luni, 4 mai 2020

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS ,DEASUPRA ROMÂNIEI !

                             19 Mai 2019,ora 5,11 dimineata !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata ca,si dincolo de plafonul camerei mele, un Cer albastru violet si stralucitor,chiar daca era un Cer de noapte.
Astfel, aveam in faţa ochilor inchisi,pe MAICUTA DOMNULUI cu PRUNCUTUL IISUS in POTIRUL NESECAT.
                                Imagine similară.

Maica Domnului era îmbracata in Vesminte rosii si catifelate,la fel cum era si Pruncutul IISUS din POTIRUL SFANT si nesecat.
Doar 2-3 secunde a durat aceasta imagine,după care,MAICA DOMNULUI a apărut îmbracata in Vesmant alb orbitor de stralucitor,Vesmant ca din LUMINA,si avea pe cap o COROANA alba si stralucitoare,inalta, si plina de stele stralucitoare. MAICA DOMNULUI arata ca o IMPĂRATEASA,unica IMPARATEASA a Cerului si a Pămantului.

                     Imagini pentru MAICA DOMNULUI IN VESMANT ALB.

O văd pe MAICA  DOMNULUI stralucind in albul de LUMINA,cum se apleaca in jos,unde statea culcat Pruncutul Iisus ,infasat tot in Scutecele albe si orbitor de stralucitaore.
Maica Domnului Îi prinde Trupsorul Prea Sfant in Scutecelele albe si stralucitoare,Îl înfaşă bine pe Pruncutu-I sfant, după care,Il ridica in bratele Sale Prea Sfinte si Prea Curate.

                                              Imagini pentru MAICA DOMNULUI PE TRON.

Maica Domnului era si este UNICA IMPARATEASA  a CERULUI si a PĂMANTULUI.
Nu exista pe nicaieri vreo Icoana sfanta,asa cum am vazut-O eu astazi pe MAICA DOMNULUI in vesmant alb stralucitor,cum Îşi infăşa Pruncutu-I sfant.
                    Imagini pentru PRUNCUL IISUS
COROANA de pe capul MAICII LUI DUMNEZEU ,nu exista nicaieri pictata in aceasta Lume. Este UNICĂ în CERUL SFANT. Era inalta ,era alba si orbitor de stralucitoare impodobita cu toate STELELE UNIVERSULUI,a Lucrului Mâinilor Lui Dumnezeu.
Maicuta DOMNULUI părea Însăşi O Copilă,asa imbracata in alb orbitor,infasandu-si Pruncul Sfant.
Doar cateva secunde a durat si aceasta vie Imagine,după care,MAICA DOMNULUI a apărut in acelasi loc,doar ca era pe un TRON inalt,un TRON Împărătesc !
MAICA DOMNULUI avea vesminte rosii catifelate,la fel si Pruncutul IISUS HRISTOS care,statea pe bratul stang al Maicii Sale.
                                     Imagini pentru MAICA DOMNULUI PE TRON.

Maica Domnului avea deasupra capului Său,o Aureola aurie,stralucitoare precum Soarele de pe Cer.
Pruncutul Iisus din bratele Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, arăta El Însusi precum un SOARE unic,care lumineaza si Cerul si Pămantul.Era SOARELE DREPTATII,asezat in bratele PREA CURATEI MAICII SALE,PURUREA FECIOARA MARIA.
Fratilor,sa ne inchinam MAICII LUI DUMNEZEU si PRUNCUTULUI IISUS HRISTOS ,cu toata inima noastra si din tot sufletul nostru, sa aducem multumire,slava ,cinste si lauda PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ,si nu in ultimul rand, sa nu uitam ca sa fim buni,iubitori, iertatori si milostivi cu Aproapele nostru.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


3 comentarii:

 1. Hristos A Înviat doamna Maria ma bucur din suflet,pentru ce trăiți,minuni de la Dumnezeu și Maica Domnului cine nu s-ar bucura de aceste minuni dumnezeiești.
  BUNUL Dumnezeu sa ne ocrotească cu mila sa si cu iubirea lui nemărginită fata de creația sa.
  Maicuta Domnului sa ne apere sub Cinstitul sau ACOPERAMANT todeauna acum si pururea si in vecii,vecilor
  Amin.Doamne Ajuta la toata lumea.
  Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc,o zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere să avem pace si liniste.

  RăspundețiȘtergere
 2. Toți minimalizați puterea Dlui Isus, El nu mai este prunc, este Dumnezeu,El va venii sa ne judece pe toți. Nimeni nu vine la Tatăl decît prin Mine.EU sunt ușa. Restul sunt ritualuri și obiceiuri. Rugați-Vă cu putere la Tatăl, Fiul și Duhul Sfînt.

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamne Ajuta la toata lumea!

  RăspundețiȘtergere