duminică, 17 mai 2020

UN CUTREMUR INTENS ?


                                17 Mai 2020,ora 6,09 !

                 Hristos a Inviat,dragilor !

În aceasta dimineata dragii mei, m-a trezit un glas care punea o intrebare cuiva nevazut de mine.
Glasul intreba asa:
         "Ai simtit cutremurul?

 Dar raspunsul a fost tot o intrebare :
        Dinspre partea de la tine, spre mine ?"
După care, se asterne linistea.
Cutremur-seismograf — Antidotul | Știri Online
Dragii mei, cred ca vom auzi de un Cutremur despre care se va discuta mai mult.
Unde anume se va intampla sau cand,eu nu stiu a va spune.
Sa ne rugam insa la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere si sa ne ocroteasca in fiecare clipa a vietii noastre,asa ca pâna acum.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate avem in viata noastra,pentru faptul ca suntem sanatosi si bucurosi, impreuna cu cei dragi noua.
                         Cu dragoste,Maria.

     Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 




Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


                                   

10 comentarii:

  1. Acest mod de exprimare că și cele anterioare demonstrează că vin din partea unor entități care nu cunosc limbajul pământesc și se folosesc de aparate pt a comunica ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treabă are Dumnezeu cu entitățile care nu cunosc limbajul pamantesc? Ce treabă au ele cu noi? Le cunoști tu?

      Ștergere
  2. Cutremurul pe care nici nu îl visau cu patru luni în urmă începe să se simtă. Ultimul sondaj curs arată un pnl și psd umăr la umăr și șansele ca pnl să fie depășit sunt mari și previzibile. Pnl din fericire a reușit să întărească psd și chiar în curând să-i urce pe primul loc. Meritele se datorează pnl prin neprofesionalismul acestora tentativa de instituire a unei dictaturi și a unei gândiri infantile în raport cu poporul. Bineînțeles și sfătuitorilor și a trompetelor acestora care au indus pnl-ului credințe imbecile de genul nu contează ce veți face că ăștia tot vă vor vota. Da, da vă vor vota se vede în sondaje! Credința după care pnl și-a ghidat acțiunile de genul îi strângem pe ăștia de gât și scădem în sondaje iar când le vom anunța ziua liberării vom crește în sondaje este o idioțenie ca cea în care încă se mai crede în schimbarea opțiunilor electoratului prin sondajele mincinoase . Psd nu va face nici în următoarea lună vre-o mișcare semnificativă doar vor călca apa inteligent ca până acum. Este normal și inteligent să nu facă nimic când le vin voturi moca din traista unui guvern care crede că guvernează un lagăr nu o țară. Un guvern care și-a prăbușit partidul prin faptul că în lupta cu un virus mai mult sau mai puțin periculos au acționat ca o doftoroaie comunală în stare de ebrietate care la o durere de măsea își decapitează pacientul. Vezi ai scăpat acum nu te mai doare nimic. Poate cu ocazia ultimului sondaj se vor abține și aiuriții care mai delirează chestii de genul psd să fie scos în afara legii sau alte bazaconii. Și cine îi dă dreptul unui pnl cu 30% în sondaje (deocamdată) să scoată în afara legii un psd cu 30% în sondaje? De ce să nu fie scos pnl în afara legii pentru toate măsurile dezastruoase luate până acum? Hai că începe să se profileze soarta lor în politică adică un pnl la 20% și un președinte suspendat soon very soon!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca se refera la dezastrul romaniei care va urma este doar inceputul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vine dezastrul cel mare in octombrie ...

    RăspundețiȘtergere
  5. a fost un cutremur de 3,9 la noi dar si in NEVADA -USA de 6,5 de care nu spuneti nimic d-na Maria care s-a simtit la 500 km

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vorba de acesta, se refera la cel din luna iunie din zona balcanica care va depasi 5 grade

      Ștergere
  6. d -na Maria cand posteaza evenimente nu spune unde vor avea loc-de cele mai multe ori

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce tampenie! Ce-ar fi sa nu-ti mai bagi nasul unde nu-ti fierbe oala?

    RăspundețiȘtergere