sâmbătă, 4 noiembrie 2017

SI ASA VA FI ! PREMIERUL VA FI SCHIMBAT??? GREVĂ GENERALĂ ???

                                                 Dragii mei,

Scriam înca din luna Iunie 2017,un articol cu titlul din linkul de mai jos:

Dumnezeu există - Mărturii.: PREMIERUL VA FI SCHIMBAT ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../premierul-va-fi-schimbat-greva-g...
Translate this page
Jun 12, 2017 - PREMIERUL VA FI SCHIMBAT??? GREVĂ GENERALĂ ??? 12 Iunie 2017,ora 6,43 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata, m-a trezit un ...

Si din nefericire,iata ce se întâmpla astazi în România:

CNSLR Frăţia începe strângerea de semnături pentru greva generală ...

www.romania-actualitati.ro/cnslr-fratia-incepe-strangerea-de-semna...
Translate this page
Radio România împlineşte miercuri 89 de ani · Campanie de ajutorare a ... Greva generală ar urma să fie declanşată în sectoarele sănătate, învăţământ, ... Etichete CNSLR-Frăţiagrevă generalăstrângerea de semnăturicontribuţiile sociale ...

Grevă generală în România. Demersul a fost anunțat de CNSLR Frăția

www.digi24.ro/.../greva-generala-in-romania-demersul-a-fost-anun...
Translate this page
2 days ago - Greva generală va fi declanşată în sectoarele sănătate, învăţământ, administraţie publică şi asistenţă socială, energie, petrol şi gaze, chimie, ...

Se anunță GREVĂ GENERALĂ: România riscă să fie BLOCATĂ ...

www.stiripesurse.ro/se-anun-a-greva-generala-romania-risca-sa-fie-...
Translate this page
Sep 5, 2017 - CNSLR - Frăția amenință cu declanșarea unor acțiuni de protest, inclusiv greva generală, dacă până la 1 noiembrie 2017 autoritățile nu ...


Sa nu va indoiti niciodata fratilor, de toate cate veti citi pe acest Blog al Lui Dumnzeu,căci toate se vor implini asa precum mi s-a grait cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Iata si articolul meu, mai pe larg:

                         12 Iunie 2017,ora 6,43 dimineata !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva despre PREMIER, dar si despre o posibila viitoare GREVA  GENERALĂ.

Iata ce spunea glasul:

                     "Nu ne intereseaza cine va fi Prim -Ministru! Lasă acest aspect!
                 Ci trebuie sa iesim in stradă !
        Trebuie sa ne pregatim de GREVA  GENERALA !"
Dragii mei, după cum vedem cu totii,este mare agitatie in Guvernul actual. 
Ce va fi ,eu nu stiu la modul cel mai concret.
Profesorii fac Greva; este adevarat ca inca nu e generala. 
După cum reiese de MESAJ, se pare că pâna la urmă se va ajunge la GREVA GENERALA.
Sa nadajduim totusi, că Profesorii nu vor incurca elevii care dau BACUL si sa nu poata merge la Facultatile dorite.
                                        Cu dragoste,Maria.

72 de comentarii:

  1. cu toate grevele generale NU S-AU SCHIMBAT MULTE hienele pandesc sa ia ciolanul asteptand momentul portivit-NU SUNTEM UNITI, NU SUNTEM PATRIOTI CA PE VREMEA STRAMOSILOR-stam si privim pasivi la toate jafurile!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci nu privi pasiv si implicate la greva. Crezi ca cei din afara care ne conduc se sperie de greve/ demonstratii? hai sa fim seriosi.

      Ștergere
    2. 02:12, nu rezolva nimic "greva", ai vazut si in Spania. Cand se doreste ceva, care nu corespunde unei "anumite strategii" (din exterior, cu "adeptii" ai strategiei din "interior"), nicio sansa de reusita. Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti Oamenii !

      Ștergere
    3. Vezi-ti de treaba Ok, cu instigarile tale la greva.

      Ștergere
    4. Anonim 14:53 OK nu instiga la nimic din contra a zis ca greva nu impresioneaza papusarii care se joaca cu tara. Era greu de inteles????

      Ștergere
    5. 18:43, Mihaela ... ce este cu aceasta afirmatie apartinand lui OK: "Atunci nu privi pasiv si implicate la greva." ???
      Romania nu are nevoie de instabilitate fix acum.
      Sa nu uitam ca manifestarile organizate in strada apartin mai ales miscarii sorosiste, despre care se cunoaste prea bine cu ce se ocupa si ce urmareste.

      Ștergere
    6. Exista si reptilieni, aia sunt mai rai ca sorosistii :)
      Serios acum. De instabilitate fugim din '89 si tot nu ne-am invatat lectia... Ceva de genul "noi nu ne vindem tara, o dam de pomana" Va amintiti ?? Sunt satul de genul asta de lozinci lipsite de logica. Cum poti asa crezi ca Soros e mai presus de Dumnezeu si de vointa poporului, mai presus de logica si bun simt? Suntem condusi de oameni care nu ar fi trebuit sa se gandeasca macar la un post ce include apropierea la mai putin de 20 km de Parlament, Guvern si Presedintie, chiar de ar fi fost nevoie de vidanjori si ei erau singurii de meserie.

      Ștergere
    7. Poporului i-a ajuns cutitul la os de aceea iese in strada.Cei din guvern se gandesc numai la interesele lor nu a populatiei,vor sa ramana cu averile care le-au furat de la statul Roman.Nu cred ca il intereseaza pe Soros ca majoritatea romanilor traiesc in saracie si ii impinge la manifestatii.Am protestat si protestez in continuare impotriva coruptiei,impotriva unor legi facute de Toader,impotriva pragului e.t.c..Nu vedeti Voiculescu a furat 90 de milioane de dolari si a fost eliberat dupa doi ani,Popovici a inselat statul cu mii de metri patrati in Baneasa cumparand cu un euro metru patrat.In cazul lui Popovici este implicat si Basescu care a primit in schimb trei case si Tariceanu unde detine una sau doua fabrici de masini,Dragnea cu imperiul lui cu actiunile de la TelDrum ,averea di Brazilia,hotelul din Turnu Magurele si multi alti parlamentari care au furat si acuma arunca cu noroi in DNA ca ii ia la purificat.

      Ștergere
    8. Unknown4 noiembrie 2017, 21:29, in lumea intreaga sorosistii sunt folositi in miscari de strada. Ultima data cand a iesit D. Trump presedinte, in miscari anti Trump. Sa fim seriosi, Unknown 4 noiembrie 2017, 21:29, tu pe ce lume traiesti?

      Ștergere
    9. 22:22, nu mai copilari. Reiese ca habar nu ai despre multe.

      Ștergere
    10. Unknown4 noiembrie 2017, 21:29, bravo, asa e!

      Ștergere
    11. Anonim 22:26, te auzi ce spui? „În lumea intreaga sorosistii sunt folositi in miscari de strada”, chiar asa? Soros asta e vreun extraterestru de are atata putere? Mai foloseste-ti si tu creierul ca de aia il ai! Si nu te mai uita la antena 3! De la soros si sistem au ajuns la statul paralel, o alta gogorita buna pentru minti credule!

      Ștergere
    12. 22.54 iar le iei apararea coruptilor lui Dragnea ?! Mai usor cu dezinformarea de partid...

      Ștergere
    13. Anonim 19:48, dar ii cam iei dumneata apararea la batranul asta. Esti unul de-a lui? Recunoaste. Asculta, nu e de joaca, nu este nici o gogorita. Trezeste-te, omule!

      Ștergere
    14. 21:57, nu ia nimeni apararea lui Dragnea, de unde pana unde??? Mai degraba reiese din randurile scrise chiar de tine ca ii iei tu apararea lui Soros. De ce? Saracul Soros, are nevoie sa fie aparat. Toate tarile se scapa de ong-urile lui. Punte-ti intrebarea de ce, nu mai tot apara ce nu merita.

      Ștergere
  2. Eu treaba asta,cu statul cu mîinile in sin,deja priveam în anii 2003-2006,cind începeau marile schimbări,ne pregăteam de Uniunea Europeană!Asa,e ,numai privim,si iată ca încet -încet ne trece viata,si e tot mai greu,al naibii de greu,ca intre timp,si imbatrinim,si nu mai avem aceeasi putere,ca cindva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai premierul trebuie schimbat??? D-na Maria ,toata mafia trebuie schimbata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cate ori i-am schimbat si NU am rezolvat nimic! Sincer, pentru noi ca natie doar o Revolutie care sa mature tot. mai poate schimba ceva, desi!...Slabe sperante! Totul este cu voie de la Dumnezeu si daca asa este permis, nu avem decat a ne duce crucea inainte.

      Ștergere
    2. Revolutie va fi daca se va dori din exterior!Romania este doar o marioneta a puterilor externe si a intereselor altora.

      Ștergere
    3. Daca il schimba sper sa renunte si la programul asta de guvernare,care e foarte dubios cu mutarea contribuțiilor de la angajator la angajat.DS

      Ștergere
    4. DS, trebuia sa le treaca in urmatoarea forma:

      CAS angajator (15.80%) trece la angajati in sensul ca angajatorul plateste in numele angajatilor ceva. Ce anume? Ceea ce plateste el, angajatorul, ca si contributie CAS 15.80% in prezent. Aceasta nu ar afecta deloc venitul brut al oamenilor. Deci nu ar fi cazul de vreo crestere fortata a brutului salariatilor. Ar fi doar un castig la pensie pentru viitor al acestora.
      Cum sa se distribuie CAS 15.80% angajator in numele angajatilor? Proportional, deoarece baza la care se aplica 15.80% este venitul brut a tuturor salariatilor dintr-o companie (institutie).

      Ștergere
    5. DS, nu-mi vine sa cred!!! :)) In sfarsit ai realizat si tu ca programul de guvernare se bazeaza pe minciuni! Doamne-ajuta sa se trezeasca romanii din inselatoria pusa la cale de Dragnea!

      Ștergere
    6. 14:21, nici mie nu.mi vine sa cred! DS "a realizat" in sfarsit !!! :))])))))

      Ștergere
    7. Nu este nimic gresit in noua masura a Guvernului, in ce priveste trecerea contributiilor de la angajator la angajat. Iata de ce:
      am facut un calcul simplu. Luam un exemplu practic, pe o luna, un angajat care primeste salariul in mana de 2000 ron in anul 2017. Sa vedem ce se intampla si care este impactul asupra castigului salarial si asupra costurior generate in anul 2018. Astfel:

      I) In anul 2017, pentru un salariu brut de 2841 ron avem urmatoarele costuri:

      Taxe angajat: 841 ron (din care contributie la pensie 298 ron) - le vireaza firma
      Taxe angajator: 646 ron - le plateste firma
      Salar in mana angajat: 2000 ron (il primeste angajatul de la firma)
      TOTAL COSTURI PLATITE DE FIRMA (varianta an 2017) = 841+646+2000= 3487 ron

      II) In anul 2018, salariul va fi de 3409 ron iar costurile sunt urmatoarele:

      Taxe angajat: 1409 ron (din care contributie la pensie 852 ron)- le vireaza firma
      Taxe angajator: 77 ron -le plateste firma
      Salar in mana angajat: 2000 ron (il primeste angajatul de la firma si este identic cu cel incasat in anul 2017)
      TOTAL COSTURI PLATITE DE FIRMA (varianta an 2018)= 1409+77+ 2000= 3486 ron

      Dupa cum se observa:

      -Angajatul primeste la fel restul de plata, adica nu-i scade cu nimic salariul „in mana” de 2000 ron;
      -Angajatorul are aceleasi costuri per total (in 2018 fata de 2017);
      -Castigul este pentru salariat, pentru ca se vireaza pentru el o contributie la pensie mai mare, deci va avea o pensie mai buna (pentru ca nu este totuna sa se vireze lunar contributie la pensie de 852 ron in 2018 fata de doar 298 ron in 2017), salariul din mana nu-i scade (deci nu pierde nimic ci doar castiga); De aici se poate deduce ca este o excelenta masura sociala, menita sa ajute persoana angajata, fara sa afecteze in nici un fel angajatorii/patronii.
      -Angajatorul (firma) nu pierde nimic, pentru ca nu plateste nimic in plus ( in 2017 plateste 3487 ron iar in 2018 plateste 3486 ron);
      -Faptul ca de la 2841 ron creste salariul brut la 3409 ron, sub aspectul costurilor si a restului de plata (salariul in mana), nu are nici un efect. Costurile totale sunt tot aceleasi pentru firma, nu se plateste nimic in plus iar angajatul primeste tot acelasi salariu. Deci nu este nimic cu impact negativ, nici pentru angajator (firma) nici pentru angajat. Nu are nici un sens vreo ingrijorare, nici din partea patronilor si nici din partea angajatilor, pentru ca nu apar costuri suplimentare.

      UNDE ESTE PROBLEMA, PANA LA URMA? Cei care protesteaza, habar nu au. Sunt folositi ca masa de manevra pentru cu totul alte scopuri. Cineva se foloseste de ei, banzandu-se pe dezinformare si necunoasterea lor in ce priveste aceasta tema.

      Ștergere
    8. Felicitari ! Ati pus in evidenta adevarul...pe care multi nu vor sa il vada...asa este...doar daca in cazul in care legea nu prevede o sanctiune dura pentru cei care nu varsa contributiile la stat..adica pentru angajatorii care nu ar mai dori sa plateasca in numele angajatului si sa retina pentru ei insisi sumele aferente..atunci intr-adevar scade net-ul..doar daca nu sunt legi dure de sanctionare....in rest nu este motiv de iesit in strada...manipulati fiind de tot felul de oameni si trusturi cumparate de catre cei ce vor destabilizare...

      Ștergere
  4. Da va fi o iarna fierbinte cu proteste,a-ti vazut bine.Se umbla la bani,taxe si va iesi scandal.Sasul se bucura dar nu stiu cine va iesi bine din anul viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine nu va fi cu astia care nu mai stiu ce taxe sa inventeze ca sa scoata banii pe care i-au inventat in faimosul program de adormit copii prosti. Cand toti iti spun ca esti beat, meri frate si te culca!

      Ștergere
    2. Si cine sa vina 13:03? Liberalii aserviti la Burxelles si la Vatican? Avem deja unul aservit, nu ne mai trebuie altii.

      Ștergere
    3. Anonim 21:26, cei care isi spun partidul liberal sunt niste creaturi ridicole darami-te sa mai fie aserviti cuiva, ma faci sa rad. Nimeni nu da doi bani pe ei. Cine e aservitul, dupa mintea ta? Chiar nu-ti dai seama ca ai luat o maaaare teapa cand ai votat dragnea-psd? Nu vezi ca toate s-au scumpit si tu nu ai avut niciun castig in urma pomenilor facute de dragnea??? Te-ai pacalit singur, ai crezut ca-i Mos Craciun! :)))))))

      Ștergere
    4. 21.26 nu le mai lua apararea celor de la psd...

      Ștergere
    5. Ma' 19:54, nene usr-istule- pnl-ist ... lasa textele. Nu fa aici psihologie inversa, caci nu castigi nimic. Sursa voastra este una comuna si e naspa. Pe cine crezi tu ca prostesti? Stai ca nu suntem noi asa prosti si nici naivi cum crezi tu. Ai impresia ca munca ta de troll aici pe blog are vreun rezultat?! Oamenii au creier in cap nu tarate asa cum crezi despre noi astia de pe aici.

      Ștergere
  5. M-ati facut sa rad!Desi rad eu,dar,cum se spune...Nimic nu e la noi ce pare-a fi.Numai lucruri trucate.Chiar de e ceva zazanie,nu se rezolva nimic.Doar se bat unii pe ciolan.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lasati prostiile si vedeti ca Dumnezeu vorbeste cu noi!
    https://forum.softpedia.com/topic/1101785-eu-sunt-dumnezeu/page__st__54

    RăspundețiȘtergere
  7. tot schimbang guverne -tara nu are stabilitate si alte tari profita este un joc al politicienilor f periculos--iar pentru OK-ii raspund ca cei care pot rezista la vreme rea si la lovituri nu suntem noi unii din acestia mai ales femeile penrtu DEMONSTRATII si sunt f serios

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, anonim 10.37, trebuie stabilitate, trebuie ca hotii sa poata fura in liniste! :))))))))

      Ștergere
    2. 19:55, "placa" ta s-a defectat, nu ai observat inca?

      Ștergere
  8. ne pregatim de greva generala si de schimbarea presedintelui iohannist.
    n-am sa uit niciodata mesajul acela cu "neamt ati vrut ? plangeti-va copii si bocitiva tinerii".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:12 înseamnă că ție îți convine legea salarizării și eliberarea infractorilor...

      Ștergere
    2. Legea ,,unitara'' a salarizarii e cea mai mare aberatie care a existat vreodata , va crea un haos si o inflatie economica de proportii, va duce tara in bezna.
      Cum sa esalonezi tu pe 4 ani ,,cresteri salariale '' cand nici nu s-a aplicat bine inca si s-a majorat totul din vara-toamna . Un ou in piata este peste 70 de bani . Ne conduc imbecili si analfabeti , oameni puscariabili si penali, incompetenti.
      Aparatul bugetar duduie de tembeli ajunsi pe pile , cu ,,recomandari'' de la neamuri , fata, sora, nevasta , amanta , secretara , fina, cumnatul care n-au nicio treaba cu locul unde sunt .
      Cred ca doar un sistem ca al lui Erdogan va mai curata metastaza asta a tarii.
      Se fac simulari de salarii prin toate institutiile , e jale, sunt grile care trebuiesc aplicate si fiecare aplica dupa ureche , isi trage apa la moara lui .
      Nu suntem departe de Grecia si la orizont poate fi chiar scenariul Siria.
      Tara va fi invrajbita cu legea lui peste fript si in fapt se pregateste altceva .
      Cautati-va rudele prin afara si dati-le din timp urari de sarbatori , periatii bine pe toti , ca acolo va e scaparea. Cine ramane, isi asuma !
      Din 2019 varsta de pensionare in Italia atat ptr, femei cat si ptr. barbati va fi de 67 de ani . Au decis deja .
      Merkel vrea 70 .
      Deci asta ne asteapta si pe noi , sa fim tarati pana la 67-7o de ani si de la job , direct la Bellu. Asa vor rezolva cu pensiile , bani nu vor fi , nu va incredeti in minciuni, abureli si povesti romanesti ori in pilonul 2 , 3 ....14 , ca e apa de ploaie , e folosit demult . Aveti vreo economie, puneti-o voi deoparte si gestionati-va singuri capitalul . CE isi face omul cu mana lui ....zicala e veche , dar mereu actuala !

      Ștergere
    3. 09:51, nu mai incap in puscarii. Da-le tu mancare. Sau ce vrei sa faci cu ei??? Sunt prea multi ticsiti acolo, nu mai au loc... Acest fapt ar trebui sa ne dea de gandit: de ce in mijlocul poporului roman exista atat de multi infractori??? Poate ar trebui construite mai multe puscarii, ca sa incapa, plus costuri cu hranirea lor.

      Ștergere
    4. lasa ipocrizia la intrare si spune-mi, te rog, unde am scris asa ceva. ultima greseala e sa credeti ca unul care face naveta non stop la sibiu e mai buna decat gashca de stanga. toate partidele, aceeasi mizerie !
      suna cunoscut ?

      Ștergere
    5. 12.12 De ce dai vina pe Johannis pt. ce au facut coruptii lui Dragnea ?

      Ștergere
    6. 22:00 de ce inventezi? E grele. Iohannis are pacatele lui, le cunoaste el care sunt.

      Ștergere
    7. Anonim5 noiembrie 2017, 16:58, cand puscariasii eliberati de dragnea iti vor viola copilul sau sotia, iti vor ataca mama sau chiar pe tine, tot la aceeasi parere o sa ramai? Esti total inconstient! Ce e mai bine, sa stea in puscarii acolo unde le este locul sau sa te atace pe strada sau chiar in casa???

      Ștergere
    8. 14:24, nu ai inteles nimic. Poate raspunzi la intrebarea pusa de 16:58, inainte sa te apuci sa debitezi scenarii nefericite.

      Ștergere
  9. Nu mai tot sustineti ca totul este cu voia lui Dumnezeu, pentru ca noi o provocam, noi nu stim sa cerem lui Dumnezeu voia noastra sa o implineasca, adica-pace, bucurie , sanatate, liniste, lumina etc etc. Daca in loc de greva si revolutie am organiza seri, nopti, zile de rugaciune sau ore, toti sa zicem si numai rugaciunea cunoscuta de toata lumea, si de altfel foarte puternica - Tatal Nostru, fie acasa fiecare sau chiar si in piete impreuna, fata pamintului ar fi schimbata. O sa ziceti -dar o facem. Da o facem dar sintem mult prea putini!!!!!! Cita lume se roaga pentru a avea conducatori buni, de exemplu ??? Repet mult prea putini fata de cei care sintem sub conducerea lor.Deci avem cu alte cuvinte -ceea ce meritam. Fara ca impreuna cu totii deci, sa rugam pe Cel ce poate cu adevarat sa ne ajute, sa schimbe ceva...nu vom reusi. Se vor perinda la conducere cei alesi de noi, sau schimbati prin revolte publice, dar nu cei alesi de Domnul cei binecuvintati de Domnul, cei care ar duce tara pe un fagas bun. Poate sint persoane cu har printre cei care citesc si chiar vor propune ceva, in acest sens!Imi cer iertare dar prin rugaciune iubire pace putem obtine foarte multe de la Domnul. Nu vreau sa tulbur pe nimeni cu acest mesaj, doar sa mediteze la ce am spus. Domnul sa ne inspire! Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este perfect adevarat an.12.55, macar daca se aduna sa inceapa sa spuna tatal nostru de 9 ori plus 3 nascatori asa cum spunea parintele Arsenie Boca ca trebue sa ne rugam in momente de declin.
      Se trezesc dacii liberi ATENTIE !!!

      Ștergere
  10. Răspunsuri
    1. Nu ne intereseaza Marine. Resursele financiare sunt ale sistemului, pot face ce vor cu ele. Mai putin conteaza. Ne "joaca" cum vor ei, cata vreme ne mai raportam la acestea. Trebuie sa fim altfel noi. Altele sunt adevaratele valori. Scapa-te de obsesia asta a banilor.

      Ștergere
  11. e posibil ca dupa greva generala sa fie schimbat guvernul-bine nu va fi! suntem la mana altor natii-s-a vandut tot traim vremuri tulburi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta a fost scopul loviturii de stat din '89: praduirea Romaniei de resurse, lucru vizibil in prezent. Batranul din SUA a avut amestec in asta. Una de-a lui (pion), romanca, era la curent cu ce urmeaza sa se intample in '89, cu mult inainte. Acesta a fost planul.
      Mare atentie, la cine plecati urechea, voi tineri, caci nu tot ce zboara este ceea ceea ce pare a fi.

      Ștergere
    2. Anonim 14:24, m-am lamurit ca voi astia batranii stiti cu ce se mananca. De aia am ajuns unde am ajuns si romanii pleaca masiv din tara. Cine o sa va mai plateasca pensiile? O tara fara tineret are viitorul ingropat.

      Ștergere
    3. 19:59, nu aduce jigniri romanilor, caci romanii aia batrani sunt cei care au muncit, nu au stat ca tine. Lasa-i in pace, caci din truda lor s-a construit aceasta tara nu din a ta. Tu nu ai facut ce au reusit ei sa faca in tineretea lor. Ei nu s-au dat inapoi de la munca grea, de jos, asa cum faci tu acum. Tu vrei multi bani si munca usoara. Ei bine nu este chiar asa in viata reala, de zi cu zi. Trage-te pe seama si respecta-ti parintii si bunicii.

      In ce-l priveste pe Soros, nu am o parere buna despre el. De unde nu este foc nu iese fum. Ai priceput? Cu siguranta are multe implicatii dumnealui. Realitatea demonstreaza aceasta, alte tari nu stiu cum sa se scape de fundatiile lui. De ce oare??? Te-ai intrebat vreodata? Romania trebuie sa ia exemplu, pentru ca nu degeaba alte tari nu il mai doresc prezent acolo. Sa-si vada de batranetea lui, acolo in State si sa lase alte tari in pace, caci nu-si va duce in mormant averea si nici viata vesnica nu si-o castiga facand deranj in alte tari prin acolitii sai slugarnici. Aici este Romania nu Tara lui Soros. Daca insa crede ca e altfel, sa uite caci se inseala.

      Ștergere
    4. din pacate Tineretul se lasa manipulat chiar de instrumentele sorosiste...insa este adevarat ca fara tineret o tara nu are viitor...dar la fel de neadevarat este faptul ca NU TINERII platesc PENSIILE batranilor...DE CE? deoarece FIECARE isi PLATESTE CONTRIBUTIILE CAT este IN ACTIVITATE=in munca..timp de 35 ani, limita de cotizare si peste 40 ani limita de varsta...DECI FIECARE PLATESTE CONTRIBUTII DIN SALARIUL PROPRIU..daca cineva va spune ca ALTII iti platesc pensia...VA MANIPULEAZA sau VA LASATI MANIPULATI...exact cum este dorinta lor.. VA REPETA HIPNOTIZANT ACEST LUCRU ca sa ASCUNDA faptul ca BANII DE PENSII SUNT FURATI SISTEMATIC...atunci are sussces dictonul " Divide et impera"

      Ștergere
  12. Există o soluție. Sa facem ca poporul islandez, adică revoluție, altfel suntem pierduti. Sa iesim in strada, să aruncăm la gunoi clasa politica si să închidem în pușcării bancherii corupți, în frunte cu masonul Mugur Isărescu. Să alungam toate băncile străine, care sunt aici doar cu un singur scop si anume să ne jefuiască.Priviți la Islanda acum, are cea mai mare creștere economică și sunt de neoprit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ar trenui , bromy 8.29, dar cu cine, cu psd-istii?

      Ștergere
    2. bromy, te crezi islandez? Iti reamintec: esti roman, traiesti in aceasta tara, care nu a avut un trecut asemanator Islandei. Trebuie sa ai in vedere si anumiti parametri. Nu totdeauna totul se muleaza. Hainele tale sau ale mele nu sunt perfect potrivite ca marime pentru Bill Gates, de exemplu. Degeaba vrei ceva, trebuie sa te uiti si daca ai cu ce, daca ai cum, daca ti se permite din afara... deci trebuie sa sti cam pe unde esti.
      Iar daca vrei sa te lupti cu masoneria (illuminati)... trebuie sa ai stofa de mare "destept" ... caci multi au incercat si la fel de multi au fost eliminati, chiar daca au fost de o inteligenta sclipitoare. Tu crezi ca iesi in strada si "bagi mare" si gata ai rezolvat problema? Bine ar fi, sa fie atat de simplista treaba asta. Insa ceva atat de intepenit de atatea veacuri... nu se lasa dus atat de usor cum crezi tu. Gandesti prea simplu, iar lucrurile sunt mult prea profunde si mult prea complexe.

      Ștergere
    3. 14.28, ia da-ne tu solutii!

      Ștergere
    4. 23:33, ce ar trebui sa faci tu NU VREI, caci tie iti trebuie trai bun, iar eu iti spun RENUNTA LA TOT.
      Doar asa scapam de virusul care este prezent peste tot in aceasta lume, nu doar in Romania. Daca in unele tari se traieste mai bine decat in altele, este asa pentru ca asa au vrut EI, este artificial creata aceasta bunastare... au luat dintr-o parte si au pus in alta parte. Pentru ca o tara sa o duca bine, o alta tara din aceasta lume o va duce rau, asta este valabil si in cazul individului, membru intr-o societate. Ma intelegi? Nu ai vreo sansa sa ajungi din urma tarile "avansate" economic, daca acesti EI nu doresc. Sa nu crezi tu ca Islanda, este pe cont propriu si lasata de capul ei. Aparentele inseala, este doar impresia ca ar fi asa. Este precum un laborator, se fac expermente. Comunismul este un experiment, capitalismul este un alt experiment, etc. Nimic nu se misca fara ca acesti EI sa-si dea acordul. Crezi ca esti independent? Uita. Nu in aceasta forma iti castigi Independenta. NU cauta Independenta, stand in sistemul lor. Lumea, asa cum exista ea, este parte din sistemul lor, cu toate cele.
      Adevarata Independenta se castiga doar individual. Dar nu este simplu. Caci EI cauta sa te opreasca pe toate caile de la asta. Sistematic fac asta. Sunt multe metode... unele stiute de noi, altele nestiute. Nu le este greu sa se "ocupe" de noi, in asa fel incat sa nu le dam batai de cap. Din contra, se folosesc de noi foarte bine pentru a-si duce planurile meschine la indeplinire. Chiar noi ii servim pe ei, fara impotrivire, pentru ca EI stiu cum sa ne urneasca. Vor sa puna de un razboi... ne intrebam, prin cine duc ei acest razboi, ca element activ? Raspunsul este: folosindu-se de noi, de turma. Pe noi ne trimit la lupta. Deci se folosesc de noi. Insa ne dam noi seama de acest aspect? Nu prea. Noua ni se pare ca facem un lucru just, sa ne omoram semenii, iar semenilor idem ... asta pentru ca au stiut cum sa ne urneasca... Solutia este RENUNTAREA la sistemul lor, indiferent ce presupune asta. Partea gangrenoasa trebuie data deoparte, ori sistemul acesta care este prezent in lume si dupa care functioneaza umanitatea este o gangrena totala. Aduce moarte, in mod direct si/sau indirect. Stiu ca nu asta ai vrut sa auzi, dar situatia este grava si nu de acum... ci de mult, mult, tare. Omul nu este independent in clipa asta. Umanitatea este inrobita de ACEI din spatele acestor EI.
      Oricum, o conditie pentru a castiga o lupta, este sa-ti cunosti bine dusmanul si de a te ridica mult deasupra puterii aceluia. Ni-l cunoastem noi oare? Stim noi cu cine avem a face? Suntem atat de mici "tinuti" incat nici macar aceasta sansa nu o avem: sa ne cunoastem adversarul. In fine, sunt multe de spus.

      Ștergere
    5. An.12.51 ai dreptate in ce spui,dar fara o trezire in masa a constiintei oamenilor,nu se poate face mare lucru...Daca incerci sa le arati oamenilor cum e sclavizata lumea,si asta de mii de ani,li se pare SF,sau te considera..."dus pe campii".Daca le mai spui si cine sunt acei "EI"din spatele ocultei,li se pare atat de incredibil,incat te considera pe tine nebun...Deocamdata e o lupta cu morile de vant...dar doar deocamdata...

      Ștergere
    6. Da, este o chestiune sensibila caci fiecare constiinta ar trebui sa fie trezita, ca apoi impreuna sa formeze o Forta. Insa trebuie sa se intample mai intai la nivel individual, in interiorul fiecaruia, ca sa fie ceva autentic si sigur.
      Nu te mira ca nu inteleg cei mai multi. Se intampla asa pentru ca au fost "pregatiti" sa gandeasca intr-un anume fel, uitand de ei, cine sunt cu adevarat. Treaba asta e atat de asimilata incat multi cred ca ei sunt asa si nu exista altfel, ar fi povesti pentru ei. Este ca si cum o piele artificiala o crezi propria ta piele, practic este aproape imposibil de a recunoaste ca nu e a ta... atat de imgenios au lucrat ACESTIA din spatele lui EI.

      Ștergere
    7. Corectez: ingenios. Scuze!

      Ștergere
  13. O sa le para rau dar pt faptul pe care la spus un ministru "ca sa intamplat in timpul mandatului lor"nu pt faradelegea facuta lege.

    RăspundețiȘtergere
  14. ca sa incepi o viata noua intr-o tara ca Romania nu se poate fara o temelie noua-ca si cum ai in mana un fir de ata rupt si vrei sa-l innozi --NICIODATA NU VA FI INTREG TOT DE ACOLO SE VA RUPE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:16, vrem o alta temelie dar te lasa "constructorii"? (sa nu-i numesc "gardieni", desi ar fi corect spus). Prima data ar trebui sa gasesti calea de a te elibera de ei, ca sa poti face ceea ce tu doresti (cam greu). Sti tu cine sunt acesti "constructori"? Nu-i poti identifica pentru ca nu se arata omenirii. Ei stau in umbra si urzesc. Pionii lor executa iar noi suntem masa de manevra, adica tot oamenii traitori pe planeta asta (cu mici exceptii, infime, care nu deranjeaza caci sunt foarte putini, in minoritate, mai mult- ei stau necunoscuti de lume).

      Ștergere
  15. corect 08 noie 14.08-dar un inceput trebuie sa existe acum sau mai tarziu-suntem in deriva-dar si destramati-asta s-a vrut -oare ce e de facut ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inceputul este in fiecare din noi, numai de acolo poate porni. Ce este de facut e complicat si merge anevoios, din cauza piedicilor existente in noi, in fiecare. Oricum, gandul omului este ceea ce folosesc acestia pentru a bloca o schimbare. Este ceva greu de dat jos, pentru ca viata noastra este fondata pe un anumit mulaj, creat de ei, nu stim altfel, desi chiar acolo este nodul care trebuie dezlegat, eliminarea modelului, a mulajului dupa care existam. Iti trebuie mare curaj, sa faci schimbarea aceasta, este o provocare. Am spus candva ca trebuie sa traiesti in spirit nu in trup, este posibil dar nu se poate fara renuntare. Cati sunt gata pentru asta? Multi prefera sa ramana integrati in sistemul "gardienilor". De acolo nu ai cum sa te eliberezi, caci este insasi capcana in care stai.

      Ștergere
  16. https://www.dzr.org.ro/radu-timofte-fost-sef-al-sri-a-fost-asasinat-pentru-a-nu-face-publica-descoperirea-din-bucegi-din-august-2003/#

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne pacat ca doar vorbesc aceiasi limba toti sunt romani unde este dialogul? De ce nu se ajunge la intelegere? De ce trebuie sa fi violenta? Mie una nu sunt de acord cu varsare de sange ca se vor bate roman cu roman. Asta se vrea de malefic. Bunul Dumnezeu sa le lumineze mintile si sa le inmoaie inimile la cei care conduc azi Romania. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere