru membrie, partidul ii apara si nu ii lasa sa-si execute sentintele cf. legii. Legile atunci sunt facute pentru cei ca mine si ca dumneata pentru ca nu ne-am inscris in partidul groazei. Este corect asa? Asta e justitie? Judecati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Facem politica aici, ne judecam aproapele?! Întrebarea e pt.anonim 20:13

      Ștergere
    2. Domnule.....ANONIM.....daca ai avea ceva de zis si nu ai nimic de ascuns de faptul cine esti...ce esti...nu te-ai ascunde sub ANONIMAT. Deci nu esti cu nimic mai presus fata de acei comunisti ...acei tradatori sau acei pradatori de Tara. Ursache ca cineva sa se ascunda sub anonimat si sa comenteze vrute si nevrute

      Ștergere
    3. 9:31: Am fost in diaspora. Urasc grupul de criminali care i-au determinat pe tineri sa-si ia lumea in cap si sa plece din tara, pe cei ramasi sa-si bata joc de propriile minti si judecati facandu-i sa amestece albul cu negrul, iar pe batrani sa-si mance hainele de nevoie, ca apoi cu tupeu sa-i ia pe acestia din urma pe sus si sa-i plimbe in timpul noptii sa le cauzeze teama, confuzie si soc emotional.
      placuta suedeza pentru psd!

      Ștergere
  2. Cum dansa pe Jerusalema G.Firea si barbata-sau v-aduceti aminte?
    Dar de Dragnea cu dinti de sobolan turbat care a pus batele pe diaspora mai stiti?
    Acestia sunt cei care danseaza pe mormintele romanilor petrecand si veselindu-se: psd - ciuma rosie.
    Puteti sa ma banati indefinit, nu cu mine aveti problema, cu ei care sunt inca liberi si in debandada sa faca ce vor ei. Nu cu mine aveti problema ca mai sunt sau nu crestin, ca m-am dus sau nu in budism, cu ei e problema: sunt grup infractional organizat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca si budist, cum sa ma apuc sa distrug valorile umanitatii? Nu se imbogateste nimeni daca as face-o.
    Nu, eu imi continui studiul pentru mine, pentru intelegerea mea. Dar ca si comunist sa sustii ca religia este drogul maselor, denota in ce delir de putere sunt comunistii. Cand nu e Dumnezeu, se pun pe ei de zei. Asa-i? Priviti la casele lor, priviti la proiectele lor faraonice si niciodata realizate, acestea sunt doar gesturi de faraoni. Ei nu iau niciodata pe aproapele in considerare nici cat sa-l urasca pentru ca il vad valorand mai putin de o furnica. Nu-si bat capul cu binele acestuia pentru ca la comunisti nu exista tata, mama, ci doar partidul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde ați mai scos-o și pasta cu comuniștii care fac numai rele.Tot ce este făcut în țară SATA este făcut de comuniști .nu vedeți ce sa făcut în țară asta de atîtia ani.Si pe timpul comunistor biserică și religia a funcționat

      Ștergere
    2. Da comunistii evrei au adus comunismul omorind un milion de romani si alungind toata elita vreo 10 milioane de romani iar mai nou au ar de vii peste 60 in spitale si 65 la Colectiv si au omorit si institutul Victor Babes cel cu nume de strazi in toata lumea-craciun.

      Ștergere
    3. In orice tara ,lucrurile sunt facute de oameni, de cetateni ...,nu de cei care conduc! Nu comunistii au facut acele lucruri, ci romanii.
      Pe vremea comunistilor se demolau biserici ,nu aveai voie sa participi la slujbe ,daca erai membru de partid si nu exista Mos Craciun ci ...Mos Gerila.
      Pe timpul comunistilor nu aveai voie sa faci avort ,nu existau medicamente si era frig in case ,iarna.
      Nu mai spuneti prosti ca era bine.Nu ,nu era bine pe timpul comunistilor.

      Ștergere
  4. Nu pot decât să plâng pentru că atât de mult a fost îngenuncheat neamul românesc în fața răului și mi-e jale de căderea acestui popor. Tatăl ceresc scump și drag să ne ajute să ne ridicăm din neascultare, să ne îndreptăm prin credință, răbdare, iubire de tot ce este Sfânt, de Biserică încredințare în voia Domnului!🙏
    Mulțumesc pentru această emoție, speranță, lumină...

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate tara fagaduita altora...! Care trag tare s-o inhate. Ce se mai aude cu marea revolutie mare care tot vine dar nu mai ajunge la noi? Deocamdata multe fumigene care sa mascheze dezastrul statului esuat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da chiar unde este revoluția mare ? Ca nu mai vine odată sa știm una și buna … Dumnezeu sa facă odată curat in România …. Doamne ajuta …!

      Ștergere
    2. Duhul sfânt ne mai spunea de iohanis suspendat și este tot la conducere …. Încă

      Ștergere
    3. Mandatul sau nu s-a incheiat inca... (ziua nu a trecut)...

      Ștergere
  6. asa au crezut si cei care au plecat in vest mai ales in USA ca fiind tara tuturor fagaduintelor-oare ce a fagaduit DOMNUL pt Romania?! cand tara este cea mai saraca din EUROPA-fara martirizare nu este eliberare- IISUS s-a sacrificat dar ateii nu inteleg asta pt ca ei se bazeaza pe lacomie

    RăspundețiȘtergere
  7. Circulatia trenurilor pe iesire-intrare din tara prin Arad de deraierea unui tren in Hun-garia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Securistil evreu Stolojan , unchiul lui Turcanu, cere demisia lui Budai si Firea pe tema azilelor de batrini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mis Olanda e un barbat transgender=transsexual.
    Sua avertizeaza asupra pericolelor copiilor alimentati de laptele indus la transgenderi care are efecte negative asupra copiilor
    O fi aflat si Iohannis de Asta sau el stie numai de stergerea religiei,anatomiei,Istoriei si geografiei nationale din programa scolara pentru spalarea creerelor copiilor,
    O anomalie cit el de mare si Prost ca cei jumatate copii fara Bac ????-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici-un pericol! Se cunosc cazuri cand barbati au trebuit sa alapteze pentru ca mama era in imposibilitate de a o face. Numai cu superstitii si ura dai craciune. Esti toxic de ura!

      Ștergere
    2. Medicii spun oficial invers ca e pericol medical documentati si cu argumente stiintifice
      Cred ca iohannis are alta parere -craciun.

      Ștergere
  10. Propaganda si dezinformarea ruseasca intensificata ,iar azi si miine cind la Vilnius e sumitul Nato a putea intensifica demonstrativ actiuni si chiar provocari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. De 34 de ani suntem codusi de niste oameni ( polticieni ) care nu au nimic cu RONÂNIA , cu nume românesti dar la originea lor nu sunt romîni. România nu este o tară săracă. săraci sunt cei ce neconduc fătă minte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 99 procente din ministrii ultimilor 33 de ani au origini neromanesti majoritatea evrei cu nume schimbate cum e Bogdan Olteanu cel iesit prematur din puscarie nepotul evreice Vass care a adus comunismul in tara cu prietena ei evreica Ana Pauker etc-craciun.

      Ștergere
    2. Nu Ne rabada inima fără să judecăm pe altul dar vom avea parte de judecată divină

      Ștergere
  12. Cine nu are curajul sa și decline identitatea este un individ FALS...asa ca mars de aici...mai și judeca pe deasupra...

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria.
    Mă uit la tot ce scriu oamenii pe blogul dv.doamna Maria.
    Fără să supăr pe cineva,dar mă indignă ceva, oameni buni ,vă doriți revoltă?
    Noi ne rugăm pentru pace,liniște,sănătate,nu pentru răutăți,astea sunt răutăți
    Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului să fie pace sa ne apere de războaie și de războiul dintre noi.
    Sa ne rugăm pentru toți cei care sunt in suferință,atunci Dumnezeu ne va da și nouă bucurie,
    Nu există mântuire fara suferință.
    Mai avem un pic și scăpăm de multe rele,cu răbdare și credință puternică.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Multă sănătate și mântuire la toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
  14. de aceea vin armatele din alte tari in Romania , bancile,ong-uri,societati de asigurari care fug cu banii!!! etc si nu se ating de romani dar ii spoliaza si de suflete- vezi-i DOAMNE

    RăspundețiȘtergere
  15. https://actualitateintelectuala.blogspot.com/2021/03/sunt-vremurile-de-pe-urma.html

    RăspundețiȘtergere
  16. ,,Nu judecați după mintea voastră,apăsată de năravurile și viciile lumii !! Judecățile Lui Dumnezeu,Tatăl Creatorul, sunt departe ca Cerul de aPământ, față de judecățile voastre!!" FĂGĂRAȘ înseamnă templu Lui Dumnezeu,nu de greaba! Mult posibil ca cele relatate aici să fie un mesaj viabil.Asa cum semnele Răului se simt peste tot și Dumnezeu are mesajele Lui,semnele Lui,... cine are credință ia aminte,așteaptă și se roagă În zilele noastre nimic nu este sigur,atât de mare este ,,minciuna"

    RăspundețiȘtergere
  17. pt an 13 iulie 22:02-noi oamenii suntem la mana DOMNULUI -pamantul ne este casa dar nu avem siguranta zilei de maine-nu e vorba de minciuna ci de relele facute de oameni fara constiinta impotriva semenilor-ne ramane rugaciunea- atat

    RăspundețiȘtergere
  18. pt an 11 iulie 09:57- odata ce nu te identifici si postezi ANONIM esti in categoria mars de pe blog -asa ca nu numai ca esti FALS ci meschin

    RăspundețiȘtergere
  19. nu d-na MARIA romanii nu sunt cu mot in frunte-avem uscaturi cat se cuprinde de la cei mici pana la batrani-procentul de credinciosi practicanti este sub nivelul dorit-va face DUMNEZEU judecata

    RăspundețiȘtergere