luni, 13 noiembrie 2017

UNGARIA ! ATENTIE CU UNGARIA !


                                                 12 Noiembrie 2017,ora 3,45 !

                                               Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata in zori de zi,aud glas care spune ceva despre vecinii nostri, despre UNGARIA.
Iata ce spunea acel glas:

                     "Ungaria !
              Atentie cu UNGARIA !
           După Campania de recoltare...."(iar eu nu am mai inteles cele 2 -3 cuvinte care au mai urmat).
Asadar fratilor, vom auzi de UNGARIA si de o Campanie de Recoltare a ceva anume.
Ce va fi si cand va fi,eu nu stiu a va spune.
Dar cu siguranta, vom afla împreuna!
                                    Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. recoltare de oameni care au alta cetatenie si au primito pe cea ungureasca

    RăspundețiȘtergere
  2. Cutremur de 7;3 intre IranY Irac dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  3. După campania de semnături....ei aproba ce se întâmplă în Spania,Catalonia.

    RăspundețiȘtergere
  4. (iar eu nu am mai inteles cele 2 -3 cuvinte care au mai urmat).
    Io in locul tau ceream lamuriri!
    Stai ba asa ce spui tu acolo?
    Spune deslusit ce vrei sa transmit nu lasa mesajul in coada de peste!
    Io nu dadeam mai departa un mesaj pe care mintea nu-l putea intelege!
    Parerea mea!
    Poti sa te superi Maria, dar cu jumatati de masura (mesaje) nu ajungem nicaieri!
    Ai transmis ceva de Ploiesti, io cred ca aceasta cabala este pe ultima suta si incearca sa sperie populatia de pe glob si mai ales din Romania pentru ca aici fortele Luminii sunt cele mai puternice!
    Aceste mesaje negative sunt pentru demoralizarea populatiei.
    Victorie!
    Io vreau sa cred ca fortele luminii vor invinge si ticalosii vor fi arestati in marea lor masa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit! Bravo, Alexandru!!!!

      Ștergere
    2. Alexandru,
      Sunt cititori care au ceva de spus. Bun sau prost, dar fiecare isi spune opinia. E de bine ! Si cu toate astea, nici unul nu si-a pus intrebarea: ce intindere de apa --- ocean, mare,lac etc ---- , care duce la formarea " ciclonului, exista intre Iran si Irak.

      Ștergere
    3. Intelegi odata ca femeia asta nu poata sa puna de la ea si nici sa dea cursivitate unui text asa cum doresc toti . Reda ce vede si aude , e ca un martor la niste intamplari, la niste dialoguri . Uneori si eu am impresia ca sunt mai multe surse , de aceea mesajele sunt extrem de diferite ca limbaj. Parca se deschid niste linii temporale in care dumneaei e martora la o serie de evenimente de pe glob , alteori i se spune direct dansei de catre Sfanta Treime , cu alte tonalitati, ceea ce cunoastem din biblie .

      Tot dansa spunea , imi aduc aminte, ca va veni timpul cand cei ce vor conduce la un moment dat Romania , o vor studia si supune unor teste .

      Ștergere
    4. 19:53, cu toate ca sunt o persoana sceptica cu privire la viziunile Mariei, nu as fi de acord cu " supunerea Mariei" la teste. Consider ca acest lucru ii va face rau. Fireste, daca Maria doreste acest lucru atunci ...

      Ștergere
    5. Cu siguranta fortele luminii vor invige si foarte curand. Eliberati va de fruca si puneti va toata nadejdea in forta binelui.

      Ștergere
  5. Doamna Maria nu stim despre ce recoltare este vorba,dar asa cum spuneti dv. vom afla. Cu mult drag doamna Maria si sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un cutremur duminica de dimineata de 6cu3in Coasta Rica dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  7. pt ALEXANDRU--am pus intrebari Mariei de glasurile pe care le aude -nici un raspuns--este misterioasa-cat privesc mesajele in jumatati de masura chiar nu o inteleg !--a spus si la tv ca atunci cand nu intelege ce spune glasul intreaba din nou--iarasi mister-sfintii parinti stiau cu exactitate cine le vorbea in plus puteau sa probeze viziunea in timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie clar,d-na.Maria transmite exact ceea ce i se spune.Nu vedeți că,nimic nu pune de la dumneaiei!Atăta a înțeles,atăta a transmis.Maria H

      Ștergere
  8. Imagini de la cutremurul din Iran . Diverse secvente din mall-uri, magazine de cartier, de pe strazi .

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=303&v=JYn38B6Qp0Q

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa intelegem.In Romania ca si in alte țări sunt si profeți care sunt imputerniciti de Dumnezeu cu darul clarvederii sau al viziunilor asa cum e denumit in popor.Acestia nu sunt mulți, sunt un număr mic selectați de mana dumnezeiasca si pecetluiti cu Duhul Sfânt cu rolul de a transmite Cuvântul lui Dumnezeu atasat de aceste mesaje de avertizare..Si mesajele trebuie luate in considerare ca avertismente serioase si in asta constă lucrarea lui Dumnezeu pe pământ.Dumnezeu lucrează si in ziua de azi pana la revenirea Mântuitorului prin oameni care sunt aceste vase sfinte alese de El cu mana Sa,alese pentru a da semnale de trezire si instiintare popoarelor.Ei sunt răspândiți prin toata lumea pe regiuni si continente si in spatele lucrurilor si mesajelor bune si mai putin bune este Dumnezeu Tatăl Duhul Sfânt,de aceea trebuie sa incetati imediat sa mai luati in deradere si batjocura pe Dumnezeu chiar El insusi a transmis acest lucru lumii întregi dovedind prin semne prezența si puterea sa atotputernica dand de inteles ca nimic nu va trece de El aici si dincolo...El ne vorbeste prin diferite forme si tactici iar noi trebuie sa intelegem ca El ne vorbeste in mod direct si sa nu luam ca pe ceva firesc de la partea umana.Deci aduceti-va aminte de Cuvintele Mântuitorului cand a spus "Si eu voi fi in mijlocul vostru pana la sfarsitul vremurilor" El este cel ce lucrează si ieri si azi in noi si in mijlocul nostru..Este intre noi in chip si spirit nevazut si nu vedem cu ochi fizici, si mai rau facem tagaduind cuvântul Sau si il luam in deradere ca acum 2000 de ani cand "noi" poporul am fost de acord sa il persecutam dupa voia noastra neantelegand pe cine am chinuit..Si acum istoria se repeta procedam in acelasi mod.A venit timpul sa ii cădem in genunchi cu lacrimi pentru faptele noastre cerandu-i sa ne ierte pentru greselile ce le-am infaptuit cu rautatea noastra. Haideți sa incercam sa nu mai repetam aceeasi greseala ca in trecut si sa intelegem de unde vine sursa ce provin aceste lucruri ce nu le putem percepe cu mintea.Totul este scris si spuse de Iisus in cuvinte ca se vor intampla la vremea sfarsitului deci sa nu ne mire de ceea ce va mai veni pentru ca suntem constienti de starea noastra păcătoasă si ca vinovații suntem chiar noi ca nu cautam sa ne pocaim de faptele rele. Iisus este iubire,Iisus este bunătate El iubeste neconditionat pe toata lumea si ne da încă o ultima sansa cu condiția sa ne Mantuim sa fim mai buni si mai curați cu inima..Ne-a transmis un Cuvant ce a spus asa: "Fiti Sfinți precum si Eu sunt Sfânt." Amin."Dumnezeu este cu Noi". Sa ne pocaim si sa cerem iertare acum in genunchi ca avem plin sufletul de răutate negreala si venin ,trebuie sa intelegem ca Iisus ne mai răbda inca si este AICI cu NOI.Schimbarea suntem Noi.Nu o asteptati.Noi schimbam totul cu mintea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Ajuta !!! Si ne miluieste, aveti dreptate intru totul !

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=-Y7Vgtpmr80&feature=youtu.be

      Ștergere
    3. Mai succint 20:41, crezi ca citeste cineva,?

      Ștergere
    4. https://youtu.be/jNUFhClvH6E?t=53

      Ștergere
    5. Doamne ajutä.Mare adevär spuneti. Iartä-ne Doamne.

      Ștergere
  10. Aveti multa dreptate,anonim 20.41,dar poti sa-i faci sa inteleaga,pe lumea asta care face atitea pacate,aduna averi,guta,calca in picioare pe cel sarac,omoara,etc.Eu am tot spus la multi,daca miine ar aparea Isus,tot asa ar proceda oamenii,inca poate mai rau!Bineinteles daca ar putea!ca a doua oara nu va mai fii,ca prima!

    RăspundețiȘtergere