luni, 25 mai 2020

SEMN DIVIN PE CERUL DE NOAPTE !


                                        23 Mai 2020,ora 23,39 !

                               Dragii mei, 

                   HRISTOS A INVIAT !

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor in spatele meu de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad un Cer de noapte inorat, iar de după nori, Dumnezeu infaptuieste o Mare Minune.
Vad cum sparge norii intunericului,pentru ca apoi,sa rasara precum Luna sau Soarele pe Cer,aceasta:
                                  I X            

                       Fenomen astronomic uimitor în această noapte. Ce vom putem vedea ....

Prieteni dragi, asa precum iese Soarele sau Luna de după nori,tot la fel a iesit si acest Semn Divin.
Ce anume semnifica I X (a noua ),eu nu stiu a va spune.
Dar cu siguranta ,impreuna vom afla noi toate cate ne sunt ingaduite a le afla.
Sa nu ne pierdem niciodata Credinta fratilor, sa fim buni si milostivi si vom fi ocrotiti!
                          Cu dragoste,Maria.
P.S.
 Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 







Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 


Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


            

8 comentarii:

  1. Luna a noua -septembrie a alegerilor locale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. |x este luna septembrie- ori se intoarce viroza ,ori revolte sau cutremur-ne putem astepta la orice

    RăspundețiȘtergere
  3. Semnele de pe un monument viking din secolul al IX-lea ar fi avertizări legate de o nouă criză climatică

    Semnele de pe un monument viking din Suedia, ar fi manifestări ale fricii legate de o nouă criză climatică caracterizată printr-un fenomen de răcire a vremii .
    Un monument din piatră din Suedia, datând din secolul 9 se pare că a fost ridicat de vikingi care se temeau să nu trăiască o nouă criză climatică asemănătoare celei care provocase răcirea severă a vremii, cu 300 de ani înainte, susține un studiu.

    Piatra runică Rök este un bloc de granit care cântărește 5 tone și se înalță până la 2,5 m. Pe monument se găsește cea mai lungă inscripție runică, 28 de rânduri în care sunt prezentate mesaje criptice care fac aluzie la mitologia nordică. În ciuda trecerii timpului majoritatea runelor inscripționate pe acest monument sunt încă vizibile. Un singur rând a fost distrus în tot acest timp.

    Oamenii de știință au deslușit cum se citesc semnele de pe piatra Rök, dar nu sunt deloc siguri care este sensul inscripției și multe fragmente și-au păstrat misterul până acum.

    Un studiu interdisciplinar desfășurat de savanți din diferite universități suedeze a ajuns la concluzia că inscripția ar fi legată de moartea unui fiu și de teama de o nouă criză climatică.

    Studiul a inclus și investigarea arheologică a catastrofei climatice dintre anii 536 - 550, care a afectat Peninsula Scandinavă. O serie ce evenimente vulcanice au determinat scăderea mediilor climatice, pierderi ale recoltelor, foamete și decese în masă. Estimările au arătat că mai bine de jumătate dintre locuitorii peninsulei și-au pierdut viața.

    „Secretul deslușirii sensului inscripției a stat în abordarea interdisciplinară. Fără coroborarea elenentelor de analiză textuală, arheologie, istorie a religiilor și runologie, nu ar fi fost posibil să ne dăm seama ce se află în spatele enigmelor de pe piatra Rök”, a explicat Per Holmberg, profesor la Universitatea din Göteborg, care a coordonat investigația.

    Situația socio-economică din zonă își revenise și era într-o perioadă înfloritoare în perioada în care a fost realizat monumentul. Dar drama climatică încă se mai afla în memoria colectivă, amintirea crizei fiind transmisă de la o generație la alta, agricultura a fost afectată de o vară foarte rece și o eclipsă de Soare a avut loc imediat după răsărit”, a arătat savantul. ”Oricare dintre aceste manifestări ar fi fost suficentă ca să trezească teama de un nou «Fimbulwinter», au arătat specialiștii, vorbind despre ”Marea Iarnă” din mitologia nordică, care marca declanșarea Ragnarok, seria de evenimente și drame care anunțau sfârșitul civilizației.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria oare dupa IX cutremure urmează cutremurul cel mare? Ne spuneți dacă știți? Are loc în luna iunie? Burculet asa s-a lăudat?
    https://www.romaniatv.net/cutremur-in-vrancea-in-ce-judete-s-a-simtit_523019.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Baba Vanga, celebra ghicitoare, a făcut previziuni și despre anul 2020, înainte de a muri în 1996. Europa va trece printr-un colaps economic, iar Rusia va fi lovită de un meteorit uriaş.
    La anul va exista o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin, iar despre Donald Trump vom afla că suferă de o boală. O serie de cutremure puternice vor avea loc în mai multe ţări din zona balcanică, iar un tsunami uriaș va mătura coastele mai multor state de pe malul Pacificului și Oceanului Indian.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.libertatea.ro/stiri/spania-doliu-national-covid-19-3013552

    RăspundețiȘtergere
  7. De acum în viitor ni se vor arata multe semne pe cer. Vor apare și iluminării, copii de cristal, oamenii cu har și în fine Iisus Hristos va apare pe cer și va conduce cetele de îngeri pentru misiunea lor.

    RăspundețiȘtergere