joi, 28 mai 2020

STRIGATUL DE AJUTOR, AL DOAMNEI MARIA HANDIC !

Hristos S-a Inaltat,dragii mei !

Am primit de la dna MARIA HANDIC ,acest Mesaj tulburator:

Oameni buni la suflet,cei care m-ati ajutat de multe ori,va rog frumos sa o mai faceti! Am căzut duminică si mi-am spart ochelarii!Dioptriile sunt mari +5,ochelarii la pensionari ma costa 700,la particulari peste 1000!!
Va rog din suflet! Fara ei ma chinui tare,ma doare capul si imi lacrimeaza ochii.
Cu respect si rusine Handic Maria!

Pentru cine nu stie povestea extrem de trista a dnei MARIA HANDIC,iata dragilor ca o public iarasi mai jos:

   Dragii mei,

D-na Maria Handic multumeste Echipei de voluntari de la Brasov care ,au venit la dansa acasa cu medicamente si cu alimente!
Nu are cuvinte de multumire pentru acesti oameni dar si pentru toti oamenii cu inima si cu suflet mare care au ajutat-o mereu.
Dna Handic se roaga pentru toti cei care au ajutat-o si o vor mai ajuta,ca sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bucurii in viata si-n casa lor.
Si eu dragii mei va multumesc din inima pentru ca ati raspuns intotdeauna prezent cu inima si cu sufletul si ati ajutat-o mereu pe dna MARIA HANDIC dar si pe toti cei care au fost si sunt in mare dificultate.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va daruiasca inzecit ,toate cate ati daruit din inima.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

8 comentarii:

  1. O rog pe Dinuta,care isi bate joc pe fb.sa se abtina! Daca nu stie ca,ichelarii nu se potrivesc de la o persoana la alta! Ce a vrut sa insemne cei 10lei? Handic M

    RăspundețiȘtergere
  2. In loc sa ajute oamenii la nevoie si sa ii trateze corespunzator si dupa ce ca iau salarii foarte mari, plus o grămadă de atentii, cadrele medicale se bat???????
    https://www.romaniatv.net/scene-incredibile-in-spitalul-din-braila-doua-asistente-s-au-luat-la-bataie_523683.html

    RăspundețiȘtergere
  3. 1000 lei o pereche de ochelari? Sa ma ierte Dumnezeu, dar si eu port ochelari. Anul asta mi-am schimbat ochelarii, mi-am ales o rama de buna calitate, lentile de foarte buna calitate si tot nu m-a costat 1000 lei.Unde-ti faci tu ochelarii? La Paris?!
    P.S. Sa "iesi mai ieftin", refoloseste rama...pune noile lentile pe vechea rama. Crede-ma ca se poate!!! La centrul oftalmologic, controlul este gratuit.
    Cand traiesti modest, faci tot felul de artificii d'astea si o scoti la capat intr-un final.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sanatate sa va dea Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa sanatate de la Domnul.

    RăspundețiȘtergere