miercuri, 8 noiembrie 2017

LA MULTI ANI TUTUROR SARBĂTORITILOR !

               
                                       8  Noiembrie 2017 !
                         
Image result for sfantul mihail si gavriil icoane

LA MULTI ANI frumosi si binecuvantati ,de Bunul Dumnezeul nostru si de Maicuta Domnului !
MAI MARII VOIEVOZI SI ÎNGERII CETELOR CERESTI sa va ocroteasca cu dragostea Lor si cu Rugaciunile LOR,catre PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII
Va imbratisez dragii mei, si pe cei sarbatoriti astazi dar si pe voi toti Prietenii mei, cu multa dragoste sufleteasca si cu multa pretuire !

Cu mult drag,
Maria Ghiorghiu !

14 comentarii:

  1. Mulțumim, doamna Maria, mă simt mai sarbatorita astăzi de ziua numelui, decât de ziua mea de naștere. Este adierea Sf. Mihail, arhanghelul Luminii.
    La multi ani tuturor sarbatoritilor
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta o fi acea explozie in lant pe care ne-ati anuntat-o ?

    6 masini in flacari, accident in Bucuresti , sectorul 2 , zona Baicului

    Martor: “O bubuitură şi la următoarea secundă au ieşit flăcări.”

    http://stirileprotv.ro/stiri/socant/mac-ina-arsa-de-flacari-dupa-un-accident-grav-o-femeie-a-murit-alta-a-ajuns-la-spital.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Accident grav în București: cinci mașini în flăcări, după un impact violent. O tânără a murit, alte 5 persoane au fost rănite

    http://observator.tv/eveniment/accident-foarte-grav-in-bucuresti-in-care-au-fost-implicate-mai-multe-masini-sa-auzit-o-explozie-o-tanara-a-murit-alte-4-persoane-duse-la-spital-230885.html

    RăspundețiȘtergere
  4. ***La Multi Ani!***
    -şi aprecieri majorității de pe acest blog care sunteți niște drăguți Însă pt. Cei care nu au citit Sf. Scriptură ar periculos să ajungă în rătăcirea celor care şi ei la rândul lor sunt rătăciți.
    -se observă la unii o lipsă de credința în Cuvântul Lui Dumnezeu si este evident că fără cunoaşterea Sf. Scripturi este dificil pt. Unii care incă se îndoiesc să ÎL iubească pe Dumnezeu cu Adevărat.
    - Calea de început spre Adevărul Lui Dumnezeu este rugăciunea din inimă apoi ți se va deschide dorința de AL căuta şi descoperi pe Dumnezeu.

    1. E foarte simplu sa îți dai seama dacă evangheliile sunt adevărate sau nu, atâta vreme cât se împlinesc întocmai deși sunt scrise de aproape 2000 de ani

    2. Prin absurd după o falsă logică (a unora care cârcotesc mereu pe blog) ,,chiar dacă nu''ar fi întocmai evanghelia Adevărată credeți ca Dumnezeu ne va judeca după evanghelia din Biblie sau după altele noi scrise de falșii profeți contemporani.
    -DE CE? Însuși Isus Hristos spune CLAR și anume că abia după ce EVANGHELIA va fi răspândită în toată lumea -Deabea după aceea va veni sfârşitul(răului) şi a doua venire a Lui Iisus Hristos???
    Deci îsuşi Dumnezeu este Apărătorul şi Garantul Integrității Evangheliilor!

    3. De aceea Dumnezeu a lăsat puterea omului de a discerne și a descoperi Adevărul dar cei slabi la minte si cu sufletul NEiubitor de Cuvântul Lui Dumnezeu vor fi extrem de uşor amăgiți şi rătăciți de oricine.

    4. In concluzie; -Chiar dacă omul nu este sigur pe ceva anume NU are scuze pentru a păcătui sau întrucât prin rugăciunea sinceră către Dumnezeu Cel Atotputernic îl va îndruma pe om pe calea cea bună spre Adevăr.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scriati in 30 septembrie urmatoarele :

    sâmbătă, 30 septembrie 2017
    REGELE MIHAI ! REGELE MIHAI ! REGELE MIHAI ! CE SE VA INTAMPLA OARE ???

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/09/regele-mihai-regele-mihai-regele-mihai.html

    Regele Mihai se spune ca e mort de mult si tinut in Elvetia la frigider. Au avut nevoie de timp sa pregateasca succesoarea la tron .
    De aia au sarit ca arsi cand Nicolae a dorit sa-l vada . Pai pe cine sa vada.... daca el nu mai e?
    Tot o scuza au gasit si cand a murit Regina Ana si el a lipsit de la inmormantare . E o mare batalie intre cei fideli Regelui si cloaca Duda-Margareta .
    Alt blat ciudat e cel cu Tariceanu-Dragnea vis-a-vis de Casa Regala.

    https://www.antena3.ro/actualitate/casa-regala-va-avea-un-nou-statut-in-romania-441472.html

    RăspundețiȘtergere

  6. EXCLUSIV/Dezvăluiri din culisele scandalului de la Casa Regală: Bani, SRI, generali SIE, actualul Patriarh, intrigi, scandaluri şi negocieri secrete/ Principesa Margareta a înregistrat mesajul video prin care anunţă moartea tatălui său

    http://www.flux24.ro/exclusivdezvaluiri-din-culisele-scandalului-de-la-casa-regala-bani-sri-generali-sie-actualul-patriarh-intrigi-scandaluri-si-negocieri-secrete-principesa-margareta-a-inregistrat-mesajul-video/

    RăspundețiȘtergere

  7. Duda, actoraş bunicel în rolul de consort în Casa Regală

    http://www.stareapresei.ro/biografia-neromantata-a-lui-radu-duda-actor-si-printip/

    http://evz.ro/radu-duda-un-cotcar-la-casa-regala.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Margareta a înregistrat deja mesajul de la moartea Regelui

    Atunci când vrei să distrugi o instituţie cum este Casa Regală, o umpli de guzgani umani. Margareta şi soţul ei, Duda, sunt azi aceşti guzgani umani dizgraţioşi.

    Radu Călin Cristea, această goarnă dudistă a monarhismului postcomunistoid, a declarat că e normal să se înregistreze mesajul sinistru recitat de Magareta în studiourile Televiziunii Române şi că până acum, din anul 2008, o dată la şase luni dânsa a înregistrat deja un toptan de mesaje de acelaşi tip, pentru ca mesajul mai vechi să nu rămână obsolete. Ce ruşine…

    Azi se împlinesc 68 de ani de când Majestatea Sa Regele Mihai I a fost obligat de bruta lui Stalin, Andrei Ianuarevici Vîşinski, să abdice.
    Au urmat foarte mulţi ani în care Regele a continuat să fie un simbol al luptei contra totalitarismului, al aspiraţiei noastre pentru o Românie normală.

    Dar comuniştii şi urmaşii lor nu s-au lăsat şi au continuat să-şi discrediteze unul dintre cei mai mari adversari din România: Casa Regală. Prin toate metodele.

    Cea mai perversă metodă a fost să infiltreze treptat agenţi ai sistemului securistoid în Casa Regală, care să o confişte. Punctul slab – Margareta şi apetenţa ei pentru bani şi putere.

    Flux24 arată că lucrurile au început să se deterioreze încă din anii 90, când Coposu nu a fost de acord cu planul pus la cale de Principesa Margareta, de a se apropia de FSN, pentru a primi onoruri, bani, proprietăţi.

    A urmat căsătoria dintre Margareta şi un actoraş de mâna a doua, Radu Duda, omul sistemului.
    Un individ care, când îl juca pe Cuza la Teatrul Naţional din Iaşi, tremurau pereţii instituţiei de oroare, atât de prost dădea replica.

    La ora actuală, Casa Regală este complet confiscată de securiştii ăştia, iar urmaşul legitim al regalităţii, prinţul Nicolae-Mihai, este exclus de la succesiune.
    Margareta şi Duda l-au trimis la plimbare pe om, era periculos, nu înclina coloana.

    Datele ororii mai jos:

    1. Regele nu mai ia nici o hotărâre. Toate actele și mesajele sale sunt realizate de alții. Actul de excludere din Casa Regală a Principelui Nicolae nu ar fi semnat de Rege.

    2. Practic, azi Radu Duda este cel care conduce Casa Regală. Adică de fapt serviciile care au infiltrat-o.

    3. Principesa Margareta ar fi înregistrat deja în Televiziunea Română mesajul video ce urmează să fie prezentat la moartea Regelui Mihai, chiar dacă în prezent nu există informaţii despre apropierea unui asemenea moment, fie şi dacă acesta este vizibil slăbit. Ceea ce se ştie e că Sirul stă în Elveţia cu soţia Sa, Regina Ana, într-adevăr grav bolnavă.

    30 dec. 2015

    De ani de zile se tot trag sforile , se tot pregateste terenul . Acum a sosit momentul si probabil inmormantarea va fi cat mai aproape de 1 decembrie. Totul planificat in detaliu.

    RăspundețiȘtergere
  9. 2.
    NEGOCIERILE DIN ELVEȚIA ÎNTRE DUDA ȘI OAMENII LUI ILIESCU

    2001: Are loc celebra reconciliere între Regele Mihai și Ion Iliescu. Negocieri discrete au avut loc în mai multe rânduri la Versoix, canalul de comunicare fiind Radu Duda. Mai mulți reprezentanți ai lui Iliescu au fost trimiți la negocieri în Elveția: Ioan Talpeș, la aceea vreme șeful Departamentului de Securitate al Administrației Prezidențiale, fost șef al SIE. Mitropolitul Moldovei de la aceea dată, actualul Patriarh Daniel, dar și Victor Opaschi, consilier prezidențial al lui Ion Iliescu. I se promite Regelui o resedință la București, Palatul Elisabeta, Castelul Săvărșin din județul Arad și restituirea altor proprietăți.

    Regele şi Guvernul Năstase ajung la un acord pentru Castelul Peleş şi împrejurimi. Familia Regală urma să primească 30 de milioane de euro în schimbul renunţării la orice pretenţie pentru domeniul de la Sinaia, dar proiectul de lege a căzut în Parlament, dar restituirile s-au făcut în cele din urmă.

    Conform înțelegerii, Regele a trebuit să-și schimbe tonul față de regimul Iliescu-Năstase. „S-au schimbat multe lucruri în România, dar încă sunt o grămadă de oameni care au rămas cu aceleaşi mentalităţi, deşi partea superioară a administraţiei, chiar domnul Iliescu şi primul ministru Adrian Năstase, observ că au schimbat lucrurile mai mult decât alţii“, declara Regele în 2001, într-un interviu acordat Silviei Constantinescu pentru revista Curierul Românesc din Suedia.

    19 mai 2001: Regele Mihai și Regina Ana sunt primiți la Palatul Cotroceni de Ion Iliescu și Adrian Năstase.

    7 iunie 2001 – Regele Mihai îl invită pe Ion Iliescu la cină, la Palatul Elisabeta.

    8 noiembrie 2001 – Iliescu şi Regele Mihai petrec împreună de Sfinţii Mihail şi Gavriil, la Cotroceni, cu muzică clasică. Au dezbătut despre 23 august. Iliescu i-a vorbit cu „Sire“. Regele i-a răspuns cu „Excelenţa voastră“.

    2002: Regele Mihai începe un nou turneu pentru susţinerea intrării României în NATO. Îl însoţesc în calitate de jurnalist. Din partea MAE este trimis Mihnea Constantinescu ajuns între timp om cheie în Casa Regală.



    COLONELUL DUDA

    2002: Incepe ascensiunea militara a printului Radu, actor de profesie. În 2002, premierul de atunci, Adrian Nastase, l-a numit reprezentant special al Guvernului Romaniei pentru Integrare, Cooperare si Dezvoltare Durabila. In acelasi an, printul a absolvit Colegiul National de Aparare si a fost avansat de la gradul de locotenent-major in rezerva la cel de capitan in rezerva. Printul Radu Duda de Hohenzollern-Veringen a fost avansat in patru ani de patru ori, de la gradul de locotenent-major in rezerva la cel de colonel activ. Potrivit Legii privind statutul militarilor, ofiterii activi pot fi avansati la termen, adica dupa expirarea stagiului de cinci ani, inainte de termen, pentru merite deosebite, dar numai dupa ce a expirat macar jumatate din perioada de stagiu, si la exceptional. In schimb, ofiterii in rezerva pot fi inaintati in grad doar la termen si la exceptional.

    DISPAR TOŢI OAMENII REGELUI

    2003: Începe epurarea masivă a apropiaţilor Regelui. Direct, discret, dispar rând pe rând toţi oamenii Regelui Mihai din ultimul deceniu.

    RăspundețiȘtergere
  10. 3.
    REGELE, AGENT ELECTORAL PENTRU ADRIAN NĂSTASE

    15 Decembrie 2003: Regele Mihai a urcat pe scena unei gale mondene pentru a-i înmâna lui Adrian Năstase premiul „Omul anului“, acordat de revista VIP. „Am fost extrem de surprins că a acceptat acest lucru şi mi-a făcut o imensă plăcere. Cred că era un mod de a spune public că relaţiile între monarhie şi republică se normalizaseră“, spunea Adrian Năstase.

    DJUVARA: ILIESCU L-A CUMPĂRAT PE REGE PRIN DUDA

    Într-un interviu acordat ziarului „Adevărul“ în 2012, Neagu Djuvara povestea: „Pe la începutul anilor 2000, m-am aflat în audienţă la Rege. Am avut curajul, pentru că eu sunt îndrăzneţ în chestiile astea, şi i-am spus: «Majestate, daţi-mi voie să vă spun că n-ar trebui să fiţi mereu văzut în prezenţa lui Ion Iliescu, pe care eu îl consider vinovat de crime şi care va trebui, o dată şi o dată, să fie judecat şi nu se cuvine ca…». Regele mi-a tăiat cuvântul: «Da, dar uite că domnul Emil Constantinescu mi-a făgăduit o grămadă de lucruri şi nu s-a ţinut de cuvânt, pe când Ion Iliescu îmi restituie». Carevasăzică, Ion Iliescu a avut dibăcia, prin intermediul lui Duda, să-l «cumpere» pe Rege. I-a restituit Săvârşinul, pe urmă a pregătit restituirea Palatului Peleş. Asta e părerea mea, Regele Mihai ar fi trebuit să rămână sărac şi curat. Ion Iliescu i-a restituit lucruri care, într-adevăr, sunt ale lui, dar trebuia să le accepte mai târziu, şi nu de la acest om“.

    DUDA, ATACUL FINAL

    2005: Tensiunile din interiorul Casei se acutizează. Radu Duda vrea să controleze Secretariatul Regelui, care în continuare funcționa la Versoix. În scurt timp, acesta se va muta la Aubonne. Constanţa Iorga era şi atunci şi acum secretara Regelui.

    Răceala dintre Constanța Iorga, secretara regală și Principele Radu devenea evidentă.

    UN SECURIST ÎN CASA REGALĂ

    2006: Nicoleta Franck, cea care a stat peste 50 de ani lângă Regele Mihai, a scris în revista Căminul Românesc, care apărea la Geneva, articolul „Un securist in Casa Regala”.

    Este foarte clar ca a fost trimis de Securitatea comunista sa compromita Casa Regala. Un securist a intrat in Casa Regala. De ce? Pentru ca acesti comunisti au stiut intotdeauna sa se infiltreze, ca sa descopere si sa speculeze slabiciunile oamenilor, ca sa ii poata controla, scria Franck despre Radu Duda, pe care il califica ca „Tovarasul Principe”.

    „Este foarte bine cunoscut faptul ca Iliescu a fost un bun prieten al raposatului doctor Duda (…) Prietenia cu Ion Iliescu a fost atat de consolidata in anii in care acesta din urma a fost secretarul comitetului de partid si presedintele Comitetului Executiv al Consiliului Popular al judetului Iasi, in anii 1979-1980, incat medicul devenise adjunctul sau si il inlocuia”. (…) In ultima vreme, principesa Margareta apare la televiziune din ce in ce mai rar, in schimb, sotul sau, din ce in ce mai des”, spunea omul care a stat lângă Rege timp de peste 50 de ani.

    Despre misiunea principelui ca reprezentant special al guvernului, Franck afirma:„S-a putut afla ca, avand mari responsabilitati, si-a organizat un birou cu patru secretari si nu mai vorbeste adesea numai in numele sau si al sotiei sale, ci chiar al Familiei Regale!”.

    DUDA PUNE MÂNA PE SECRETARIATUL REGELUI

    2007: Radu reusește să o convingă pe secretara Regelui, Constanța Iorga, să cedeze și să îi predea controlul în schimbul rămânerii la Secretariat. Din acel moment nici o audiență la Rege nu a mai putut fi solicitată prin Secretariatul său, ci doar prin cabinetul Principelui Radu. Constanța Iorga a lucrat înainte de 1989 în intreprinderile de comerț exterior despre care presa a scris că erau controlate de CIE, spionajul extern, denumit după 1990 SIE.

    RăspundețiȘtergere
  11. 4.
    SIMINA MEZINCESCU, DUDA ȘI SECURITATEA

    2008: Ultimul om din Garda veche a Regelui Mihai I este scos din scenă fără nici o explicație publică. Este vorba de Simina Mezincescu, șefa protocolului regal. Scena șoptită pe culoarele Palatului a sunat cam așa: Principele Radu a chemat-o și i-ar fi comunicat că Regele ar fi primit dosarul său de informator la Securitate și că ar fi șantajat cu publicarea acestuia dacă Simina Mezincescu nu dispare din scenă. Lucru care s-a întâmplat. Directorul Casei, Ion Tucă, şcolit la SRI,omul lui Radu, preia controlul total şi administrativ.

    2008: Nicolae, nepotul Regelui, vine la Bucureşti. Este retrimis în Anglia după câteva zile.

    2009: Principele Radu candidează la Președinție în ciuda opoziției Regelui.

    Din 2010, Regele are din ce în ce mai puține prezențe publice. Foarte puțini au mai putut să îl vadă de atunci și doar în prezența Principesei Margareta care sabota orice discuție. De 2 ani de zile, nici vechii săi consilieri nu au mai fost primiți la Aubonne deoarece totul este controlat de Radu Duda.

    August 2015: Principele Nicolae este exclus din Familia Regală. Cu an înainte fusese eliminat şi vărul său primar, Mihai. Ambii nepoţi ai Regelui sunt în afara succesiunii. Radu Duda rămâne singur la butoane. Jocul s-a sfârşit!



    Septembrie 2015: Principesa Margareta a înregistrat în TVR mesajul video care va fi difuzat la moartea Regelui. Tatăl său e în viaţă…


    Dintr-un simplu actor, Radu Duda a ajuns cel mai influent membru al Casei Regale. Acţiunile lui i-au lăsat pe Regele Mihai şi pe Principesa Margareta în plan secund, au făcut Monarhia mai vizibilă, dar au adus şi mari deservicii de imagine.
    „Adevărul“ încheie seria de articole despre activitatea Casei Regale din ultimii 25 de ani cu un portret al Principelui Radu (54 de ani), cel mai activ şi mai influent membru al Casei Regale după retragerea din prim-plan a Regelui Mihai, odată cu înaintarea în vârstă.
    În ultimii 15 ani, Principele Radu a contribuit decisiv la transformarea Casei Regale într-o instituţie mai energică şi mai prezentă în societate, dar a atras şi multe controverse care au ştirbit din imaginea monarhiei. În privinţa sa, părerile sunt împărţite chiar şi printre cei mai înflăcăraţi susţinători ai Casei Regale.
    „Am asistat personal la un dejun foarte restrâns şi pot să vă spun că Majestatea Sa Regele are faţă de el afecţiunea unui părinte.
    Eu nu i-am găsit în toţi ani ăştia niciun cusur Principelui Radu.

    Vorbeşte foarte frumos şi e foarte devotat Majestăţii Sale Regelui”, ne-a declarat istoricul Zoe Petre.

    Neagu Djuvara, în schimb, crede că Radu Duda aduce deservicii Casei Regale: „Cel care împiedică revenirea monarhiei este Radu Duda.
    E o piedică practică fiindcă dânsul a preluat oarecum toată puterea din sânul familiei regale. El răspunde la tot.

    Nu poţi să-l atingi pe Rege decât trecând prin dânsul, nu poţi s-o vezi pe Margareta singură, trebuie să fie cu el.
    El este zidul care ne împiedică să avem contact cu Regele sau cu Margareta”.

    RăspundețiȘtergere
  12. Primul clip tradus, apasati pe "CC" si apare in engleza...urmeaza si altele

    https://www.youtube.com/watch?v=iWTa5vDXAhI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DENVER te admir.faci o treaba foarte buna.Continua asa si Dumnezeu te va răsplăti pentru ajutorul dat dnei Maria.Esti o persoana admirabilă.ti'am urmarit toate videourile pana acum.

      Ștergere
    2. Multumesc din toata inima EDUARD ! DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa te binecuvinteze cu MILA si cu DARUL SĂU !
      Ma rog pentru tine si cei dragi ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere