vineri, 21 iulie 2023

DĂ - MI DRUMUL ! DĂ - MI DRUMUL SPRE RAI !



                                                           
Dragii mei,

 In aceasta noapte tarzie, vad o  Lumină albă stralucitoare,lumina ce ma face sa tresalt pe patul meu, si astfel, ma trezesc şi aud un glas care strigă cu disperare :

                    "Dă-mi drumul !
                 Dă-mi drumul !
                 Dă-mi drumul spre Rai !" 

Iar glasul se pierde dragilor ,de parcă nu ar mai fi avut putere ca să strige.
Iar un alt glas ,spune blând :

                                "Nu putem grăbi lucrurile,
                                 mai devreme decât sunt.  
                   Ele aşa sunt lăsate de la Dumnezeu !
Şi ca şi cum ar fi fost întrebat de ÎNSUŞI DUMNEZEU, glasul răspunde :
                   Bandajez Dumnezeule ! 
                   Bandajez Dumnezeule Mare,
                                        cu Numele Tău !
        Slavă Tatălui, şi Fiului şi Sfântului  Duh...!"

Dragii mei, trebuie sa ne îngrijim în această viaţă de sufletul nostru, ca sa nu fim aflaţi nepregătiţi atunci când ,DUMNEZEU ne va chema la EL si sa nu fim nevoiti ca să strigăm si noi cu disperare :
 "Dă-mi drumul, dă-mi drumul spre Rai !"
Ci să ne pregătim, încă din această viaţă grabnic trecătoare, drumul nostru spre veşnicie şi care drum, să fie numai spre RAI. 
Să-l rugăm pe Îngerul nostru păzitor, ca să ne bandajeze sufletul cu NUMELE  DOMNULUI, încă din această viaţă şi astfel, vom putea spune şi noi,făcând semnul Sfintei Cruci...
"Slavă  Tatălui şi Fiului şi Sfântului  Duh...!" 
Iar PREA  SFINTEI  NĂSCĂTOAREI  de DUMNEZEU , să-I aducem o astfel de Rugăciune curată :
              Miluieste-ne pe noi, Prea Sfântă şi Prea Curată Fecioară Maria, şi Te rugam sa duci Rugăciunea noastră la Prea Scump Fiul Tău şi Mântuitorul nostru ! Amin!
                                   Cu dragoste , MARIA .  

23 de comentarii:

  1. Satul fără caini
    Evaluarea negativa in ce priveste primirea Romaniei in Schengen reiese ca foarte obiectiva si corecta. In afara de o banda de politicieni mufati la banul public si rubedeniile lor mai raman cateva structuri ale statului ca vai de ele. In rest scapa cine poate! Se pare ca individul batut ca in vestul salbatic in buricul capitalei intr-un mall in timp ce paznicii aplaudau exemplifica Romania ca o tara nesigura aflata la periferia civilizatiei. Asta in timp ce nici nu s-a stins scandalul privind reteaua politico-infractionala care a transformat niste azile de batrani in lagare de exterminare tot in buricul capitalei tot intr-o tara care se vrea in Schengen. Apropo nu au mai mancat pe nimeni sacalii pe strazile capitalei ,,europene,,? Revenind la batuta din mall-ul bucurestean caruia nu avem voie sa-i dam numele nu de alta dar viitorii snopiti in bataie ar pierde loteria nesansei vine sa arate daca mai era nevoie un stat in disoluție cu un guvern plin de incompetenti. Ministrul de interne din periferia civilizatiei, romania ce frumos il fragezeau cei patru indivizi pe individul ala in buricul targului bucuresti ! Stati linistiti ca scapa indivizii respectivi. Nu vor pati nimic ca e românica. Hai ultimul sa stinga lumina in esecul ala numit impropriu tara...si social si economic ! A.... si sa aveti grija daca umbla iobagii la ei cu un amarat de spray paralizant pentru aparare sa-i amendati in continuare ca nu isi mai iau bataie si nu mai stau cu frica in oase....iobagii ! Bine ati venit in iad ! Lasati ca noi suntem ocupati la ordinul lui mos Bideu Pampers sa pupam poala ucrainei asta in timp ce ne prabusim in propria mizerie.
    PS. Romania trebuie data in judecata ca fiind un lagar de exterminare si un pericol la adresa umanitatii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un minut de fericire poate fi un minut petrecut cu persoane care merita. Poate fi real sau doar un vis ca visele noaptea. Cand totul in jur este negru, paclos si/sau inchis, minutul deschide calea.

      Ștergere
  2. Bulgaria s-a razgindit ,parlamentul a hotarir sa trimita transportoare militare cu munitie Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un spectacol ca Iadul
    Un crater format in Islanda de un vulcan acum doua saptamini s-a prabusit spectaculos in o zona nepopulata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. In parte inundatii in China in rest canicula de 52,2 grade-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde e canicula aia ? Că eu a trebuit sa dau drumu la căldură azinoapte 21/22.07.2023 . Că arăta că sunt 9°C . Aici lingă Bruxelles .

      Ștergere
    2. Din cauza ca la Bruxell se minte de ingheata apele-craciun.

      Ștergere
    3. Anul viitor belgienii prevad separarea tarii in doua intre valonii din sud si flamanzii de limba neerlandeza din Nord
      Problema se complica cu capitala Bruxellul care e pe terenul unei minoritati dar cu o majoritate din cealalta minoritate fapt ce ar putea da apa la moara si idei si separatistilor maghiari de la noi-craciun.

      Ștergere
    4. 10:32: Si la noi a fost rece. Am dat drumul la caldura la baba mea sa se incalzeasca. Si inca mai avem pe pat paturile grele.

      Ștergere
  5. Iar s-a suparat Ilie
    Furtuna cu fulgere acum in noapte la Sibiu si vine spre Moldova mai mult de centru si Nord, la aceiasi ora de somn ca acum citeva zile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Furtuna apocaliptica de praf si nisip in o statiune din Mexic
    O tornada a lovit cea mai mare fabrica Phfizer distrugind mii de palete si a omorit 13 persoane
    Meteorologii recumanda legume in locul carnii fapt ce ar reduce efectul de sera al incalzirii globale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Furtuna de azi noapte a rupt copaci si firul de alimentare a locomotivelor ce vin din vest de la Arad trenurile ajungind cu multe ore intirziere spre Bucuresti
    In Gorj a rupt si acoperisuri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Putin aduce aminte ca Polonia a primit cadou de la Urss prin Stalin teritorii in vest-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest Weekend cel mai cald in Grecia din ultimii 50 de ani,cu incendii din belsug si pompieri din Romania,Italia si Franta
    Nasa si cel european Copernicus spun de recorduri de temperatura in toata lumea in arr si apa oceanului cu 50 procente ca sa fiebrecord mondial dar va fi depasit de anul viitor cind si curentul oceanic El Ninio din Pacific va fi mai mare va da si migratii de animale nu doar de oameni din insulele Pacificului si conflicte regionale pentru apa dulce
    In Romania vor fi furtuni cu grindina mare in Nord si canicule mediteraniene in Sud unde in Bucuresti nu va mai fi Zapada
    Politrucii in viitor ar putea muta capitala mai spre munte la racoare unde sint conditii mai temperate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vine criza tot din America
    Ca in 2007 —2009 cind a fost data de Bula imobiliara plecata in tot Occidentul
    Acum vine tot in America data de Bula Auto cind banii multi dati tuturor de Trump in criza Covid au facut ca multi americani sa cumprere masini scumpe BMV si Mercedes scumpite astfel artificial cu 10-15 mii de dolari ajunsi la Comercianti prin-reconversie de pret- dar gajate de banci prin credite cu gatantii insuficiente care sint obligate acum sa preia masinile cumparate la 60-70 de dolari in anii 2021-22 cu valoare de piata acum la jumatate
    Acest fapt a dus in prima jumatate a anului 2023 la 3 banci falimentare care se vor inmulti in viitor prin contaminare si in Europa aflata si ea la limita Recesiunii Economice si din cauza razboiului rusilor din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Meteorologii anunta pentru joia urmatoare un nou val de furtuni in Romania cu vint peste 120 metri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bozgorul Viktor Orban premier de 20 ani al Hun-gariei in discursul la Baile Tusnad -Romania,lauda Rusia si China si critica Ue dar si Romania ca i-a cerut sa nu discute de anumite lucruri
    In timp ce Putin ataca verbal Polonia ca ar vrea teritoriul furat de Urss si acum dat la Belarus aliata Rusiei unde a mutat si mercenarii rusi Wagner a lui Prigojin-bucatarul lui Putin care face exercitii in apropierea granitei cu Polonia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un evreu mai putin
    Dan Mateu Agaton evreul adus de Casta evreiasca din Israel fost ministru cel care a jefuit Romania printre altele si cu Dracula Park de la Sighisoara a fost inmormintat astazi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bula Auto Americana nu este doar o paguba in banci ci au de suferit sute de mii de oameni carora prin falimentul creditelor li se distrug istoricul bancar si dreptul de a mai apela conform sistemului american la credite pentru multi ani in viitor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vai de cei ce vor rămâne! Nimic nu-i poate salva de la iadul general.

    RăspundețiȘtergere
  16. Groful Iohannis-io pot no kivano -
    Ca Si azi la Tusnad Bozgorul Viktor Orban.
    Vor refacerea -vopsirea cetatilor din Ardeal facute pe fundatii dacice si romane sub administratia evreiasca habsburgi- hun-guresti dar si asta cu piatra si munca fortata a iobagilir valahilor bastinasi din Transilvania si acum cu banii Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Iadul pe Pamint
    Focul la Atena a ajuns in zona hotelurilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere