luni, 17 iulie 2023

SĂ NU AVETI ALŢI DUMNEZEI !!! SĂ NU ŢINEŢI ALŢI DUMNEZEI !


                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care striga foarte tare,asa:

                "Alţi Dumnezei nu se ţine !!!
            Înafară de Dumnezeul vostru si al nostru al tuturor,Acesta se ţine !"

După care dragilor, vad in faţa ochilor mei inchisi,vad ÎNSUSI TRONUL ÎMPĂRĂTESC cu PREA SFANTA TREIME si cu MAICA DOMNULUI inconjurat de multa lumina alba si orbitor de stralucitoare.
Exact asa ca in Sfanta Icoana de mai jos:
Image result for prea sfanta treime imagini
Toate acestea le vedeam intr-un Cer de noapte albastru violet ,intr-un Cer deosebit de frumos.  Părea că acest Cer a coborât foarte aproape de Pământ ,foarte aproape si de mine.
                          Image result for prea sfanta treime imagini
Dragii mei, cu totii,toata suflarea trebuie sa ne inchinam in DUH si-n ADEVAR,trebuie sa ne inchinam LUI DUMNEZEU TATAL, LUI DUMNEZEU FIUL -IISUS HRISTOS si PREA SFANTULUI SĂU DUH .
Sa ne inchinam MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA si s-O chemam in ajutorul nostru ,ori de cate ori suntem la necaz si-n suferinta.
Sa multumim fratilor PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU  pentru toate DARURILE DIVINE pe care le revarsa asupra noastra ,si neaparat, pentru MINUNEA LUMII intregi, de a ne fi ales pe noi ca Popor român, sa devenim al Doilea Viitor Nou Ierusalim.
Sa respectam si sa implinim cu dragoste PORUNCILE DOMNULUI, si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,acolo unde este mantuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute Mult Prea Milostivul Dumnezeu si Prea Curata Fecioara Maria, Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu cu ai Sai Sfinti, in fiecare clipă a vietii noastre.

                                        Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Așa este doamna Maria, adevărat este nu trebuie alți Dumnezei in afară de Bunul Dumnezeu
    Sf.Treime Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏.

    RăspundețiȘtergere
  2. 50 mii turisti rusi la coada sa fuga prin teritoriu de razboi pentru ca ucrainienii au reusit sa rupa podul Kerci al Crimeei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alerta la copii de la mare
    cu ecoli de zece ori mai mare masurata la Eforie a dat dureri stomac si diaree la copii care au inghitit apa, acum a mai scazut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Treizeci de nave chinezesti exerseaza debarcarea in jurul Taiwanului
    Se confirma astfel intelegerea cu Rusia si un nou focar-front de lupta


    In nord de Alba-Iulia o noua alunecare linga autostrada deschisa si in garantie -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Furtuna Fierbinte a anticiclonului African afectata toata emisfera nordica de caldura care se asteapta a da nou record mondial al Europei care creste de la an la an cresc decesele inclusiv prin sinucideri anul trecut peste 60 mii decese

    In insulele Canare evacuari din cauza incendiilor -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bolnavii de cancer dau si ei in judecata ministerul sanatatii

    condus de Calaul Evreu Rafila pentru neaplicarea legi 2093
    Zilnic mor 153 bolnavi de cancer in Romania
    In Sua tratament revolutionar pentru Alzeimer care reduce in testele facute boala cu 30 procente doar la cei tratati in fazele de inceput nu si la cei cu faza cronica a proteinei acumulata in creier-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Groful evreu Iohannis a redus din programa scolara timpul acordat Istoriei Romanilor si a introdus lectii despre istoria evreilor
    In timp ce testul de titularizari a fost conceput astfel incit foarte multi profesorii sa nu aiba timp pentru a putea lua nota 7 minima pentru titularizarea acestora pentru a putea avea stabilitate si a-si intemeia o familie si credite pentru locuinta
    sau poate vrea traiul in grupuri, in chivuturi dupa moda evreiasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere