sâmbătă, 23 mai 2020

MARE MINUNE ! ÎPS PIMEN ,ARHIEPISCOPUL SUCEVEI SI RADAUTILOR ,ÎNAINTE DE ÎNMORMANTARE !


                                             21 Mai 2020,ora 15,32 !

                  Hristos a Inviat, dragilor !

Cunoastem cu totii deja ,faptul că, ÎPS PIMEN al SUCEVEI si RADAUTILOR a fost inmormantat astazi 22 Mai 2020.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i aseze sufletul său in Imparatia Sa.
Deci, astazi după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spunea asa:
            "Mâine Părintele Pimen..."!
Iar glasul nu mai spune nimic.
In aceasta clipa dragii mei, Il vad viu,in carne si oase pe IPS PIMEN al SUCEVEI si RADAUTILOR  imbracat cu vesminte aurii stralucitoare,exact ca in aceasta imagine :

              .

Doar ca, era cu intreg trupul,era la varsta la care a plecat la cele vesnice,dar mult mai vioi si in putere.
Mergea singur,sprijindu-se in bastonul din mâna sa dreapta, mergea pe un câmp verde inpre Rasarit.
ÎPS PIMEN, era inconjurat,invaluit as putea spune,de o lumina alba si stralucitoare foarte,dar transparenta.
Lumina care-l inconjura ,l-a cupprins cu totul ca intr-un nor oval.Iarba pe care călca IPS PIMEN era verde dar cu stralucire de soare auriu. Pămantul pe care calca ÎPS PIMEN,nu era precum pamantul lumesc ,ci era luminat si extrem de stralucitor de Duhul Cel Prea Sfant .Însusi Sfantul părinte era cuprins din cap si pana in picioare de un Soare alb stralucitor foarte.ÎPS PIMEN era foarte,foarte fericit, si aproape ca alerga cu acel baston in mâna sa dreapta,atat de puternic era.
Prieteni dragi, fara nicio indoiala ca ÎPS PIMEN al SUCEVEI si al RADAUTILOR ,sufletul său bun si curat,a ajuns in CEATA SFINTILOR LUI IISUS HRISTOS.
Exista viata după moartea trupeasca fratilor, sa nu va indoiti nicio clipa de acest minunat DAR divin, si trebuie ca sa avem mare grija cum ne traim singura viata pe care o avem, ca apoi,sa fim fericiti si veseli cand vom trece la cele vesnice,asa precum este si ÎPS PIMEN al SUCEVEI si RADAUTILOR si multi alti Sfinti Preoti ai Romaniei sfinte.
Sa-l rugam pe ÎPS PIMEN,ca sa ne ajute cu Rugaciunile sale,catre Bunul Dumnezeu si Maica Domnului si sa scapam de tot ce ne apasa si ne tulbura viata de zi cu zi.
                        Cu dragoste,Maria.
P.S.

                   

 ÎPS Pimen, înmormântat vineri la Mănăstirea Sihăstria Putnei. Sute de oameni au participat la slujbă

ID_137883_INQUAM_Casian_Mitu
Foto: Inquam Photos / Casian Mitu
Sute de credincioși au participat vineri la slujba de înmormântare a ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților. Ceremonia, la care a participat și prințul Nicolae al României, a fost oficiată de ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, locțiitor de Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și PS Damaschin Dorneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, împreună cu un sobor de preoți, scrie Monitorul de Suceava.
La slujbă au participat autorități județene și locale, preoți, călugări și sute de credincioși, care au stat distanțați în curtea mănăstirii. Slujba înmormântării a fost precedată de slujirea Sfintei Liturghii.
ÎPS Pimen a fost înmormântat la Mănăstirea Sihăstria Putnei. De-a lungul drumului spre locul de veci, mii de oameni, purtând flori și steaguri, au ieșit pe marginea șoselei pentru a-și lua rămas bun.
Mitropolitul Teofan a spus că ÎPS Pimen a fost iubit de Dumnezeu pentru că s-a străduit în toate să urmeze calea cea strâmtă, să poarte crucea, să fie răstignit pe ea, să ajute pe alţii în drumul răstignirii pe Golgota vieţii.
„A fost iubit de Dumnezeu, pentru că s-a străduit să asculte glasul Său, să înţeleagă mesajul Dumnezeiesc şi să împlinească porunca cea cerească (...) Din Grădina Getsimani, unde a zăbovit aproape întreaga viaţă în sens duhovnicesc, a urcat adesea pe Tabor şi a avut drept răsplată şi clipe de lumină, de bucurie şi de înviere. Vlădica Pimen a avut parte de o viaţă tumultos de bogată, o viaţă suprinzătoare prin complexitatea ei, uimitoare în coorodonatele ei esenţiale", a spus mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, potrivit Agerpres.
ÎPS Pimen a fost adus de la Suceava la București cu un elicopter SMURD, în data de 20 aprilie. Era în stare gravă, infectat cu noul coronavirus, fiind internat la Institutul „Matei Balș”.
ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor a fost intubat în seara zilei de 1 mai, după ce starea sa s-a agravat și a suferit complicaţii pulmonare.
Potivit Mediafax, medicii l-au tratat pe ÎPS Pimen cu diferite scheme de tratament, în care a fost şi Remdesivirul, un tratament care a dat rezultate foarte bune în cazul mai multor pacienţi din SUA. ÎPS Pimen ar fi primit şi mai multe doze de plasmă prelevată de la pacienţi vindecaţi de Covid 19.    

31 de comentarii:

  1. În soare strălucitor am visat-o și eu pe mama după slujba de 40 de zile. De asemenea , apoi am mai văzut-o în vis pe iarba aceea frumoasă așa cum ați descris dvs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat a Înviat doamna Maria.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului s-ai așeze sufletul acolo unde luminează lumina fetei sale.
    Ce pot sa spun a fost un părinte bun pentru oamenii cu care a venit în contact si a fost iubit de oameni si de Dumnezeu.
    O zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu l-am vazut demon pe parintele IPS Pimen inainte sa moara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de putina minte sa ai a crezi ca daca iti ia temperatura cineva te pecetluieste cu semnul lui antichrist?
      Daca ai avea termometrul asta acasa nu ai lua cu el temperatura copiilor tai cand ar fi bolnavi?

      Ștergere
    2. Totul a fost doar în mintea ta de sectanți, dacă as fi în locul Mariei te-aș alunga de pe acest blog, mereu postezi numai aberații!!!

      Ștergere
    3. Fiecare cu cine voteaza inca din viata.

      Ștergere
    4. Daca esti pocait nu mai arunca cu noroi in ortodoxism! Daca vrei sa stai in necunoastere nu ai decat, dar nu defaima ortodoxismul!

      Ștergere
    5. Anonim 17:52 termoscanerul e satanic,nonbiblic si are semnul fiarei ca si cardurile,buletinele,pasapoartele si codurile de bare de pe alimente si lucruri si produse,cei ce accepta sa fie termoscanati,la fel vor accepta si vaccinurile satanistului Bill Gates,si microcipurile,plus razvratirea impotriva Domnului Iisus si Sabatelor Sale Sfinte,pe langa acestea sotia lui Bill Gates Melinda purta la gat o cruce satanica intoarsa pe invers si nu s-a ferit sa fie filmata,pt ca stie cine sunt in spatele lor,cine ii apara,oculta mondiala si iluminati,si anonim 18:20 si anonim 22:50 eu nu spun si nu predic adevarul lumesc si dracesc,adica minciuna lumii si a diavolului ci apar Adevarul Lui Dumnezeu,pt asta am fost nascut din nou si chemat,nu sa tin cu pocaitii sau cu ortodocsii,ci cu Dreptatea Lui Dumnezeu,Care va rasplati tuturor in egala masura dupa faptele lor indiferent de ce credinta si religie apartin!Dumnezeu se uita la interiorul nostru si al parintelui Pimen,nu la ce vad oamenii in exterior,mie Domnul Iisus Hristos mi-a dat capacitatea sa vad ce e in interiorul parintelui,nu il judec,datoria mea e sa spun ce mi-a aratat Duhul Sfant!Dumnezeuu sa-l ierte!

      Ștergere
    6. Anonim 17:52 nu am copii,si daca as fi avut,intai apelam L-a Dumnezeu,si temperatura le-o luam cu un termometru fara laser,termometru simplu!

      Ștergere
    7. Valentin, nu trai in ignoranta si habotnicie. Pune si tu mana pe o carte si mai citeste.
      Termometrele astea masoara radiatia pe care un corp o emite in spectrul infrarosu. Corp organic sau anorganic.
      Ce sa-ti scaneze de pe frunte? CNP-ul?

      Si chiar daca ar exista ceva care ar insemna un om cu "semnul fiarei".
      Dumnezeu va judeca omul dupa faptele si gandurile lui sau dupa semnele pe care le are?
      Crezi ca Dumnezeu nu vede si nu stie tot?
      Crezi ca te vei infatisa Lui ca si cum te-ar vedea prima data si nu ar sti nimic despre tine?
      Crezi ca se va uita pe fruntea ta dupa semne? Daca ai semnul asta, mergi in iad. Daca nu, ai scapat - te asteapta raiul.

      Ștergere
    8. Valentin Stefan Popescu24 mai 2020, 11:54
      Sa stii ca si telefonul dar si computerul pe care il folosesti sunt tot „nonbiblice”. Dumnezeu nu ne-a cerut sa fim prosti, ne-a cerut sa avem credinta in bine.
      Si te intreb, de ce cumperi produse cu cod de bare, haine, alimente, incaltaminte? Totul are cod de bare! Inseamna ca nu esti chiar atat de credincios cum te dai.Buletin ai?

      Ștergere
    9. Anonim 20:55 eu ce tot spun aici si tu si altii nu intelegeti ca semnul fiarei,reprezinta atat cip sau scanare,cat si inima omului,daca respecta toate poruncile Lui Dumnezeu si Sabatele Adevarate ale Sambetei,doar cei ce fac Voia Lui Dumnezeu au pecetea Lui Dumnezeu,restul pecetea diavolului,dupa inima suntem judecati cu totii!Si anonim 21:21 da sunt nonbiblice telefonul,computerul si internetul daca sunt folosite in scopuri rele,pt predicarea pocaintei si sfinteniei e nevoie de internet pt a se raspandi Evanghelia in intreaga lume,si da cumpar astfel de produse si am buletin,insa daca va trebui sa fiu scanat sau cipat,voi fi gata sa renunt la tot si la buletin si la card de sanatate si la a mai cumpara si vinde si sa traiesc cu ce am strans daca sunt lasat,daca nu,atunci voi primi si infometarea si chiar martirajul pt Domnul Iisus,pt asta trebuie sa ne pregatim,mai intai provizii spirituale prin Domnul Iisus Hristos si Duhul Sfant,si provizii trupesti,hrana si apa,insa acestea din urma sunt pe planul 2 sau pe ultimul plan,adica sa nu ne atasam prea mult de viata aceasta grabnic trecatoare,ci sa ne imbogatim fata de Dumnezeu!Nu primiti sistemul diavolului si al lumii,ca va conduce pana in ghena daca veti continua la nesfarsit sa mergeti dupa sistem,pt ca la un moment afoarte apropiat se va trage linie,si va trebui sa alegem vesnic ori sistemul diavolului si pierzarea vesnica,ori sistemul Lui Dumnezeu si viata vesnica!

      Ștergere
    10. Si nici buletin cu cip nu-mi voi face,am gresit deja cu cardul de sanatate,nu voi mai repeta greseala si nu le mai cad in plasa!

      Ștergere
    11. Valentin, tot n-am inteles de unde crezi tu ca luarea temperaturii cu termometrul asta e pecetea fiarei.

      Si chiar de-ar fi asa, se uita Dumnezeu la pecetea asta sau la inima ta?

      Stapanirile, cu sistemele lor, nu sunt ingaduite de Dumnezeu? Nu scrie ca trebuie sa le respectam?

      Ștergere
    12. Anonim 19:02 scrie ca trebuie sa respectam tot ce e bun si acceptabil,nu fortarea si ingradirea drepturilor noastre,si sunt ingaduite pana la pecetea finala reprezentata de robotizarea oamenilor prin microcip adica prin supunere totala lui Satan,exact cum a fost si cu cei 3 tineri din Babilon,toti in afara de ei practic atunci au acceptat semnul fiarei pt s-au supus imparatului Nabucodonosor,unui om,si ce om satanic,antihristul de atunci,la fel este si acum,si si-asa oamenii deja se-nchina la fel si fel de idoli,fotbalisti,muzicieni,moda,bani,masini,mancare,etc!Asadar sistemele sunt ingaduite de Dumnezeu ca sa ne testeze,daca suntem de partea lor si a demonilor,sau daca suntem de partea Lui Dumnezeu!Imi spui ca Dumnezeu se uita la inima,pai tocmai daca inima ta e cu si la Dumnezeu,atunci,de ce te duci dupa diavol,dupa ofertele diavolului,inima si pecetea se leaga,ori ai pecetea Lui Dumnezeu,ori peceta diavolului,cale de mijloc nu exista,nu exista gri sau caldicel,ci ori alb,ori negru,ori in clocot,ori rece,griul sau caldicelul,nu va mosteni Imparatia Lui Dumnezeu,va fi aruncat in iad!

      Ștergere
    13. Anonim 19:02 chiar daca prin absurd termoscanarea n-ar fi semnul fiarei,oricum termoscanarea nu trebuie acceptata,pt ca te radiaza,sunt oameni care au avut dureri,cu fiecare termoscanare incetul cu incetul sau putin cate putin iti distrugi creierul!Dumnezeu nu ne-a creeat masini,roboti,ci fiinte vii!

      Ștergere
    14. Dupa termoscanari la scurt timp,(dupa cateva ore sau o zi) oamenii se plangeau de dureri de cap!

      Ștergere
    15. Valentin, faptul în sine este luarea temperaturii unei persoane în vederea micșorării riscului de răspândire a bolii ăsteia.
      Nu e bine pentru oricine să știe dacă e bolnav și să se izoleze?
      Dacă ți se ia temperatura înseamnă că te duci după diavol?
      Dacă se lua temperatura la subraț nu era același lucru?

      Ștergere
    16. Sa se ia temperatura cu termometre fara laser,insa virusul asta e atat o bomba biologica,cat si o farsa,sau metoda a iluminati pt a controla oamenii si a le induce frica,apropo,COVID inseamna si CONTROLUL OMENIRII PRIN VACCINARE SI IDENTIFICARE DIGITALA,NU ITI SPUNE NIMIC NICI ASTA ANONIM 10:01,INSEAMNA CA ESTI ORBIT DE DIAVOL SA NU VEZI ADEVARUL,planul iluminati e sa controloze omenirea prin vaccinuri cu nanocipuri si s-o omoare,cine accepta vaccinarea impotriva corona virusului e deja cobaiul si marioneta fiarei-antihristului,si ii accepta si termoscanarea si microcipul pt ca ii iubeste sistemul mizerabil!S-a ajuns sa impuna masuri satanice si in biserici,sistemul isi bate joc de oameni si de preoti pt ca se aseamana leit 100% cu biserica din Laodiceia,sunt caldicei si antihristul ii joaca pe degete pe astfel de crestini doar cu numele,nu cu fapta IN DUH SI ADEVAR!Iar purtarea mastilor inseamna sclavie,robie,mascarade si mascarici,mai ales in biserica sa nu vazi chipul oamenilor si sa stai distantat e IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU SI E LEPADARE DE CREDINTA!MAI BINE RENUNTI LA TOT SI TE RETRAGI IN PUSTIU,SAU NU MAI ACTIONEZI IN ASTFEL DE SISTEM SATANIC,SI ITI FACI PROVIZII SUFLETESTI SI TRUPESTI SI TRAIESTI ACASA IN POCAINTA DE TOATE PACATELE SI SFINTENIE,PRIN RUGACIUNI CURATE DIN INIMA SINCERA CATRE DUMNEZEU!

      Ștergere
    17. Covid e denumire in limba engleza: vine de la COrona VIrus Disease.
      Greu cu tine, Valentin.
      Mai deschide-ti putin mintea.

      Ștergere
    18. Eu am spus ce inseamna in romana,asa am gasit la cineva pe facebook,e adevarat COVID poate insemna multe,in mai multe limbi straine!

      Ștergere
  4. Maria, dar tu nu-l cunosteai pe Pimen?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu !Nu l-am vazut de cat in REVELATIA pe care am trait-o de la DUHNUL SFANT !

      Ștergere
  5. pt Valentin Stefan Popescu-dumneata nu-l ai pe DUHUL SFANT! asa ca nu-l poti vedea pe ips PIMEN care a trait viata slujindu-l pe DUMNEZEU-ai grija ce spui ca este bumerang pentru necredinciosi-mai devreme sau mai tarziu-mare pacat ti-ai facut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi spun in ziua judecatii particulare si vor spune in ziua judecatii universale Doamne,Doamne,n-am scos noi demoni in Numele Tau,n-am proroocit,n-am vindecat,si Domnul Iisus le va spune ca niciodata nu i-a cunoascut si sa se departeze de la El toti lucratorii faradelegii in focul si chinurile vesnice!

      Ștergere
    2. Si tu anonim 23:47 mare pacat ti-ai facut ca nu stii ce spui,pt ca te iei dupa ce vezi si ce auzi din lume,nu de la Dumnezeu!Credinta,nadejdea si dragostea de Dumnezeu vin din interior din inima,nu din afara!Domnul Iisus a spus ca doctorii cu stiinta si medicina lor de nimic,satanica,ma refer la majoritaatea medicilor care opereaza fara credinta in Dumnezeu,cos rana din afara,o peticesc,cand vindecarea trebuie sa vina dinauntru de la suflet pt a fi vindecat si trupul!

      Ștergere
    3. Cand turna credinciosi la secu ...pe cine slujea?

      Ștergere
    4. Despre morți , numai de bine -craciun

      Ștergere
  6. Valentin Stefan Popescu24 mai 2020, 11:59
    Oare tu de unde stii ceea ce afirmi, nu tot din auzite? Ca doar nu vorbesti cu Dumnezeu!
    Asa e cand te crezi mai destept sau mai sfant ca altul, iti umpli mintea de bariere si-ti faci viata un chin. Si pe a ta si pe a altora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intai de la Dumnezeu stiu ce afirm,si compar cu cele auzite,si Domnul Iisus imi spune unde e adevarat si unde e fals ce e in lume si de la lume,de la cele auzite!Si nu-s chin si bariere,e viata vesnica!

      Ștergere
  7. Corect Craciun si stii de ce ? Ca nemaifiind nu se poate apara deci il apara Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere