duminică, 9 iulie 2023

IADUL ESTE VESNIC SI E CUMPLIT ! SA FIM TARI IN CREDINTA, IN DRAGOSTE SI-N NADEJDE IN BUNUL DUMNEZEU SI-N MAICUTA DOMNULUI !

                                              8 Iulie 2023, ora 6, 34 !

                                                         Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care se ruga plangand asa:

                                    "Iadul exista si este vesnic,este cumplit!

                                Daca ne-ar da o gura de aer..."

.
Iar un alt glas graieste cu mare chin si durere asa:
"Daca ar sufla flacara iadului...
Flacara iadului de - ar sufla, poate luam o gura de aer...!"

.
Moment in care, vad o vagauna adanca, o prapastie extrem de adanca.
Aceasta prapastie extrem de adanca 
era plina de un foc continu, era plina pana in gura prapastiei de acest foc viu al iadului.
Oamenii de toate varstele erau in focul iadului.Se auzea cum gemeau, cum tipau.Flacarile iadului se lasau in jos,pana aproape de fundul prapastiei,apoi intr-o clipita crestea pana in gura prapastiei, iar in aceasta clipa arunca oamenii care erau vii si traiau in focul vesnic al iadului.
Ca in poza de mai sus, asa erau oamenii aruncati de la fundul prapastiei ,pana la marginea de sus a prapastiei, a focului iadului.
Plansetele celor din iad,tipetele erau mai intense, mai puternice in clipa in care flacarile iadului se umflau si aruncau oamenii din iad, pana sus, apoi ,intr-o clipa ii tragea inapoi.
Oamenii din iad nu ardeau, desi aveau trupului de carne ,erau goi .Cei care ardeau vesnic in iad, sufereau cumplit, dar nu ardeau ca sa se descompuna,ci numai sufereau, era o suferinta continua si vescnica.
Aici in viat de pe pamant,daca cineva se afla in flacarile focului, arde, se topeste.Dar in iad,trupul de carne nu se topeste, ci este fript, este chinuit si suferind.
De aici si cuvintele din Mesajul de mai sus:
"Daca ar sufla flacara iadului...
Flacara iadului de - ar sufla, poate luam o gura de aer...!"
In clipa cand ,flacarile iadului erau jos si se ridicau brusc pana la varful de sus al prapastiei,se formau niste curenti de aer, si din acest motiv glasul spunea ca daca ar sufla flacara iadului.
Dragilor, asa cum auzim zumzetul albinelor cand culeg nectarul din flori, asa auzeam eu murmurul si tipetele celor din iad care ardeau vesnic in flacarile iadului.
Cand flacarile iadului ii aruncau de jos in sus,atunci se formau curentii de aer si puteau respira pentru o clipa,puteau lua o gura de aer.Numai ca, in alte 2 clipe erau atrasi din nou pe fundul iadului, pe fundul flacarilor din iad unde stateau ceva timp,dupa care, iarasi erau aruncati pana la varf si iarasi atrasi la fund.
Erau aruncati in sus,precum ar fi forta unui celui mai puternic uragan din lume.
Dragii mei, asa precum am scris adeseori, Iadul exista si este cumplit, este pe vesnicie.
Dar daca noi vom trai macar in limita celor 10 Porunci dumnezeiesti,categoric dupa moartea trupeasca, nu vom ajunge in iad. Vom trai vesnic ,asa cum suntem acum ,cu trup din carne, (asa ne vedem noi cand ne privim, desi suntem numai suflet)in Imparatia Lui Dumnezeu si in Gradina Maicii Domnului.
Trebuie numai sa avem Credinta vie in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, sa ne rugam seara si dimineata,sa fim buni si milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Nu e greu deloc.Dimpotriva,ne indragostim de tot ce inseamna Rugaciune si Sfanta Biserica.Nu ne vom mai putea lipsi niciodata de Prea Sfanta Treime si de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, Amin!
Cu dragoste,Maria.



10 comentarii:

  1. Cred doamna Maria 🙏
    Parcă o aud pe bunica Dumnezeu să-i odihnească,povestea exact așa cum spuneți dv.
    Ce pot sa spun,nu este de comentat ,este de plâns la câta răutate,ură,etc este in lume azi,iadul o sa fie plin.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Doamne apară și ne păzește 🙏😥

    RăspundețiȘtergere
  2. Or fi cei cu azilele de linga Bucuresti pe care doresc sa le implementeze prin legea lor si cei de la Bruxell-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai fac si teste sociale sa se evalueze reactia societatii.

      Ștergere
  3. Evreul mare liberal cu nume neaos romanesc Bogdan Olteanu, nepot al evreicei comuniste Gizela Vass ea insasi prietena cu Elena Ceausescu si cu evreica Ana Pauker cu care a introdus comunismul Fortat in Romania, a scapat dupa o jumatate de an din puscarie dupa ce a furat Romania de peste un miliard cu care a si ramas cu banii dar a ajuns sa fie sorcovit de noul Ceausescu Morosan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dinescu
    -Iohannis cu politicienii lui nu iubesc tata ca ciuma lui Caragia,banditii astia
    La noi ies in fata banditii si criminalii care omoara batrinii prin azile cum omorau la revolutie securistii pe cei de prin spitale sa nu spuna ce s-a intimplat
    La noi exista doar Solidaritatea de sobolan a ticalosilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poimiine in 11 iulie intilnire Nato la Vilnius -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. "Marcel Ciolacu i-a vizitat pe bătrânii umiliți în 'azilele groazei': premierul efectiv și-a pus mâinile în cap"
    Ca sa se spele de vina.

    "din așa-numitele azile ale groazei"
    Chiar sunt ale groazei nu doar asa numite si date de undeva din senin lui cadou. PSD au fugit cu cheile si banii de paine. Astia-s comunistii! Au reusit sa joace teatru sa fuga precum Stefanescu cu averile facute. Pidosnicii, se gandesc ca Dumnezeu e prost si uita.

    "Faptul că acest lucru a fost posibil ne arată un singur lucru, avem de a face cu o problemă de fond, de sistem, un sistem corupt și inert."
    Ha, cine vorbea!

    "La fel, funcționari publici complici"
    Doar el a marit salariile contabililor, ale celor cu fundul in scaun.

    "Toate azilele vor fi verificate și reautorizate"
    Ati inteles, da? E vorba de vina azilului aici ca i-a ranit ochii cu saracia si abuzurile. De aceea vrea verificarea lor.

    "Fac un apel către toate cultele"
    Acum el e din toate cultele la cat de neomenos l-au chinuit azilurile.

    https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/posts/647970110697386?ref=embed_post
    Si ii vezi doar spatele si ca doar personalul medical purta masca. El e prostalau si se vede clar din fotografii cata de lung e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creștinilor trezițiva,că da..că nu ne unim in rugăciune și fapte bune,semenii noștrii nu le pasa de iad,nici de puterea Divină,ei sunt numai pentru partea materiala a lor și familiilor.Cine iubește luxul,să ne fie clar ,nu poate să îl iubească pe Dumnezeu.Cine îl iubește pe Dumnezeu,poarta o Cruciuliță mica de lemn la gat,iubește Evanghelia,iubește icoanele,se roagă la Maica Domnului,că Ea ,este mult care se roagă pentru noi păcătoșii,că toți facem greseli,nu este sfânt pe pământ, am întâlnit persoane,care poarta cruce de aur la gat,merg la biserică,dar merg și la vrăjitor,și spun că ei nu cred in magie sau diavoli,și am cumpărat o icoană de la biserica adusă din muntele Athos,și am pus-o pe birou,și am pus pe telefon o înregistrare ,am fost cel mai mare satanist și acum îl slujesc pe Hristos,persoana care a fost satanist este din America,când a auzit cu ce se ocupă sataniștii,doamna sa lăsat de fumat,a apucato frica ,că și ea merge lavrajitori să obțină foarte multi bani prin tot felul de înșelătorii,și să-i facă să sufere cei cu care lucrează ,și nu facă ce zice ea,că iubesc pe Dumnezeu,care este dreptate,și judecată Divina.Toti putem fi posedați astăzi foarte ușor prin tot felul de lucruri,obiecte,prin băuturi,țigări,și multe altele,dar cine postește și se împărtășește,și poarta Cruce la gat ,calca toți sataniștii în picioare,că Dumnezeu le da putere sai distrugă pe satanisti,și să-i aducă la biserică și pe cei care au fost demonizați.

      Ștergere
  7. nu stiu daca in noul testament se vorbeste clar de iad- sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu a spus:exista iadul dar e ceva ce mintea omului nu poate pricepe- pentru ca cea mai mare durere este CONSTIINTA-acolo e un loc unde ti se prezinta faptele rele de pe pamant, asa ca e o durere fara margini, ca pe un ecran ti se arata muncile la care poti fi supus dar si ce bine te asteapta in lumina- restul povesti-repet ce am scris cu ceva timp in urma- sanatate si pace in suflet si in lume- oricum se face judecata cu balanta celor bune si rele de Iisus DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am experiment puțin din iad zic eu ,am fost torturata psihic cam 3 luni acum 20 de ani.Nu știu cum să vă explic să înțelegeți ce am simțit dar îmi aduc aminte că era groaznic.Mam rugat și am ținut post iar într-o noapte am visat că a ieșit din mine un șarpe nu era tareare mai micuț Ada .De atunci eu am scăpat de iad.Nu va doresc la nimeni așa ceva.Viata mea sa schimbat de atunci și sunt un creștin practicant și mai bine mor decât să încalce poruncile .

    RăspundețiȘtergere