marți, 26 mai 2020

CIUMA ! SABIA CIUMEI !


                                                 25 Mai 2020,ora 5,21 !

              Hristos a Inviat ,dragii mei!

În aceasta dimineata dragilor, ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.Glasul spunea asa:
            "Bine,bine !
           Dar acum l-o părăsit sabia.
Si iarasi primul glas intervine :
          Bine,dar acum o sa spui că este o altfel de sabie ! O sabiei a Ciumei !"

După care,se asterne linistea .
Prieteni dragi, iata cum din păcate,vom auzi de o alta epidemie si anume,de Ciuma.
Unde va aparea pentru prima oara sau cand ,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu fratilor,este faptul că,trebuie sa avem credinta nestramutata in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului,sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu ,cu in ima cu sufletul cu intreaga noastra fiinta.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, sa avem mila fata de cei necajiti si oropsiti si astfel  vom fi si noi ocrotiti de acolo de Sus,din Cerul Sfant al Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.

P.S.                     

CIÚMĂ, ciume, s. f. 1. Boală infecțioasă și epidemică foarte gravă, caracterizată prin febră mare, diaree, delir, tumefacții ale ganglionilor etc.; pestă. 2. Fig. Persoană foarte urâtă (și foarte rea). 3. Fig. Mizerie, năpastă, nenorocire mare. ◊ Ciumă brună = nazism; fascism. 4. Compus: ciuma-apelor = plantă erbacee acvatică cu tulpina lungă, subțire, ramificată, care se fixează prin rădăcini pe fundul apelor (Elodea canadensis). – Lat. cyma „umflătură”

28 de comentarii:

  1. Nu trebuia să mai căutați nicio explicație suplimentară,d-na Maria.Doar atât:
    Guwerner_ul meu + clasa politică din 90 până acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Americile, noul epicentru al pandemiei. Urmeaza Africa?

      Ștergere
  2. Asta trebuie sa fie Ciuma Rosie! Se isca lupta in PSD. Cu "sabia", ca asa se regleaza treburile intre gasti.
    - Bizantinum -

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciuma Bruna a lui Iohannis evreul luxemburghez care s-a dat prin tribunal urmas legal al Grupului Etnic German infintat de baronul Ribbentrop -dezmembratorul Romaniei ,pentru a lua prin abuz dar prin tribunal miile de imobile.
    Interesant unde au ajuns toate unele din Sibiu str Dealului reparate cu materiale aduse noaptea ca hotii pe ascuns.

    RăspundețiȘtergere
  4. Are grijă satanistul Bill gates de aceste afaceri...

    RăspundețiȘtergere
  5. Epidemia de ciuda va apărea în România, exista o profetie pe YouTube cu aceasta ciuma în tara noastră ,multe salvari vor prelua bolnavii din toate locurile și îi vor transporta la spital ,spune profetia trimisa printr-un mesager al Domnului în anul 2017 .Ciuma va apărea în România,fără dubiu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnita Maria,
    Traim vremuri tulburi in care NecurRatul isi face de cap pe Pamant cu ajutorul adeptilor si a acolitilor..
    Reteaua satanista din Romania este condusa su dirijata de generali SRI si SIE, din interiorul IGPR,MAI, Bisericii Ortodoxe,cat si a institutiilor culturale, sportive si a Ministerului Justitiei si a mogulilor si trusturilor de presa scrisa si audiovizuala toti fiind membrii defunctei Securitati a fostului regim comunist..
    Asistam la un EXPERIMENT implementat si cu,, ajutorul"
    Structurilor si Agentiilor de Informatii CIA, DST, MI6, cat si FSB-ului, care urmaresc un
    singur SCOP: DISTRUGEREA ECONOMICA si TEROTORIALA a
    ROMANIEI...
    Tara este frumoasa, pacat ca a incaput pe mana SATANISTILOR, ideeo-masoni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Tara. Romaneasca este cea mai armonioasa de pe pamant. Romania-armonia. Pa.pa.

      Ștergere
  7. Marea Ciumă sau Moartea Neagră a lovit Europa la mijlocul secolului al XIV-lea și a fost urmată de alte episoade epidemice în secolele care au urmat. Măsurile sanitare au reușit să stopeze propagarea ei în secolul al XVIII-lea în Europa Occidentală și Centrală și doar la începutul secolului al XIX-lea în Europa Răsăriteană. În spațiul românesc, ultima epidemie, Ciuma lui Caragea, se declanșează în 1812 și durează câțiva ani, cu un maximum în 1813-1814-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate această pestă va decima lumea ,după cum vi s.a arătat înainte de această pandemie.🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. O alta ciuma afectează România - incendiile! Record anul acesta?

    https://www.libertatea.ro/stiri/incendiu-de-proportii-la-un-depozit-de-materiale-textile-din-iasi-3013652

    RăspundețiȘtergere
  10. ca si tifosul ciuma apare in aglomeratii umane unde bantuie sobilanii infectati-sa ne fereasca DOMNUL SI MAICA DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere
  11. Ciuma apare in perioadele de saracie si foamete deci reflecta situatia economica.
    Daca ciuma aparea in timpul conducerii tarii de Voda Caragea primul fanariot refugiat de frica ei in Transilvania iar acum in conducerea lui Iohannis -'ultimul fanariot'pentru ca si el are un strabunic grec din partea tatalui,inseamna ca ne asteapta VREMURI Grele de mizerie si saracie vorba lui Catarama care il acuza direct pe Iohannis de oprirea economiei.
    In orice caz istoria va consemna paralela dintre originile stramosesti ale 'fanariotilor ' Caragea,Iohannis si Ciuma Bubonica dar si mai nou ordonantele militare ale Ciumei Brune-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Pina la urma Sparanghel Voda Iohannis a descoperit cu Hurezeanu Planul de Tara al Romaniei in trimiterea in Plina Ordonanta Militara a romanilor din focar de coronavirus in alt focar de coronavirus sa-i culeaga sparanghelul doamnei Merkel.
    Dar unde o sa ceara Voda Iohannis a AZIL cind s-or destepta romanii si-l vor da in judecata pentru umplerea Romaniei de coronavirusi..??

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa nu uitam si de Terenurile luate de Iohannis et Companii sub diferite nume sub Acoperire, prin jurul centurii ocolitoare a Sibiului si cele 47 de Dosare PENALE clasate de Calaul procuror Lazar de la penitenciarul Alba-AIUD, pentru care a fost rasplatit numit Procuror general al Romaniei cu sute de milioane lunar din banii amaritilor de Romani ..

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.romaniatv.net/alerta-meteo-cod-galben-ploi-grindina-descarcari-electrice-si-vijelii-in-urmatoarele-ore_523364.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Epidemia de ciuma apare în anul 2021

    RăspundețiȘtergere
  16. Si astazi încă un cutremur la noi! Urmeaza cel mare din iunie?

    În ziua de 27 Mai 2020 la ora 01:28:15 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 3.4, la adâncimea de 110km.

    RăspundețiȘtergere
  17. In America sunt sobolanii carnivori purtatori de leptospiroza.

    Noul război al șobolanilor! E de necrezut ce se întâmplă tocmai la NEW York.

    După închiderea restaurantelor, în cadrul măsurilor de combatere a răspândirii epidemiei Covid-19, rozătoarele, înfometate și agresive, ies pe străzi în plină zi ajungând până la canibalism.

    Pentru șobolanii care poluează cu milioanele străzile din New York, măsurile de izolare nu au durat prea mult.
    În unele cartiere ale metropolei, restaurantele, care au fost închise de câteva săptămâni, au fost principala lor sursă de hrană.

    Astfel că, acum, șobolanii hălăduie pe străzi, agresivi și flămânzi.
    Într-un articol publicat de presa de peste ocean, oamenii de știință îți exprimă îngrijorarea.

    „Sobolanii nu sunt pe cale să devină agresivi neapărat față de oameni ci între ei”, a explicat specialistul în rozătoare Bobby Corrigan.


    „Sobolanii sunt acum în război unii împotriva altora, se bat pentru hrana pe care o pot găsi și ajung chiar să se mănânce între ei”.
    Șobolanii care trăiesc în cartierele unde restaurantele sunt mai numeroase s-au dezvoltat în totală dependență de gunoaiele produse de aceste restaurante și lăsate în saci de plastic în pubele.

    De câteva săptămâni, comportamente „neobișnuite” au fost observate la șobolani, care renunță la orice fereală în fața oportunității de a se hrăni.
    Astfel, echipele de deratizare au observat șobolani pe străzi în plină zi sau în case unde nu au fost niciodată observați.

    Centrul pentru controlul și prevenirea maladiilor (CDC) a fost nevoit să publice un articol cu privire la măsurile ce trebuie luate pentru a împiedica o eventuală invazie a rozătoarelor: blocarea pe cât posibil a zonelor de acces în locuințe, eliminarea resturilor, păstrarea gunoiului în pubele închise ermetic, strângerea alimentelor pentru animale și păsări din curți, etc.

    Astfel de sfaturi au fost necesare și la New Orleans, unde hoarde de șobolani au fost observate în plină zi pe străzi, sau la Chicago, scrie Le Point.

    La New York, dar și la Washington, oamenii au fost sfătuiți să-și verifice motoarele mașinilor, știindu-se faptul că șobolanii au obiceiul să roadă cablurile electrice și furtunele.
    Contactul apropiat al șobolanilor cu locuitorii reprezintă o adevărată problemă de sănătate publică, deoarece șobolanii pot transmite o serie de boli oamenilor.



    RăspundețiȘtergere
  18. Organizatia Mondiala a Sanatatii a scos hidroclorochina de pe lista tratamentelor celor infectati cu Coronavirusu ''chinezesc'' ramininind doar Aspenterul,Clopidogrelul si Paracetamolul in urma autopsiilor facute de italieni care au ajuns la concluzia ca principala cauza a deceselor este data de coagularea singelui.
    Apar tot mai multe informatii ca Covid 19 a fost plantat in China la concursul sportiv militarilor din cele 104 state inca la inceputul lui noiembrie anul trecut'
    Inca nu e sigur cine l-a plantat ,dar eu merg in continuare ca nu de China ci presupun mai probabil de Rusia..
    Asta inseamna ca nu le-a iesit tot calculul si vor mai incerca si cu alti virusi sau microbi pusi de aceleasi minti malefice sau de altii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Stati linistiti ca a fost plantat de GERMANIA ca sa bage zizanie intre marile puteri SUA si RUSIA folosindu-se de China. NAZISMUL cu Merkel nu a murit, dar va muri. UE se va destrama. Vaticanul va cadea. Romania va fi neutra de data asta, DACA Va incepe al treilea razboi. Cu mult timp in urma am dat versete din VT care sustin CALAMITATI naturale CA PEDEAPSA pentru pacate, SI ATI RAS multi.
    Am scris CE VA pati ROMANIA si ati ras. ACUM VETI PLANGE pana veti INVATA SA INCLUDETI SFANTA TREIME in orice decizie pe care o veti lua, de la mic la mare. CU VORBA BUNA nu ati vrut SA INTELEGETI, atunci LUati-o direct CA SA VA SATURATI DE FARADELEGILE VOASTRE. SUFERINTA ESTE UN PEDAGOG DESAVARSIT pentru voi care VA SUPUNETI FARADELEGILOR si care sunteti FARA DE DUMNEZEU. ACUM VETI PRIMI CE ATI SEMANAT cand ATI FOST ABSENTI LA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE SI ATI ATACAT BISERICA. APROX 3,5 - 4 mil de romani au fost, IAR RESTUL PANA LA 18 MIL ati BATJOCORIT, nepasandu-va de familia voastra si de copii vostri. VA STITI SI VETI SUFERI(E DOAR INCEPUTUL). DOUA Treimi din ROMANIA va suferi CA PRIMITI CE ATI SEMANAT, DE LA MIC LA MARE
    VA E MILA DE SUCEAVA (CARE SE CONSIDERA FFFF CREDINCIOASA)???
    ADUCET-VA AMINTE ce a facut LA REFERENDUM cand prezenţa la urne a fost de 24,84%, chiar daca au depasit pragul de 30%. TOTUL SE GINDESTE DUHOVNICESTE. Si pot da o gramada de exemple. BISERICA s-a bazat pe CREDINTA IN FAMILIE A OAMENILOR EI si A PRIMIT NIMIC de la oameni. Apoi DUMNEZEU a permis INCHIDEREA EI ca romanii SA VADA ce pierd DACA NU INTERVIN CAND SUNT CHEMATI. VEDETI CE FACETI PE VIITOR.
    PROFETUL ISAIA le spunea celor din vremea lui : VAI, VAI, VAI, VAI, VAI, VAI. SE APLICA SI AZI!

    PS: BUCURESTIUL NU VA SCAPA la ce ATROCITATI face SI VA FI ASPRU JUDECAT prin CUTREMUR, care II VA LINISTI de a mai BATJOCORI BISERICA ORTODOXA. CAPUL ROMANIEI va fi ASPRU PEDEPSIT si toti locuitorii din el care prezinta medicii ca " icoane covid". TOTUL SE CONTORIZEAZA si rabdarea se micsoreaza SI NU VA BAZATI PE "iubirea divina" din gandurile voastre PACATOASE ca va inselati SI veti vedea DREPTATEA EI, REALA.
    https://www.youtube.com/watch?v=VHdipo8R6IU

    RăspundețiȘtergere
  20. ..."Am scris CE VA pati ROMANIA si ati ras. ACUM VETI PLANGE" ...nu plângem,râdem cu lacrimi.Esti haios tare,zău ca ne faci sa râdem.Nu te mai ofica pentru ca sa flescait treaba cu referendumul...nu mai este de actualitate si sincer nici nu cred ca a fost.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dă...cu apă rece pe ochi, și o să te simți mai bine

    RăspundețiȘtergere
  22. AGENTII IUDEILOR vATICAN SI ISRAEL SINT STATE DEMONICE TREBUIE EXTERMINATE

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim 12:11 ,,APROX. 3,5-4 milioane de români au fost la vot ,restul până la 18 milioane ati BATJOCORIT FAMILIA..." oare cât de idioată poți fi ,să faci asemenea afirmație??? După mintea ta redusă puteau să vină la referendum și copii cu suzeta în gură????SUNTEM 18 MILIOANE CU TOȚII DAR CEI CU DREPT DE VOT TREBUIE SA AIBE 18 ÎMPLINIȚI!!!! Ameninti Bucureștiul, jignesti pe toată lumea dar pe tine TE VEZI CU ADEVĂRAT CUM EȘTI? Nu-mi fac iluzii că dna Maria o să-mi publice comentariul dar îmi este așa scârbă de asemenea ,,patrioți " ca tine ...ca nu m-am putut abține.

    RăspundețiȘtergere
  24. 22:06, are Mare DREPTATE !!!!

    RăspundețiȘtergere