sâmbătă, 4 noiembrie 2017

TIMPUL RECE ESTE BINE URZIT, DE CEI CARE AU NUMAI DE CASTIGAT !


                                   4  Noiembrie 2017 ,ora 16,31 !

                                               Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in stanga mea,desi eram cu ochii pe monitor,vad sus in aer scrise circa 4 randuri,dintre care am putut doar citi atat:

            "Urzeli pentru un Timp rece....!"

Iar randurile mai continuau ,dar au disparut prea repede;intr-o fractiune de secunda am citit,iar in cealalta au si disparut. 
Iata Prieteni dragi ,cum vremea rea poate fi provocata, asa cum am mai scris, si-n acest articol din acest link:  


Dumnezeu există - Mărturii.: INTEMPERII PROVOCATE SI TRENURI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../intemperii-provocate-si-trenuri.ht...

Translate this page
Oct 27, 2017 - INTEMPERII PROVOCATE SI TRENURI INCENDIATE ! 27 Octombrie 2017,ora 3,08 zori de zi ! Dragii mei, În aceasta dimineata in zori de zi, ...  

   Dar iata ce am citit ,printre acele circa 4 randuri:

              " Urzeli  pentru un Timp rece !"

Daca vom avea un timp rece, care va iesi din normalitatea anotimpurilor,atunci putem fi siguri ca, acesta nu este unul normal lunilor din calendar,ci este unul urzit cu mult tim inainte; unul provocat.
Image result for ploaie ninsoareImage result for ploaie ninsoareImage result for ploaie ninsoareImage result for ploaie ninsoare.

Noi trebuie fratilor ,ca sa dam dovada de buna intelegere intre noi,sa ne adaptam vremii si vremurilor pe care le traim, si neapărat, nu trebuie ca sa ne pierdem CREDINTA ,NADEJDEA si DRAGOSTEA pentru PREA SFANTA TREIME si pentru MAICUTA DOMNULUI.
Acestea toate ,sunt 3 Virtuti Dumnezeiesti care trebuiesc tinute strans legate intre ele ,si care ,vor da rodul lor la timpul oranduit de DUMNEZEU.
                                    Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. H.A.R.P
    si felicitari pentru emisiunea de azi ,,voi cu voicu" ,am gasit-o pe youtube !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate emisiunile pe care le pierdeti in direct le gasiti pe youtube.

      Ștergere
  2. Administratia Trump confirma implicarea umana in schimbarile climaterice.

    RăspundețiȘtergere
  3. astazi 04 noiembrie 2017 pe b1tv s-a scris- CENTRALA DE LA COSLODUI dIN BULGARIA A FOST OPRITA PT MAI MULT TIMP----D-NA MARIA A SCRIS IN 15 OCT 2017 DESPRE EVENIMENTE DIN BULGARIA--aceasta centrala scriam si eu este un pericol pt Romania-este construita de rusi si am vazut la Cernobal ce-a fost-DUMNEZEU SA FIE CU ROMANII

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă vine al Treilea Război Mondial. Care sunt ŢĂRILE în care vei fi în siguranţă
    Întreaga lume stă pe un buton de pulbere: între schimburile de ameninţări dintre Donald Trump şi Iran, acţiunile din ce în ce mai agresive şi mai puţin raţionale ale Coreei de Nord şi ameninţarea reprezentată de Rusia, există o stare latentă de nelinişte, scrie Realitatea.net.

    Întreaga lume stă pe un buton de pulbere: între schimburile de ameninţări dintre Donald Trump şi Iran, acţiunile din ce în ce mai agresive şi mai puţin raţionale ale Coreei de Nord şi ameninţarea reprezentată de Rusia, există o stare latentă de nelinişte.

    Există persoane care cred că Al Treilea Război Mondial bate la uşă şi al Treilea Război Mondial cu toate că nu se ştie natura acestuia -nuclear, economic sau cibernetic-, nu există nicio îndoială că, în cazul în care va fi declanşat, consecinţele vor fi teribile pentru omenire.

    Care sunt ţările cele mai sigure în cazul izbucnirii unui Război Mondial? Iată un top al celor mai sigure ţări, bazat pe Indicele Global al Păcii 2017.

    Din păcate, România nu se află pe lista acestor ţări considerate cele mai sigure.

    10. Irlanda. Ţara practică neutralitatea militară şi e neutră din punct de vedere internaţional din anii 30. Dacă izbucneşte un război, va rămâne, probabil, neutră.

    9. Elveţia. Faimoasă pentru neutralitatea sa militară, nu a participat la un război pe alt teritoriu din 1815. În plus, munţii reprezintă fortificaţii naturale care o protejează de o invazie străină.

    8. Slovenia. Dacă se iscă un conflict internaţional, ţara se poate bizui doar pe resursele sale. În plus, a fost în mare parte în afara conflictelor militare în primul şi al doilea Război Mondial.

    7. Fiji. Mica insulă din sudul Oceanului Pacific, ţara e izolată geografic şi deci sigură şi s-a ţinut departe de conflicte globale mereu.

    6. Danemarca ar putea fi "târâtă" într-un război datorită statutului său în NATO, dar are un mare atu, Groenlanda, o regiune ne-aliată politic şi izolată.

    5. Austria. Se află pe locul 4 din 163 de ţări în Indexul Global de Pace 2017 şi e considerată sigură din toate punctele de vedere.

    4. Portugalia e considerată "o oază de stabilitate" şi una dintre puţinele ţări europene în care populismul de extremă dreaptă nu şi-a făcut apariţia.

    3. Noua Zeelandă. E o ţară care se susţine din resursele sale şi nici chiar dacă ar fi în situaţia în care ar fi "ruptă" de restul lumii nu ar avea de suferit. În plus, este izolată de zonele potenţiale de conflict.

    2. Canada se află pe locul 8 în topul celor mai pacifiste ţări din lume, dar pe locul doi în topul Indy 100, cu un scor excepţional de mic la posibilitatea de implicare în conflicte interne sau internaţionale.

    1. Islanda este, fără îndoială, cea mai liniştită ţară din lume, aflându-se departe de puterile implicate în conflictele globale -SUA, Rusia, Coreea de Nord şi Iran- şi reprezintă, astfel, cel mai sigur loc în care te-ai putea afla în cazul în care izbucneşte cel de-al Treilea Război Mondial.





    RăspundețiȘtergere
  5. Lumea s-a intors cu fundu-n sus. Acorda atentie la lucruri menita sa distraga atentia.
    Traiti viata ! E asa de scurta !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. deci incalzirea globala este doar un aliniat dintr o agenda ascunsa ! Trebuie sa platim dar si daca va fi rece tot trebuie sa platim nu asta reiese !? Este frumos sa visezi dar daca visul devine cosmar este ingrozitor daca nu te trezesti!

    RăspundețiȘtergere
  7. De cand Consiliul Andromeda a distru toate bazele reptiliene, masoneria foloseste HAARP la foc continu si nu numai.In Madagascar a reaparut ciuma!Mai de graba a fost eliberata de ei.Trb sa luptam contra lor.Cum? aici https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/ce-este-francmasoneria/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai fi parte din sistemul lor, 12:57. Doar asa pot fi blocati. Razboiaele le fac cu noi, agoniseala lor, tot cu noi o fac, caci muncim pentru ei de dimineata pana seara. Le nastem copii, viitorii exploatati ai lor... Ne exploateaza dupa bunul lor plac. Cand nu le mai facem jocul... ii blocam, caci nu mai au uneletele de lucru. Doar asa pot fi opriti. Sa ne trezim si sa nu ne mai supunem acestui sistem creat de ei pentru manipularea si exploatarea noastra. Tare ne mai folosesc ei, iar noi nu realizam ca suntem elementul esential care ii poate opri.

      Ștergere
  8. Chemtrails sau direle mortii Aceste avioame care spreiaza cu atravuri in atmosfera au rolul de a schimba temperatura si de a inbolnavi oamenii Nu cred sa poata fii oprite sint in toate tarile lumii fara exceptie

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, asa este, insa tot ce face omul se poate si desface. Romania nu-i a lor, nu a fost vreodata.
    Forta sa fie cu Romania! Toata Puterea in Cer si pe Pamant!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, din Romania va porni o noua spiritualitate ,un nou Messia https://www.dzr.org.ro/radu-cinamar-in-interiorul-pamantului-al-doilea-tunel/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Mona.în interiorul pământului unde este conştiința care v-a creat...DUMNEZEU PĂMÂNTUL.

      Ștergere
  11. http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1171124&title=ilie-serbanescu-marea-tradare-coloniala-trecerea-tuturor-contributiilor-pe-spinarea-angajatilor-

    RăspundețiȘtergere
  12. Madus esti in eroare totala-daca noi apartinem lui DUMNEZEU PAMANTUL -CERUL CUI APARTINE CU TOATE UNIVERSURILE?-ce stii despre interiorul pamantului ca nici marii saanti n-au descoperit-ca sa nu spun de asocierea geografica pe care-o faci cu diverse imagini--ai imaginatie bogata si o mai si prezinti in mesaje-induci lumea in erorile tale-DUMNEZEU ESTE SPIRIT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti in eroare totala 00.05.bolta cerească(atmosfera terestră) aparține DUMNEZEULUI PĂMÂNT.Universul este unul singur.si numele o spune uni=unu.pune-ți întrebarea cine te-a creat pe tine ca si om nu cine a creat universul.dacă nu şti de unde provi niciodată nu vei sti unde te îndrepți.
      Dar să îți zic de unde provin eu:EU MADUS ,PROVIN DE PE PLANETA PĂMÂNT ŞI SUNT DOAR O ENTITATE ÎNTRUPATĂ.CÂND NU VOI MAI FI DOAR O ENTITATE ÎNTRUPATĂ GHICI CARE VA FI DIRECTIA MEA.DRAGĂ 00.05 CREATIA A APĂRUT DATORITĂ CIOCNIRI A DOUĂ "OBIECTE" EXACT CUM TU AI FOST CREAT PRIN CIOCNIREA UNUI SPERMATOZOID DE UN OVUL PENETRÂNDUL.DRAGĂ 00.05 EU SUNT ACEL "SPERMATOZOID" DIN 7 MILIARDE DE CONŞTIINȚE RĂTĂCITE CARE VA STRĂPUNGE SCOARTA ,APOI MAGMA CA MAI APOI SĂ STAU LÂNGĂ DUMNEZEU PĂMÂNTUL PENTRU A DA NAŞTERE UNEI NOI CREAȚII.SI SĂ ÎȚI ZIC CE VOI CREA:CONTINENTUL NORD AMERICAN VA DISPĂREA SCUFUNDÂNDU-SE IN MAGMA (EXCEPTÂND MUNȚII STÂNCOŞI CARE SUNT O ADEVARATA ARTA:UN CROCODIL MÂNCÂND UN BIVOL).DUPA CARE UN ALT CONTINENT SE VA RIDICA DIN ATLANTIC IN PRELUNGIREA EUROPEI,IAR MUNȚII ACESTUIA VOR DESCRIE O FRAZA:DUMNEZEUL VOSTRU A FOST,ESTE SI VA FI CONŞTIINTA TERREI.DECI PRIN MINE DUMNEZEU PĂMÂNTUL VA EXPERIMENTA SCRISUL NU SCULPTURA .....

      Ștergere