sâmbătă, 8 iulie 2023

MAICA DOMNULUI CU POTIRUL NESECAT , STRALUCEA PE CERUL SENIN!

 

.
8.07.2023 ORA 21,11 !

Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, vad de parca as mai fi avut un ochi in crestetul capului,vad sub Cerul senin si stralucitor, pe MAICUTA DOMNULUI cu Pruncutul Iisus Hristos in Potirul Sfant.
Exact asa ca in Sfanta Icoana de mai sus.
Deasupra umarului drept al Maicutei Domnului ,lipite aproape de umarul Său, vad 3 Sfinte Cruci negre. 
Apoi, vad in spatele Maicutei cu Pruncutul Iisus Hristos in Potirul sfant,vad Muntele Golgota.
Toate cele trei Sfinte Cruci, apartineau Muntelui Golgota ,iar cea din mijloc Fiului Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,Iisus Hristos.
Ceea ce vedeam dragilor, vedeam cu ochii sufletului si -mi aduceau lacrimi pe obraji, de atata fericire si de-atata emotie divina.
In fata la toate aceste Sfinte Icoane,a aparut in mod tainic si Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu-Potirul Nesecat si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil.
Maicuta Domnului mi-a aratat dragilor si Sfanta Troita a Sa, pentru a intari si mai mult dorinta Sa, de a avea in interior pe perete, Sfanta Sa Icoana cu Potirul Nesecat.
Sfanta Troita dragilor, a fost ridicata pe locul ales de Maicuta Domnului, a fost ridicata pas cu pas dupa dorinta Maicii Lui Dumnezeu si cu ajutorul credinciosilor din toate colturile tarii noastre si de ce nu, a lumii.
In aceeasi clipa, vedeam Pruncutul in Potirul Sfant la pieptul Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu,dar si Rastignirea Mantuitorului Iisus Hristos pe Muntele Golgota,precum si Sfanta Troita a Maici Lui Dumnezeu-Potirul Nesecat,Hram ales de Mantuitorul Hristos si de Maica Lui Dumnezeu.
Ce inseamna Potirul Nesecat, dragilor? 
Inseamna Potirul Sfant in care, se afla Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos.Din acest Potir ne impartaseste Preotul.
Acesta este Potirul Nesecat.

Cine primeste Sfanta si Dumnzeiasca Impartasanie, sufletul său nu va suferi niciodata de sete,atat in viata aceasta cat si in cea vesnica.
Totul era uimitor dragilor,uimitor de frumos si divin.
Iata dragii mei, inca o Dovada ca Maicuta Domnului doreste ca in Sfanta Sa Troita, sa
 fie  aceasta Mare si Sfanta Icoana a Sa. Si va fi gata, pana in 8 Septembrie 2023, cand este Nasterea Maicii Domnului.
Atunci Sfanta Troita va straluci de Lumina Divina a Cerului .
Sa fiti binecuvantati dragilor si sa fiti ocrotiti de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Săi. 
In viata aceasta a noastra care trece ca gandul cateodata, sa nu uitam nicodata ca sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu , pentru toate Darurile divine pe care le-am primit si le primim in fiecare clipa, pentru faptul ca suntem sanatosi si ne bucuram de cei dragi si scumpi inimii noastre.
Sa multumim ca ne-a daruit Viata, cu toate ale ei bune si mai putin bune.
Sa multumim ca respiram, ca ne trezim in fiecare zi, ca ne bucuram de fiecare rasarit de Soare si de tot Lucrul Mainilor Bunului Dumnezeu.
Sa ne inchinam cand iesim din casa, sa ne inchinam si inainte de a ne culca in fiecare seara. 
Niciodata dragilor, sa nu ne lepadam de Sfanta Cruce,niciodata sa nu ne lepadam de Credinta noastra in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.
Sa fim puternici sufleteste si sa nu ne clatinam in Credinta si-n Rugaciunile noastre.
Sa facem fapte bune ,fapte de milostenie care, impreuna cu Rugaciunile noastre fierbinti,ne vor aduce mantuirea sufletului.
Cu dragoste si cu recunostinta, Maria.

5 comentarii:

  1. FI SLAVITA O MARIE MAICA SOARELUI OMENIREA ITI CANTA TIE MAICA SOARELUI SOARELE ISUS CRISTOS FIUL TAU CEL PREA FRUMOS CEL VENIT IN LUME SA SI DEA VIATA PT PACATOS AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit vine si valul de caniculă -

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏
    Ce minunat doamna Maria.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Măicuță Sfântă,Ție îți mulțumesc pentru darul cel ceresc ,care îl trimiți asupra mea,să pot să îmi duc crucea și să-l urmez pe Fiul Tau iubit,care a fost Răstignit pentru păcatele mele și a întregii lumi,plina de păcate.Numai cei care se împărtășesc pot să ducă o viață fără ispite diavolești,ajuta ne Măicuță pe toți pământenii să-i aducem la biserică să se împărtășească sa fugă dracii din sufletele celor posedați.

    RăspundețiȘtergere