vineri, 28 iulie 2023

IARBA VA DISPAREA PE ALOCURI ,IAR APA VA FI PREA PUȚINĂ ! ANIMALELE VOR AVEA DE SUFERIT !

                                                          28 Iulie 2023, ora 13, 11 !

                                                        Dragii mei, 

In aceasta dupa amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad inspre Sud, Sud-Vest, o intindere de pamant pe care, candva fusese pasune pentru a paste animalutele.

Acum pamantul era uscat, firele de iarba ramase erau uscate, iar animalutele cautau iarba de pascut si apa de baut.Din nefericire, ambele lipseau cu desavarsire.

.
Dragii mei, daca prin unele locuri ploile si vijeliile nu se mai opresc,iat ca, din nefericire,prin alte locuri va fi seceta cumplita , iar lipsa apei potabile, mai ales pentru animale, va lipsi.
Dar,niciodata sa nu intram in panica,sa nu deznadajduim, deoarece, Rugaciunea  curata, spusa cu inima si cu sufletul, ne va deschide Calea cea buna pentru Bunul Dumnezeu si catre Maicuita Domnului cu ai Săi Sfinti.
Acolo unde eixista pasune din abundenta dragilor, este foarte bine s-o adunam si s-o punem la uscat pentru a avea hranaa la animale.
Apa insa, prin Rugaciune curata, prin bunatate si mila, o vom primi de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului ,Carora Li se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Cum sa-ti dai cu tesla in oaie ? Să scoti la lumina dezastrul din caminele de batrani aratandu-ti opera. Parcă tot astia de la conducere au fost si pana acum. A scuze dezastrul din caminele de ingrozit batranii a fost administrat de pnl-psd acum sunt altii adică psd-pnl. Oarbă pe voi pnl si psd ! Craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Desertificarea Europei, romania va fi înconjurată de flăcări insa va fi protejată_

    RăspundețiȘtergere
  3. am scris pe blog despre marea problema cu apa sunt ANONIM 5 -apa o platim si in gospodarii dar si de baut -duhovnicul meu a spus acestea acum peste 25 ani- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere