duminică, 28 iulie 2019

MICROCIPAREA VA DEVENI O REALITATE !


                            27 Iulie 2019,ora 4,13 zori de zi !

                           Dragii mei,

De ceea ce ne temeam cu totii,se pare ca ,din păcate,va deveni o realitate.
Suntem deja la nivel planetar ,SODOMA si GOMORA.
Peste toate aceste urâciuni in Faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,urmeaza ca noi oamenii sa mai trecem prin ceva si mai odios:
MICROCIPAREA si controlul total asupra omului microcipat.
Iata ce spunea un glas ,azi in zori de zi :

                    "In 2020 cifram si analizam oamenii pe Pămant."
Dragii mei, este foarte posibil ca anul sa-l fi inteles eu gresit aorecum; este posibil sa fie 2021,sau chiar 22.
80% Mesajul este cu 2020,si restul de 20% poate fie 21,sau 22.
Glasul a prelungit tonul cu 2020 si este posibil sa fi urmat o alta cifra si eu nu am mai auzit-o.
Din nefericire dragii mei, cei care conduc Lumea,vor sa ne transforme in adevarati roboti si sa stie si ce mancam si ce boli avem, si tot ce facem secunda de secunda.
Dar eu Il rog pe MANTUITORUL nostru drag si scump,sa vina cat mai repede in NOUL SĂU IERUSALIM -numit ROMANIA DUHULUI SFANT, si sa opreasca toate aceste orori asupra copiilor si nepotilor nostri ,precum si asupra noastra a tuturor.
Sa ne rugam pentru aceasta dragilor si niciodata sa nu ne pierdem nadejdea in Duhul Sfant,in Prea Sfanta Treime si Maica Domnului Imparateasa Cerului si a Pămantului,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata si alte articole in care am scris despre microcipare:

20 ian. 2018 - Dragii mei, din nefericire pentru multi dintre noi, Microciparea la oameni va deveni o realitate. Cu adevărat dragii mei, toti oamenii vor fi obligati ...

Dumnezeu există - Mărturii.: MICROCIPAREA OAMENILOR, VA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../microciparea-oamenilor-va-deven...

Translate this page
Apr 23, 2016 - În stânga oamenilorerau vreo 4 -5 ghisee ,prin fața cărora oamenii se opreau întinzând mâna stanga, unde li se împlantau sub piele,lânga ... 400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă. -1x-1 ...

                                  22 Aprilie 2016,ora 3,18 zori de zi !

                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineață dragilor, mă trezeste un glas care spune ceva la modă in aceste zile pe care le traim.
Glasul spunea asa:
                     ”Microcipările ! 
              Microcipările la oameni !”
Și văd dragii mei inspre Rasarit ,văd multime de oameni care stau la un rand foarte mare.
Ei stateau doi cate doi la rând, dar lungimea rândului era foarte mare.
În stânga oamenilor erau vreo 4 -5 ghisee ,prin fața cărora oamenii se opreau  întinzând mâna stanga, unde li se împlantau sub piele,lânga încheietura mâinii un Cip micuț.
Acest Cip dragilor,odată ajuns sub piele se vedea ca un mic dreptunghi negru, cu linii negre sau coduri de bară .
Un bărbat mi-a aratat bratul stang ,după ce acel Cip i-a fost implantat sub piele,si astfel, l-am văzut ca un mic dreptunghi cu linii negre la vertical.
Dragii mei, din nefericire pentru multi dintre noi, Microciparea la oameni va deveni o realitate.
 Cu adevărat dragii mei, toti oamenii vor fi obligati ca sa primeasca aceste MICROCIPURI care , spun totul despre cel însemnat.
Este strigator la Cer,dar ce putem face ?
Ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne dăruiasca si vremuri mai bune.
                                         Cu dragoste,Maria.

Iata aici,si-un material în acests sens:  
                                                 



Uluitor: companiile din occident implantează microcipuri în angajații lor


Oare ce ne rezervă viitorul? Vom fi urmăriți pas cu pas, zi de zi, nu vom mai avea libertatea de a exista fără a fi controlați? Cine și de ce ne controleazaă? Problema majoră este aceea că… mulți dintre noi se lasă controlați fără a se gândi la repercursiuni.
Companiile din occident au început să implanteze microcipuri în mâinile angajaților săi. Microcipul respectiv este puțin mai mare decât o boabă de orez și conține informații strict personale.
Principalele „facilitățile” oferite de aceste microcipuri ar fi următoarele: se pot deschide ușile fără a avea nevoie de o cheie sau de un card de identitate, pot servi drept card bancar atunci când mergi să cumperi ceva, fără să mai fi nevoit să porți cu tine bani cash.
400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă.

-1x-1implantare microcipurilor la compania Epicenter din Suedia
Postul de televiziune NBC News a prezis că până în anul 2017 toți americanii vor primi un asfel de microcip. Greu de crezut că acest lucru s-ar putea întâmpla până anul viitor, dar este evident că autoritățile vor să convingă populația să accepte implantul cu cip RFID.
Mulți dintre americani sunt speriați de gândul că prin acest sistem de urmărire, guvernul va avea o totală  putere asupra întregii populații. Se vor putea oare opune?
micro_00000reporter NBC News dând vestea implantării microcipurilor
Aceste vremuri par să fi fost anticipate de textul biblic unde se spun următoarele, în Apocalipsa lui Ioan:
16.Şi ea (FIARA – n.n.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18.Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

45 de comentarii:

  1. Stie cineva, mastodontul ala cu pant.scurti negri tricou alb care il tranti pe proprietarul Spalatoriei de pe aceeasi strada cu ,, cremenalul''ce grad are ? ca dupa cat de repede l-a impachetat pe spalator de fata cu melishia si dupa faptul ca tot pe batut il amendara e clar ca e ofiter !
    In alta ordine de idei, ce samana ahest caz cu ,,Elodia''plin de urme domle, haine, resturi umane, zici ca si ahasta-i lucrarea tot a dl. procoror Panait; astia-s o cloaca nu persoane, procurorul ,,Panait'' e un stil, al incompetentei, subculturii, zeroului barat uman, ca cine cu un bob de minte normala s-ar face procuror ?

    Eu, va zic asa, acest caz Caracal este o razbunare impotriva STS, Politiei, Parchetului, au deranjat pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dna Maria asta nu e o noutate, dar multumim cu 2020 ca asta da, e o noutate. Asta e supravietuim care cum putem.
    Intrebari: dupa spuswle Pr. A. Boca ne ataca cei 3 vecini, Dumnezeu ii pedepseste, apoi totul va arde in jurul Ro, adica Romania va fi ferita de punerea pecetei?
    Adica in 2020 antihrist apare public ca salvator??

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a razbunat scotand la lumina faptul ca romanii nu sunt pregatiti cum se cuvine in nicio institutie cheie. ?!?

    Pare un fel de anarhie unde sforile sunt in labele mizere ale unor descreierati oculti. Se spune ca un dement poate patrunde in mintea anumitor persoane manipulandu-le.(dar mai multi dementi, ce-ar putea face, mai ales daca au si sprijin massmedia?!?)

    Referitor la cazul Caracal(nu cred ca e singurul din tara) ma indoiesc ca nimeni, absolut nimeni nu a avut cea mai mica banuiala in legatura cu apucaturile imbecilului.
    Unde e romanul care, la orice zgomot ciudat in curtea vecinului striga peste gard pana primeste raspuns? Unde e romanul care la auzul unui tipat in curtea vecinului , mobilizeaza mai multi vecini si se posteaza in poarta facand tambalau? Unde e romanul ala cu spirit civic?
    Unde sunt ,,colosii,, care primeau ca invitati prin emisiuni oameni politici primind de la ei mii de dolari/euro stiind cum au fost obtinuti acei bani? S-au intrebat, oare, vreodata unde se va ajunge in acest ritm? Acum dau din fleanca inutil fara vreo urma de rusine stiind ca au participat copios la distrugerea sufletului Romaniei(chiar daca multi dintre ei, imbecilii, si-au distrus chiar si propriile familii).
    CATA MIZERIE UMANA INTR-O TARA ATAT DE MICA !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. As,,Nepasarea,Lenea si Indolenta,trai neneca pe bani nemunciti si multi

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu degeaba ii uraste lumea si fac bacuri cu politisti,preoti si fuctionari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Biblia spun despre cip666.sa mu il primim.altfel.iadul va va aparține.ajuta ne Isuae.mihai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:46, asa este, dar maria il accepta; de fapt, l-a acceptat. Acum incurajeaza sa fie acceptat si de altii. Creduli pot fi unii!

      Ștergere
    2. Anonim28 iulie 2019, 13:55
      Nu este vorba daca accepti sau nu accepti ! Va fi OBLIGATORIE microciparea! Va trebui sa ne supunem,daca vrem sa traim. Iar daca vrem sa traim, ne punem toata nadejdea in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI ,si niciodata nu ni se va intampla nimic fara VOIA SA ! Atunci cand stii ca apartii cu totul LUI DUMNEZEU,nu te temi de nimeni si de nimic.Iar eu stiu ca apartin LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI trup si suflet,inima si cuget,cu intreaga-mi fiinta.Si-atunci,ci cu CIP si fara CIP, vom primi ajutor Divin,daca vom cere ajutorul DIVINITATII. Nu va fie teama! Stie MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU ce trebuie sa faca impotriva rautatilor oamenilor.

      Ștergere
    3. Dar de ce doriti asa de mult sa traiti pe acest pamant,dna Maria?Domnul nostru IIsus a ales tortura si moartea!Cu-i sa ne supunem,Maria?Cu cip si fara cip vom primi ajutor Divin?!Sa vina moartea cat mai repede,o accept cu placere,decat sa-mi dau sufletul satanei de buna voie;de ajuns ca am facut atatea greseli si pacate...
      Acum te inteleg an13:55,de ce o tot ataci pe maria...

      Ștergere
    4. Cine-si pune cipul devine una cu diavolul indiferent cat de sfant a fost pana sa-si puna cipul!Oamenilor nu acceptati microciparea,care e pecetea pe trup,pecetea pe suflet e incalcarea uneia din cele 10 Porunci,inclusiv a Sabatului Adevarat al Sambetei lasat de Dumnezeu de la Facere!De la incalcarea poruncilor mai scapi daca te pocaiesti si te straduiesti sa nu mai pacatuiesti impotriva Legii Sfinte,insa daca te microcipezi nu mai scapi vesnic de iad!Vreti sa trati in vremea cipului,pregatiti-va mai ales sufleteste,prin pocainta adevarata de toate pacatele si prin trai in sfintenie prin Iisus si Duhul Sfant,insa si trupeste face-ti-va provizii cu apa si hrana,insa orice a-ti face nu acceptati microcipul,e pecetea finala a diavolului,si oricine accepta semnul fiarei sau sfatuieste sau obliga pe altii sa accepte semnul fiarei isi are partea vesnica in lacul de foc fiind chinuit vesnic inaintea Lui Dumnezeu,a sfintior ingeri ai Sai si a tuturor sfintilor Lui Dumnezeu!

      Ștergere
    5. SI NU VA TREBUI SA NE SPUPUNEM,DIAVOLUL,ANTIHRIST,PROFETUL MINCINOS SI SISTEMUL LOR LUMESC,DRACESC SPUN SA NE SUPUNEM PT CA ASA A FOST SI PE VREMEA LUI DANIEL A CELOR 3 TINERI CAND IMPARATUL SATANEI NABUCADONOSOR AL BABILONIELOR A SPUS SA I SE INCHINE TOTI,IAR CEI 3 TINERI S-AU SUPUS LUI DUMNEZEU SI TUTUROR PORUNCILOR LUI,INCLUSIV SABATULUI ADEVARAT AL SAMBETEI,CHIAR CU PRETUL VIETII,SI ARHANGHELUL MIHAIL I-A SCAPAT DIN CUPTORUL DE FOC,ASA VA FI SI ACUM:ALEGETI AZI PE DUMNEZEU SI VIATA DE VECI,INCLUZAND CHIAR MARTIRAJUL,SAU PE DIAVOLUL CU MICROCIPAREA SI PEDEAPSA LACULUI DE FOC VESNIC!ALEGE-TI AZI CUI SA SLUITI,DIAVOLULUI SI POFTELOR SI AMAGIRILOR LUI,SAU LUI DUMNEZEU SI SFINTENIEI LUI!NU POTI SLUJI LA DOI STAPANI,ORI MERGI CU DUMNEZEU CHIAR CU PRETUL VIETII,LA RAIUL VESNIC,ORI MERGI CU DIAVOLUL LA IADUL VESNIC,MICROCIPANDU-TE SAU INCALCAND PORUNCILE FARA SA TE POCAIESTI,NU MERGE SI CU DUMNEZEU SI CU DIAVOLUL,ADICA CU LEGEA LUMEASCA,DRACEASCA A SISTEMULUI LUI ANTIHRIST-MICROCIPUL CUM SPUNE MARIA!ASADAR NU VA SUPUNETI,NU VA INCHINATI ICOANEI FIAREI,CI RAMANETI IN PICIOARE,INAINTEA LUI DUMNEZEU EXACT CA CEI 3 TINERI DIN BABILON SI VETI CASTIGA VIATA DE VECI!

      Ștergere
    6. 14:04, "va fi obligatorie microciparea"? Iti spun un secret: Dumnezeul nostru, nu al tau (pt.ca tu nu ai), pana in 2020 ne va scapa de ei. In fiecare zi vom auzi ca unul cate unul s-au dus la "Domnul"! Stie Dumnezeu cum sa ne scape de "obligatorie" asta, pe care il sustii cu ardoare. In iad vor ajunge direct. Si ghici ce vor avea: microcipuri.

      Ștergere
    7. Foarte corect răspuns dna Maria, dacă va fi obligatoriu nu ai ce face dar atunci când îl ai cu adevărat pe Dzeu în tine nimic nu te poate atinge. Nu va îngrijorați doar credeți.

      Ștergere
    8. Ce usor va e sa va lepadati de Hristos pt semnul fiarei care va osandeste a lacul de foc!Ingerul in Apocalipsa spune clar:DACA SE INCHINA CINEVA(APROAPE TOTI LOCUITORII PAMANTULUI-MILIARDE DE OAMENI) FIAREI VOR BEA SI EI DIN VINUL MANIEI LUI DUMNEZEU SI VOR FI CHINUITI IN FOC SI PUCIOASA INAINTEA LUI DUMNEZEU,A SFINTILOR INGERI SI A TUTUROR SFINTILOR!CINE ISI PUNE CIPUL SAU INCALCA PORUNCILE ASA CUM AU FOST LASATE CU SABATUL SAMBETEI DE LA GENEZA FARA SA SE POCAIASCA CREDE IN DRACU SI IL ARE PE DRACU IN EL,NU PE DUMNEZEU!ASA A FOST OBLIGATORIE INCHINAREA LA UN OM-NABUCODONOSOR PE VREMEA LUI DANIEL IN VECHIME,SI TOTI CU EXCEPTIA CELOR 3 TINERI S-AU INCHINAT UNUI OM,ADICA DIAVOLULUI,ASA VA FI SI ACUM APROAPE TOTI LOCUITORII PAMANTULUI CU EXCEPTIA CATORVA MILIOANE,MAXIM ZECI DE MILIOANE DE ADEVARATI CREDINCIOSI AI LUI IISUS SE VOR INCHINA SATANEI ACCEPTANDU-I PECETEA-MICROCIPUL-PLUS ALTA ZI DE ODIHNA IN AFARA DE ADEVARATA ZI SAMBATA,SUB PRETEXTUL CA E OBLIGATORIU,ASA CUM IUDA ERA POSEDAT PT 30 DE ARGINTI SA-L TRADEZE SI VANDA PE IISUS,PT CA dumnezeul lor e Satan care LE SPUNE CA E OBLIGATORIU SA MEARGA PE CALEA CEA LARGA CATRE IAD SI PIERZARE VESNICA,DIAVOLUL LE SPUNE CA NU EXISTA ALTA CALE,SI MILIARDE,APROAPE TOTI SE VOR SUPUNE PT CA NU SUNT SCRISI IN CARTEA VIETII MIELULUI!SABATUL ESTE SIGILIUL SAU SEMNUL-PECETEA LUI DUMNEZEU PT OM,D-ASTA IISUS A SPUS SA SFINTIM SABATELE LUI!DUMINICA SAU ALTA ZI E SEMNUL-SIGIULIUL-PECETEA DIAVOLULUI PT OM,PE SUFLET!ASADAR CINE ARE SABATELE SI TOATE PORUNCILE LUI IISUS SI LE PAZESTE,AVAND SI MARTURIA LUI IISUS,VA REZISTA FIAREI SI NU VA PRIMI MICROCIPUL,ADICA PECETEA-SIGILIUL-SEMNUL FIAREI PE TRUP SI SE VA MANTUI PT CA E SCRIS IN CARTEA VIETII MIELULUI!

      Ștergere
    9. BA DA EXISTA SOLUTII impotriva microciparii. Fuga si ne pitim care pe unde putem,supravietuiesc cativa, si mai exista si moartea care la unii e inevitabila, dar nu uitati SUFLETUL NU MOARE! Doar corpul. DOAMNE AJUTA-NE SI APARA-NE!

      Ștergere
  7. Vor fi grele decizie unde și cum proceda noi sa nu ne vindem credința pt aceste instituții și satanice

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu numai microciparea ci si castrarea violatorilor pedofili

    RăspundețiȘtergere
  9. De vorbit aici e ușor, dar sa vedem cât de grozavi veți fi în fata ciparii obligatorii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria bine ar fi ca BUNUL Dumnezeu s-a nu îngăduie acest lucru mizerabil de a ne controla mintea inima si viata in general.
    Ma rog la Dumnezeu și Măicuță Domnului sa aiba grija de noi,cu puterea sa cea mîntuitoare
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc an13:55,acum nu mai am nicio indoiala!satana si-a aratat fata!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca exista extraterestri, cum afirma d.na Maria, atunci aceasta tehnologie digitala vine de la ei!
    Asa ca aceasta manipulare ar veni cu intelegerea lor. Ce avem de facut in acest caz?! Nu vad iesire, cand toata multimea este deja corupta. Singurii care par sa fie neatinsi ar fi pustnicii. Asa ca ne ramane putin timp pt. A decide, Incotro!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu acceptam semnul Fiarei. Pana la urma cine umbla sa-si castige viata aceasta si-o va pierde pe cea vesnica. Iisus a refuzat toate ofertele Satanei. Satana i-ar fi pus lumea la picioare daca ar fi acceptat Iisus. Sa spunem NU semnului Fiarei, sa spunem NU microciparii.

      Ștergere
  13. Microciparea,probalil va dura câțiva ani.Să ne ajute bunul Dumnezeu ca România și poporul român să scape de semnul Antihristului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Total de acord, noi nu suntem vite, suntem lasati pe acest pamant ca si stapani, atunci de ce sa intindem de buna voie grumazul taisului sabiei? Am devenit atat de comozi incat trebuie sa decida altii soarta noastra? Cu cipul vom fi ademeniti la inceput, chipurile, pentru binele nostru. Stim ca mereu drumul spre iad e pavat cu intentii bune. Si cum marea majoritate se gandeste intai la trup, nesocotind invatatura Mantuitorului,nu va ingrijiti ce veti manca, sau ce veti bea,sau cu ce va veti imbraca, are grija Tatal vostru cel din ceruri. Priviti la crinii campului..." Mandria stapaneste mult lumea ,iar acest lucru diavolul il cunoaste foarte bine si prin ea seduce omul cel mai usor. Banii ar fi unul din mijloacele de existenta , dar in nici un caz un scop al existentei. Dumnezeu nu a lasat omul pe pamant asezat pe sezlong cu trabucul in gura si cu un sac de bani sub cap . Nicidecum; porunca este din sudoarea mainilor tale sa-ti castigi painea ta. Putem fi oare atat de naivi sa credem ca cineva ne aseaza asa direct intr-un paradis , doar acceptand cipul? Ca toate problemele cu care se confrinta lumea dispar daca tu esti cipat? Sa se rezolve atunci si fara cip .Daca lucrurile nu se petrec astfel inseamna ca cipul e un pret pe care tu il platesti pentru a exista(vrajeala) ?Si daca legiuitorul nu are incredere in tine si iti solicita ciparea tu cum poti crede toate promisiunile lui iluzorii? Poate ca toate cele ce se petrec acum in tara au menirea de a ne deschide ochii ca noi nu valoram nimic in fata decidentilor nostri. Diavolul nu se rusineaza decat de smerenie, post si rugaciune curata.Egoismul , fatarnicia , mandria, lenea, desfraul , minciuna , neascultarea sunt cele mai placute lui. Astazi aceste false valori troneaza si inrobesc lumea. Comoditatea ucide mai mult decat a ucis foametea. Nu murea atat de multa lume in timpul foametei cat moare acum din cauza alimentatiei dezechilibate si lipsei de miscare. Putem acuza oricand pe orisicine singurii vinovati suntem fiecare in parte . Si mai sunt inca oameni carora le pasa de vecinul, care intra in panica daca dimineata nu a iesit din curte, care il viziteaza si intaresc daca a ramas singur. Acestia nu sunt milionari , nu sunt dependenti de pensia umilitoare primita dupa ani chinuitori de munca . Nadejdea lor este la Dumnezeu si el nu i-a dezamagit . A trimis mereu pe ingerii Sai sa ii vegheze si cum lucrarea Lui se face prin oameni totul e bine. Sa nu ne lasam inselati, nu e tot una daca primim sau nu pecetea . La Dumnezeu oaia si capra sunt fapturi diferite . Domne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  15. https://proortodox.wordpress.com/2010/08/25/pentru-cei-care-refuza-cipul-666-somark-innovations-a-creat-o-cerneala-electronica-rfid/

    RăspundețiȘtergere
  16. https://moldovacrestina.md/semnul-fiarei-apocalipsa-13/

    RăspundețiȘtergere
  17. SUNTEM DEJA NISTE NUMERE PT CEI CARE FAC ACEASTA FAPTA-unde te poti ascunde:!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dacă monstrul din Caracal era cipat...ce bine ar fi fost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai crezi ca nu are si Diavolul lucratorii lui printre oameni care te fac sa vezi lucrurile ca el?

      :))

      Ștergere
  19. Tu 19.07 gresti la randu-ti.
    Trebuie sa ai compasiune si mila pt cei care gandesc impotriva-ti.
    Altfel, in apararea-ti devii ca si ei.

    RăspundețiȘtergere
  20. 20.45 crezi ca ar face atat bine microcipul? Te gandesti ca cipul din urechea vacii sau a porcului sunt puse pentru siguranta acestora sau pentru linistea stapanului . Daca exista vointa si muntii se pot muta, altfel nici cana cu apa nu se duce singura la gura oricat ti-ar fi de sete.

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca se vor opune multi oameni cipării,nu vor putea face acest lucru populației.Dacă proporția celor care vor accepta microciparea va fi peste 60%,va fi foarte greu să te opui.Deci salvarea constă în a se opune căt mai mulți în faza 1,adică cănd nu va fi obligatorie.Vor încerca să ne înşele spunăndu-ne că toți s-au microcipat şi numai noi suntem împotrivă.De aceea este esențial ca în faza neobligatorie să ne opunem (aproape)toți cipării,indiferent că îi credem sau nu cănd ne comunică că toți s-ar fi microcipat deja.Nu vor putea microcipa obligatoriu o națiune întreagă care s-a opus microcipării..ptr.că nu au voie să radă de pe fața pământului un popor întreg necipat!Diavolul nu vrea asta.El vrea căt mai mulți oamenii vii microcipați.El va fi stăpânul,iar oamenii vor fi însemnați cu ştampila lui,ca să se ştie şi să se deosebească la"piața galaxiei"de restul turmelor.Întocmai cum făceau stăpănii-fermieri cu vacile,caii,oile lor,pe care le însemnau cu fierul roşu ca să se ştie cărui proprietar aparțin.Aşa că nu vor putea extermina o întreagă națiune care nu vrea cipul.Vor încerca în schimb să convingă prin manipulare căt mai mulți.Aşa încăt între faza neobligatorie a cipării şi faza obligatorie, va fi o distanță suficientă pentru a ne refugia în munți,aşa cum suntem sfãtuiți chiar de către Sfănta Scriptură.Cănd se va înscăuna anticristul în locul prea sfănt Ierusalim,drept împărat al lumii,nu va mai fi timp de perdut şi va fi foatte greu de scăpat.Deci fuga trebuie să fie dinainte,adică din faza neobligatorie a cipării,pănă la înscăunarea anticristului.Bineînțeles cà vecinii se vor întreba de ce pe nepusă masă vă mutați din oraşe la țară,dar nu trebuie să spuneți de ce şi unde,pentru că vă vor trăda.E bine să se plece în mici grupulețe organizate deja,dar pe rănd,pentru a nu da de bănuit..Cei rămaşi vor fi pe post de vaci,oi,cai.Dacă vor fugi îm ultima clipă,greu vor scăpa.Vor fi prinşi şi executați prin tăietea capului pe eşafod.Însemnul cu fierul roşu va fi cipul,iar stăpănul va fi diavolul.Cine vrea să fie o simplă vită îmsemnată cu fierul roşu,nu are decăt să accepte cipul.În schimbul lui i se va da făn în iesle(măncare în mall-uri)şi apă(dar cu măsură controlată prin cip)dar îşi va pierde libertatea.Stăpănul va dispune de omul pecetluit după bunul său plac.Îl va exploata prin munca sa(precum boul din jug)sau îl va folosi pentru distracția sa sexuală(ca obiecte sexuale)apoi cănd nu va mai bun de exploatat dar îndeajuns de "proaspăt"(pănă în 40 de ani vărstă)îl va sacrifica(precum vita la abator),întrucăt carnea de om este o delicatesă foarte căutată şi scumpă în dieta unor locuitori/extratereştrii de pe alte sisteme solare şi galaxii.Bătrănii de peste 50 de ani nu vor mai exista,întrucăt vor fi exterminați îm masă,cu acceptul tinerilor"pe baza lozincii"e foamete şi dacă vrem să suptaviețuim yrebuie să sacrificăm măncãtorii inutili".Oricum veți fi omorăți în cele din urmă după îmcheierea"utilității"voastre,şi apoi vănduți la propriu!Exact ca în ferma animalelor de O.Wells veți fi duşi la tãiere,mințindu-vă că vă duc în locuri paradisiace pentru odihnă/vacanță,ca răsplată pentru munca depusă.Ferma animalelor va fi "ferma de oameni".Alegerea vă aparține:libertatea(cu fugă sau martiriu),sau sclavia cipului cu muncă şi tăierea în abator.Alegerea acceptării sau neacceptării cipului în faza obligatorie,va fi prea tărzie,şi de fapt va fi alegerea modului în care omul vrea să moară! Fie executat dar liber de cip(pentru că numai cei ce se vor pregăti din timp,vor scăpa cu fuga în munți),fie omorăt(după exploatare îndelungată prin muncă)în abator pentru a fi văndut ca aliment pe masa diavolilor măncători de oameni.Nu vi se pare că e mai onorabil să mori liber de cip,mergănd direct în împărăția lui Dumnezeu,decăt ca un simplu animal bun de măncat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu scrie in biblie ca omul nu e mai presus ca animalele?(dupa moarte, adica nu are suflet,nici animalele nu au,asta recunosc multi, putini oameni accepta ca moartea e ceva definiv,nu mai exista inviere decit pentru extrem de putini,cei 144000 de alesi,din sute de miliarde)

      Ștergere
    2. Daca e posibil a vedea in viitor,cipul e doar un indiciu al dezvoltarii tehnologice din viitor,iar nu o cauza a sfirsitului lumii. Mai concret,daca as putea sa vad,in viitor moartea unui prieten,voi spune: te-am vazut murind,nu stiu ce an era,dar erau pomii infloriti, aveai barba lunga si un cip in frunte. Nu barba sau cipul vor fi cauza mortii,ci virsta( uzura organelor,nu ca asa vrea cineva,ca a fost prevazut)

      Ștergere
    3. 21.26.se vede de la o posta ca nu ai citit nimic despre cipurisau asa esti pus sa vb.Sa te fereasca Dumnezeu sa fi microcipat ca atunci chiar nu mai "vb"tu.cine are cipul si daca vrea sa il mai scoata nu va mai putea chiar daca si ar taia mina in care il are.De ce se pune pe mana dreapta sau pe frunte nu ti ai pus intrebarea??

      Ștergere
  22. De ce să ne mutăm din timp îm grupuri în stare să se autoîntrețină natural(prin agricultură vānătoare pescuit)pănă la înscăunarea anticristului/preşedinte al lumii?Pentru că biblia ne spune că va fi greu(nu imposibil)să scăpăm după înscăunare:
    Marcu 13:14 "Când veţi vedea urâciunea pustiirii stând acolo unde nu se cade să fie – cine citeşte să înţeleagă –, atunci cei ce vor fi în Iudeea să fugă la munţi.
    15 Cine va fi pe acoperişul casei să nu se coboare şi să nu intre în casă, ca să-şi ia ceva din ea.
    16 Şi cine va fi la câmp să nu se întoarcă să-şi ia haina.
    17 Vai* de femeile care vor fi însărcinate şi de cele ce vor da ţâţă în zilele acelea!"

    Tare mă tem însă,că vor fi mulți creştini neînțelepți(nerefugiați din timp în munți)ce vor accepta de bună voie cipul pentru a-şi asigura hrana copiilor şi traiul de zi cu zi,deoarece va fi criză economică mondială.Unii chiar îşi vor denunța vecinii,rudele cteştine,în schimbul unor iluzorii avantaje materiale!...

    RăspundețiȘtergere
  23. Maria daca crezi ca cipul este "bun"esti departe de invatatura ortodoxa a Sfintilor Parinti !!!Toti da toti Sfintii au scris si propovaduit impotriva cipului.Cititi Apocalipsa 13 sau Pr.Paisie Aghioritul sau despre alti sfinti,nu va lasati inselati de antictrist ca sunt folositoare cipurile.si cutitul e bun dar depinde la ce il folosesti!Cu cipul implatat iti poate folosi mintea si creierul la ce vor stapinii cipului.cipurile sunt inregistrate intr-un "calculator" la Bruxel numit Fiara ,deci toti cei care vor avea cipul -666 nu vor putea cumpara,vinde ,in acele vremuri dar daca de acum vom fi cu Domnul Hristos si cu Maica Domnului prin sfintenie si smerenie vom fi paziti in acele greeeele vremuri.Dumnezeu sa ne dea intelepciune !Doamne Ajuta !!

    RăspundețiȘtergere
  24. 29 iulie 14:22-ai perfecta dreptate-suntem controlati demult acum UE ne are la mana pe toti-prin acceptul statelor-daca ar fi numai cipul o problema! sunt destule schimbarile climatice, razboaiele etc-SUNTEM FOLOSITI-NISTE NUMERE IN CALCULATORUL LOR=FIARA din biblie

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu cred ca sunt deja,multi oameni cipati de "prietenii nostri" extraterestrii,doar ca ei nu stiu asta!Am cunoscut o astfel de persoana,imi aratase semnul de la tampla si capatase puteri supranaturale!

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa ne rugam la Sfantul Constantin Brancoveanu si sa nu uitam niciodata sacrificiul si curajul sau!
    "Sfantul Brancoveanu, in ziua de 15 august 1714, cand implinea 60 de ani, va sfarsi socotelile cu viata pamanteasca impreuna cu cei patru fii ai sai, Constantin, Stefan, Radu, Matei si sfetnicul Ianache Vacarescu. Toti cei cinci au fost decapitati pe rand, sub privirile indurerate si neputincioase ale fostului domnitor, incepand cu Ianache, urmand apoi fiii Constantin, Stefan si Radu. Istoria spune25 ca Matei, fiul cel mic de numai 12 ani, s-a rugat de tatal sau sa-i permita sa se turceasca pentru a ramane in viata. Vorbele lui Brancoveanu inspirate de puterea Duhului Sfant, au dat putere tanarului print, iar acesta si-a asezat linistit capul sub securea calaului. Iata ce i-a spus tatal: ,,Din neamul nostru n-a mai fost nimeni care sa-si piarda credinta. Mai bine sa mori de-o mie de ori decat sa-ti renegi credinta stramoseasca pentru a trai cativa ani in plus pe pamant”26. In final, a cazut sub securea calaului si capul vrednicului domnitor roman."

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu propun microciparea tuturor autoritatilor, sa stim exact unde se afla , pentru cat timp, si de ce se afla acolo, deoarece noi ii intretinem pe ei si nu invers. Sa fie instalat un calculator public si in momentul in care ai o urgenta, cu in singur clik sa accesezi ,,organul" competent. Cheltuiala ar fi mai mica si noi mai im siguranta.Astfel nu mai indrazneste hotul sa fure ca e prins mai lesne, pedofilul sa abuzeze, violatorul sa violeze.. etc Daca toti cei platiti din bani publici ar fi fost competenti si implicati , nu se ajungea aici. Doar ogoarele nelucrate sunt sufocate de balarii.

    RăspundețiȘtergere
  28. 14.39 mi a placut asta cu microciparea autoritatilor !! Daca nu ar fi de plans ar fi de ras !Numai ca microciparea are in vedere masele de oameni simpli.Pe acestia ii vrea satana sa ii prinda in mreje pt.ca pe cei care fura si fac alte spurcaciuni oricum sunt ai lui

    RăspundețiȘtergere
  29. anonim 29/7/21.11 in ce biblie citesti tu?Daca vrei sa citesti biblia incepe cu Predica de pe munte, Noul Teatament, apoi Vechiul Testament. Si daca vrei o dovada ca Hristos vorbeste despre viata vesnica, te intreb: ce ii spune talharului de pe cruce? stii? ,,Maine vei fi cu mine in rai"!

    RăspundețiȘtergere