sâmbătă, 11 noiembrie 2017

ANUNŢUL CALM ,AL SERVICIILOR SECRETE !



                            11  Noiembrie 2017 ,ora 6,47 dimineata !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit cu glas care spune ceva ce urmeaza a se adeveri.
Glasul spunea asa:

       "Anunţul calm , al Serviciilor  secrete !"

Dragii mei, ce urmeaza a ne anunţa SERVICIILE SECRETE cu atâta calmitate,rămâne de văzut.
Ceea ce va pot spune cu deosebit de mult calm,este faptul că ,vom auzi vorbindu-se despre SERVICIILE  SECRETE si de ceva care urmeaza a ne anunta.

                                         Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Pălmuirea istoriei... Vladimir Tismaneanu

    Acesta era titlul unui articol pe care l-am publicat in revista “22″ in decembrie 1990 atunci când Iliescu, Roman, Măgureanu si haita lor fesenistă l-au expulzat pe Rege.

    Scriam acolo: “Un om care a făcut numai bine tării sale este tratat ca un infractor.” La vremea respectivă, mi-a multumit pentru articol Principesa Sofia.
    Imi mentin pozitia si afirm cu indurerată revoltă că actualele aiuritoare momente semnifică a noua expulzare a Regelui. Obscena mascaradă pe care o pregătesc actualii guvernanti nu va insela pe nimeni.
    Lacrimile unor Ilici, Tăriceanu, Dragnea si alti năstase nu vor fi decât expresia mocirlei din sufletele acestor gangsteri politici.



    Regele Mihai a fost și va rămâne in istoria românilor monarhul nostru constituțional. A fost constrâns să abdice pe 30 decembrie 1947 de către Gheorghiu-Dej, Petru Groza, Emil Bodnăraș și ceilalți agenți ai lui Stalin.
    Prin brațul lung și criminal al Securității, s-a căutat și din păcate s-a si reușit, infiltrarea Casei Regale.
    Indiferent de situația creată in ultimii ani, pentru mine și pentru atâția prieteni ai societății deschise, Regele Mihai și Regina Ana vor dăinui ca exemple de onoare, modestie și curaj.



    Un albatros regal:

    “Fiul meu a dat dovadă de dispreț pentru România”. Mă frec la ochi citind această propoziție.

    Deci nepotul venit să-și imbrățișeze bunicul in agonie a dat dovadă de dispreț pentru România, nu cei care au tratat in chip polițienesc, la propriu, acest gest atât de uman.
    Mă gândesc cu spaimă la modul in care se pregătește in culisele puterii manipularea unor momente care ar trebui să fie sobre, demne și, mai ales, cinstite…

    Epilog: Dl Radu Duda este de profesie actor.
    Mi-am amintit de romanul “Mephisto” de Klaus Mann (fiul lui Thomas Mann), după care Istvan Szabo a facut celebrul film cu Klaus-Maria Brandauer in rolul principal (a luat Oscarul pentru cel mai bun film străin).

    Prototipul personajului principal a fost actorul Gustaf Gründgens, scurt timp căsătorit cu Erika Mann, sora lui Klaus.
    După 1933, fostul om de stânga Gründgens a decis să rămână in Germania nazistă si a devenit un fel de actor oficial al celui de-al Treilea Reich.

    A fost chiar protejatul lui Goering, Reichsmarschal-ul care se pretindea un Mecena.
    Am citit cartea lui Klaus Mann cu multi ani in urmă.

    Mi-a rămas insa in memorie dupa decenii motto-ul, un citat din Goethe. Il voi verifica zilele acestea, dar atât cât pot sa-l reconstitui, suna cam asa: “Pot ierta omulului orice greseală a actorului, dar nu pot ierta actorului nici o greseală a omului”.

    Mi-e teribil de teamă că dl Radu Duda, actorul care joacă rol de print, incepe să comită destule prea-omenesti erori…

    RăspundețiȘtergere
  2. Profeția pr. Iosif Vatopedinul despre al 3 lea Război Mondial:

    ”Auziţi Neamuri şi Popoare din Lumea întreagă şi tu cititorule ia aminte la ceea ce vei citi”

    Auziţi Neamuri şi Popoare din Lumea întreagă şi tu cititorule ia aminte la ceea ce vei citi. Sunt dureroase şi triste, dar sunt destinate să se întâmple câte în Scripturi sunt scrise. Le-au scris Parinţii noştri ca lumea să afle ce din acest război urmează să păţească. Ca la Dumnezeu să meargă şi să se pocăiască dacă doreşte a se salva şi fericit să trăiască.

    Focul se va aprinde de la o criză mică, strigare de război din Bulgaria vine. Iar deodată Rusia intră în Turcia şi ca un torent puternic mătură Persia (Iran). Şi înaintează neîncetat, ajunge-n Palestina (Antihristul vrea Dumnezeu să devină în această lume). Atunci coboară împreună ţările din Apus. Vai de Neamurile din Nord, toate devin cenuşă. Cu turbare se apără puternic ursul (Rusia) în Turcia ce a neîndreptăţit pe Grecia şi toată se aprinde şi arde ca lumânarea. Zadarnic se luptă ursul să menţină cunoscutele Strâmtori până la sfârşit, pentru că de la Răsărit, Koreea, Manciuria intră America şi cu Japonia şi înaintează cu viteză în Siberia în timp ce-n partea de Apus învinge Germania şi atunci e imposibil să se ţină Rusia şi părăseşte strâmtorile, Egipt şi Turcia.

    Este lovit ursul peste tot şi pleacă cum se risipeşte o turmă dezordonată. Atunci şi Turcia cea înşelătoare pentru că va înfăptui cu vicleşug mare trădare. Pentru că după ce va fi cucerită toată de către Rusia se va alia cu ea şi cu Bulgaria. De aceea câţi creştini se află în Cetate şi în împrejurimile ei, trebuie să plece toţi. Pentru că Cetatea (Constantinopolul) va arde şi niciun locuitor nu va rămâne viu în interiorul ei. Numai Biserica va rămâne (casa aceasta şi Biserica Înţelepciunii lui Dumnezeu (Sf. Sofia) încât va rămâne farul pururea luminos al Bisericii Ortodoxe de unde se va răspândi în toată lumea a Împărăţiei lui Hristos pe care lumea o aşteaptă). Prima parte a groaznicului război s-a încheiat. Atâtea suferinţe de cinci luni, nu-s suficiente Dumnezeul meu? Şi iarăşi nou război va începe să se stârnească, vai de om ce are să tragă! Problema Cetăţii iarăşi va fi în centru şi lumea se va încurca şi nu se va mai descurca. Imediat discordia intră în Creta şi imediat se vor aprinde ura şi patimile.
    Dupa ce puternicii pământului vor fi dezamăgiţi, atunci va fi război ce nu a fost niciodată.
    Vai de cei necredincioşi, niciunul nu va scăpa. Atunci Grecia neutră şi mereu neîndreptaţită îşi va cere dreptatea şi pregătită va aştepta fără să se amestece.
    Şi va vorbi atunci când trâmbiţa lui Dumnezeu din cer va trâmbiţa pentru a i se face dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci Neamurile sălbatic se vor măcelări la marginea Cetăţii pentru Strâmtori(în principal. Atunci va înota şi se va îneca în sânge viţelul, atunci se va curăţa grâul de pleavă. În mare, oriunde se va afla vas nu va rămâne şi de la sânge marea va deveni roşiatică.
    Cetatea va fi arsă şi nici urmă nu va exista mai mult omul materialist pentru că multe a făcut. Singura va rămâne Biserica Înţelepciunii lui Dumnezeu, podoaba Miresei Lui a Sfintei Lui Biserici.
    Trei zile şi trei nopţi lupta va ţine. Oricine iese viu, mare noroc va avea. Optsprezece ţări furioase cu încăpăţânare se vor măcelări ieşite din minţi, în sânge afundate.
    Exact a treia zi toţi istoviţii de luptă vor vedea surprinşi acolo sus pe cer în partea dreaptă că străluceşte mai mult decât soarele o mare stea.
    Şi de la stea dedesubt o cruce ce fulgeră mai roşu decât focul şi surprinse Ţările vor auzi din cer o voce ca de tunet a îngerului neaşteptat căruia vor sta la picioare.
    Vom arunca armele la pământ şi speriaţi, vom privi steaua ca înmărmuriţi fiind.
    Staţi, se va auzi voce. Staţi pe loc pentru că mult s-a rugat sângele omului.
    Alergaţi acolo în partea dreaptă, urmaţi arcul ce iese din stea. Şi acolo veţi găsi om sfânt de-al meu. Păstor pe acesta am ales pentru a mea turmă.

    Pe acesta şi voi aţi ales păstor să păstorească oile mele, ce colindă pustiuri fără stână.
    Noaptea se va auzi vocea mea şi lumea speriată din sunetul trâmbiţei va rămâne dezorientată.
    Şi direct arcul se va întoarce spre sud spre Grecia, ce din lumina cea cerească luminează ca lumânarea.
    Atunci vor veni Ambasadori în Grecia. Grecia cea plină de har, cu violenţă şi rapiditate.
    Atunci prima se va ridica Grecia cu armata ei să împlinească sfânt scopul ei.
    Va ocupa neînvinsă teritoriile ei ce i le-au luat duşmanii ei, ce lumea-ntreagă ştie.
    Atunci refugiaţi împreună de bucurie sărind vor alerga la glia lor ca vulturi zburând. Atunci Regele grec, alesul Domnului, în toate va fi excelent şi de sus va stăpâni şi conduce cu dreptate, şi pământul se va bucura de pace îndelungată.
    Armele de luptă vor deveni unelte şi pluguri agricole şi pace şi fericire.
    Va împărăţi peste tot şi ca fraţii vor trăi oamenii pe pământ fără să întrebe unul pe altul dacă nu cumva este străin, ci se va numi frate şi din neamul lui Adam. Greci treziţi-vă, ăsta-i adevărul! Să nu vă înşele necredincioşii cum că sunt poveşti. Toate acestea se vor întâmpla. pământul se cutremură şi pe voi nu vă sperie nenorocirea ce vine, pe necredincioşi să rănească şi de pe pământ fără milă să-i şteargă.
    Luaţi hotărârea şi raţional gândiţi, toţi pocăiţi-vă, întorceţi-vă la cele sfinte, pentru că în niciuna din astea nu este mântuire.
    Războiul ce vine niciodată nu a fost atât de mare şi groaznic, şi pace nu va fi. Dacă nu se va curăţa grâul de pleavă şi neghină, nu va arde ca iarba uscată.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va începe al III-lea Război Mondial ! - Nicoleta Moldoveanu

    https://www.youtube.com/watch?v=GQfBV_WGh4I

    RăspundețiȘtergere
  5. Totul este schimbat pe pamant, am depasit cateva linii temporale (le-am sarit) deci profetiile nu se mai indeplinesc. Nici un ramoi nu va fi!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar putea avea legatura cu regele Mihai si cu palatul regal.Sunt multe tensiuni acolo in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca orice romanca traitoare in Romania,nu pot sa nu ma intreb,oare cati din Serviciile Secrete din tara mai sunt cu adevarat patrioti,oare cati mai servesc interesele Romaniei ? Cred ca mai sunt,dar putini...Pentru acestia putini,deosebiti,Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va intareasca,cred ca lupta voastra e grea tare...

    RăspundețiȘtergere
  8. cei care inca se considera patrioti din servicile secrete sant vinovati cu tacerea lor ,deci totul o apa si un pamant

    RăspundețiȘtergere
  9. România mai are secrete?..... Presupun că Nu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:56... si inca o gramada de secrete. Vezi prin Bucegi pe acolo, ca sunt cateva, pentru care masoneria tremura sa nu se afle...in frunte cu americanii si Vaticanul.

      Ștergere
  10. SRI A FACUT UN ANUNT .Paramilitar sârb, care spiona baza NATO de la Kogălniceanu, declarat indezirabil în România https://www.antena3.ro/actualitate/social/spion-la-baza-nato-din-kogalniceanu-prins-de-sri-442220.html

    RăspundețiȘtergere