joi, 23 noiembrie 2017

MARI PROTESTE ! MULTIME DE OAMENI SE ADUNĂ ÎNSPRE SUD !


                                   22 Noiembrie 2017 ora 23,58 !

                                        Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe blog, desi eram cu ochii pe monitor vad dragilor în spatele meu inspre Sud,vad cum valuri ,valuri de oameni revoltati se indreptau spre o alta mare multime de oameni care protestau într-un loc cu o suprafata imensa. 
Era un loc, precum PIATA UNIVERSITATII sau precum strazile din faţa CLADIRII PARLAMENTULUI !

           Image result for PROTESTE


      Multimea de oameni aveau în mâini, aveau deasupra capetelor lor PANCARTE si STEAGURI tricolore romanesti.

Image result for PROTESTE..
Era noapte dragii mei, iar MULTIMEA de oameni nicidecum nu voia sa plece,nu voia ca sa se imprastie; ci se adunau multi, tot mai multi , că nu aveai loc unde sa arunci un ac.
Prieteni dragi, ne putem astepta la MARI PROTESTE în ROMÂNIA, PROTESTE ce se vor manifesta în toata ROMANIA si nu numai in BUCURESTI.
BUCURESTIUL dragilor, era punctul culminant al MARILOR PROTESTE .
Prieteni dragi ,spre ingrijorarea noastra, spre nelinistea sufletului nostru ,pot sa va spun ca vom avea parte de mari PROTESTE in ROMANIA.
Sa nadajduim dragii mei, ca toate aceste MARI PROTESTE vor fi pasnice; vor fi fara niciun fel de violenta.
Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI pentru ROMÂNIA noastra, pentru ca POPORUL roman sa dea dovada de bunatate,de intelegere, si sa fie intotdeauna pasnic,asa cum a fost si pana acum.
                                       Cu dragoste,Maria.

                 

51 de comentarii:

  1. Doamna Maria, cat mai dureaza pana incepe revolutia, ca stam prost cu rabdarea.
    Si cand se va lansa cartea dvs ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nadajduim si sa ne rugam pentru ca aceasta MARE REVOLUTIE ,sa nu inceapa niciodata !!!
      CARTILE dragii mei, sunt deja sub LUMINA TIPARULUI.
      Cand vor fi gata va voi anunta cu mare drag, si doresc ca sa mai va amintesc că, DONATORII se vor bucura de aceste 2 volume noi ,absolut GRATIS ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. In Grădina Ghetsimani, Isus s-a rugat "faca-se Voia Ta".
      noi nu ne-am nascut aici ca sa fim slabi, oi si lasi. ne-am nascut aici ca sa ne intarim intru Dumnezeu. Si daca meritam si Dumnezeu vrea, o sa trecem si prin asta.
      Asteptam marea lansare.
      Multumim !

      Ștergere
    3. Ba da, sa inceapa, caci fara Revolutie masoneria stranguleaza, cipuieste si fura Romania.

      http://gradinamaicii.blogspot.ro/2017/09/mesajul-domnului-isus-dat-emiliei-in-7.html

      Ștergere
    4. 21:10..."cat mai dureaza...?bla bla bla.Mergi si bea un pahar de apa rece si potoleste-ti setea.
      Nu mai ai rabdare sa vezi varsare de sange?! (ia un distonocalm)
      Ii dam jos pe ai nostri si....vin strainii-tehnocratii-sosos...ATUNCI SA VEZI JAF SI SEPARAREA-DEZMEMBRAREA TARII.(poate nu vor mai ramane bani nici pentru salarii,pensii)
      Trebuie sa fim uniti si sa nu dam satisfactie spiritelor rele sa ne dezbine ca natiune.

      Ștergere
    5. 23:06 crezi ca masonilor le pasa de revolutia romanilor? Cu sau fara revolutie ei distrug Romania, planurile lor ascunse se intind pe ani buni.

      Ștergere
    6. 23:06 tu ai idee ce inseamna masonerie? Iti spun eu ca esti in necunoastere. "Revolutia" din 1989 nu a fost decat opera de arta a masoneriei. Nu te imbata cu apa rece, caci orice revolutie se intampla organizat si nu este o miscare libera, doar cei din strada cred insa nu e deloc asa. Lucrurile sunt mult mai complicate decat gandesti.

      Ștergere
    7. @02:48
      Great minds discuss ideas, average minds discuss events, and little minds discuss people.
      Dragul meu compatriot, asa cum ai spus singur, sa ramanem uniti in fata tuturor mafiilor:
      Nu-i vorba de mine ca m-am saturat, atitudinea asta o regasesti peste tot, in absolut toate categoriile sociale. Eu doar intreb de ce nu a explodat inca mamaliga.

      Ștergere
    8. 02.48 vine Soros???? :))))))))))))))))), chiar crezi ca PSD-ul tau si hoarda lui de hoti nu mai pot de dragul tarii si al poporului??? Ma faci sa rad in hohote de cata naivitate poti sa dai dovada. Auzi, „ai nostrii”, faci si tu parte dintre ei?

      Ștergere
    9. 20:47, Soros nu are ce cauta. Aici este Romania, nu SUA, a incurcat baiatu' tarile. Acasa la el cu toate ong-urile lui, afara din Romania, nu avem nevoie de el nici acum si nici alta data!

      Ștergere
    10. No,s-o speriat pacatosul ala de Soros cand a incurcat Romania cu SUA si-am auzit c-o fugit tipand ingrozit...Cica nu mai vine nici daca trimit ai nostri mascatii dupa el...O ramas cu traume.

      Ștergere
  2. http://www.meritocratia.ro/2017/11/21/fost-sef-spp-maior-si-coldea-slujba-sua-iohannis-conduce-statul-paralel/

    Probabil lumea vrea sa stie dece romani cu buna stiinta au tradat si au vandut aceasta tara iar pe noi ne-au facut slugi si sclavi la straini? Iar acum copiii si batranii traesc sub orice critica intr-o tara bogata si binecuvantata de Dumnezeu pe care tradatorii de tara au distrus-o si au dat-o strainilor. RUSINE SA LE FIE !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Statul paralel e la firme gen Tel Drum , treziti-va : http://www.comisarul.ro/articol/dezvaluiri-nucleare-ale-unui-fost-angajat-teldrum-_920430.html

      Ștergere
    2. 21:25, te intrebi cam tarziu. Cei care au distrus aceasta tara, stau in umbra si de acolo uneltesc. Au avut si cateva slugi credincioase, care si-au indeplinit misiunea si s-au retras, apoi.

      Ștergere
    3. 22.25 statul paralel sunt cei care sunt slugi la straini si vorbesc tara si romanii doar de rau oriunde merg:fie la bruxelles fie oriunde in alta tara, plus ca sunt hotii hotilor si infractorii infractorilor intrucat acestia care tradeaza tara la straini o fac pt beneficiul si bunastarea lor materiala. Dragnea ar fi cel mult un hot infim de mic. Statul paralel este de vina pt toate nenorocirile din tara, niste impostori fara raspundere care dau condamnari selectiv, in functie de spagi, pile, intrucat legile sunt neclare, interpretabile in loc sa fie bine definite si clare.

      Ștergere
    4. Anonim,22:48 sa înțeleg că insula berlina ,privatizarea și preluarea tel drum e făcută de masoni ? Dărâmarea propriului guvern și punerea ulterior în funcții ai acelorași miniștrii incompetenți e făcută de masoni ?

      Ștergere
    5. 06:53, reevalueaza si vei vedea cine a distrus aceasta tara. Cred ca avem de a face cu un trecut amprentat de diversi. Nu tot bate saua pe cal in prezent caci distrugerea Romaniei a inceput cam demult, chiar si inaite de '89, cand a fost lovitura de stat (intreba-l pe Soros). Pionii merituosi si slugi credincioase au fost altii, oricat te straduiesti.

      Ștergere
    6. Statul nostru e paralel si perpendicular,iar la politicieni li se falfaie...parul in vant...si aia e...

      Ștergere
    7. Văd ca Ciolan , pardon Cioloș își anunța mâine protestul in Bucuresti . A rămas fără cărnița , si vrea sa o pună de o revoluție ???? Foame mare

      Ștergere
    8. Sa-si vada de treaba Ciolos. Se pare ca nu are rusine individul. Iar l-a pus Soros sa iasa in strada? Romanii trebuie sa-l ignore pe acest personaj.

      Ștergere
    9. Acest ciolos a distrus si furat miliarde de euro intr-un an, a fost pus special s-o faca, am vazut un reportaj TV despre el ticalosul tradator de tara omul lui soros.

      Ștergere
    10. http://evz.ro/george-soros-condamnat-penal.html

      Ștergere
  3. Eu cred ca va fii inevitabil,cea ce e pregatit de sus,numai Dumnezeu are tot dreptul,sa o modifice!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va fi nici o revolutie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna am văzut reportajul de la wow biz . Pe 25 voi merge cu TRENUL in GARA DE NORD . Ce ma fac?

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca va fi,probabil va fi ceva pus la cale tot de papusarii din umbra,ceea ce mi se pare o rusine pentru inteligenta noastra,ca popor.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai daca ne rugam doar ca sa nu fie violenta ce sens mai are ?,oare nu trebuie sa ne rugam sa aibe si efectul de slabire a latului in care este prins acest popor .Saracia asta perversa duce la exterminarea fizica si pshiica a copiilor nostrii .Se vede ca se doreste ca nimica sa nu fie asezat la locul lui in favoarea poporului nostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii se uita in partea opusa si se fac ca nu vad...

      Ștergere
  8. Va fi sau nu revolutie,Dumnezeu tot va face dreptate celor nedreptatiti iar lacomii ,hotii si talharii vor fi pedepsiti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fara revolugie nu vom scapa niciodata de hoti si de tradatori de neam si tara.

    RăspundețiȘtergere
  10. Perfect anonim 23:39 totdeauna am spus aceasta Nu aveti motive si nu aveti pe cine sa punetI in locul lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No,minte-te frumos in continuare...Tara asta are oameni foarte capabili si inteligenti,cu coloana vertebrala dreapta,necorupti,dar n-au loc de atatea nepotisme,pile,relatii.Fie ca recunosti sau nu,prea multi incapabili s-au cocotat in functii inalte,cam in multe locuri si asta se simte dureros de populatie.

      Ștergere
  11. Doamna Maria ma gandesc la ce ati mai spus mai inainte timp ca atunci cand veti vor fi proteste mari si ba scrie pe o pancarda ceva (noi suntem poporul) incepe ceva nu mai stiu mai era ceva scris si atunci ori cutremur ori o furtuna puternica ca lumea fuge in toate partile. Vreau sa zic ca este mai bine sa stam cuminti si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa avem parte de iubire si de dragoste de la Dumnezeu si trecem peste toate. Cu mult drag si Bumul Dumnezeu sa ocroteasca pe toti fii sai.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara..
    Nu este vorba de masoni..este ceva mult mai grav..Care ne-a acaparat pe foarte multi dintre noi...si traim o minciuna totala..Intrati pe Colagero Griffi si vedeti ce spun toti cei care intra in hibnoza...te ia frigurile..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai vrut să scrii Grifasi, "hipnoză" și "te iau".
      Și nu crede orice citești pe net.

      Ștergere
    2. 21:39 nu este ora de gramatica.

      Ștergere
    3. 22:54,
      Cat de greu poate sa fie sa scrii cateva cuvinte corect?
      Cand scrii gresit un cuvant inseamna ca nu l-ai vazut niciodata scris (deci nu citesti) sau, mai rau, l-ai vazut dar nu ti-a sarit in ochi ca e scris altfel decat stii.
      N-are treaba cu spiritualitatea, poti fi un om foarte bun, dar reflecta capacitatea de a intelege si a filtra informatiile.

      Ștergere
    4. Ei, aici este un blog despre spiritualitate nu neaparat despre gramatica limbii romane, 23:54, accentul ar fi pe spiritualitate, pana la urma.

      Ștergere
    5. Ce e aia"hibnoza"?sau poate ai vrut sa scri hipnoza!?

      Ștergere
    6. E de bun simt sa scri corect .

      Ștergere
    7. 01:02, nu ai inteles nimic din ceea ce a scris an.23:54! Azi asa, maine la fel...

      Ștergere
    8. 22:54, normal ca nu este, pentru ca nici tie nu ti-a placut.... Deci voi sunteti aparatorii "..."... Vai de noi!

      Ștergere
    9. Da, 01:02, asta este si opinia mea. Mi-aduc aminte ce injuraturi si jigniri am primit de la cateva persoane, care se considerau "foarte trezite", chiar "maestri" ! Aveam un computer destul de vechi, o tastatura destul de uzata si nu observam intotdeauna ca s-a tastat ceva gresit ori ca unele litere lipseau(trebuia sa apas tare de tot...no, ma rog, intelegeti voi), asa ca, atentia lor era pe "greselile de scriere", nu pe "transmisia din spatele cuvintelor", sa zic asa. Cred ca fiecare ne-am confruntat cu astfel de reactii venite din partea celor care nu ne considera "la nivelul lor", care ne considera "neluminosi", asa ca, anonim 18:39, nu te supara pe cei care "te corecteaza", ca, de fapt, reactiile lor sunt pentru a constientiza cum stau ei cu "practica interioara continua".
      Doamne ajuta !

      Ștergere
    10. 15:56, da! Parerea mea: ideea, cea pe care anonimul a dorit sa o transmita conteaza in cazul de fata nu neaparat gramatica. Caci nu suntem la examen unde se puncteaza asa ceva, respectiv partea gramaticala a textului. Pana la urma mesajul transmis coteaza. Se intelege prea-bine ce a dorit sa transmita. Criticile nu-si au rostul.

      Ștergere
  13. atata trebuieste ca cei buni sa steie de o parte ca raul sa triunfe , asta sa intamplat de prea multe ori .

    RăspundețiȘtergere
  14. priviti in la tarile din Europa si de oriunde in lume -cei care muncesc nu sunt intrebati ce doresc-sunt interese mult prea mari si dorinta acerba de imbogatire pentru care se ajunge la ucideri in masa-doar DUMNEZEU daca trimite o urgie se mai potolesc-o vreme

    RăspundețiȘtergere
  15. iata azi 26 noie-este protest in Bucuresi si in tara-- d-na Maria a prevazut aceasta este multa nemultumire

    RăspundețiȘtergere
  16. S-a adeverit mesajul cu protestul a fost cum ati scris in mesaj la Piata Universității si in fata Palatului Parlamentului . Mesaj adeverit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Recititi mesajul cu protestul in In sud sa vedeti ca asa a fost cum ati scris in mesaj.La Parlament si la Universitate.

    RăspundețiȘtergere
  18. Hai PSD ! http://evz.ro/psd-miting-guvern-strada.html

    RăspundețiȘtergere