sâmbătă, 25 noiembrie 2017

CUTREMURUL PREVĂZUT , NU S -A CUTREMURAT ?


                            24  Noiembrie 2017,ora 6,11 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind ,aud glasului sufletului meu, care graieste asa :

             " Lumea crede că am prevăzut un Cutremur,dar nu cutremură !
În aceasta clipă dragilor,aud un glas speriat care strigă asa:

              Cutremur ? Cutremur.....!"

Şi văd în faţa ochilor mei închisi o incapere în întuneric, si -o silueta de femeie care era cu spatele la mine ,si a ramas
nemiscata, in timp ce camera i se cutremura din toate colturile.
Începuse un Cutremur puternic.
Vom auzi dragilor de un Cutremur puternic, de un CUTREMUR care va fi ingaduit de DUMNEZEU ca sa aiba loc,datorita rautatii unor semeni ai nostri,datorita necredintei lor.
DUMNEZEU este si Bun,dar este si Drept!
Răbdarea Sa este pusă la grea incercare, de oamenii de pe Pământ.
În loc sa fim mai buni si sa traim ca fratii, intre noi intervine ura si rautatea,împietrirea inimii si întunericul care pune stapanire pe cât mai multe suflete.
Prieteni dragi,era cineva in aceasta seara,care se intreba unde suntem noi cei care avem astfel de previziuni.
Si am sa-l citez:


Unde sunteti cei care ati prezis aparitia extraterestrilor, cutremure si altele?
Mai asteptam mult?
Sau veniti cu altceva?
Oare chiar ne dorim ca sa se adevereasca? Oare chiar ne dorim ca sa moara oameni nevinovati, numai din dorinta de a ne razbuna pe cineva anume?
În loc ca sa ne rugam,sa imploram pe MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI ca sa ne apere de CUTREMURE si de tot felul de DEZASTRE ,începem a ne intreba unde sunt cei care au prezis asemenea Lucruri?
Iata cum DUMNEZEU vede si cunoaste toate gandurile noastre, si daca nu ne vom indrepta intru Rugaciune si Iubire faţă de Aproapele nostru ne va lăsa din Mâna sa Atotputernică si ocrotitoare,iar toate aceste Previziuni catastrofale ,vor veni ca un ADEVAR ce sunt,un ADEVAR al DUHULUI SFANT ,vor veni asupra noastra precum POTOPUL lui Noe peste omenire.
Sa ne rugam fratilor, pentru ca toate aceste DEZASTRE sa nu se adevereasca ; sa nu lase BUNUL DUMNEZEU ca sa se adevereasca. Sa nu judecam pe nimeni,căci vom fi judecati de HRISTOS ! 
Sa ne rugam ca sa fim sanatosi si sa nu slabim în CREDINŢĂ. Căci de vom slabi in Credinţă,diavolul îsi face loc si voieste sa fim ai lui.
Sa ajutam pe cei in suferinţă; sa îmbracam pe cel gol ;sa hranim pe cel flamand si sa adăpăm pe cel insetat. 
Acestea toate sa le implinim cu dragoste intru HRISTOS, pentru HRISTOS si pentru Maica sa si a noastra a tuturor Căreia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S
Dragii mei, 
Imediat ce am publicat acest articol,mi s-a arătat un alt Cutremur înspre Sud - Est intr-un Market, unde rafturile au inceput a se cutremura.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ne apere pe noi toti.



18 comentarii:

  1. d-na MARIA nu doreste sa se implineasca dezastrele despre care scrie daaaaar se contrazice- pt ca mai jos in mesaj tocmai spune de un seism la sud-est-cutremure au fost si vor fi--asa a lasat DUMNEZEU PLANETA-ce stiu de la duhovnicii mei -si am mai scris -ca JAPONIA SE VA SCUFUNDA INTR-O NOAPTE--ITALIA SE VA RUPE IN DOUA-AMERICA DE NORD VA DISPAREA APROAPE IN TOTALITATE IAR ROMANIA VA SUFERI UN BICI ASPRU-OARE CE SA FIE! catolicismul va disparea si va apare o noua religie in concordanta cu legile DIVINE-DUMNEZEU SA NE OCROTEASCA

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine gandeste asa despre mesajele dumneavoastra cu privire la previziuni precis ca se indoieste foarte mult si de aia multi cartesc si asteapta sa se implineasca tot ce scrieti dar mai devreme sau mai tarziu se vor adeveri.Ce asteapta altii chiar sa se cutremure pamantul sa creada in previziunile spuse?Doamne fereste dar sa nu vina niciodata acel cutremur.Asa sunt altii si cu adevarul in fata tot nu cred si se indoiesc de aceste vedenii care le primiti si apoi comenteaza foarte urat.Le trebuie dovezi.Dumnezeu hotaraste cand se intampla.Toate sunt ingaduite dar la timpul lor.Sa ne rugam sa nu se manie Dumnezeu pe rautatea noastra ca va fi vai si amar de noi.Este adevarat ca si biblia spune ca hula impotriva duhului sfant nu se iarta asa ca oameni buni sa nu fim rautaciosi.Dumnezeu asi face lucrarea cand vrea el nu cand vrem noi.Daca suntem rai toate nenorocirile se vor abate asupra noastra chiar si cutremure dar nu ne trebuie asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. La noi doamna Maria va fi dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin va multumesc frumos ca existi ca ne avertizati cu tot ce se va intimpla lasati sa ba critice cum vor ei pentru ca nu au credinta va critica si mai spun pe urma de ce atitea rele daca nu au credinta din pacate mai devreme sau mai tirziu se adeveresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu aibe loc niciodata vreun cutremur , sa nu sfidam aiurea Universul , sa cerem liniste, pace, bunastare intre oameni .

    RăspundețiȘtergere
  5. D na Maria,cap au,minte le mai trebuie!Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  6. D na Maria,cap au,minte le mai trebuie!Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  7. https://blacknews.ro/cutremur-magnitudinea-51-grade-sud-vestul-turciei/

    RăspundețiȘtergere
  8. No,bine ca nu s-o mai cutremurat...cutremurul,las'ca-i fain.

    RăspundețiȘtergere
  9. DRAGA MARIA MA NUMESC LUCICA . LAUDAT BINECUVANTAT SLAVIT SA FIE NUMELE LUI DUMNEZEU AN CLIPA CARE TE A ALES PENTRU ACEASTA MISIUNE .TE IUBESC MULT SURIOARA MA ROG DOMNULUI SA TE TINA SANATOASA SI PUTERNICA .TE ROG NU LUA AN SEAMA RAUTATILE OAMENILOR ,CE VOR SEMANA AIA VOR CULEGE .NU FI DEJAMAGITA DE TOT CE SE SCRIE RAU DESPRE TINE LASA LUMEA SA VORBEASCA .SI EU CRED AN TOT CE SCRI PE BLOG MA ROG DOMNULUI SA ATI DEA FORTA .AS DORI SA VA INTREB CEVA NU DE DVS AN CE PRIVESTE PERSOANA MEA VAS RUGA SA AMI RASPUNDETI CUM AS PUTEA LUA LEGATURA CU DVS PERSONAL TELEFONIC .VA MULTUMESC CU MARE DRAGOSTE SI RESPECT LUCICA.VA PUP CU MARE DRAG MULTA SANATATE SI CURAJ.VA IUBESC.

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi noapte a fost un cutremur de 5,1 in sud-vestul Turciei.

    RăspundețiȘtergere
  11. In timp ce scriati la acest articol ati vazut in viziune flash cutremurul din Turcia 5,1 cutremurul era la ora 00:49, si ora României 23:49. Deci s-a adeverit !

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa se uite in ograda lor vecinii nostri, artizanii cutremurelor si a razboiului climatic.Dzeu o sa,i bata nu cu palma...

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria,
    Nu puneti la suflet rautatile unora. In loc sa se roage Lui Dumnezeu, ei asteapta cutremure si dezastre. Refuz sa cred ca sunt romani care asteapta sa vina urgia. Sa ne rugam noi si pentru cei ce asteapta dezastrele! Sa Il rugam pe Bunul Dumnezeu sa ne ierte pe toti pentru nemernicia noastra, pentru multele pacate si sa ne dea liniste sufleteasca. Dna Maria, va imbratisez si va doresc multa rabdare si sanatate!
    Cu respect si multa dragoste,
    Luminita

    RăspundețiȘtergere
  14. an 26 noie 2017-atunci care este rostul publicarii acestor triste evenimente ale d-nei MARIA?daca majoritatea se adeveresc cum spune dansa-daca refuzati sa credeti ca nu va veni urgia !noi oricum care credem in SF TREIME MAICA DOMNULUI SI SFINTTI ne rugam-asa a fost lasat de la DUMNEZEU sa existe si bine si rau

    RăspundețiȘtergere
  15. stimate MADUS de unde ai scos intemeierea religiei TERIENE?pe cine ai vazut sau auzit mai ales pe acest blog ca vorbeste despre asa ceva?!-te mai intreb odata in ce religie te afli acum?

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnul nostru isus hristos sa ne apere de cutreme ....

    RăspundețiȘtergere
  17. https://prosistemhaha.wordpress.com/despre-reincarnare-si-extraterestra/

    RăspundețiȘtergere