luni, 10 iulie 2023

IISUS HRISTOS RASTIGNIT PE CRUCE ,PLANGE CU RÂURI DE LACRIMI DE SANGE !


                                                     Dragii mei,

In aceasta dimineata,treaza fiind, mai stateam putin in pat insa cu ochii inchisi.

Astfel, vad sub plafonul camerei mele, vad cum a aparut o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi descopera ca fiind in carne si oase, pe Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos,rastignit pe Sfanta Cruce.

                     

Dragii mei, Iisus Hristos - Mantuitorul nostru bland si drag si prea iubit,avea legata de mijlocul Său,o panza alba usor transparenta.
Parul Lui castaniu si ondulat era spalat in râurile de sânge care-i curgeau din ochi si de pe fruntea Sa.
.

Râurile de sânge Îi curgeau din tot Trupul Său prea sfant si prea curat. Scumpul nostru Mantuitor avea tot Trupul Său, de sus si pana jos, spalat in prea scump si prea sfant sangele Său care, Îi țâșnea de peste tot,din tot corpul Său si curgea sub forma de siroaie de sange.

.
Niciodata dragilor, niciodata nu am vazut atata sange sfant, ca sa curga din tot Trupul Mantuitorului nostru bland si iubit.
Dragii mei, sa ne rugam Mantuitorului nostru Iisus Hristos, ca sa ne apere de tot răul revarsat in lume de Satana cel cumplit care lucreaza cu oamenii care si-a vandut sufletul lor, satanei,  si care fac atat de mult rau omenirii intregi.
Pentru noi plange Mantuitorul Lumii intregi, pentru chinurile si suferinta care ne asteapta pe toata suflarea globului pamantesc.
Dar,de nu ne vom pierde Credinta in Dumnezeu si in Maicuta Domnului,de ne vom lepada de Satana prion iubire si dragoste fata de Aproapele  nostru, de vom fi cu toata fiinta noastra catre Dumnezeu si catre Maica Domnului cu Sfintii Sai, putem fi siguri ca vom rezista oricarei incercari. 
Asadar,sa avem Credinta,dragoste si nadejde in Prea Sfanta Treime si-n Prea Curata  Fecioara Maria, si vom fi ocrotiti cu siguranta.
           Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. iubirea este DIVINA- drgostea este terestra-MANTUITORUL ne-a aratat si calvarul omenesc dar si DUMNEZEIREA sa sa ne fie exemplu de traire umana

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul Lui Dumnezeu milueste-ne pre noi păcătoșii robii Tăi 🙏🙏
    Iarta-ne și ne miluiește doamne 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere