duminică, 17 mai 2020

OCULTA MONDIALA !!!


                                            17 Mai 2020,ora 5,34 !

                                              Hristos a Inviat ,dragilor !

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
                 "Am capacitatea necesara de umplere a Ocultei mondiale !"
După care,glasul a tacut.
Prieteni dragi, eu noi voi tăcea, ci voi scrie zi si noapte toate cate-mi graieste mie Duhul Sfant,toate cate-mi arata mie.
Stim cu totii deja dragilor faptul că,Oculta Mondiala a impânzit tot pămantul,mai ceva decat CORONAVIRUSUL.Cred că acum se pune la cale ceva mai serios decat acest virus.Au vazut ca nu le-a mers,vor pregati altceva pentru omenire.Dar trebuie sa fim pe deplin incredintati de faptul că, BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI nu le va ingadui la nesfarsit ca sa-si bata joc de Fiii Săi.S-avem credinta numai si vom fi salvati.
              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 




Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !

Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu.                                  Cu dragoste,Maria.     
 

24 de comentarii:

  1. Vom traii si vom vedea ce va fi poate sa fie orice(razboaie foamete dezastre etc)dupa opinia mea va fi multe schimbari majore asupra vietii. Timpul va decide asupra lumii daca va fi bine sau rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sigur că inevitabilul gândit de oculta mondială în prima fază dar abandonat pentru încercarea cu covid-ul va fi pus curând în aplicare, războiul. Nu prea le-a ieșit cu covid-ul, țările mari și importante au început să se scuture de covid. Unde dai și unde crapă, morți puțini dar în schimb, faliment, prăbușire economică, mișcări sociale și guverne care vor fi rase vor dispărea. La sfârșit țările vor trage linie și vor calcula pierderi versus câștiguri iar țări de genul României care au alunecat în păcăleală și lăcomie se vor trezi cu o pungă cu galbeni singuri și datori vânduți . Șmecherii știu ce fac și după ce vor da banii promiși României pe covid o vor stoarce triplu cu diferite sancțiuni pe nerespectarea unor drepturi democratice și cu împrumuturi la dobânzi enorme ca premiu că i-am ascultat și ne-am covidofalimentat. De văzut și de râs cearta dintre Franța și Italia două țări cu un număr apropiat de covidați. În timp ce Franța a prelungit starea de urgență Italia a anunțat deschiderea țării la începutul lunii iunie lucru care a înfuriat Franța lăsată în offside . Păi ce facem dom'le voi deschideți taraba iar noi rămânem închiși? Păi nu ne vindecăm împreună că așa se practică în panarandemie? Aranjamentele astea cu vindecările la comandă doar pentru a te integra într-o anumită dată și gâlceava între cei care deschid primii și iau spuma de bani spun multe despre covid. Oricum ciufuleala covid este doar mezamplastul a ce va urma iar la sfârșit vor fi doar învingători și învinși. Simpatici inteligenții care râd și se bucură că au scăpat de toporul care zbura spre ei dar au căzut cu gâtul în drujbă. Unii chiar au pus botul la faza cu războiul covid,, suntem în război cu un inamic nevăzut bla, bla, bla,, și au început să sape tranșee, tranșee care le vor servi de mormânt și nu de covid ci de foame și prostie. Nu întotdeauna cei care îți dau sfaturi îți vor și binele și asta o să simțim pe propria piele foarte curând.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @-cum nu le-a iesit cu covidul? Vrei mai mult?

      Ștergere
    2. Perfecta dreptate aveti,cu tot ce spuneti,acest virus a fist creat de oculta mondiala,ca sa induca criza economica mondiala!!Tinta este si banii,devalorizarea baniilor,si de aceea acuma se da ca indicatii,sa se foloseasca cardul de credit,se va incerca probabil in timp,si scoaterea banilor si cea ce se tot spune de o vreme buna:microciparea!!In plus,se va trece destul de rapid,si a digitalizarea imvatamintului si unde se poate ,a lucrului de acasa,tot din cauza pandemiei!!

      Ștergere
    3. Nu e un lucru rau sa dispara banii fizici,dispare munca la negru,evaziunea,furturile de fier vechi,etc

      Ștergere
    4. 02:33, GRESESTI !!!

      Ștergere
  3. chiar e ste un mesaj ALAMBICAT-pai cum sa spuna Duhul ca are capacitatea de umplere a ocultei mondiale-ADICA SA INMULTEASCA OCULTA asta se vrea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu duhul...duhul citeste gandul ocultei si ni-l spune si noua.

      Ștergere
  4. In plina oculta mondiala se afla Romania?
    Pai daca ne conduce un PNL evreiesc cu un ministru Citu dupa a speculat pe moneda Romaniei , care era trimis de oculta pe la filiala unei banci prin Noua Zeelanda.
    Si sa nu uitam citi evrei ne conduc si nu numai in Guvern cind ei nu reprezinta decit o fractie mica din populatia tarii,de la Iohannis pina la Helvig pina la premierul Orban.
    Atuci sa ne mai miram cum am ajuns ultimii ?-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la asta te pricepi, Craciune?! La aruncat cu piatra sunteti toti buni, dar pentru a vedea si lucrurile bune care se intampla, n-aveti ochelari! Atata rautate rar mi-a fost dat sa vad...si te mai dai bun crestin!

      Ștergere
    2. Care lucruri bune se întâmplă? Spune-le tu postac platit de știm noi cine... Crăciun ne mai deșteaptă pe noi ăștia iar tu ești un invidios???

      Ștergere
    3. 22.43 postac platit de psd esti tu cu craciun al tau, nesimtitilor. Vesnic va luati de etnia inchipuita a oamenilor jignindu-i degeaba. Karma insa va avea grija sa platiti pentru ca nimic nu merge la infinit.

      Ștergere
    4. 23.24-eu v-am trimis sa vedeti si lucrurile bune! Un lucru foarte bun este ca Romania,dupa 2 luni si jumatate de pandemie, are doar 17 000 de imbolnaviri, nu 200.000 ca Italia. Un alt lucru bun este ca nu au murit zeci de mii de oameni! Ti-ai luat pensia si ai avut ce manca, asta in ciuda faptului ca multe sectoare economice nu au functionat. In Romania nu am vazut cozi la Cantina Saracilor, asa cum am vazut, la tv, in Elvetia si SUA. In Romania medicii nu au ales pe cine sa intubeze si pe cine sa lase sa moara!
      P.S. Nu ma plateste nimeni sa spun ce vad si gandesc cu propriul creier (ca nu-l am degeaba) si nici sa il ascult pe Craciun cum scrie mesaje agramate!
      Ganditi singuri, va asigur ca nu costa!!!

      Ștergere
  5. Hahaha, Romania
    desteapta-te,
    Cand te lasi condusa de TUGANI si ALIGENI, la CE TE POTI ASTEPTA OARE..??!
    Bravo lui CATARAMA, singurl care nu se lasa prostit de
    ,, elitele" autohtone si modiale...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai nu te grăbi cu catarama că-i omul sistemului...a atras oamenii în în strada, iar după nici 24 de ore musulmanu a declarat că au crescut cazurile de covid. Că rezultat daca nu a-ți fost cuminți ,WUHANISTA introduce din nou starea de urgență și s-ar putea să stați închiși în casa că "noi" nu ne_am terminat inca "treburile"... Așa joaca sistemul acesta inteligent încă nu v-ați prins?

      Ștergere
    2. @- chiar credeam ca Catarama e cinstit!

      Ștergere
    3. catarama e un farsor, s-a prefacut ca are simptome de boala si nu avea nimic. Si cica e patriot. Daca voia sa se imbolnaveasca cu adevarat se ducea la un spital covid si lua boala sigur.

      Ștergere
    4. Sau poate i a trecut repede boala, te-ai gandit la asta ?
      Inainte sa-l judeci pupa si tu 2-3 carantinati.
      Am facut-o si eu si am tusit o zi intreaga dupa care nimic, nimicut; mereu te grabesti am impresia.

      Ștergere
  6. Oculta Mondială sunt marile puteri
    Băncile din America
    Oculta care este în politică,masmedia religie ,peste tot acționează Satana,Lucifer sa adune la un loc pe cei mai mari ai lumii la războiul cel Sfânt
    Se va da lupta cea mare între forțele binelui și ale răului dar va învinge binele.
    Asa cum spune doamna Maria sa avem credința,nădejde in BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și nimic nu ne va atinge.
    O sa vedeti tarile vorbitoare de limba engleza ce probleme mari vor avea.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor românilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate femeile din lume ştie că binili învinge!

      Ștergere
  7. Asta e 'capacitatea de umplere',odata ajunsi in frunte i-si pun tot oameni de-ai Ocultei in structurile statului pina mai au ce vinde si trada ,pe urma pleaca ei sau noi daca nu mai putem scapa de ei cum au plecat in 80 de ani 10 milioane de romani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Oculta Mondiala e precum Cucul care i-si strecoara ouale in cuibul-fruntea Natiunilor mai Naive ca sa-i creasca puii apoi Cucul i-i arunca propriile oua ca sa o duca ei mai bine in cuib-fruntea popoarelor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Craciun, tu ai fost la scoala? Ai o problema mare cu cratima...o pui fix acolo unde nu-si are rostul! Decat sa butonezi telecomanda, mai bine ai citi cu mare atentie o carte de gramatica. Ai nevoie, parol!

    RăspundețiȘtergere
  10. sa aibe DIDINA si HANDAC si alte persoane in nevoi bogatia lui CATARAMA care manipuleaza lumea

    RăspundețiȘtergere