vineri, 24 noiembrie 2017

PARLAMENTUL ROMÂNIEI , CU TOT CU OAMENI RĂPIT ???


                                    .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi ,ma trezeste un glas care spune ceva îngrijorator.
Glasul spunea asa dragii mei:

           "Şi răpi-va Parlamentul cu tot cu voi !
            Şi Lumea intreaga se va fi mirat !"
                 
În aceasta clipă dragilor, vad in faţa ochilor închisi înspre Sud ,vad o încapere mare si foarte luminata în care erau mai multe persoane care petreceau.Oamenii erau prinsi ca intr-o horă,cu totii.
În prim plan ,îmi este aratata o femeie plinuta,cam la 40-45 de ani, cu tenul alb si faţa rotundă,care privea undeva în faţa ei si zâmbea, dar nu ca atunci cand esti fericit ,ci ca atunci cand te temi de ceva sau ai ceva de ascuns;era un zambet fortat.

        Related imageImage result for PARLAMENTUL ROMANIEI IMAGINI.
Dragii mei, eu stiu că în incinta PARLAMENTULUI ROMÂNIEI mai au loc si alte Evenimente private ,înafara celor politice.
Trebuie ca Autoritatile sa fie asa precum au fost si pâna acum, adică ,extrem de vigilente si cu ochii într-o mie de părti.
Am primit prea multe Mesaje Divine în care ne previn despre CLADIREA PARLAMENTULUI.
Iata că acum, ni se spune că: PARLAMENTUL va fi răpit cu tot cu oamenii acelui moment,iar Lumea intreaga va fi uimita de ceea ce se va intampla cu PARLAMENTUL ROMANIEI.
Prieteni dragi, stiu că sunteti unii dintre voi (si va stiti voi care sunteti) care ati dori ca eu sa dispar,sa ma evapor,sa patesc orice lucru rău numai să nu mai scriu pe acest Blog.
Dragilor,asa ceva nu se va întampla niciodata ! 
Eu voi fi aici pe Blog, voi raspunde cu dragoste celor care au nevoie de ajutor si voi scrie aici în fiecare zi si-n fiecare noapte.
Deci, nimeni si nimic lumesc sau din lume,nu mă va putea opri ca sa fac VOIA  TATALUI CERESC !!!
Dar va rog din suflet, nu mai gânditi asa impotriva CUVANTULUI LUI DUMNEZEU. Vă rog din suflet,nu-mi mai scrieti cuvinte jignitoare,cuvinte ca la usa cortului, deoarece, nu în mine aruncati cu astfel de mizerii,ci în GRAIUL DUHULUI SFANT. 
Iar toate aceste răutati ale voastre,mai devreme sau mai târziu, cu durere in suflet va spun că ,se vor întoarce asupra voastra sau mai rău, asupra celor dragi vouă ca lumina ochilor vostri.
Dragii mei,daca nu credeti în ceea ce eu scriu pe Blog din Graiul Duhului Sfant,daca nu doriti sa cercetati cele scrise de mine si graite de MANTUITORUL HRISTOS,mai bine vă va fi vouă ca sa nu mai intrati pe acest Blog,decât să va atrageti păcate care vor fi de neiertat,atat in Viata aceasta,dar mai ales in Viata cea vesnica. Căci ,ceea ce voi faceti, precum si ceea ce-mi scrieti ,se numeste HULĂ împotriva DUHULUI SFÂNT.
Iata:


De ce păcatul împotriva Duhului Sfânt nu se iartă, pe când celelalte ...

https://doxologia.ro/.../de-ce-pacatul-impotriva-duhului-sfant-nu-se...

Translate this page
Ai citit în Evanghelie aceste spuse ale lui Hristos: tot păcatul şi toată hula se va ierta oamenilor, darhula împotriva Duhului Sfânt nu li se va ierta oamenilor nici ...

Să ne rugam Prieteni dragi, sa ne rugam la Bunul 

Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca sa apere 

ROMÂNIA SFANTA,ca sa ne apere pe noi toti Fiii Săi ,

de tot răul si de tot necazul,Amin!

                                    Cu dragoste,Maria.

38 de comentarii:

  1. Doamne ajuta! E de bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Extraterestrii de i-ar rapi,n-ar fii rău!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne dumnezeule si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene ferestene de tot raul amin !

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca scoate cladirea aia masiva din pamant cu locatarii ei este si normal sa atraga atentia intregii planete!
    Sa-i tina asa cam la vreo 2000 de metri de pamant, poate le vine mintea la cap!
    Ce circoteca ar fi!
    Asta as vrea io, nu va fi asa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parintele. Arsenie Boca a mai zis și de Fenomene inexplicabile care vor veni la noi, de vor sta toți mirați

      Ștergere
    2. Clădirea nu dispare , ci doar cine se mai distrează acolo

      Ștergere
  5. Am și eu nevoie de putina rugăciune din partea doamnei Maria pentru viata mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rugaciunile spuse de tine, de mama ta pt tine sunt cele mai ascultate. Mergi in manastiri. Participa la slujbe. Nu ai nevoie de persoane din exterior.

      Ștergere
    2. Ana-Patricia daca esti din Bucuresti si poti sa ajungi la Biserica Manastirea Radu-Voda,acolo sunt si moastele sf.Nectarie MINUNI ADEVARATE pentru sanatate. Daca nu esti din Bucuresti ,voi merge personal la Mitropolie-Catedrala-Patriarhala si am sa scriu un acatist pentru viata ta si aprind o lumanare. Paraschiva

      Ștergere
  6. Felicitări doamnei ptr. rugăciunile pe care le face!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne Dunezeule pune acolo in parlament oameni competenti care iubesc tara si vor binele cetatenilor roamani.Ce se intampla acum,acolo poate ca si D-zeu sa saturat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare ce mana malefica(satanica) ar incerca (dori) pieirea acestei bijuterii: CLADIREA PARLAMNTULUI ROMANIEI.
    Un lucru e cert cum a spus si Parintele Arsenie Boca :PLOAIE DE FOC VA CADEA PESTE CEI CARE VOR PARTICIPA PRIN ACTE TERORISTE,RAZBOI,-ASUPRA ROMANIEI. nu este un blestem ,E O PROMISIUNE CARE A FACUT-O PARINTELE IN FATA LUI DUMNEZEU SI A POPORULUI ROMAN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:31nu este o promisiune, este o premonitie pe care eu in locul tau nu m as mai baza !

      Ștergere
    2. Cred ca e de la sine inteles ca oamenii nu-si doresc disparitia...cladirii Parlamentului,ci a oamenilor nedrepti si lacomi dintre cei care il populeaza...

      Ștergere
  9. O, Marie, am ras cu lacrimi cand am citit postarea ta, ca parlamentul cu tot cu oameni va fi rapit, unde da Bunul DUMNEZEU sa se intample asa o minune ???????? Cred ca DUMNEZEU il va arunca drept in Gheena Iadului, pt. ca asa merita.

    RăspundețiȘtergere
  10. SA-L LASAM PE DUMNEZEU SA DECIDA SOARTA OMENIRII-daca dorim razbunare va veni daca vrem binele sa ne rugam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i vorba de razbunare,dar oamenii nu mai suporta necinstea si batjocura de atata amar de ani...Politicienii actuali(TOTI !) ar trebui sa ia in serios semnalele pe care le primesc de la populatie,ca oamenii nu mai rezista.Dumnezeu e acelasi pentru toti,ar trebui sa faca ceva concret pentru imbunatatirea vietii romanilor.Se spune ca Dumnezeu,cand vrea sa piarda pe cineva,ii ia mintile...Pe unii,ajunsi sus in ierarhia sociala,puterea ii imbata,se cred mici dumnezei,isi pierd intelepciunea(daca au asa ceva),iar asta ii poate pierde...Putin pragmatism,luciditate si iubire de semen n-ar strica...Si mai putina lacomie si egoism,daca se poate...

      Ștergere
  11. Parlamentul,asa cum e el,e tot ce avem,ca institutie democratica.Oamenii sunt cum ni-i alegem.Asa ca mai ganditi-va un pic,sau vreti dictatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era mai bine cu ceausescu, era ordine so disciplina ! Acum ziua in amiaza mare nu esti in siguranta daca ao iesit din casa...

      Ștergere
  12. Rapit???Doamne dar cum si de catre cine?Ciudat mesaj.De iar rapi pe aceia care vor raul tarii sa-i ia extraterestrii sau pe toti care au furat Tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Atat de mult ne iubeste Dzeu ca rapeste parlamentul? Dar pe noi cui ne lasa? Este cam greu de inteles.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ei, asta da veste ! Doar extraterestrii ne pot scapa de raia de acolo , sa aduca 2 nave mari si sa dezafecteze locul . Sa-i care pe ,,alesii'' penali in beciurile de pe alte planete, fara pensii speciale. Sa le faca extraterestrilor legea salarizarii pamantenilor si sa vedem cum reactioneaza aia la aberatiile lui Dragnea si Olguta .

    RăspundețiȘtergere
  15. Sau o luare de ostatici la un eveniment, poate de revelion...

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa fie si la noi ca n Islanda si sa ne vedem de tara noastra,sa i izgonim pe titi stainii sa avem conducatori care iubesc acest Sfint Pamint,DACIA

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne!Cața ura,totusi ar fi buna măcar putina decenta,pana la urma sunt tot oameni,care au familii,si deasemeni angajați ai acelei instituții care nu au nici o legătură cu ce se întâmplă acolo,la asta v-ati gandit?

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria la asa mesaj nu ai cum da nu te ingrijorezi,Doamne fereste nu este bine deloc dezordinea, haosul nu duce la nic bun cei care nu inteleg ca poporul roman crestin este vizat msi ales pentru credinta lui Necuratul este ca un balaur da acapere cat mai multi la el. Ne putem pune intrenarea asa: De ce nu vrea nimeni binele Romaniei nicaieri in lume nu este asa ura ca pe tara noastra. De ce nu putem progresa? Cum se incearca s'a se ridice un pic mai bine mai sus gata i se da la cap. Aici este contributia multa a strainilor mai bine zis a celor puternici care nu se gandesc ca si ei vor muri si vor da socoteala pentru faptele lor. Se loveste la capetele celor care vor sa faca ceva pentru acest popor s-a traiasca un pic mai bine. Oare nu se vede clar ca adta este intentia? Doamna Maria tare rau i-ml pare ca sunt si semeni ai nostri care va jignesc ma doare sufletul. Ma rog la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a va dea putere rabdare si sa va binecuvinteze si pe noi pe toti. Cu mult respect si mult drag doamna Maria si nu uitati ca in afara de Bunul Dumnezeu suntem multi care va iubim. Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  19. Ion Masinca25 noiembrie 2017, 17:53
    Scumpa mea,stiu prin ce greutati ai trecut prin pierderea sotului.
    Iti multumesc din suflet pentru aprecieri, si lasa-i pe cei care jignesc si nu au altceva bun de facut, deoarece, prin ceea ce scot pe gură,spun totul despre persoana lor ,despre caracterul lor,despre CREDINTA lor ,si nu in ultimul rând,despre cât de mult au sau nu au cei 7 ani de acasa.Te imbratisez cu drag ! Maria Ghiorghiu .

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu as corela cu Marea Revolutie.probabil cei din interior vor fi retinuti de revolutionari in cursul evenimentelor

    RăspundețiȘtergere
  21. pai... pe 1 decembrie, inteleg ca e mare bal mare... si inteleg ca pe acolo se intampla... oricum, toata lumea trebuie sa fie atenta de acum... dupa parerea mea, si nu am premonitii, o sa inceapa un an greu si cam insangerat!

    RăspundețiȘtergere
  22. cladirea parlamentului este asociata cu GRANDOMANIA raposatului poporul n-are nimic de castigat din legile care le servesc doar celor ce le promulga-sper sa le arate DUMNEZEU CALEA DREPTATII ca altfel multe rele se vor intampla

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu cred ca actualii parlamentari vor trece clădirea parlamentului în custodia unei firme ,apoi si -o vor cumpara si astfel clădirea va fi "răpită " , din condei . Stiu ei cum ,da unor si gata .

    RăspundețiȘtergere
  24. Oare daca toti parlamentarii ar fi rapiti intr-o zi si dusi in alta tara, s-ar mai osteni cineva sa-i recupereze? Poate ca atunci ar intelege si ei cat rau fac acestei tari. Niciunul nu se afla in parlament pentru Romania ci pentru el insusi, pentru beneficii si legi date in scop personal, nu mai vorbesc de imunitatea pe care-o vaneaza ca sa-si poata face meandrele, afaceri banoase cu statul. Eu ma tot intreb, la ce le trebuie atata avere ca timpul vietii e scurt!

    RăspundețiȘtergere
  25. Probabil ca sant rapiti si noi nu vedem ca in carcasele lor se afla alte entitati .Din cauza asta se vb de extraterestrii dar nu i vedem cu ochii fizici.

    RăspundețiȘtergere