marți, 18 iulie 2023

MARE PĂCAT ESTE SA APELATI LA VRAJITOARE SI LA GHICITOARE !!!



                                                           Dragii mei,

            "Dacă Îl iubiti pe Dumnezeu si pe Măicuţa  Domnului, nu apelati niciodata la vrajitoare si la ghicitoare !"
Aceste specimene de oameni, sunt Duşmanii Credinţei !
Prin Credinţă, Nădejde şi Dragoste, vă veti îndrepta spre bratele  Dumnezeiesti si spre mântuirea sufletului!"                 
Iata un Mesaj divin,despre ghicitori si vrajitori:

                                              Dragii mei,

În această noapte ,tot în timp ce mă rugam, aud un glas tare dezamăgit care spune aşa :

                  "Offf! Am fost şi pe la ghicitori ,dar nu am făcut nimic.
    Dar un alt glas ,tare împăciuitor si convingator, îi zice aşa :

                     Să nu-ţi pară rău ! 
                Aceştia sunt duşmani !
        Aceştia sunt niste duşmani ai Credinţei !" 

Clipă în care dragii mei, văd spre Est ,vad o femeie cu un copil în brate si care  tinea în mâinile sale un teanc de cărti de ghicit , si chiar le intindea pe o masă în faţa cuiva nevăzut de mine.
Femeia,era de etnie romă !  
Asadar dragii mei, niciodata în viaţa voastra să nu apelati sau să nu mai apelati la ghicitoare si la vrajitoare, căci n-au nicio legatura cu adevarata CREDINŢĂ, sunt doar mincinoase si va stoarce de bani.
 Ele nu au nicio putere, pentru că sunt pe dinafara CREDINTEI în DUMNEZEU, acestea lucreaza numai cu diavolul.
Indiferent ce vi s-ar spune că lucreaza cu magie alba, ca ar avea casa plina de Icoane, acestea sunt lepădate de la Faţa Lui Dumnezeu. În jurul lor, în inima si-n sufletul lor, locuiesc adevarate legiuni de draci. 
Rugaciunea curata , trebuie din inima spusa,  Postul si mersul la Sfanta BISERICA măcar in Ziua Sfanta a Duminicii, implinirea celor 10 Porunci, acestea sunt Virtuti Dumnezeiesti care ne construiesc Casă în Cer si ne mântuiesc sufletul.
Pe când vrajitoarele si ghicitoarele, ne atrag sufletul nostru, daca apelam la ele, ne atrag sufletul în fundul Iadului, în focul gheenei, pentru vesnicie.
Să nu vă abateţi dragilor de la CREDINŢĂ, să fiti buni si milostivi, sa faceti bine celui necajit si oropsit, să ajutati pe cei batrani si bolnavi, pe saracii straini, si toate acestea fapte de milostenie vă vor ridica treapta cu treaptă, si vă va face SCARĂ către BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, AMIN !
                                          Cu dragoste, Maria. 
             

13 comentarii:

  1. Am apelat la D-zeu si se pare ca infractorii o duc foarte bine, ii multumesc zilnic Maiestatii Sale care s-i l-a pus pe Cruce pe unicul Fiu intre 2 personaje negative, este fix acelasi tipar si in momentul de fata, Gaborimea tine tot cu infractorii nu cu cei indrepatiti ,va rog sa nu stergeti acest mesaj! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. da dar pot face mult rau mai ales cei slabi in credinta-ca pe masoni le intereseaza averea

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o intrebare de curiozitate, pentru ca tot ati deschis subiectul, cum este posibil ca unii oameni sa apeleze la ghicitori , iar apoi sa apeleze la Arsenie Boca, si, tot le merge bine? nu este gluma! Si eu ma rog lui D-zeu, si tot mai prost imi merge, oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fericiți cei care suferă,și pot să rabde suferință ,că Dumnezeu îi va răsplăti când ei își pierd speranța în Divinitate,să nu uităm că și Iisus a suferit pentru noi toți,dar nu toți care intra în biserică se vor mântui.Iisus are răbdare cu noi păcătoșii.

      Ștergere
  4. Așa este doamna Maria
    Rugăciune la Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, mare adevar ati grait, daca ma rugam infractorilor cu siguranta mai aveam alaturi de mine pe cei dragi, caci D-zeu iubeste pe toata lumea, corect? sau gresesc cu ceva? atunci , de ce va mai plangeti ca oamenii sunt cei care fac rau, iar D-zeu ii iubeste tot pe aceia , nu pe cei suferinzi! Amin!

      Ștergere
  5. Am văzut pe fb ca a-ți promovat tarotul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Biserica ortodoxa romana va fi atacata crunt inclusiv de presa romana?! Vad cum oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu- se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii !? Inclusiv aici pe blog se inoculeaza ideea de extraterestrii. Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei. A fost anuntat din timp, de cativa ani si aici, acest asalt asupra ortodoxiei-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne,iarta-ma,este adevărat că mult timp am urmărit pe internet foarte multe vrăjitoare,pentru că nu știamne cu ce se ocupă ele că sa pot să-i dezlege pe cei care le face rău,chiar și celor apropiați mie.Chiar și mie îmi făceau foarte mult rău,acasă,la birou ,copiilor la școală,la animale și păsări,culturilor ,tot ce aveam și nu înțelegeam ce se intampla ,că nu făceam la nimeni rău,dar îi deranjam pe toți când vorbeam despre dreptate,adevăr,și Cuvântul Tău cel Sfânt.Doamne îți mulțumesc,că am găsit răspunsul de la Vinerea Mare ,când am înconjurat biserica peste tot erau frunze de stejar uscate aruncate,și pe străzi,la mine la lucru,acasă in curte,și te-am rugat sa înțeleg de ce sunt puse ,că în zonă unde locuiesc nu sunt stejari.Doamne,ajuta- ne sa calcam
    in picioare toate vrăjile,blesteme ,farmece,tot Raul de pe pământ,cu Sfânta Cruce.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu va inteleg pe astia in comentarii de ce comentati asa urat , voi macar ganditi cand spuneti asa ceva? Apreciati-o pe doamna Maria si credeti tot ce scrie ca Dumnezeu asa cu graieste asa este

    RăspundețiȘtergere
  9. Si pe aici sunt securisti? ciudat, cum se face ca, postez de cateva zile pe acelasi comment si mi se permite , culmea, la final de saptamana, multumesc pentru ca nu a-ti dat in vileag expresiile vulgare, apreciez, profund, rugaminte mare la d-voastra stimata domna, hai sa renuntam la tematici de acest tip cu vrajitori si ghicitori! Nu de alta, dar, va cam incadrati in aceasta zona, retineti ce va spun, si va rog, nu mai publicati comentariul dupa 1 saptamana!

    RăspundețiȘtergere
  10. iata putina credinta si faptul ca nu se insista in rugaciuni-cum sa spui ca AM APELAT LA DUMNEZEU SI IMI MERGE MAI PROST-cititi biblia - NOUL TESTAMENT- de ce IISUS HRISTOS a fost rastignit?! pentru a da exemplu de traire curata pentru pt ca trupul are SUFLET-DUHUL SFANT SI INGERUL PAZITOR NU STA IN NECREDINTA si in cei caldicei- a face 1 rugaciune = a-l ispiti pe DUMNEZEU-am venit pe pamant cu scop precis-scepticii nu au trecere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu o intrebare, de unde stiti ca raspunsul problemelor legat de acest subiect se afla in Biblie, care, de fapt , este o poveste, si n-are nicio legatura cu IIsus, caci pana la D-zeu te mananca sfintii, cand va dati cu parerea veniti cu filozofie personala , nu cu teorii din carti , caci , nu rezolvati nimic, hai sa nu dezvoltam subiectul pentru ca nici Biblia nu v-a fi de ajutor in niciun comentariu! Nu mai faceti confuzie intre religie si credinta , dragi iubitori de nu stiu ce, nu scrie in Biblie sa te tavalesti pe jos ca sa demonstrezi iubirea de D-zeu, aveti grija ce informatii imprastiati in public , se pare, ca nu ati retinut nimic din acea carticica! Stima si respect!

      Ștergere